Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 15:22

Matthew Perry: Η στιγμή που οι γονείς του φτάνουν στο σπίτι, αφότου βρέθηκε νεκρός o ηθοποιός

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), γνωστός σε όλους Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του ηθοποιού κάνουν λόγο για πνιγμό ύστερα από καρδιακή ανακοπή, καθώς οι Αρχές του Λος Άντζελες αποκάλυψαν στο αμερικανικό ΜΜΕ ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του.

Από την πρώτη στιγμή στην οικία του ηθοποιού κλήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία, η οποία όπως φαίνεται σε βίντεο απέκλεισε με κίτρινη κορδέλα την περιοχή για να κάνει την έρευνά της. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ στο σπίτι του Πέρι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά. Στο σπίτι του ηθοποιού, σύμφωνα με τη New York Post, κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του.
Μάλιστα, ο ηθοποιός πριν από λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μία φωτογραφία με τον πατέρα του. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό κρατώντας από ένα ποτό στο χέρι ο καθένας. «Εδώ είμαι εγώ, και ο πατέρας μου Τζον, και οι δύο κρατώντας ένα ποτό» είχε γράψει στη λεζάντα.
Τραγική ειρωνεία

Η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου Πέρι στα social media ήταν μια φωτογραφία που δημοσίευσε έξι ημέρες πριν από τον θάνατό του. Σε αυτήν ο ηθοποιός ποζάρει μέσα στο τζακούζι που βρέθηκε νεκρός. «Ω, τόσο το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman» έγραφε ο ηθοποιός.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 11:43

Σχετικά Άρθρα

  • Matthew Perry: Συγκινούν τα «Φιλαράκια» του - «Δεν ήμασταν απλά μέλη ενός καστ, είμαστε οικογένεια»
    Matthew Perry: Συγκινούν τα «Φιλαράκια» του - «Δεν ήμασταν απλά μέλη ενός καστ, είμαστε οικογένεια»

    Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends) -Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ- έσπασαν τη σιωπή τους και έκαναν κοινή δήλωση για τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι (Matthew Perry).

    «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν.

    Νέες αποκαλύψεις για το θάνατό του

    Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι του από τη βοηθό του, η οποία σήκωσε το κεφάλι του για να του δώσει λίγο αέρα, όπως αποκάλυψαν διασώστες των πρώτων βοηθειών στην εφημερίδα Los Angeles times..

    Αλλά μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες στο σπίτι του σταρ των Friends στο Pacific Palisades το Σάββατο και να τον απομακρύνει από το τζακούζι, ήταν ήδη νεκρός. «Οι πυροσβέστες έβγαλαν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός» ανέφερε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής της πόλης.

    Ο Πέρι πιστεύεται ότι πνίγηκε, αν και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Το αρχικό αποτέλεσμα της αυτοψίας έχει «αναβληθεί», ενώ θα ακολουθήσουν οι τοξικολογικές εκθέσεις. Οι πληροφορίες έρχονται μετά την εμφάνιση μιας κλήσης 15 δευτερολέπτων που αποκαλύπτει τη στιγμή που η βοηθός του κάλεσε το 911 για να αναφέρει καρδιακή ανακοπή.

    Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκε και η καταγραφή της στιγμής που οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, η οποία περιγράφει έναν πνιγμό - γνωστή ως κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης 9.

    Ο ηθοποιός είχε μιλήσεις κατά καιρούς για τις μάχες του με τα οπιούχα και το ποτό, αλλά σε πρόσφατες συνεντεύξεις του δήλωσε ότι είναι καθαρός. Οι πρώτοι ανταποκριτές λέγεται ότι βρήκαν αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά φάρμακα στο ακίνητο, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παράνομων ναρκωτικών.

    Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Terence Patrick HANDOUT
  • Μάθιου Πέρι: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για την Τζένιφερ Άνιστον, το «ευχαριστώ» και η αμήχανη στιγμή
    Μάθιου Πέρι: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για την Τζένιφερ Άνιστον, το «ευχαριστώ» και η αμήχανη στιγμή

    Ο αείμνηστος «Τσάντλερ» είχε αναφέρει πως ένιωθε μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη συμπρωταγωνίστριά του και για τον τρόπο που του στάθηκε στον αγώνα του να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες

    Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο τζακούζι του.

    Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως οι αρχές που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν πως μάλλον ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή και πνίγηκε.

    Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σειράς, ο Μάθιου Πέρι ήταν ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Άνιστον, όπως είχε αποκαλύψει κι ο ίδιος.

    Όπως είχε κάνει γνωστό και στην αυτοβιογραφία του, ήταν ερωτευμένος μαζί της, πριν καν συνεργαστούν στη σειρά.

    «Με είχε γοητεύσει. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να είχε γίνει; Μου άρεσε. Είχα την αίσθηση μάλιστα, πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι», έγραφε.

    «Μια μέρα, κατάφερα να πάρω δύο δουλειές ταυτόχρονα. Το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε, κάλεσα την Άνιστον και της είπα ότι ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελα να το μοιραστώ. Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ και με λάθος τρόπο», ανέφερε στη συνέχεια.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να τη ζητήσει σε ραντεβού, με εκείνη να αρνείται. «Μου είπε ότι ήθελε να είμαστε φίλοι κι εγώ της είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε», έγραφε στο βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

    Τελικά, τρία χρόνια αργότερα συνεργάστηκαν στα «Φιλαράκια». Όμως, η συνεργασία τους δεν ήταν εύκολη, καθώς ο ηθοποιός δεν την είχε ξεπεράσει ακόμα. «Στις αρχές των γυρισμάτων κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Ένιωθα περίεργα να τη χαιρετήσω, σκεφτόμουν πόση ώρα να την κοιτάζω. Είναι οκ τα 3 δευτερόλεπτα;», ανέφερε.

    Ωστόσο, δεν ήταν μόνο έρωτας αυτό που ένιωθε για την ηθοποιό, αλλά και ευγνωμοσύνη, καθώς στάθηκε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες.

    Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος, έχει αναφέρει ότι ο κατήφορός του είχε ήδη ξεκινήσει από την ηλικία των 24 ετών, που σημαίνει ότι όσο υποδυόταν τον χιουμορίστα και ατακαδόρο χαρακτήρα των «Friends» είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τη δική του κόλαση.  

    «Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε ανάμεσα σε όσα δήλωσε.

    Θυμήθηκε ακόμη, ότι η Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα του sitcom, για να του πει ότι τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

    «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Matthew Perry, μια ταραχώδης ζωή: Η φήμη, οι προσωπικοί δαίμονες και τα αισθήματα εγκατάλειψης
    Matthew Perry, μια ταραχώδης ζωή: Η φήμη, οι προσωπικοί δαίμονες και τα αισθήματα εγκατάλειψης

    Το 1986, αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ο Matthew Perry ήταν πεπεισμένος ότι η φήμη θα έλυνε όλα τα προβλήματά του.

    «Το λαχταρούσα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άτομο στο πρόσωπο του πλανήτη», έγραψε στα ειλικρινή του απομνημονεύματα πέρυσι. Το χρειαζόμουν. Ήταν το μόνο πράγμα που θα με καθόριζε. Ήμουν σίγουρος γι' αυτό.»

    Ο Matthew Perry θα πετύχαινε τελικά την επιθυμία του, και έγινε ένας από τους έξι κεντρικούς σταρ της πιο αγαπημένης κωμικής σειράς των τελευταίων 30 ετών.

    Το αστέρι ως ο οξυδερκής Chandler Bing στο Friends κέρδισε επίσης μεγάλη περιουσία - με τη μορφή 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων το επεισόδιο - και μια σειρά από λαμπερές συντρόφους.

    Ωστόσο, στα παρασκήνια, οι αγώνες του Perry να κρατήσει την προσωπική του ζωή και την υγεία του σε καλά επίπεδα φαινόταν να αυξάνονται.

    Στην αυτοβιογραφία του, ο Perry εντόπισε τις ανασφάλειές του -καθώς και τα κωμικά του ταλέντα- πίσω σε μια παιδική ηλικία που ήταν χωρισμένη μεταξύ των χωρισμένων γονιών του, αλλά ένιωθε μια αίσθηση εγκατάλειψης και από τους δύο.

    Η μητέρα του ήταν μια Καναδή πρώην μοντέλο που έγινε δημοσιογράφος και υπηρέτησε ως γραμματέας Τύπου του πρωθυπουργού Pierre Trudeau.

    Ο πατέρας του ήταν Αμερικανός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις για το Old Spice aftershave.

    Το μεγαλύτερο μέρος της ανατροφής του Perry έγινε στην Οττάβα του Καναδά, αλλά είπε ότι ήταν «μοναχικό παιδί» επειδή η δουλειά της μητέρας του «απλώς σήμαινε ότι περνούσε πολύ χρόνο μόνος».

    «Συνεπώς, έμαθα να είμαι αστείος -πραγματικά, γρήγορα, ξέρετε τη διαδικασία- γιατί έπρεπε να είμαι», είπε.

    Η μητέρα του είχε μια αγχωτική δουλειά, «και εγώ που ήμουν αστείος έπρεπε να την ηρεμήσω αρκετά ώστε να μαγειρέψει λίγο φαγητό, να καθίσει στο τραπέζι μαζί μου και να με ακούσει - αφού την άκουγα εγώ πρώτος φυσικά».

    Όσο για τον μπαμπά του, «έβλεπα το πρόσωπό του πιο συχνά στην τηλεόραση ή στα περιοδικά από ό,τι στην πραγματικότητα».

    Αλλά ήταν «ο ήρωάς μου», έγραψε.

    Στην ηλικία των 10 ετών, ο Perry άρχισε να συμπεριφέρεται άσχημα - να κλέβει χρήματα, να καπνίζει, να αφήνει τους βαθμούς του να πέφτουν και κάποια στιγμή να χτυπάει τον συμμαθητή του και τον γιο του Trudeau, Justin - σημερινό πρωθυπουργό του Καναδά.

    Ήπιε για πρώτη φορά στα 13 του και βαθιά μέσα του είπε ότι ήταν αποφασισμένος να διώξει τους πάντες από μέσα του και να μην έχει αισθήματα εγκατάλειψης.

    Το να είσαι κωμικός μπορεί να γίνει πολύ επώδυνο, είπε.

    «Ένιωθα ότι θα πέθαινα αν το ζωντανό κοινό δεν γελούσε, και σίγουρα δεν είναι υγιές, αλλά μερικές φορές θα μπορούσα να πω μια γραμμή και δεν θα γελούσαν, και θα ίδρωνα και πάθαινα σπασμούς. Το ένιωθα αυτό κάθε βράδυ. Αυτή η πίεση με άφηνε σε άσχημη θέση.»

    Άρχισε να πίνει περισσότερο με την ελπίδα ότι η βότκα θα διορθώσει τα πράγματα που η φήμη δεν είχε φτιάξει.

    Κάποια στιγμή ήταν τόσο άσχημα που η Jennifer Aniston τον αντιμετώπισε.

    Έγραψε:

    «"Μπορούμε να μυρίσουμε το αλκοόλ", είπε, με έναν περίεργο αλλά τρυφερό τρόπο, και ο πληθυντικός "εμείς" με χτύπησε σαν βαριοπούλα».

    Στην αρχή στο Friends είχε ερωτευτεί με την Aniston, αλλά αυτά τα συναισθήματα εξατμίστηκαν, κυρίως λόγω της «εκκωφαντικής έλλειψης ενδιαφέροντός της».

    Στη συνέχεια έκανε σχέση με την Julia Roberts. Αλλά οι ανασφάλειες του Perry δεν ήταν πολύ μακριά από την επιφάνεια και ισχυρίστηκε ότι ήταν συνεχώς πεπεισμένος ότι επρόκειτο να τον εγκαταλείψει.

    «Γιατί να μην το έκανε; Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν σπασμένος, λυγισμένος. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειας της, χώρισα με την όμορφη και λαμπερή Julia Roberts.»

    Ήταν ένα υψηλό τίμημα για εκείνες τις βαθιά ριζωμένες ανασφάλειες που δεν διορθώθηκαν από την τεράστια φήμη, από την άλλη όμως χρησιμοποίησε τις δικές του εμπειρίες για να υποστηρίξει άλλους εξαρτημένους από το αλκοόλ.

    Μετέτρεψε το σπιτι της παραλίας του στο Μαλιμπού αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο Perry House, μια δομή νηφάλιας διαβίωσης, το 2012, και το έργο έλαβε βραβείο από τον Λευκό Οίκο την επόμενη χρονιά.

    Το πούλησε δύο χρόνια αργότερα, αλλά είπε ότι ήταν ακόμα αφοσιωμένος στην παροχή υπηρεσιών για ανάρρωση εξαρτημένων.

    Τώρα, μετά το θάνατό του, αυτό το έργο καταξιώνεται παράλληλα με τον αντίκτυπο που είχε το υποκριτικό του ταλέντο.

    Ο κόσμος θα τον θυμάται για το έργο του με τους εξαρτημένους το ίδιο όσο και με το έργο του σαν ηθοποιός.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ LUCY NICHOLSON

  • Πέθανε ο Matthew Perry σε ηλικία 54 ετών – Θλίψη για τον θάνατο του «Chandler» από τα Φιλαράκια
    Πέθανε ο Matthew Perry σε ηλικία 54 ετών – Θλίψη για τον θάνατο του «Chandler» από τα Φιλαράκια

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) , του γνωστού Αμερικανοκαναδού ηθοποιού από τον θρυλικό του ρόλο ως Chandler Bing στη σειρά Friends (Τα Φιλαράκια).

    Ο Μάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών, σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε πρώτο την δυσάρεστη είδηση. Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του ηθοποιού από «Τα Φιλαράκια» έκαναν λόγο για πνιγμό ύστερα από καρδιακή ανακοπή, καθώς οι Αρχές του Λος Άντζελες αποκάλυψαν στο αμερικανικό ΜΜΕ ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του.

    Αρχικά, οι Αρχές του Λος Άντζελες πήγαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι γιατί δέχθηκαν μια κλήση για καρδιακή προσβολή που υπέστη ένας άνδρας στα 50 του. Λίγη ώρα αργότερα, έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά μαζί με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια».

    Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι είχε πάει να παίξει picklball το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες δουλειές. Όταν ο βοηθός του γύρισε στο σπίτι μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε τις Αρχές.

    Σύμφωνα πάντα με το TMZ, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σπίτι του και δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποια άλλη εγκληματική ή μη ενέργεια. Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν θυμάται καθόλου μερικές σεζόν από «Τα Φιλαράκια». Οι έρευνες για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού είναι σε εξέλιξη.

    Ο Μάθιου Πέρι, ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά.

    «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα»: H διαλυμένη οικογένεια, ο εθισμός στα ναρκωτικά και η σειρά που τον έκανε διάσημο

    Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Μάθιου Πέρι, με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir» («Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα» από τις εκδόσεις ΑΘens Bookstore Publications).Ο Πέρι φέρνει στο προσκήνιο τη διαλυμένη οικογένεια που τον μεγάλωσε, τον πόθο για αναγνώριση που τον έκανε διάσημο, και το κενό μέσα του που δεν μπορούσε να γεμίσει ακόμα κι όταν τα μεγαλύτερα όνειρά του έγιναν πραγματικότητα. Περιγράφει επίσης τη γαλήνη που έχει βρει στη νηφαλιότητα και πώς νιώθει για τη σαρωτική επιτυχία που έχει νωρίσει παντού η σειρά «Τα Φιλαράκια», με ιστορίες για τους συμπρωταγωνιστές του και για άλλα μεγάλα αστέρια που γνώρισε στην πορεία του.

    «Έπαιρνα 55 Vicodin ημερησίως και έπινα σχεδόν μισό μπουκάλι βότκα απλώς για να βγάλω τη μέρα», «έδωσα περίπου εννιά εκατομμύρια δολάρια για να απεξαρτηθώ» είναι μερικά από αυτά που θα διαβάσουμε στο βιβλίο για τη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού.

    Ο Μάθιου Πέρι ξεκινάει στο βιβλίο του λέγοντας πως στην ηλικία των 49 ετών παραλίγο να πεθάνει. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως έπασχε από γαστρεντερική διάτρηση και πάλευε για εβδομάδες να μείνει στη ζωή. Η διάρρηξη του παχέος εντέρου δημιουργήθηκε από την υπερβολική χρήση οπιοειδών και πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο.

    «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω», αποκαλύπτει ο ίδιος για την πρώτη του εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και προσθέτει: «Με έβαλαν σε ένα πράγμα που ονομάζεται μηχάνημα ECMO, το οποίο κάνει όλη την αναπνοή για την καρδιά και τους πνεύμονές. Και αυτή ήταν η τελευταία μου ελπίδα, όλα ή τίποτα. Κανείς δεν επιβιώνει από αυτό».

    «Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει σε πολλά προβλήματα. Η 9η σεζόν (στα Φιλαράκια) ήταν η χρονιά που ήμουν πραγματικά νηφάλιος σε όλη τη διάρκεια. Και μαντέψτε ποια σεζόν πήρα υποψηφιότητα για καλύτερος ηθοποιός; Έλεγα: «Αυτό θα έπρεπε να μου λέει κάτι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

    Ο ίδιος μάλιστα παραδέχεται ότι οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά ήταν εκείνοι που τον στήριξαν και τον βοήθησαν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του. «Είναι σαν τους πιγκουίνους. Οι πιγκουίνοι, στη φύση, όταν κάποιος είναι άρρωστος ή όταν κάποιος είναι τραυματισμένος, οι άλλοι πιγκουίνοι τον περιβάλλουν και τον στηρίζουν. Περπατούν γύρω του, μέχρι ο πιγκουίνος να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Κάπως έτσι έκαναν και οι άλλοι ηθοποιοί για μένα», λέει.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο