Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 18:57

Η επική γνωριμία του Σωτήρη Κοντιζά με τη σύζυγό του – «Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο καλεσμένος του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef ήταν η αφορμή για τον Σωτήρη Κοντιζά να μοιραστεί την προσωπική ιστορία της γνωριμίας με τη σύζυγό του.

Με αφορμή τον καλεσμένο Περικλή Κοσκινά στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς μοιράστηκε την απολαυστική ιστορία γνωριμίας με τη σύζυγό του.

Ο διάσημος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς γνώρισε τη σύζυγό του στο εστιατόριο που δούλευε ο καλεσμένος του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι Περικλής Κοσκινάς.

«Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;»

«Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;».

Όσοι βρίσκονταν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής δεν άργησαν να ξεσπάσουν σε σε γέλια. «Παίζει όλο, όπως είναι, γιατί είναι υπέροχο» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και έτσι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την εξομολόγηση του Σωτήρη Κοντιζά.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 16:05

Σχετικά Άρθρα

  • MasterChef 2024 Τελικός: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής - Τα δάκρυα χαράς
    MasterChef 2024 Τελικός: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής - Τα δάκρυα χαράς

    Το MasterChef 2024 έχει νικητή και είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

    Η ώρα του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2024 έφτασε και η ανακοίνωση του φετινού νικητή είναι γεγονός.

    Μετά από 6 μήνες ενός μεγάλου μαγειρικού ταξιδιού, ο διαγωνισμός διένυσε την καλύτερη χρονιά του. Η τηλεθέαση ήταν σε καλύτερα ποσοστά από τις προηγούμενες χρονιές και τα έπαθλα που μοιράστηκαν ήταν σαφώς πολλαπλάσια. Αφού εκτός από τα έπαθλα των δύο φιναλίστ υπήρχαν έξτρα 2.000 ευρώ κάθε εβδομάδα για τους νικητές στα Mystey Boxes και στα Τεστ Δημιουργικότητας. Ενώ και το Silver Award έδωσε στη Χριστίνα Χριστοφή τα διπλάσια χρήματα φέτος.

    Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν, τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, για την τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

    Η τελευταία δοκιμασία του MasterChef 2024:

    Η Χριστίνα και ο Λευτέρης είχαν την τιμή και τη χαρά να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, που θα κρίνει και θα βαθμολογήσει τις προσπάθειές τους, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz.

    «Η πιο απαιτητική αντιγραφή πιάτου που έχει γίνει ποτέ στο MasterChef», ήταν το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

    Μετά από το σφράγισμα του φακέλου με τις βαθμολογίες της 3ης δοκιμασίας, το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 2024 πέρασε στη live μετάδοση. Στο πλατό βρίσκονταν οι οικογένειες των δύο φιναλίστ και όλοι οι μάγειρες που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

    Οι βαθμολογίες της Χριστίνας στα τρία στάδια του Τελικού του MasterChef 2024: 7, 7, 7

    Οι βαθμολογίες του Λευτέρη στα τρία στάδια του Τελικού του MasterChef 2024: 6, 8, 9

    Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο νέος Έλληνας MasterChef:

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Σωτήρης Κοντιζάς: Δεν μου αρέσουν οι Ιαπωνέζες, γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου
    Σωτήρης Κοντιζάς: Δεν μου αρέσουν οι Ιαπωνέζες, γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου

    «Η παιδική ηλικία είναι σκληρή» είπε για το ψευδώνυμο «Fujitsu» που του είχαν κολλήσει, κατά τα παιδικά του χρόνια λόγω της καταγωγής του

    Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τα τρία του παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και σε μια στιχομυθία που είχε με τον πατέρα του στο παρελθόν.
    Ο γνωστός σεφ έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο κι αρχικά, ανέφερε: «Η μικρή, το Ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι "η καθαρότητα του νερού", το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κέντζι είναι "ο υγιής" και τέλος, η Αριάνα Τσιχίρο που το όνομά της είναι εμπνευσμένο από το Spirit in the way».
    Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πατέρα του. «Μου έκανε εντύπωση παλιά, γιατί μου είχε πει ο πατέρας μου "εμένα η μητέρα σου μου άρεσε, γιατί ήταν Ιαπωνέζα. Εσένα τι σου αρέσουν;". Και του λέω "σίγουρα όχι οι Ιαπωνέζες, γιατί μου θυμίζουν τη μητέρα μου"», δήλωσε.
    Τέλος, αναφορικά με το αν έχει δεχτεί ρατσισμό και για το παρατσούκλι «Fujitsu» που του είχαν κολλήσει κατά την παιδική του ηλικία, είπε: «Δεν το βάζω στην κατηγορία του ρατσισμού, απλά η παιδική ηλικία είναι σκληρή».

    Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Το οτιδήποτε διαφέρει ένα παιδί θα το βάλει σε μεγεθυντικό φακό και θα στο κοπανάει μέχρι να πας στο Πανεπιστήμιο. Το διαφορετικό μπορεί να το υποστηρίξει και να γίνει εφόδιο, όπλο. Ήταν στο κομμάτι της διαφορετικότητας όπως ο άλλος είχε μεγάλα αυτιά ή που είχε τσίμπλες. Δεν το ένιωσα δηλαδή ως ρατσισμό. Αν στις μέρες μας είναι καλύτερα τα πράγματα; Νομίζω ότι είναι καλύτερα ναι».
    Πηγή: Protothema.gr
  • MasterChef: Η πλάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έγινε viral στο Twitter
    σε Viral
    MasterChef: Η πλάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έγινε viral στο Twitter

    Οι auditions του MasterChef 2024 φτάνουν, πια, στο τέλος τους και κάθε διαγωνιζόμενος είναι αποφασισμένος να υπερβεί τον εαυτό του για να μπορέσει να κερδίσει τα ονειρεμένα και πολυπόθητα «ΝΑΙ» των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, και να συνεχίσει το ταξίδι του στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό!

    Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οι νέοι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις επιδόσεις τους, τις εντυπώσεις όμως, έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι κριτές παρά οι παίκτες. Η επική πλάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ήταν σίγουρα ένα από τα highlights του επεισοδίου. Αθόρυβα πλησίασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο την ώρα που δοκίμαζε ένα πιάτο και τον τρόμαξε. Η συγκεκριμένη στιγμή προκάλεσε άφθονο γέλιο στο Twitter και έγινε η απόλυτη έμπνευση για τα πιο αστεία memes στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σωτήρης Κοντιζάς για την πρωτιά του «MasterChef 2024»: «Είναι μια δικαίωση…»
    Σωτήρης Κοντιζάς για την πρωτιά του «MasterChef 2024»: «Είναι μια δικαίωση…»

    Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στο «Πρωινό» για την πρωτιά του «MasterChef» στους πίνακες τηλεθέασης και αποκάλυψε το μυστικό του για τα ψαροκόκκαλα και πως πέφτουν πάντα στο πιάτο του.

    Το νέο «MasterChef» έδειξε τα δόντια του από την πρώτη ημέρα προβολής του. Το reality μαγειρικής του Star αιφνιδίασε τους πάντες κατακτώντας την πρωτιά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών στο δυναμικό κοινό -ο μόνος δείκτης τηλεθέασης που πραγματικά «μετράει»-, μια πρωτιά που συνεχίστηκε και την δεύτερη ημέρα των οντισιόν.

    Ο Γρηγόρης Μπάκας, ο γνωστός ρεπόρτερ του «Πρωινού», έστησε καρτέρι στον Σωτήρη Κοντιζά έξω από το στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή για να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματα των τηλεθεατών: Ποια είναι η σχέση του πλέον με τους συναδέλφους του κριτές, αν θα ακούσουμε κι άλλες ιστορίες ανθρώπων που θα μας συγκινήσουν στην εκπομπή, για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης.

    «Τον μισό χρόνο είμαστε μαζί. Τρώμε, τσακωνόμαστε, τα βρίσκουμε… Ελπίζουμε να σας αρέσει το αποτέλεσμα» είπε ο ελληνο-ιάπωνας σεφ για την συνεργασία του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη και σχολίασε τις συγκινητικές ιστορίες κάποιων διαγωνιζόμενων.

    «Όλες οι ιστορίες ανθρώπινες είναι. Ο καθένας έχει την ιστορία του. Υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να το παλέψουν πιο πολύ, να σφίξουν τα δόντια, αλλά το σημαντικό είναι αυτό που βγαίνει προς τα έξω: “Μην τα παρατάς ποτέ”, “μην ξεχνάς τον στόχο” και “να κυνηγάς το όνειρό σου”».

    Ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που τον απασχολεί ιδιαίτερα όπως και η πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης.

    «Ανταγωνισμός υπάρχει σε όλες τις δουλειές. Είναι αυτός που, άμα είναι καλός, σε πιέζει να γίνεις κι εσύ καλύτερος».

    Είμαστε πρώτοι; Και χθες; Ε, δε γίνεται όλοι να πάνε καλά, κάποιος χάνει, κάποιος κερδίζει.

    Δεν φοβήθηκα για τα νούμερα. Δεν ξέρουμε αν θα είναι πρώτο, δεύτερο, αλλά, ότι θα πάει καλά, από τη στιγμή που είναι καλό το κλίμα και περνάμε εμείς καλά, εν καλά θα πάει. Τώρα, ποιος είναι πρώτος, ποιος είναι δεύτερος, αυτό δεν είναι δική μας δουλειά, το συζητάνε και το βλέπουν άλλοι. Αλλά είναι μια δικαίωση όταν πηγαίνει καλά».

    Τέλος αποκάλυψε τον λόγο που τα κόκαλα που ξέφυγαν από το βλέμμα των διαγωνιζόμενων πέφτουν πάντα σε εκείνον.

    «Οι άλλοι τα καταπίνουν αμάσητα. Το φλουρί πάντως δεν μου τυχαίνει. Στο φλουρί δεν πέφτω».

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Masterchef: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Σωτήρη Κοντιζά
    Masterchef: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Σωτήρη Κοντιζά

    «Αυτή είναι μια αλλαγή που...»

    Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, το οποίο επιστρέφει από τη νέα χρονιά στο Star και συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαρίου.

    Ο γνωστός σεφ λοιπόν μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο μαγειρικό ριάλιτι ενώ μάλιστα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη «βόμβα» που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

    Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το Masterchef 7

    Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε πως στα νέα επεισόδια οι τρεις κριτές δεν θα βρίσκονται μαζί σε όλα τα γυρίσματα.

    «Δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή. Όχι, όχι δεν θα με βλέπετε συνέχεια στο πλατό. Για να ξεκουραζόμαστε, έχει προβλέψει η παραγωγή γι’ αυτό. Είμαστε και μπαμπάδες όλοι πλέον, οπότε μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχουν φροντίσει ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας και θα πάμε και πάρα πολλά ταξίδια» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ και κριτής.

    «Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν: επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις καθώς η κατάκτηση της ποδιάς, για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους, σημαίνει την απευθείας είσοδο στο σπίτι! Φέτος, η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν της 24άδα, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες. Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δεν συγχωρούνται!» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

    Πηγή: in.gr

  • MasterChef 2023: Επιστρέφει με πολλές αλλαγές και καινούρια στοιχεία
    MasterChef 2023: Επιστρέφει με πολλές αλλαγές και καινούρια στοιχεία

    Το MasterChef, το οποίο βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, επιστρέφει σύντομα στην οθόνη του Star. Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή

    Για τη νέα σεζόν, το MasterChef έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο, συναρπαστικό, μαγειρικό «ταξίδι», που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Είναι ένα project που εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τηλεοπτικής συνήθειας. Στο MasterChef 2023, θα είναι πολλές οι αλλαγές και πολλά τα καινούρια στοιχεία.
    Kριτές

    Ωστόσο, κάτι παραμένει σταθερό. Οι τρεις chef κριτές: ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τρία πρόσωπα, που έχουν διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία, αναδείχτηκαν τηλεοπτικά μέσα από το MasterChef και ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τη μεταξύ τους «αχτύπητη χημεία» και τις γνώσεις τους στη μαγειρική, όσο και για το πηγαίο χιούμορ, τις απίθανες ατάκες, την έμφυτη ευγένεια, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα, αλλά και τον σεβασμό, με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο.

    Το Star διασφαλίζει για ακόμα μια φορά υψηλό επίπεδο παραγωγής, με πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και απαιτητικά γυρίσματα. Πρωταγωνίστρια, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία, με απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης και παρέχουν ευκαιρίες ζωής και σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο.

    Και αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε καλεσμένους τους σπουδαιότερους Έλληνες και ξένους chefs, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τηλεοπτικό φαινόμενο MasterChef.

    Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διαχρονική προσπάθεια του MasterChef να συστήσει στο κοινό τα ελληνικά προϊόντα, μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες, με ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους καινοτόμους παραγωγούς, ενώ ούτε φέτος θα απουσιάσουν οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, οn & off camera.
    Auditions

    Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν: επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις καθώς η κατάκτηση της ποδιάς, για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους, σημαίνει την απευθείας είσοδο στο σπίτι! Φέτος, η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν της 24άδα, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες. Τι σημαίνει αυτό; Οι αστοχίες και τα λάθη φέτος δεν συγχωρούνται!

    Πηγή: ethnos.gr

  • MasterChef: Το υπονοούμενο του Σωτήρη Κοντιζά στον... μέλλοντα μπαμπά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο
    MasterChef: Το υπονοούμενο του Σωτήρη Κοντιζά στον... μέλλοντα μπαμπά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο

    Οι δύο κριτές είναι γνωστοί για τα «πειράγματα» που κάνουν ο ένας στον άλλο - Δείτε το βίντεο

    Το πρώτο μέρος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι - εστιατόριο του «Orient Express».
    Γνωστός για το χιούμορ και το κέφι του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έψαχνε τραγούδια, τα οποία να περιέρχουν τη λέξη «τρένο», προκειμένου να διασκεδάσει με τους άλλους δύο κριτές.
    Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς προσφέρθηκε να βοηθήσει αναφέροντάς του μερικά. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει ένα υπονοούμενο για τον φίλο και συνάδελφό του, αναφορικά με την είδηση της εγκυμοσύνης της Χρύσας Μιχαλοπούλου
    «"Τρένο Φάντασμα" από Ξύλινα Σπαθιά… Τόμας το τρενάκι, εγώ αυτά ξέρω», δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Κουτσόπουλο να του απαντά πως δεν γνωρίζει το τελευταίο τραγούδι, το οποίο και είναι παιδικό.
    «Ε, θα το μάθεις», του απάντησε με ένα μεγάλο χαμόγελο ο Σωτηρης Κοντιζάς.
    Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί
    Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πρόσφατα και το φύλο του παιδιού.
    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς, τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες μόνο, πριν το μάθουν όλοι και απ' όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω αν έχουν βρει ακόμα όνομα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς», ανέφερε.
    Πηγή: Protothema.gr
  • MasterChef 5 πρεμιέρα: «Ατζούν έρχεται ο θείος Λεωνίδας» oι «φαρμακερές» ατάκες του Twitter
    MasterChef 5 πρεμιέρα: «Ατζούν έρχεται ο θείος Λεωνίδας» oι «φαρμακερές» ατάκες του Twitter

    Το Twitter πήρε «φωτιά» με αφορμή την πρεμιέρα του «MasterChef 5»

    Πρεμιέρα έκανε ο πέμπτος κύκλος του «MasterChef» μέσα από τη συχνότητα του Star. Στον ρόλο των κριτών θα βρίσκονται και φέτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο ανταγωνισμός μεταξύ των επίδοξων «Masterchef» αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

    Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

    Με τα σχόλιά τους να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και το «MasterChef 5» να γίνεται και πάλι trend στα social media, ο διαγωνισμός μαγειρικής φαίνεται ότι θα απασχολήσει τους τηλεθεατές και θα πολυσυζητηθεί ξανά.

    Ο ατζουν βλέποντας τη τηλεθέαση όταν αρχίσει το #MasterChefGR #survivorGR pic.twitter.com/VRwd5miCJD

    — Θεοπουλα Τζινη (@ApEew6) January 20, 2021

    Εύχομαι καλή επιτυχία στην συμμαθήτρια μου...????? #MasterChefGR pic.twitter.com/nZAmg8ySJU

    — Antonis M. Tsarouhis (@daisylou_71) January 23, 2021

    Που πήγε η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη... #MasterChefGR pic.twitter.com/wg7rTdkLKY

    — Ian Αμυγδάλου ♣️ (@ian_omrf) January 23, 2021

    Βλέποντας τη Σαλονικιά κομμώτρια να δηλώνει μία 45 μία 47 χρονών... #MasterChefGR pic.twitter.com/v2Jf0LGPGd

    — nik.an. (@Nikolandrian) January 23, 2021

    Όταν η μαγεία της φύσης συναντά τη ψυχολογία της ύλης #MasterChefGR pic.twitter.com/vutA4CWzRE

    — Πίθηκος Τάπας (@PithikosTapas) January 23, 2021

    Εμεις μια κομμωτρια αγαπήσαμε
    ???????#MasterChefGR pic.twitter.com/7Z8pLNkBZh

    — Νταγιάννα_των_φτωχών (@JoIoannid) January 23, 2021

    #MasterChefGR
    Σε μία ώρα ο θείος Λεό θα χαιρετήσει και θα κάνει το νεύμα pic.twitter.com/aAEIhzv6rO

    — Τζαπανίλα (@tzapanila) January 23, 2021

    Σατανά Ατζούν έρχεται ο θείος Λεωνίδας με το #MasterChefGR και θα πάρεις στην τηλεθέαση αυτό που σου αξίζει #survivorGR #skai_xeftiles pic.twitter.com/AvRPCiC9Gz

    — The Unstable One (@unstable_mad) January 20, 2021

    Οι πραγματικοί νικητές της καρδιάς μας.#MasterChefGR pic.twitter.com/BoRM5VVK3X

    — kris kris (@kriskristostimo) January 23, 2021

    Μπορεί ένας σκελετός γυαλιά να σε κολαζει; Ναι μπορεί! ?? #MasterChefGR

    — Γονδολιέρης με πτυχίο (@apostolakis_s) January 23, 2021

    #MasterChefGR θα πάω εγώ να φτιάξω μια μακαρονάδα με κιμά να δεις πως θα περάσω!!! ?

    — Γιώργος♈ (@giorgos28289) January 23, 2021

    Ο Κοντιζας κανει γυπινγκ; #MasterChefgr

    — Ο Ωραίος Μιλανέζος (@wraiosmilanezos) January 23, 2021

    - Είμαι κομμώτρια
    - και εγώ γελάω , γελάω #MasterChefGR pic.twitter.com/c4sTMTeOsb

    — ??El señor ?? (@left_greece) January 23, 2021

    #MasterChefGR ψιτ παιδί μια σαλάτα ceasar's στον Άγιο Δομίνικο.. pic.twitter.com/ch8cY6naup

    — Tasos_maria (@tasaklas) January 23, 2021

    Το παλιό καλό το ορθόδοξο το ΠΑΣΟΚ #MasterChefGR pic.twitter.com/U2Opv6Ji0J

    — Τανιωωω♐ (@Taniatheod) January 23, 2021

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο