Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 22:30

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Αυστραλός... influencer - Παίρνει 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ποιοι άλλοι διάσημοι Αυστραλοί βρίσκονται στη λίστα

Ο Κρις Χέμσγουορθ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους και πολυσυζητημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, χάρη στους ρόλους του σε μεγάλες παραγωγές όπως οι ταινίες «Thor», «Avengers» και «Extraction».
Στα 40 του χρόνια, ο Αυστραλός ηθοποιός διανύει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη φάση στην επαγγελματική του ζωή. Η φήμη του έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ζήτηση για τις υπηρεσίες του όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως influencer. Με περισσότερους από 58 εκατομμύρια followers στο Instagram, ο Χέμσγουορθ εισπράττει υψηλές αμοιβές για τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Η αποκάλυψη προέρχεται από μια μελέτη του πρακτορείου μάρκετινγκ Impressive με έδρα τη Μελβούρνη, η οποία έχει συντάξει μια λίστα Αυστραλών διασημοτήτων με τις μεγαλύτερες αμοιβές από χορηγούμενα posts. Σύμφωνα με τη μελέτη, ο Χέμσγουορθ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ως η διασημότητα με τα υψηλότερα έσοδα στα social media στη χώρα του. Η μελέτη αναφέρει πως μία και μόνο ανάρτηση του ηθοποιού, μπορεί να του αποφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια.
Πέρα από τον Χέμσγουορθ, δύο ακόμη διάσημοι Αυστραλοί ηθοποιοί εμφανίζονται στη λίστα. H Κάθριν Λάνγκφορντ, γνωστή για τον ρόλο της στο «13 Reasons Why» του Netflix, κατατάσσεται δεύτερη με πιθανό κέρδος περίπου 737.205 δολάρια ανά ανάρτηση, ενώ o Χιου Τζάκμαν καταλαμβάνει την τρίτη θέση με εκτιμώμενο κέρδος 554.989 για κάθε δημοσίευση.
Η λίστα περιλαμβάνει επίσης τον τραγουδιστή και ηθοποιό Τρόι Σιβάν (276.352,08 δολάρια ανά ανάρτηση), τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ με εκτιμώμενη κερδοφορία 231.118,89 δολάρια, τη Ρέμπελ Γουίλσον (196.146,95 δολάρια).
Η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και ο ηθοποιός του «Stranger Things» Ντακρ Μοντγκόμερι κάνουν επίσης αξιοσημείωτες εμφανίσεις στη λίστα. Η Κίντμαν, με 9,9 εκατομμύρια ακόλουθους, μπορεί να κερδίσει περίπου 177.900,72 δολάρια για κάθε δημοσίευση, ενώ ο Μοντγκόμερι, με τους 8,7 εκατομμύρια ακολούθους του, κερδίζει 158.133,98 δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση.
Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALLISON DINNER
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 20:49

Σχετικά Άρθρα

  • Τα νέα μέτρα του Instagram ενάντια στο «sextortion»
    Τα νέα μέτρα του Instagram ενάντια στο «sextortion»

    Η δημοφιλής πλατφόρμα Instagram επιβάλει νέα μέτρα ώστε να προστατεύσει τους νεαρούς χρήστες από περιστατικά εκβίασης μέσω αποκαλυπτικών φωτογραφιών.

    Το Instagram της Meta εισάγει νέα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τους νεαρούς χρήστες από το να πέσουν θύματα sextortion.

    Τι είναι το sextortion

    Το sextortion (ο εκβιασμός που περιλαμβάνει υλικό σεξουαλικής φύσης) είναι το πιο σοβαρό έγκλημα που στοχεύει κυρίως νεαρά αγόρια και έχει σημειώσει ανησυχητική αύξηση 300% τα τελευταία τρία χρόνια.

    Αυτή η ανησυχητική τάση περιλαμβάνει απατεώνες, οι οποίοι συχνά εμφανίζονται ως ελκυστικά κορίτσια, εξωθούν τα αγόρια να μοιραστούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στη συνέχει απειλούν να τις δημοσιεύσουν.

    Το Instagram, μια δημοφιλής πλατφόρμα μεταξύ των νέων, αναλαμβάνει τώρα να καταπολεμήσει αυτό το ζήτημα.

    Τον Ιούλιο, η Meta, η μητρική εταιρεία του Instagram, ανέλαβε σημαντική δράση αφαιρώντας περίπου 70.000 λογαριασμούς που συνδέονταν με ένα νιγηριανό κύκλωμα εξαναγκασμού.

    Βασιζόμενο σε αυτό, το Instagram εισήγαγε νέες δικλείδες ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέψουν τις απόπειρες sextortion.

    Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν:

    • Προειδοποιητικά μηνύματα: Όταν οι νεαροί χρήστες λαμβάνουν αιτήματα σύνδεσης από ύποπτους λογαριασμούς, θα ειδοποιούνται εάν ο λογαριασμός προέρχεται από άλλη χώρα ή δεν έχει κοινούς ακολούθους.
    • Εύκολη αναφορά και αποκλεισμός: Τα πλήκτρα ενός πατήματος επιτρέπουν στους χρήστες να αναφέρουν και να αποκλείουν γρήγορα ύποπτους λογαριασμούς, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας.
    • Θόλωση ευκρινών περιεχομένων: Οι φωτογραφίες που περιέχουν γυμνό και αποστέλλονται μέσω άμεσων μηνυμάτων σε χρήστες κάτω των 18 ετών θα θολώνουν αυτόματα.
    • Περιορισμένες λίστες ακολούθων: Ο περιορισμός του ποιος μπορεί να δει τους follower ενός χρήστη συμβάλλει στην αποτροπή των απατεώνων από τον εντοπισμό και την επικοινωνία με πιθανά θύματα.

    Οι αλλαγές αυτές, που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τα Εθνικά Κέντρα για τα Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά (NCMEC), αποτελούν σημαντικό βήμα προς για την ασφάλεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και καμία πλατφόρμα δεν μπορεί να είναι εντελώς ακίνδυνη, η προληπτική προσέγγιση του Instagram το καθιστά ασφαλέστερο χώρο για τους νεαρούς χρήστες.

    Πηγή: In.gr
  • Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»
    Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»

    Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι

    Ο Τομ Χόλαντ ήταν καλεσμένος στο σόου «The Tonight Show starring Jimmy Fallon» και επιβεβαίωσε ότι η ταινία «Spider-Man 4» ετοιμάζεται με εκείνον στον πρωταγωνισιτκό ρόλο.
    Ο Τζίμι Φάλον ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με τις φήμες που υποστηρίζαν ότι θα γίνει «Spider-Man 4» και εκείνος μερικά δευτερόλεπτα μετά απάντησε θετικά διευκρινίζοντας μάλιστα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. «Όλα κυλούν ομαλά», πρόσθεσε.
    Εδώ και καιρό ρεπορτάζ έκαναν λόγο για τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών, χωρίς όμως να αναφέρουν αν ο Τομ Χόλαντ θα επέστρεφε ως Spiderman.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΑ-ΕΡΑ/ ALLISON DINNER
  • Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική
    Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

    Η σταρ του Χόλιγουντ, Κάμερον Ντίαζ, εξήγησε πρόσφατα γιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί από την υποκριτική, λέγοντας ότι ήθελε να ανακτήσει τη ζωή της.

    Η Κάμερον Ντίαζ έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το Being John Malkovich του Σπάικ Τζονζ και την κωμωδία των αδελφών Φαρέλι, There's Something About Mary. Στη δεκαετία του 2000, απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη φήμη με τον ρόλο της ως ένας από τους «Άγγελους του Τσάρλι» και τη φωνή της πριγκίπισσας Φιόνα στις ταινίες Shrek, ενώ πρωταγωνίστησε σε αρκετές επιτυχημένες κωμωδίες.

    Το 2014, μετά τη συμμετοχή της σε τρεις ταινίες, η Ντίαζ αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική. Το 2015 παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν, και το 2018 ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από τον χώρο του θεάματος, εστιάζοντας στην οικογένειά της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

    Η απουσία της Ντίαζ από την ηθοποιία διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με την ταινία Back in Action, που θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατά τη διάρκεια του «Most Powerful Women Summit» του Fortune, εξήγησε την απόφασή της να αποσυρθεί:

    «Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για να ξαναβρώ τη ζωή μου. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο».

    Η Ντίαζ τόνισε πως η απόφασή της να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και την οικογένειά της ήταν αμετάκλητη.

    «Καμία γνώμη ή επιτυχία δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη δική μου επιθυμία να φροντίσω τον εαυτό μου και να φτιάξω τη ζωή που πραγματικά ήθελα», πρόσθεσε.

    Με την επιστροφή της, θα υποδυθεί την πράκτορα της CIA, Έμιλι, στο Back in Action, μαζί με ένα δυνατό καστ που περιλαμβάνει τους Κάιλ Τσάντλερ, Άντριου Σκοτ και Γκλεν Κλόουζ.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2025.

    Επιπλέον, η Ντίαζ θα επιστρέψει και σε έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους, αυτόν της πριγκίπισσας Φιόνα, στο επερχόμενο πέμπτο μέρος της σειράς Shrek.

    Ο Μάικ Μάιερς και ο Έντι Μέρφι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Σρεκ και Γάιδαρος, αντίστοιχα.

    Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ FACUNDO ARRIZABALAGA
  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • «Ήμουν απένταρος»: Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»
    «Ήμουν απένταρος»: Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»

    Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir» ο Αλ Πατσίνο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του.

    Ο «Νονός» μπορεί να είχε σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, όμως αυτό δεν μεταφράστηκε σε ένα χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Αλ Πατσίνο, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir».

    Πιο συγκεκριμένα, ο Πατσίνο εισέπραξε μόλις 35.000 δολάρια για τον ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην πρώτη ταινία του «Νονού». Σίγουρα ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που πήρε ο Μάρλον Μπράντο για τον ρόλο του Βίτο Κορλεόνε, που έφτανε τα 120.000 δολάρια συν το 5% από τα κέρδη της ταινίας (με τα έσοδα του ηθοποιού να φτάνουν τελικά σχεδόν τα 2 εκατομμύρια δολάρια).

    «Όταν τελείωσα τα γυρίσματα του «Νονού», ήμουν απένταρος. Όχι ότι είχα ποτέ χρήματα, αλλά εκείνη τη στιγμή χρωστούσα κιόλας», γράφει ο Πατσίνο στην αυτοβιογραφία του. «Ο μάνατζερ και οι ατζέντηδες πήραν το μερίδιό τους από το μισθό μου. Το ποσό για τη δεύτερη ταινία του «Νονού», σαφώς και δεν ήταν το ίδιο για τον Αλ Πατσίνο, μιας και διεκδίκησε μια αύξηση που έφτανε τα 500.000 δολάρια, ενώ για την τρίτη ταινία οι απαιτήσεις του εκτοξεύτηκαν στα 8 εκατομμύρια δολάρια. Και δικαίως μετά την τόση φήμη που είχε πάρει.

    Το περίεργο, βέβαια, είναι πως ο Πατσίνο είχε πλήρη άγνοια για τα χρήματα που έμπαιναν ή έβγαιναν από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Δεν υπέγραφα καν τις δικές μου επιταγές. Ο λογιστής μου τις υπέγραφε και εγώ τις άφηνα να περνούν. Δεν κοίταζα και δεν μου έλεγε πόσα είχα ή πού πήγαιναν τα χρήματα και δεν παρακολουθούσα ποιος έπαιρνε τι.

    Πλήρωνα για δεκαέξι αυτοκίνητα, είκοσι τρία κινητά τηλέφωνα και έναν κηπουρό που έπαιρνε 400.000 δολάρια το χρόνο, και προσέξτε, αυτά ήταν για την διαμόρφωση του κήπου σε ένα σπίτι στο οποίο δεν έμενα καν».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ DAVID SWANSON

  • Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε ότι πριν γίνει ηθοποιός εργάστηκε ως μάγειρας: «Με απέλυσαν αμέσως»
    Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε ότι πριν γίνει ηθοποιός εργάστηκε ως μάγειρας: «Με απέλυσαν αμέσως»

    Μου έδωσαν ένα μαχαίρι και μια χούφτα καρότα και μέσα σε λίγα λεπτά έκοψα το δάχτυλό μου, πρόσθεσε με χιούμορ

    Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «Jimmy Kimmel Live!» πριν μερικές ημέρες, ότι προτού γίνει ηθοποιός είχε εργαστεί ως μάγειρας σε κουζίνα νοσοκομείου.
    Ο ηθοποιός εξήγησε μάλιστα με χιούμορ ότι δούλεψε «για σχετικά σύντομες περιόδους, μέχρι να μάθουν για μένα και να με απολύσουν».
    Σε μια ιστορία που μοιράστηκε με τον οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ, ο πρωταγωνιστής του Star Wars, έκανε γνωστό και τον λόγο που τον οδήγησε στην απόλυση. «Η πρώτη μου δουλειά ήταν να μαγειρεύω σε ένα νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι τους είπα, αλλά μου έδωσαν ένα μαχαίρι και μια χούφτα καρότα και μέσα σε λίγα λεπτά έκοψα το δάχτυλό μου», είπε ο ηθοποιός. «Με απέλυσαν αμέσως για το ψέμα που είπα ότι ξέρω να μαγειρεύω», πρόσθεσε.

    Δείτε το βίντεο
    Ο Χάρισον Φορντ αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε άλλες δουλειές που είχε κάνει πριν γίνει διάσημος. «Δούλευα σε γιοτ που ανήκε στον νεότερο τραπεζίτη στο Σικάγο εκείνη την εποχή. Είχε ένα γιοτ. Ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν ήξερε πολλά για το μαγείρεμα. Ήταν κληρονόμος του εργοστασίου κρέατος Swift, οπότε το μόνο που είχα να κάνω ήταν να αγοράζω πολύ ακριβό μοσχάρι».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CARMELO IMBESI
  • Μελέτης Ηλίας: Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram αλλά δεν τα έχω καταφέρει
    Μελέτης Ηλίας: Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram αλλά δεν τα έχω καταφέρει

    Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος, πρόσθεσε

    O Μελέτης Ηλίας μίλησε για την 14χρονη κόρη του, τον τρόπο που προσπαθούν να την αναθρέψουν και να την προστατέψουν με τη σύζυγό του και συγχρόνως αποκάλυψε ότι προσπάθησε να την ακολουθήσει στο Instagram, χωρίς όμως επιτυχία.
    Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «2night Show» το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.
    «Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι όσο πιο διακριτικά να έχουμε μια εικόνα με ποιους κάνει παρέα, με ποιους μπορεί να φλερτάρει, χωρίς να γινόμαστε αδιάκριτοι και πιεστικοί. Με τη γυναίκα μου νομίζω ότι το χειριζόμαστε καλά», είπε αρχικά.

    Δείτε το βίντεο
    Και συνέχισε: «Την ακολουθώ στο Instagram, με ακολουθεί και εκείνη. Όχι όμως στο private, γιατί έχει και private. Εκεί είναι μόνο οι στενοί της φίλοι. Προσπάθησα μια φορά να μπω, αλλά με έκανε decline. Έχω επιχειρήσει να κάνω και ψεύτικο προφίλ για να την ακολουθήσω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γιάννης Καπετάνιος: Λέει άγνωστες ιστορίες της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» - Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα
    Γιάννης Καπετάνιος: Λέει άγνωστες ιστορίες της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» - Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα

    Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει τον ρόλο του υπαξιωματικού, πρόσθεσε

    Ο Γιάννης Καπετάνιος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».
    Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά.
    Αρχικά, δήλωσε: «Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα, όταν ο Γιάννης Μπέζος μου είπε ότι θα κάνει μια σειρά με την αεροπορία. Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει τον ρόλο του υπαξιωματικού. Ο Δημήτρης Βενιζέλος, ο σεναριογράφος της σειράς δέχτηκε να παίξω».

    Στη συνέχεια, ανέφερε πώς επινόησε το «εϊπ», χαρακτηριστική φράση του ρόλου του. «Στο τέταρτο επεισόδιο ήταν το πρώτο μου γύρισμα με τα κουτιά που κρύβονταν μέσα οι σμηνίτες, αλλά εγώ δεν το γνώριζα. Εκεί επινόησα το "εϊπ". Μία μέρα στο γύρισμα κάποιος έσπρωξε την πόρτα δυνατά και μας έπεσαν τα σκηνικά στο κεφάλι», περιγράφει.
    Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο τίτλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» προέκυψε στα γυρίσματα που έκαναν στο Τατόι. «Τα παραγγέλματα στους τίτλους αρχής ήταν δικά μου», είπε.

    Πρόσθεσε επίσης: «Με τον Κώστα Ευρυπιώτη είχαμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Ήταν καταπληκτικό παιδί κι έκανε πολλά αστεία στα γυρίσματα. Ο Γιάννης Σαβιδάκης μας τραγουδούσε στα διαλείμματα. Πολλές φορές του λέγαμε ότι δεν τον βλέπουμε για ηθοποιό και να ξεκινήσει το τραγούδι. Ο Νίκος Αλεξίου ήταν ο πιο σοβαρός. Από τότε έχω να τον δω».

    Επιπλέον, ανέφερε για τη σειρά: «Ο Χλαπάτσας ήταν ο σπιούνος του γραφείου. Ο Γιάννης Μπέζος τον αποκαλούσε ερπετό με κέλυφος, χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. Ο Κώστας Γκουσγκούνης έκανε guest στη σειρά κι ήταν τρομερός. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Πολλές φορές, παρεξηγείται για αυτά που λέει. Στις σκηνές με τον Γιάννη Μπέζο, τελειώναμε σε δύο ώρες μισό κείμενο».

    Αναφορικά με την τηλεθέαση και τις αμοιβές που έλαβε, δήλωσε: «Από τη σειρά αυτή και τον ρόλο του Καραβανέα τρώμε ακόμα ψωμί. Η τηλεθέαση της σειράς είχε φτάσει 60%. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Όταν πήρα την προκαταβολή, πήγα στη Χίο και πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όταν περνούσα από τις αυλές των σχολείων και τις πλατείες, ο κόσμος μου φώναζε "εϊπ"».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο