Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 21:08

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» δήλωσε η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Μια ξεχωριστή μέρα είναι η 26η Ιουλίου, για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» έκλεισε τα 28.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου με το που άλλαξε η ώρα, ο σύντροφός, της, ο Σάκης Κατσούλης, της έκανε έκπληξη με μια τούρτα.

Παρόλα αυτά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω των δραματικών στιγμών που περνάει η χώρα μας με τις πυρκαγιές δεν μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από τα γενέθλιά της.

Η γυμνάστρια δημοσίευσε μόνο ένα βίντεο με την έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της.

«Σήμερα μετά τις 12:00 έχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα αυτά που περνάει η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα! Τα μηνύματά σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει ακόμα περισσότερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή της.

«Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις. Θα ανεβάσω την έκπληξη που μου κάνανε ο Σάκης και οι φίλοι μου και αποσπάσματα από την αυριανή μέρα εν καιρώ να κοπάσει πρώτα όλο αυτό που ζούμε» είπε στο τέλος.

Δείτε την ανάρτηση

marialena_anartisi

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 17:54

Σχετικά Άρθρα

  • Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor All Star
    Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor All Star

    O 32χρονος μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στα social media

    Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Ο επιχειρηματίας και αθλητής κατάφερε να κερδίσει -για δεύτερη φορά μετά το 202-1 το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

    Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου στο Γαλάτσι και ο 32χρονος είχε στο πλευρό του, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή.

    Τέσσερις ημέρες μετά, ο Σάκης Κατσούλης επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

    Ο νεαρός επιχειρηματίας θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν για να καταφέρει να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο.

    Στην ανάρτησή του μοιράστηκε και μία κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην οποία δίνουν ένα τρυφερό φιλί ενώ κρατούν το τρόπαιο ψηλά.

    «Σας ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου! Τελικός κριτής μας είναι ο κόσμος!! Εσείς.. Χωρίς εσάς ποτέ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας χρωστάω τα πάντα», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στη λεζάντα.

    Οι φανς του αμέσως έσπευσαν να κάνουν like και να τον συγχαρούν. «Αν όχι εσυ, ποιος; Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και συγχρόνως το καλύτερο παιδί», «Έλα ρε Σάκαρε!
    Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη», «Ο νικητής του All Star 2023… αλλά το ουσιαστικότερο ο νικητής στις καρδιές όλων μας», «Η κούπα πήγε εκεί που άξιζε να πάει», «Με διαφορά ο καλύτερος», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των followers κάτω από την ανάρτησή του.

    Δείτε την παρακάτω

    Πηγή: in.gr
  • Σάκης Κατσούλης για το χρηματικό έπαθλο του Survivor: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις»
    Σάκης Κατσούλης για το χρηματικό έπαθλο του Survivor: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις»

    «Η αγάπη του κόσμου µε έφτασε να είμαι ο πρώτος Έλληνας "Survivor All Star"» δήλωσε

    Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο φετινός νικητής του «Survivor All Star» μετά από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

    Ο νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών για το ίδιο το «Survivor», τα συναισθήματά του και αποκάλυψε πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο των 235.000 ευρώ.

    «Αισθάνομαι πανευτυχής, γεμάτος και υπερήφανος που η αγάπη του κόσμου µε έφτασε να είμαι ο πρώτος Έλληνας "Survivor All Star". Εγώ αυτό που μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα μέχρι τέλους, αλλά πάντα τελικός κριτής είναι ο κόσμος και, αν ο κόσμος δεν µε στήριζε και δεν µε αγαπούσε, ποτέ δεν θα κατάφερνα να φτάσω στο όνειρό µου», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

    «Σίγουρα το να έχεις κερδίσει µία φορά είναι πάρα πολύ τιμητικό. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσμος που µε στήριξε την πρώτη φορά συνέχισε να βλέπει τον ίδιο Σάκη, αυτόν που αγάπησε, και να τον στηρίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, κερδίζοντας το "Survivor Αll Star"», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    Σχετικά με το που αφιερώνει τη νίκη του, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στην οικογένειά µου, στη Μαριαλένα, στους φίλους µου, που είναι η οικογένεια που έχω επιλέξει, καθώς και σε όλο αυτόν τον κόσμο που, αγκαλιάζοντάς µε τρία χρόνια τώρα, µου δίνει δύναμη να συνεχίζω και να κάνω τα όνειρά µου πραγματικότητα».

    Τέλος, αναφορικά με τον τρόπο που θα αξιοποιήσει το χρηματικό βραβείο, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάμενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιμώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Survivor All Star: Νικητής του ριάλιτι ο Σάκης Κατσούλης
    Survivor All Star: Νικητής του ριάλιτι ο Σάκης Κατσούλης

    Πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη στην Ελλάδα που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το μεγάλο έπαθλο

    To «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος συγκέντρωσε από το κοινό, περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη.
    Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών στην ψηφοφορία ήταν οριακή.
    Στην ανακοίνωση του αποτέλεσματος, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Σάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.
    Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή
    Το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, ως εκ τούτου δεν ήταν μόνο ο αγαπημένος παίκτης του κοινού, αλλά και ο καλύτερος αγωνιστικά.
    Επιπλέον, ο παίκτης που έγινε πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ, έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το έπαθλο στην Ελλάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι παίκτες που έχουν καταφέρει διπλή νίκη στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι ελάχιστοι.
    Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον Σάκη Κατσούλη, δηλώνοντας πως πλέον ηρέμησε και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του και να δουλέψει. Ο παίκτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τον στήριξε.
    Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της βραδιάς μετέφερε τον ενθουσιασμό του κοινού λέγοντας: «Η ενέργεια που υπάρχει απόψε ίσως ξεπερνά άλλες χρονιές». Οι θεατές στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου υποστήριξαν με πάθος τους δύο παίκτες που ανέβηκαν στη σκηνή του τελικού.
    Κατά τη διάρκεια του τελικού προβλήθηκε κι ένα βίντεο, όπου παρουσιάστηκαν οι καλύτερες στιγμές της All-Star έκδοσης του ριάλιτι στους στίβους μάχης. Από έντονες δοκιμασίες μέχρι δυνατές συμμαχίες αλλά και πολλά... γέλια, το βίντεο έδειξε τις αξέχαστες στιγμές της φετινής σεζόν.
    Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και τώρα, οι περισσότεροι παίκτες σημείωσαν ριζικές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Η πείνα όπως είναι γνωστό, ήταν μεγάλη στο ριάλιτι επιβίωσης και τα απαιτητικά αγωνίσματα έφεραν τους παίκτες στα όριά τους.
    Το «Survivor All-Star» ήταν γεμάτο στιγμές αγωνίας, εντάσεων και αδρεναλίνης, αλλά πίσω από την επιτυχημένη εκπομπή βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός, ένας αγαπημένος παρουσιαστής του ελληνικού κοινού, που καθοδηγούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε ένα ειδικό βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε ο ΣΚΑΪ, παρουσιάστηκαν οι πιο χιουμοριστικές στιγμές του.
    Ανάμεσα στα βίντεο που προβλήθηκαν τη βραδιά του τελικού ήταν κι ένα που αφορούσε στις στιγμές που «έσπασαν» οι Survivors, αφού τις περισσότερες φορές τα πράγματα στο παιχνίδι δεν ήταν ρόδινα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι είναι η τεχνική PMU που έκανε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor All Star;
    Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι είναι η τεχνική PMU που έκανε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor All Star;

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μία από τις παίκτριες που παρακολουθούμε φέτος στο Survivor All Star, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

    Ωστόσο λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, η ίδια αποφάσισε να περιποιηθεί το πρόσωπό της για να μπορεί να φαίνεται λαμπερή και φρέσκια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και για να μην επηρεαστεί από τις κακουχίες

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μια κοπέλα που λατρεύει να περιποιείται την εμφάνισή της και για αυτό δεν παραλείπει να δοκιμάζει διάφορες τεχνικές ώστε να διατηρεί την επιδερμίδα της λεία, λαμπερή και νεανική.

    Λίγο πριν μπει στο Survivor All Star λοιπόν, η ίδια βρέθηκε στο κέντρο αισθητικής που προτιμά και έκανε στο πρόσωπό της, την τεχνική PMU.

    Η συγκεκριμένη τεχνική πρόκειται για ένα μακιγιάζ διαρκείας, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης προκειμένου να δημιουργήσει ομοιογενή, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, στο ιδανικό μέγεθος και χρώμα για το κάθε πρόσωπο. Αν και συχνά ονομάζεται tattoo, η μικροχρωμάτωση διαφέρει από το τατουάζ σώματος και δεν πρέπει να συγχέεται με αυτό, γιατί χαρίζει ένα φυσικό και συμμετρικό αποτέλεσμα.

    Για να μειωθεί η ενόχληση κατά την διαδικασία, προηγείται χρήση αναισθητικής κρέμας και αφού περάσουν 15-30 λεπτά για να δράσει ακολουθεί η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών, που διαρκεί 1,5-2 ώρες.

    Φαίνεται μάλιστα ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε μια παρόμοια τεχνική και στα χείλη της, τα οποία έχουν ένα έντονο χρώμα και είναι αρκετά καλοσχηματισμένα.

    Άλλωστε όταν είχε αποχωρήσει από το προηγούμενο Survivor η ίδια είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει τατουάζ στα χείλη της για να φαίνονται βαμμένα.

    «Είχα κάνει τατουάζ στα χείλη για να φαίνονται βαμμένα. Κρατάει 6 μήνες. Και περίγραμμα και γέμισμα», είχε πει χαρακτηριστικά.

    Πηγή: bestofyou.gr

  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απάντησε αν άσκησε βία πάνω της ο Σάκης - Τι είπε για τον Λιβάνη και τη μητέρα της
    Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απάντησε αν άσκησε βία πάνω της ο Σάκης - Τι είπε για τον Λιβάνη και τη μητέρα της

    Τι είπε για τη σχέση τους μέσα στο παιχνίδι

    O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους μετά από επτά μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Η τρίτη νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ξεκαθάρισε μια και καλή την αλήθεια για το αν ο Σάκης Κατσούλης ήταν βίαιος απέναντί της.

    «Εγώ και ο Σάκης είμαστε στα χαμένα, δεν έχουμε προλάβει να πούμε τίποτα. Ό,τι βλέπατε έξω ήταν αυτό, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Γίνεται να παίζαμε ρόλο με τον Σάκη μέσα σε τέτοιες κακουχίες; Έχω δει όλα όσα έχει πει η μαμά μου. Έχω μιλήσει μαζί της και μου έχει πει και εκείνη πώς το βλέπει το θέμα του Σάκη. Θέλω να τους φέρω σε επαφή να λυθούν επιτέλους αυτές οι παρεξηγήσεις και να μπει ένα stop στο θέμα.

    Παιδιά είναι δυνατόν; Ποια γυναίκα θα της ασκούσε κάποιος βία και θα του καθόταν να του μιλάει και να τον αγκαλιάζει; Μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια δεν το κάνει. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι από τη δική μου μεριά παρά του Σάκη. Είναι τόσο ήρεμος και πράος άνθρωπος. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη. Είναι χρέος μου να του μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση. Πραγματικά στεναχωριέμαι με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει γίνει, δεν του αξίζει. Θέλω να ακούσω τον Γιώργο, να δω τι έχει να μου πει. Αν θέλει να μου μιλήσει… 100% παρεξηγήθηκε η σχέση μου με τον Σάκη Κατσούλη. Είμαι αυθόρμητη, δεν σκεφτόμασταν τι θα φανεί και τι δεν θα φανεί έξω. Ήμασταν ο εαυτός μας», τόνισε η Μαριαλένα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Survivor 4 νικητής: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τα 100.000 ευρώ στον τελικό του ριάλιτι
    Survivor 4 νικητής: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τα 100.000 ευρώ στον τελικό του ριάλιτι

    Το κοινό είδε τον απόλυτο Survivor στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο ριάλιτι

    Τα δύο αυτά παιδιά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να επιβιώσουν. Απέδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολλές προκλήσεις και να νικήσουν» είπε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του μεγάλου τελικού του «Survivor 4». Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος προκρίθηκαν στον ημιτελικό αφήνοντας πίσω την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι. Το κοινό είδε τον απόλυτο Survivor στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη ο οποίος κέρδισε τα 100.000 ευρώ. 34 παίκτες πέρασαν από το φετινό Survivor και έζησαν μοναδικές στιγμές, αλλά ένας ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

    Ο τελικός του Survivor ξεκίνησε με τους δύο «τελευταίους» παίκτες να εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι έφτασαν στον τελικό. «Είμαστε και οι δύο νικητές» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ ο Σάκης επανέλαβε ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Οι γονείς των παικτών ήταν εκεί να στηρίξουν τους γιους τους στον τελικό. Πολλή μουσική με τον Τριαντάφυλλο να «Σπάει τα ρολόγια» με τον γιο του τον Νικόλα, την «τελεφερίκ» Ελευθερία Ελευθερίου με το νέο της τραγούδι και τον Πάνο Καλλίδη σε μεγάλα κέφια. Στο Γαλάτσι βρέθηκε και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που ήρθε στην Αθήνα για να παρευρεθεί στον τελικό του ελληνικού Survivor.

    To φετινό Survivor είπε ο Αντζούν Ιλίτζαλι ήταν ιδιαίτερο για εκείνον, αφού εκτίμησε τις προσωπικότητες όλων των παικτών. Ο μεγαλοπαραγωγός έστειλε και χαιρετίσματα στον πρώην παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννηση των διδύμων τους.

    Οι απουσίες από τον τελικό του Survivor και ο «μαϊντανός James Καφετζής»

    Εκτός από τους James Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, σήμερα απουσίασαν επίσης οι Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

    Η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε σε story στο Instagram στηρίζοντας Μπόγδανο: «έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!».

    Ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε σε ανάρτησή του: «Ο μαϊντανός James Καφετζής, μετά από rapid test που έκανε βγήκε θετικός. Επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώνει».

    Survivor τελικός με Σάκη-Μαριαλένα και ειδυλλιακές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο

    «Στις δύσκολες στιγμές ήμουν πάντα δίπλα στον Σάκη» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ η Ζακλίν Καλύβα έδωσε την απόλυτη συμπαράτσασή της στον Ηλία Μπόγδανο. Ψυχή του φετινού Survivor ήταν ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή του αφιέρωσε το απόλυτο χιουμοριστικό βίντεο.

    Φυσικά το love story του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα «άξιζε» το δικό του βίντεο με ειδυλλιακές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Η Μαριαλένα τον στήριξε και ακόμα και τη στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, και του είπε ότι πρέπει να φανεί δυνατός. «Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

    Βόμβα Τριαντάφυλλου για το ζευγάρι της παραλίας

    Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να αποκαλύψει ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στην παραλία του ριάλιτι και πέταξε μια ατάκα που έκανε τους πάντες να παγώσουν. «Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Λιανό να του τονίζει πως «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα». «Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!», είπε ο Τριαντάφυλλος κι έγινε χαμός.

    Την παράσταση έκλεψε ο μικρός γιος του Τριαντάφυλλου, ο Νικόλας, που τραγούδησε το «Σπάω τα ρολόγια» μαζί με τον μπαμπά του, λίγο πριν το φινάλε.

    Πώς είδε το Twitter τον τελικό του Survivor

    Η μάνα της Μαριαλένας κάθε φορά που ακούει «Σάκης Κατσούλης» #survivorGR pic.twitter.com/9fbxECgyLo

    — Ωραιος Κοιμωμενος (@sleepygeor) July 5, 2021

    Ρε ανεβάστε τον Κόρο στην σκηνή να τραγουδήσει, ποια Ελευθερίου#survivorGR pic.twitter.com/Q7URouROgS

    — Toulaa (@Toulaa7) July 5, 2021

    Μαμά Μαριαλένας βλέποντας το βίντεο #survivorGR pic.twitter.com/OdGkggD8zt

    — Sklavenitiv (@sklavenitiv) July 5, 2021

    Έσπασε 2 παγκόσμια ρεκόρ. Ποιος να σου πει τι ρε κορο 👏💙#survivorGR#team_koro pic.twitter.com/k0B5RnINmN

    — despoina🖤 (@despoina01) July 5, 2021

    Το νικητή του #survivorGR τον ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό. #jameskafetzis pic.twitter.com/QklbupT7or

    — Captain Jack Sparrow 🏴‍☠️ (@onBlackPearl) July 5, 2021

    Τι περιμένεις να τραγουδήσει κ τι τραγουδάει τελικά... #survivorGR pic.twitter.com/d57CaVawe2

    — Ian Αμυγδάλου ⚜️🐯 (@ian_omrf) July 5, 2021

    η μαμα της Μαριαλενας κατα τη διαρκεια του αφιερωματος #survivorGR pic.twitter.com/Ur3ZjtfOsp

    — paparas (@paparas_) July 5, 2021

    -Ποιοι είναι αυτοί;
    -Κατι φτωχοί. #survivorGR pic.twitter.com/9DwIlALmJJ

    — iVasilis (@plakasman) July 5, 2021

    Ο Λιβάνης από το σπίτι του!#survivorGR pic.twitter.com/HC6AxKTlTC

    — Pikachu Νεωκόρος 🌈 (@Lucifer_6694) July 5, 2021

    THE REAL SURVIVOR #survivorGR pic.twitter.com/9VqVFcfK2c

    — 🤠 (@sw4ggyb1tch) July 5, 2021

    Εγω οταν ακουω για χιλιοστή φορα το "σπαω τα ρολογια" #survivorGR pic.twitter.com/ggmmbsTGWn

    — Miltos Man®️ (@mirmudonas) July 5, 2021

    "ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΟ DISNEY CHANNEL. OXI AΛΛΑ ΡΟΛΟΓΙΑ." #survivorGR pic.twitter.com/B0nmndmxc8

    — Σαν να ταν Φλεβάρης Πόντε (@yiannism97) July 5, 2021
    Πηγή: ethnos.gr
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Γιώργο Λιβάνη»
    Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Γιώργο Λιβάνη»

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά για τον Γιώργο Λιβάνη, τον Σάκη Κατσούλη και τις εξηγήσεις που αισθάνεται ότι πρέπει να δώσει μετά το Survivor

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπήκε στην τελική τριάδα του ημιτελικού του «Survivor 4» αλλά δεν κατάφερε να διαγωνιστεί για τον τελικό του ριάλιτι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

    Μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο «Survivor». Δυστυχώς η παίκτρια που έδωσε σκληρούς αγώνες στον στίβο μάχης δεν θα βρίσκεται στον τελικό. Βρέθηκε όμως στο «Love It όπου μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για όλους και για όλα... και για τον Γιώργο Λιβάνη.

    Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Λιβάνη»

    Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη είπε: «Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

    Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

    «Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης είχε βρεθεί στον Νίκο Μουτσινά και είχε πει τότε για τη Μαριαλένα: «Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωπο που αυτό είναι το όνειρό του [...] Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω respect γι’ αυτό που έκανε, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του».

    «Δεν είμαστε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη» ξεκαθαρίζει η Μαριαλένα

    Στο καυτό ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και το ερώτημα ήταν αν είναι ξανά μαζί με τον Σάκη Κατσούλη. «Τον Σάκη τον είδα πρώτη δορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα. Σοκ. Λέω μου κάνει πλάκα ο Θεός. Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα μπροστά μου, έπαθα σοκ.

    Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, πιεσμένη, σε δύσκολες συνθήκες, μπαίνει και ο Σάκης με την Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά! Λέω με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα.

    Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί πάλι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί». Αναφορικά με τη μητέρα της που έχει εκφράσει και δημόσια την αντίθεσή της προς τον Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια είπε: «Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά. Μου είπε δεν ξέρεις τι έχω περάσει 7 μήνες. Φοβήθηκα».

    «Με τα παιδιά ήμουν δεμένη τους πρώτους δύο μήνες, ήρθαμε κοντά. Πραγματικά όμως δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, τι θέλει από εσένα, αν σε χρησιμοποιεί ή αν σκέφτεται πίσω από αυτό που σου λέει κάτι άλλο. Τους είχα εκμυστηρευτεί την ιστορία μου με τον Σάκη, τον τρόπο που ακριβώς χωρίσαμε, τους τα είχα πει όλα ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Εγώ εμπιστευόμουν με τα μούτρα όποιον έβλεπα.

    Μαριαλένα: «Δεν ισχύουν οι φήμες για τον Σάκη είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος»

    Αναφορικά με την τριάδα James, Νίκος, Άννα-Μαρία είπε: «Παρερμήνευσαν την ιστορία που τους είπα με τον Σάκη, έβγαλαν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυε, το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Επειδή είδαν μετά ότι τα πάμε καλά με τον Σάκη και πάμε και καλά αγωνιστικά, εκεί στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και δεν θα είμαι με τα παιδιά. Είχαν προηγηθεί κάποια πράγματα, με είχαν στενοχωρήσει κάποια πράγματα που έκαναν και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε τίποτα απέξω, επειδή ξέρει ότι επηρεάζομαι. Δεν ισχύει ότι απομακρύνθηκα από τα παιδιά επειδή υποτίθεται ότι μου μετέφεραν πως είναι οι πιο μισητοί έξω».

    «Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ σαν γυναίκα. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ
    Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

    Η δυάδα του τελικού του «Survivor 4» είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος

    Ημαραθώνια βραδιά του ημιτελικού του «Survivor 4» ολοκληρώθηκε με τους περισσότερους από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να δίνουν το παρών και τον Σάκη Κατσούλη με τον Ηλία Μπόγδανο να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (5/7) στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

    «Σας είχα πει ότι αυτό θα ήταν το πιο σκληρό Survivor από όλα και δεν με πιστέψατε» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες στην έναρξη του ημιτελικού, όπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι διεκδίκησαν μια θέση στην τριάδα του ημιτελικού. Η Μαριαλένα ψηφίστηκε από το κοινό στην τριάδα, αλλά στην επόμενη ψηφοφορία επικράτησαν ο Σάκης και ο Ηλίας.

    Ημιτελικός Survivor με αναμνήσεις, συζητήσεις, γέλιo και συγκίνηση

    Η Αγγελική Λάμπρη, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Αρναούτης, η Ελένη Χαμπέρη, ο Παύλος Γαλακτερός, η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελίζαμπεθ, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Ταβλαδακης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης, ο Κρις Σταμούλης, η Ζακλίν Καλύβα, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριπόσα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλαν τα καλά τους και βρέθηκαν στον ημιτελικό. Οι παίκτες έζησαν πολλές μοναδικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, αν και τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα.

    Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι απουσιάζουν για προσωπικούς λόγους οι: Αλέξης Παππάς, Χριστίνα Κεφαλά, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέτα Μαυρίδη και James Καφετζής. Μαριαλένα και Κόρο αναμετρήθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού και αφού είδαμε τους παίκτες σε συγκινητικές στιγμές με τους γονείς τους, μπήκαν στον χώρο και ο Σάκης Κατσούλης με τον Ηλία Μπόγδανο.

    Εντύπωση έκαναν και παλιές στιγμές των παικτών του Survivor που συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο. Από τη διαδικασία ψηφοφορίας ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος πάνε τελικό Survivor.

    Σάκης Κατσούλης: Από τα γήπεδα στο Survivor

    Ο Σάκης Κατσούλης είναι 30 ετών και γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών.

    Σάκης Κατσούλης Survivor
    Σάκης Κατσούλης - Survivor

    Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσικοθεραπεία. Τώρα, ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας. Έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Με μότο του το «Προχωράμε» είναι ξεκάθαρο πως είχε μπει στο Survivor με πολύ δυναμισμό. Ακόμα και αν μέσα ήταν η πρώην σύντροφός του, η Μαριαλένα, και η αρχή μαζί της ήταν δύσκολη.

    Ηλίας Μπόγδανος - Την κιθάρα μου και στον Άγιο Δομίνικο

    Ο 29χορνος Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar», είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή, στην Αθήνα. Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία και λατρεύει το ποδήλατο.

    Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor
    Ηλίας Μπόγδανος - Survivor

    Είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε πει ότι θα του λείψουν πολύ η κοπέλα του, οι γονείς του και οι φίλοι του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάστηκε να «πέσει» στα αγωνίσματα με τη σκέψη. Έφτασε αισίως στον τελικό του «Survivor 4».

    Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο Survivor

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

    Είναι τελειομανής και της αρέσει η τάξη. Θεωρεί τον εαυτό της τρελό και της αρέσει να ζει στα άκρα. Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο είναι η έλλειψη φαγητού και η καθαριότητα. Μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο «Survivor». Δυστυχώς η παίκτρια που έδωσε σκληρούς αγώνες στον στίβο μάχης δεν θα βρίσκεται στον τελικό.

    Σάκης Κατσούλης ή Ηλίας Μπόγδανος θα είναι ο μεγάλος νικητής του «Survivor 4» που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ;

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο