Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 13:38

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της χορεύοντας πάνω στο τραπέζι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Διάθεση για γενέθλια... όλο το μήνα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 54 και μοιράστηκε με του διαδικτυακούς της φίλους μερικές εορταστικές φωτογραφίες. Σε μια από αυτές η λατίνα σταρ χορεύει πάνω σε ένα τραπέζι φορώντας ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα που αναδεικνύει τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της. Οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν και κουνούσαν τα χέρια τους στον αέρα.

Σε άλλα στιγμιότυπα που ανέβασε τη βλέπουμε να ποζάριε στον φακό με ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι. «Διάθεση για γενέθλια... όλο το μήνα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της

Lopez_Trapezi
Lopez1
Lopez12
Lopez13

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 10:42

Σχετικά Άρθρα

  • Εμμανουήλ Καραλής: Γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του με τη δίδυμη αδερφή του - Οι άγνωστες φωτογραφίες τους
    Εμμανουήλ Καραλής: Γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του με τη δίδυμη αδερφή του - Οι άγνωστες φωτογραφίες τους

    Ο Μανόλο και η αδελφή του έσβησαν συμβολικά από ένα κεράκι

    Τα 25α γενέθλιά του με την δίδυμη αδελφή του γιόρτασε χθες, Κυριακή, ο Εμμανουήλ Καραλής.
    Μαζί τους ήταν οι γονείς τους, με τον Μανόλο και την αδελφή τους να σβήνουν συμβολικά από ένα κεράκι.
    Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, ο Εμμανουήλ Καραλής ανήρτησε δύο φωτογραφίες του ίδιου και της αδελφής τους από τα παιδικά τους χρόνια να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.
    «Υγεία, Αγάπη, Όραμα, Όνειρα, Στόχους και Πολλές ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!» ήταν οι ευχές της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «Χρόνια πολλά και καλά bro μου!!» ευχήθηκε ο Δημήτρης Κυρσανίδης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι πρώτες ευχές για τα 72α γενέθλιά του - «Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο»
    Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι πρώτες ευχές για τα 72α γενέθλιά του - «Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο»

    Πώς ευχήθηκαν στον Ρώσο πρόεδρο ο υπερεθνικιστής μέντοράς του Αλεξάντερ Ντούγκιν και ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ

    «Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο!», ήταν ένα από τα πρώτα ευχητήρια μηνύματα για τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 72α γενέθλιά του. Το συγκεκριμένο μήνυμα ανήκει στον Αλεξάντερ Ντούγκιν, τον υπερεθνικιστή «μέντορα» του Πούτιν, ο οποίος έκανε ανάρτηση στο Telegram λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
    Ο 62χρονος Ντούγκιν έχει ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της ενοποίησης ρωσόφωνων και άλλων εδαφών σε μια νέα αχανή ρωσική αυτοκρατορία, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας όπου η Ρωσία διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις. Η κόρη του Ντούγκιν είχε σκοτωθεί σε βομβιστική επίθεση το 2022.
    Ο Πούτιν, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2022 έδωσε εντολή στα στρατεύματά του να εισβάλουν στην Ουκρανία, επανεξελέγη θριαμβευτικά στην προεδρία της Ρωσίας τον Μάρτιο. Εφόσον ολοκληρώσει τη νέα εξαετή θητεία του, θα γίνει ο μακροβιότερος ρώσος ηγέτης εδώ και δύο αιώνες, δηλαδή από την εποχή των τσάρων.
    Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου παρουσιάζει τον πόλεμο στην Ουκρανία ως μέρος μιας μάχης αιώνων με την παρακμάζουσα Δύση, την οποία κατηγορεί ότι ταπείνωσε τη Ρωσία μετά τον Ψυχρό Πόλεμο παρεμβαίνοντας στη ζώνη επιρροής της Μόσχας.

    Το Κίεβο και οι δυτικοί σύμμαχοί του κάνουν λόγο για ιμπεριαλιστική αρπαγή γης. Ο πόλεμος έχει προκαλέσει τον θάνατο χιλιάδων αμάχων, την ισοπέδωση χωριών και πόλεων, και τον εκτοπισμό εκατομμυρίων ανθρώπων.

    «Σήμερα, φίλοι, είναι τα γενέθλια του ηγέτη του έθνους μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Telegram ο τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος αυτοαποκαλείται «απλός στρατιώτης» του Πούτιν. «Είναι μια σημαντική ημέρα για ολόκληρη την πατρίδα μας», συμπληρώνει.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ YURI KOCHETKOV
  • Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της επετείου του γάμου τους
    Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της επετείου του γάμου τους

    Οριστικό το τέλος στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

    Τίτλοι τέλους μπαίνουν και επίσημα στην σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ με την τραγουδίστρια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

    Όπως αναφέρει το TMZ η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη (20.08.2024) χωρίζοντας από μια σχέση που είχε διάρκεια δυο δεκαετίες με τον Μπεν Άφλεκ και μέσα σε αυτή υπήρξαν δύο αρραβώνες και δύο γάμοι.

    Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού κράτησε μόλις δύο χρόνια και αποφάσισαν να του βάλουν ένα τέλος. Η Τζένιφερ Λόπεζ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μάλιστα στην επέτειο των δύο ετών από τη δεύτερη γαμήλια τελετή του ζευγαριού που είχε γίνει στη Τζόρτζια.

    Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Λόπεζ ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού ως τις 26 Απριλίου 2024 γεγονός που αποδεικνύει εδώ και τέσσερις μήνες δεν είναι ζευγάρι.

    Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στις αρχές του 2000 για να χωρίσουν το 2004.

    Στη συνέχεια η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι και ο Άφλεκ την Τζένιφερ Γκάρνερ. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησαν και πάλι να έχουν σχέσεις για να φτάσουν λίγο αργότερα ξανά στον γάμο.

    Πηγή: zappit.gr

  • Τζένιφερ Λόπεζ: Στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της νέας της ταινίας, Atlas
    Τζένιφερ Λόπεζ: Στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της νέας της ταινίας, Atlas

    Θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Μαΐου

    Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix, το επίσημο τρέιλερ για την νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Atlas» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ.
    Υποδύεται μία αναλύτρια δεδομένων η οποία συμμετέχει σε μια αποστολή έχοντας βαθιά δυσπιστία απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Σιμού Λιού, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Γκρεγκ Τζέιμς Κόχαν, Λάνα Παρίλα και Μαρκ Στρονγκ.
    Δείτε το τρέιλερ
    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «η Atlas Shepherd (Λόπεζ), μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός απείθαρχου ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί».

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπραντ Πέιτον, σε σενάριο των Λίο Σαρντάριαν και 'Αρον Έλι Κολέιτ.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη πλατφόρμα στις 24 Μαΐου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Έγινε 49 χρονών - Ο ξέφρενος χορός και οι καλεσμένοι
    Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Έγινε 49 χρονών - Ο ξέφρενος χορός και οι καλεσμένοι

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα γενέθλια του διάσημου ηθοποιού

    Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

    Ο διάσημος σταρ διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς στο ιταλικό εστιατόριο και αγαπημένο spot των celebrities, «Giorgio Baldi».

    Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το TMZ μέσα από το ξεφάντωμα δείχνει τον ηθοποιό να φορά ένα κλασικό μαύρο t-shirt και ένα καπέλο και να χορεύει ξέφρενα. Μάλιστα, σε ένα σημείο τραγούδησε και ράπαρε με τον Lil Wayne, που ήταν εκεί για να διασκεδάσει τους καλεσμένους του.

    Δείτε το βίντεο

    Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν φυσικά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ, όπως η Lady Gaga, η Σάλμα Χάγιεκ, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Snoop Dogg, η Ρίτα Όρα, η Ολίβια Γουάιλντ, ο Κρις Ροκ, η Ζόι Σαλντάνα και η Κέιτ Μπέκινσεϊλ. Επίσης, από το πάρτι δεν έλειπε η νέα σύντροφος του Ντι Κάπριο, το 25χρονο μοντέλο Βιτόρια Σερέτι, με το οποίο αντάλλασσε φιλιά και αγκαλιές, σύμφωνα με πηγές.

    Eπίσης, ο ηθοποιός εθεάθη να γευματίζει με τον καλό του φίλο, Τόμπι Μαγκουάιρ.

    To πάρτι κράτησε μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Η απίστευτη στάση μητέρας που έρχεται αντιμέτωπη με αρκούδα – Κλείνει τα μάτια του γιου της και μένει ακίνητη
    σε Viral
    Η απίστευτη στάση μητέρας που έρχεται αντιμέτωπη με αρκούδα – Κλείνει τα μάτια του γιου της και μένει ακίνητη

    Ένα video, που έχει γίνει viral, δείχνει μία αρκούδα πάνω σε ένα τραπέζι και μία μητέρα με το παιδί της λίγα εκατοστά δίπλα της!

    Mια μητέρα από το Μεξικό προστάτεψε γενναία τον γιο της αφού μια αρκούδα πήδηξε σε ένα τραπέζι πικνίκ και καταβρόχθισε τα τάκος και τα enchiladas που προορίζονταν για το δείπνο γενεθλίων του αγοριού, εκατοστά από το πρόσωπό του.

    Η Silvia Macías από την Πόλη του Μεξικού είχε ταξιδέψει στο πάρκο Chipinque στα περίχωρα της πόλης Monterrey για να γιορτάσει τα 15α γενέθλια του γιου της, Santiago, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down.

    Λίγο αφότου κάθισαν να φάνε το φαγητό που είχαν φέρει, εμφανίστηκε η αρκούδα και καταβρόχθισε τηγανητές πατάτες, enchiladas, tacos και salsa. Ένα βίντεο που τράβηξε η φίλη της, Angela Chapa, δείχνει τη Macías να κάθεται στωικά, εκατοστά από το στόμα της αρκούδας, κρατώντας τον Santiago και προστατεύοντας τα μάτια του με το χέρι της. Κρατούσε τα μάτια της χαμηλά, για να αποφύγει οτιδήποτε η αρκούδα θα μπορούσε να θεωρήσει πρόκληση.

    «Το χειρότερο πράγμα θα ήταν ότι ο Σαντιάγο θα μπορούσε να φοβηθεί και να αντιδράσει έντονα», είπε η μητέραε σε συνέντευξή της στο Associated Press, λίγες ώρες μετά το συμβάν. «Ο Σαντιάγκο φοβάται πολύ τα ζώα. Μια γάτα ή ένας σκύλος, οποιοδήποτε ζώο τον τρομάζει πολύ. Γι’ αυτό κάλυψα τα μάτια του, γιατί δεν ήθελα να το δει και να ουρλιάξει ή να τρέξει. Φοβόμουν ότι αν φώναζε και τρόμαζε την αρκούδα, εκείνη θα αντιδρούσε άσχημα», είπε για το περιστατικό που έγινε τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου.

    Η Macías είπε ότι εκείνη και ο Chapa είχαν σκεφτεί προηγουμένως την πιθανότητα συνάντησης με αρκούδα – δεν είναι άγνωστες στο πάρκο, αν και συνήθως βγαίνουν περισσότερο προς το ξημέρωμα ή το σούρουπο, όχι το μεσημέρι – και είχαν καταστρώσει ένα σχέδιο.

    «Θα παίξουμε ένα παιχνίδι όπου θα καλύψουμε τα μάτια του Σαντιάγο και θα κάνουμε σαν αγάλματα», θυμήθηκε.

    Και αυτό ακριβώς έκαναν: Ο Σαντιάγκο παρέμεινε ακίνητος, παρόλο που «η αρκούδα ήταν πολύ κοντά μας. Την ακούγαμε καθώς γρύλιζε, καθώς έτρωγε, μπορούσες να μυρίσεις την αρκούδα. Ήταν πραγματικά πολύ πολύ κοντά».

    Στην ερώτηση αν φοβήθηκε ο Σαντιάγκο, ο οποίος φοιτά στο γυμνάσιο της Πόλης του Μεξικού, είπε «ναι, πολύ».

    Η πολυμήχανη φίλη τους Άντζελα, που κινηματογράφησε τη σκηνή, ζει στο Μοντερέι και γνώριζε τη σωστή συμπεριφορά για μια συνάντηση με μαύρη αρκούδα: ποτέ μην τρέχεις.

    Παρατήρησε ένα πιάτο με enchiladas που η αρκούδα δεν είχε φάει – η αρκούδα φαινόταν να προτιμά τις τηγανητές πατάτες και ως γνήσια Μεξικάνα είχε φάει τη σάλτσα – και πέταξε την enchilada μακριά, αφού πρώτα την έδειξε στο ζώο. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζώο ακολούθησε το φαγητό και η Άντζελα στάθηκε μπροστά από την αρκούδα, προστατεύοντας τη Macías και τον γιο της και επιτρέποντάς τους να υποχωρήσουν ήσυχα και αργά.

    Τελικά το ζώο απομακρύνθηκε. Ο Σαντιάγο πήρε άλλα τάκος για τα γενέθλιά του και όλα τελείωσαν καλά. Όλοι θεωρούν τη μητέρα «ήρωα», μα εκείνη λέει πως έκανε ό,τι θα έκανε κάθε μητέρα: «Νομίζω ότι είμαι απλώς μια μητέρα που προστάτευσε το μικρό της».

    Δείτε το video:

    Πηγή: marieclaire.gr

  • H Madonna σε ένα σπάνιο βίντεο χωρίς φίλτρα, από το πάρτι των γενεθλίων της: «Είναι τέλειο να είσαι ζωντανός»
    H Madonna σε ένα σπάνιο βίντεο χωρίς φίλτρα, από το πάρτι των γενεθλίων της: «Είναι τέλειο να είσαι ζωντανός»

    Η 65χρονη βασίλισσα της ποπ μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της επέστρεψε δριμύτερη για να σβήσει κεράκια.

    Σε ένα βίντεο λοιπόν που ανέβασε λογαριασμό θαυμαστών της στο Twitter, αλλά και σε μια σειρά φωτογραφιών που πόσταρε η ατζέντισσα και φίλη της Maha Dakhil, τη βλέπουμε με λιγότερα φίλτρα από εκείνα που εφαρμόζει στις δικές της αναρτήσεις, στις οποίες μοιάζει να γίνεται όλο και πιο νέα όσο περνάει ο καιρός.

    «Είναι τέλειο να είσαι ζωντανός» φαίνεται να λέει στο βίντεο η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ενώ ετοιμάζεται να σβήσει το ένα και μοναδικό κεράκι στο γλυκό στο τραπέζι μπροστά της. Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα τοπ σε λευκό και μαύρο, που συνδύασε με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και μαύρα γάντια διακοσμημένα με φτερά.

    «Είναι τέλειο να είσαι ζωντανός» φαίνεται να λέει στο βίντεο η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ενώ ετοιμάζεται να σβήσει το ένα και μοναδικό κεράκι στο γλυκό στο τραπέζι μπροστά της.

    «Χρόνια πολλά στην αδερφή μου, που είναι παντρεμένη με τις εκπλήξεις» γράφει η φίλη της στη λεζάντα της δικής της ανάρτησης.

    Η Madonna, που αναρρώνει από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας η οποία χαρακτηρίστηκε βακτηριακή λοίμωξη, χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες, ανακοίνωσε ότι προγραμματίζονται νέες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της, που είχε αναβληθεί μετά την εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

    Δείτε τις νέες αναρτήσεις από τα γενέθλιά της:

    Πηγή: marieclaire.gr

  • Χαρά Βέρρα: Γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με την εγγονή της - Δείτε βίντεο
    Χαρά Βέρρα: Γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με την εγγονή της - Δείτε βίντεο

    Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την εγγονή της, που είναι ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες

    Τεράστια αδυναμία για την εγγονή της τρέφει η Χαρά Βέρρα και φροντίζει να το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία.

    Το κορίτσι, που έχει πάρει το όνομα της τραγουδίστριας, έκλεισε τα 11 της χρόνια και το γιόρτασε μαζί με τη γιαγιά της, που έκλεισε με τη σειρά της, τα 50. Όπως ήταν αναμενόμενο,το πάρτι των γενεθλίων τους έγινε μαζί.

    Γιαγιά και εγγονή έσβησαν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας αγκαλιά, με τη μικρή Χαρά να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό της.

    Η Χαρά Βέρρα δημοσίευσε ένα βίντεο από τα γενέθλιά τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στη λεζάντα έγραψε: «Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για τις τόσες πολλές ευχές σας για την εγγονή μου και για εμένα! Να είστε όλοι σας πάντα καλά με τις οικογένειες σας».

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο