Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 11:47

Γιώργος Λιβάνης για την Ανδρομάχη: Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη σχέση του με την Ανδρομάχη αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία.
Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η Ανδρομάχη είναι «ο άνθρωπος της ζωής του» και ότι «ταίριαξαν οι ψυχές τους».
Συγκεκριμένα, είπε: «Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 17:00
Και πρόσθεσε: «Έφτασε λοιπόν ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι λοιπόν βγάλαμε και το τραγούδι γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί».

Για τη στιγμή που την είδε ερωτικά, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε: «Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ' αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

Σε άλλο σημείο, σχολίασε: «Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί».
Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/ EUROKINISSI
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:48

Σχετικά Άρθρα

  • Γιώργος Λιβάνης για τη γέννηση του γιου του: Ο τοκετός κράτησε 16 ώρες, χαίρομαι που το παιδί μοιάζει στην Ανδρομάχη
    Γιώργος Λιβάνης για τη γέννηση του γιου του: Ο τοκετός κράτησε 16 ώρες, χαίρομαι που το παιδί μοιάζει στην Ανδρομάχη

    Ήταν πραγματικά η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

    Ο Γιώργος Λιβάνης που έγινε πρόσφατα πατέρας παραχώρησε το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno. Μεταξύ άλλων ανέφερε το πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό του παιδιού του, το όνομα που θα πάρει καθώς και τη βοήθεια που προσφέρει ο ίδιος στη μητέρα του παιδιού του και σύντροφο του, Ανδρομάχη.
    Συγκεκριμένα ο 29χρονος ανέφερε: «Είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος. Γιατί η αλήθεια είναι ανά 3 ώρες πρέπει να ξυπνάς αν είσαι κιόλας ενεργός και εγώ είμαι. Δεν θέλω να αφήνω την Ανδρομάχη να το ζει μόνη της και είναι και κάτι που μου αρέσει να το ζω και εγώ. Κοιμάσαι όσο χρειάζεται να κοιμηθείς».

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το παιδί θα ονομαστεί Γεράσιμος, όπως και ο πατέρας του. Όταν στην συνέχεια του είπαν στην εκπομπή, ότι το παιδί μοιάζει πιο πολύ στην Ανδρομάχη, εκείνος απάντησε: «Χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη γιατί με αυτή είμαι ερωτευμένος, οπότε σίγουρα ήθελα το παιδί μου να μοιάζει με εκείνη».

    Σχετικά με τον τοκετό ο Γιώργος Λιβάνης ανέφερε πως κράτησε περίπου 16 ώρες και ότι ήταν φυσιολογικός.

    Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Λιβάνη
    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Είχαμε μαζευτεί περίπου 40 άτομα στο μαιευτήριο, γονείς, φίλοι, συνεργάτες. Ήταν πραγματiκά η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου. Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο γιατί πρέπει να αναλάβεις μια ευθύνη, φέρνεις μια ζωή στον κόσμο οπότε σκέφτεσαι τα πράγματα διπλά και τριπλά και πιο σωστά. Αυτό που κρατάω είναι η πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο. Το πήρα αγκαλιά. Είναι το κάτι άλλο» και τόνισε χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Πριν 5 χρόνια μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Αυτήν την στιγμή είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς».

    Οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν τον περασμένο Μάιο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 γεννήθηκε ο γιος τους. Σε ανάρτησή τους στο Instagram όπου ανακοίνωσαν τη γέννηση, έγραψαν πως δεν μπορούν να περιγράψουν με λόγια αυτό το οποίο τους συμβαίνει, ευχαριστώντας το μαιευτήριο αλλά και τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις ευχές. Πιο συγκεκριμένα, η κοινή ανάρτηση του ζευγαριού έγραφε: «Ήρθες 12/09/2024. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που ζούμε. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη σας και τις πανέμορφες ευχές σας. Η ενέργεια και η θετική σας σκέψη μας συνοδεύουν σε κάθε βήμα και μας γεμίζουν με δύναμη».

    Δείτε τη σχετική ανάρτηση
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ανδρομάχη: Το βίντεο από τη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
    Ανδρομάχη: Το βίντεο από τη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

    Ανυπομονώ να δούμε αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί μικρούλι μου, έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσής της

    Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα, λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.
    Η τραγουδίστρια, που θα γεννήσει το επόμενο διάστημα το παιδί της με τον Γιώργο Λιβάνη, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεo, στο οποίο βρίσκεται στη θάλασσα και χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλιά της με φόντο, το ηλιοβασίλεμα.
    «Ανυπομονώ να δούμε αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί μικρούλι μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, που έκανε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου.

    Δείτε το βίντεο
    Τις προάλλες, η Ανδρομάχη δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα ξανά από τη θάλασσα, στα οποία φωτογραφίζεται με το μπικίνι της, ενώ κρατά ένα κοχύλι μπροστά στο πρόσωπό της.


    Στη λεζάντα της δημοσίευσής της αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές, ενώ έγραψε: «Όλα είναι μπλε».

    Δείτε τις φωτογραφίες:
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ανδρομάχη: Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο Λιβάνη, δεν τον έβλεπα σαν άντρα
    Ανδρομάχη: Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο Λιβάνη, δεν τον έβλεπα σαν άντρα

    Είχαμε φιλική σχέση πάρα πολλά χρόνια, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

    Η Ανδρομάχη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά και την εγκυμοσύνη της.
    Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» και αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε ο δεσμός μεταξύ τους, ενώ αρχικά ήταν μόνο φίλοι.
    «Είχαμε φιλική σχέση πάρα πολλά χρόνια. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο κι απορώ πώς δεν ήταν. Δεν τον έβλεπα καν, ήταν φίλος μου. Δεν τον έβλεπα σαν άντρα. Λέγαμε για τα προσωπικά μας, ήξερα τα πάντα για εκείνον κι εκείνος για μένα. Δεν ξέρω πώς έγινε κι ήρθε αυτό το μαγικό timing, απορώ», είπε αρχικά.
    Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Του λέω πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλο και δεν υπήρχε τίποτα. Είχαμε χημεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειές του πέρυσι τον Μάρτιο, εγώ τον έβλεπα ακόμα ως φίλο. Δύσκολη μετάβαση. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του πέρσι κι έγινε. Άρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ κι έγινε ερωτικό. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πώς δεν υπήρχε σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι».

    Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στο πώς έμαθαν για την εγκυμοσύνη της. «Μάθαμε μαζί πως είμαι έγκυος. Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί. Ήμασταν σε ένα ζωολογικό κήπο με την παρέα μας στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου. Εγώ ήμουν κουρασμένη, τρελαθήκαμε. Ο Γιώργος έχει τρέλα με τα μωρά», τόνισε.

    Τέλος, μίλησε για τη στιγμή που έμαθε το φύλο του μωρού. «Είναι αγοράκι, εγώ το ήξερα, γιατί του ξέφυγε του γιατρού. Του είπα να μη μου το πει και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι". Για τον Γιώργο ήταν έκπληξη, δεν το ήξερε. Εννοείται πως είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι καλύτερο στη ζωή μου ποτέ, από όλες τις απόψεις. Έχω κάνει τις σχέσεις μου, έχω γνωρίσει ανθρώπους. Βλέπω γύρω μου πράγμματα και τι συμβαίνει και εκτιμώ το καλό και το σημαντικό», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδρασή τους όταν έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν
     Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδρασή τους όταν έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

    Το βίντεο από το πάρτι για το gender reveal

    Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης θα αποκτήσουν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και με ένα βίντεο στο Instagram, έδειξαν στους ακολούθους τους, βίντεο από τη στιγμή που έμαθαν φύλο του μωρού.

    Το ζευγάρι έκανε πριν λίγο καιρό gender reveal πάρτι, στο οποίο ανακάλυψαν ότι θα αποκτήσουν γιο. Οι τραγουδιστές περίμεναν το σκυλί τους, που είχε δεμένο στο λουρί του το μπαλόνι, το οποίο μέσα είχε τα κομφετί με το χρώμα μπλε. Όταν έσκασαν το μπαλόνι και είδαν ότι περιμένουν αγοράκι έκαναν μια αγκαλιά και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα

    «Το 10άρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε. Σ’αγαπάμε πολύ» έγραψε ο Γιώργος Λιβάνης στην ανάρτησή του.

    Δείτε το βίντεο

    Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

    Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια και σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη, πόζαρε με ένα λευκό σετ και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά.

    andromahi

    Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία. Σε ευχαριστώ αγάπη μου Γιώργο, για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά.

    Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Γιώργος Λιβάνης τραγουδούν μαζί στο TikTok
    Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Γιώργος Λιβάνης τραγουδούν μαζί στο TikTok

    Στα όμορφα, στα δύσκολα, σε ολα εμείς μαζί, ακούγονται να τραγουδούν - Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

    Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται να απολαμβάνουν στο έπακρον τον έρωτά τους.

    Το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες στα social media και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς του με το κοινό του.

    Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Ανδρομάχη, εκείνη και ο αγαπημένος της τραγουδούν μαζί.

    «Στα όμορφα, στα δύσκολα, σε όλα εμείς μαζί, δεν μας χωρίζει τίποτα εμάς σου το 'χω πει, θα ήταν σαν να έχανε την θάλασσα η γη», ακούγονται να τραγουδούν.

    Το ζευγάρι περιμένει αυτή την περίοδο το πρώτο του παιδί, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες, με μία φωτογραφία στο Instagram.

    Δείτε το βίντεο:

    @andromache_dim Θα ήταν σαν να έχανε την θάλασσα η γη🥹🫂🩵✨ @Livanis_Giorgos #foryou #foryoupage #mpesfypgamw #fy #fyp #μπεςφοργιουγαμω #fypシ #andromache #giorgoslivanis #sfera #denmasxorizitipota ♬ πρωτότυπος ήχος - Sfera Radio 102,2

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ανδρομάχη: Έγκυος η τραγουδίστρια – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα
    Ανδρομάχη: Έγκυος η τραγουδίστρια – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

    Η Ανδρομάχη επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης τη φήμη ότι περιμένει παιδί με τον Γιώργο Λιβάνη.

    Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο παιδί του, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram.

    Όπως γίνεται φανερό κι από την φωτογραφία, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της, το ζευγάρι περίμενε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις για να μοιραστεί την χαρμόσυνη είδηση με τους φίλους και τους θαυμαστές της.

    «Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη,γαλήνη,ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα,που κάθε μερα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία.

    Σ’ευχαριστώ αγάπη μου @giorgos_livanis για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά. Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

    Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!» έγραψε η Ανδρομάχη, που δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ανδρομάχη για Λιβάνη: Ήταν μια κοπέλα διαχυτική μαζί του, την κέρασα ποτά για να χαλαρώσει
    Ανδρομάχη για Λιβάνη: Ήταν μια κοπέλα διαχυτική μαζί του, την κέρασα ποτά για να χαλαρώσει

    Το σχόλιό της για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην σύντροφο του τραγουδιστή

    Η Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην «Ιδιωτική κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.
    Απόσπασμα της διαδικτυακής εκπομπής παρουσίασε το «Happy Day» και στο συγκεκριμένο βίντεο, η τραγουδίστρια καλείται να απαντήσει για το αν ζηλεύει τον σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε και πώς σταμάτησε μια θαυμάστρια του Γιώργου Λιβάνη από το να είναι διαχυτική μαζί του.
    Η Ανδρομάχη απάντησε πιο συγκεκριμένα, ότι: «Ναι ζηλεύω, φυσιολογικά. Μια που ήταν ένα βράδυ πολύ διαχυτική μαζί του, μόνη της χωρίς κανένα λόγο, την κερνούσα υποβρύχια, έτσι για να χαλαρώσει λίγο. Το πήρε το μήνυμα».

    Δείτε το βίντεο
    Όσο για τη σχέση της με τον επίσης τραγουδιστή, η Ανδρομάχη τόνισε: «Ήμασταν φίλοι για πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι πριν κάνει την πρώτη κίνηση, το πιστεύω ότι με έβλεπε φιλικά. Η πρώτη κίνηση ήταν να μου πει ότι με είδε στον ύπνο του».

    Όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τη ρώτησε αν έχει κόντρα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην παίκτρια του Survivor που είχε σχέση πριν λίγα χρόνια με τον Γιώργο Λιβάνη, η Ανδρομάχη απάντησε: «Όχι καλέ, δεν ξέρω καν τι είχαν. Και δεν με νοιάζει κιόλας βασικά».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ανδρομάχη: Ήμουν 16 χρονών όταν με εκβίαζαν με γυμνές μου φωτογραφίες
    Ανδρομάχη: Ήμουν 16 χρονών όταν με εκβίαζαν με γυμνές μου φωτογραφίες

    «Έπρεπε να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος» τόνισε - Δείτε το βίντεο

    Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ήρθε στη συζήτηση το θέμα του revenge porn, του οποίου θύματα πέφτουν πιο συχνά, γυναίκες.
    Η τραγουδίστρια, η οποία έχει υποστεί παρόμοιο εκβιασμό, όταν την εκβίαζαν με διαρροή γυμνών φωτογραφιών της, είπε: «Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν και σε ευαίσθητη ηλικία, 16 χρονών. Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση».
    Δείτε το βίντεο
    Στην πορεία, περιέγραψε: «Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή όσο αφορά αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή» και πρόσθεσε:

    «Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Ο γονιός δεν περιμένει ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί του. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις».

    Τέλος, για τη δική της περίπτωση τόνισε: «Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο