Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 16:41

Η Κλέλια Ανδριολάτου εν πλω με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro

Γράφτηκε από την
Ad Slot

"Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο"

Ένα βίντεο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μοιράστηκε η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους δύο ηθοποιούς να βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Mega αλλά και του Netflix την Πέμπτη 16 Μαΐου Η πρωταγωνίστρια της σειρά θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για αυτό το επαγγελματικό της βήμα κοινοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται εν πλω με τον επιτυχημένο ηθοποιό, τονίζοντας:

"Όνειρο, αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο νησί μας. Σε λίγες μέρες θα μοιραστούμε επιτέλους την δουλειά μας. Τον περιμένουμε και εμείς όσο και εσείς. Πάρτε μια γεύση, μια αληθινή γεύση ονείρου"

Πηγή: Yupiii.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ THANASSIS KRIKIS

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 12:42

Σχετικά Άρθρα

  • Στεφανία Γουλιώτη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μια καθαρότητα, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών
    Στεφανία Γουλιώτη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μια καθαρότητα, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών

    Είμαστε φίλοι από παλιά, πρόσθεσε η ηθοποιός

    Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τους ρόλους της, τα social media και το Maestro.
    Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, δήλωσε: «Τώρα περνάω μια φωτεινή περίοδο. Όταν είσαι στο σκοτάδι, απλά περιμένεις να βγεις. Βλέπεις τα ωραία μικρά πράγματα και κάπως αναπνέεις ήρεμα και είσαι ευχαριστημένος. Και περιμένεις να έρθει το επόμενο».
    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ρόλους της. «Οι ρόλοι μου με επηρεάζουν μόνο θεραπευτικά», τόνισε.
    Πρόσθεσε επίσης: «Εκείνη την περίοδο ήμουν δύσκολα, είχα ανάγκη το κλάμα κι εκεί είχα μια σκηνή που έκλαιγα. Οπότε όταν γύρναγα σπίτι, είχα σταματήσει να κλαίω, γιατί μου συνέβαινε αυτό κατά τη διάρκεια της παράστασης».
    Όσο για τα social media, είπε: «Τη χαρούμενη εικόνα μου θα δεις στα social media. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η σκοτεινή μου, που είναι και δημιουργική».

    Αναφορικά με τα ψέματα και το αν έχει αναγκαστεί η ίδια να πει, δήλωσε: «Έχω αναγκαστεί να αποφύγω πράγματα και να μην τα πω τη στιγμή που έπρεπε. Αλλά το είπα και υπήρχε προειδοποίηση».

    Για τη σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro, ανέφερε: «Νομίζω ότι και ο Χριστόφορος ακολουθεί κι αυτός μια ψυχοθεραπευτική διαδρομή, οπότε κάπως έτσι λύνονται κάποια πράγματα στο Maestro και παίρνουν τον δρόμο τους. Θα είναι το φινάλε της σειράς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ξυπνήσει ο Χριστόφορος. Είμαστε φίλοι από παλιά, έχει καθαρότητα, δεν πιστεύεις ότι αυτός είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι σαν ένα παιδάκι 10 χρονών».

    Τέλος, ανέφερε πως περνάει ακόμα από κάστινγκ. «Πηγαίνω ακόμα κι επίσης, δεν με παίρνουν. Δεν έχει να κάνει με την αξία σου, αλλά με το αν ταιριάζεις στον ρόλο εκείνη τη στιγμή», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κλέλια Ανδριολάτου: Γύρισε το τελευταίο της πλάνο για το Maestro και ξέσπασε σε κλάματα
    Κλέλια Ανδριολάτου: Γύρισε το τελευταίο της πλάνο για το Maestro και ξέσπασε σε κλάματα

    Η αγκαλιά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και η συγκίνησή της στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media

    Η Κλέλια Ανδριολάτου γύρισε το τελευταίο πλάνο που θα προβληθεί στο Maestro και οι συνεργάτες της κατέγραψαν την αντίδρασή της.
    Όπως φαίνεται στον κλιπ που δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ της σειράς, στο Instagram, η Κλέλια του Maestro κοιτάζει έξω από μια τζαμαρία, φορώντας μια ρόμπα. Αφού γύρισαν τη σκηνή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «εισέβαλε» στο κλιπ μαζί με μια συνεργάτιδά του, η οποία είχε ανάψει κερί - «πυροτέχνημα» που συνήθως χρησιμοποιείται για τούρτες.
    Ο δημιουργός του Maestro έκανε μια μεγάλη αγκαλιά την πρωταγωνίστριά του, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ξεσπώντας σε κλάματα. «Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο Κλέλια ήταν το τελευταίο σου πλάνο» ακούγεται να της λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr
  • Στη Βουδαπέστη η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro (photos)
    Στη Βουδαπέστη η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro (photos)

    Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκαν μαζί στη Βουδαπέστη.

    Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε σε story μια σειρά από φωτογραφίες από τη Βουδαπέστη.

    Σε μία φωτογραφία ποζάρει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε καφετέρια και στη λεζάντα έγραψει: «Κάνοντας γυρίσματα για το Maestro in Blue».

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά τους Παξούς – το άλμπουμ των διακοπών του «Maestro»
    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά τους Παξούς – το άλμπουμ των διακοπών του «Maestro»

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην Αθήνα με γεμάτες μπαταρίες και σχέδια για το μέλλον.

    Οι Παξοί είναι το προσωπικό ησυχαστήριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εκεί όπου ξεκουράζεται και οραματίζεται τις επόμενες δουλειές του.

    Το «Maestro», του οποίου τα τελευταία 4 επεισόδια θα τα δούμε προς το τέλος του 2024, ήταν ένας ύμνος στον τόπο των παιδικών αναμνήσεων του δημιουργού, ο οποίος αποτύπωσε μαεστρικά την μοναδική αύρα του νησιού, τις κρυφές γωνιές και το μοναδικό φως του.

    Το περασμένο σαββατοκύριακο λοιπόν, ο Χριστόφορος έγραψε τον επίλογο των φετινών καλοκαιρινών διακοπών του. Αποχαιρέτησε τους Παξούς και το φιλόξενο σπίτι του με θέα στην θάλασσα και επέστρεψε στην Αθήνα, με γεμάτες μπαταρίες και αναμνήσεις που θα του κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

    Όμως, πριν πει το τελευταίο «αντίο», ο δημιουργός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή του στο νησί, εικόνες που συμπυκνώνουν την έννοια του ελληνικού καλοκαιριού, και σημείωσε:
    «Επιστροφή. Back to Athens!!!..Φρούτα, χωριάτικη, θάλασσα και βιβλίο..(και κούρεμα) Summer moments»

    Δείτε την ανάρτηση – ύμνο στο ελληνικό καλοκαίρι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κλέλια Ανδριολάτου: Συνεχίζει τις διακοπές της στα νησιά του Ιονίου - Η βουτιά από το σκάφος και οι υποβρύχιες λήψεις
    Κλέλια Ανδριολάτου: Συνεχίζει τις διακοπές της στα νησιά του Ιονίου - Η βουτιά από το σκάφος και οι υποβρύχιες λήψεις

    Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε η ηθοποιός στο Ιnstagram

    Η Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει τον γύρο των νησιών του Ιονίου.
    Η ηθοποιός του Maestro επισκέφτηκε την Κάστο και την Άτοκο με τις φίλες της και φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.
    Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, από την απόδρασή τους στη θάλασσα.

    Σε ένα από αυτά, η ηθοποιός φαίνεται να βουτά στο νερό από ένα σκάφος, αφού πρώτα γυρνάει και χαμογελάει στον φακό.

    Δείτε το βίντεο
    Στη συνέχεια, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, που τη δείχνει να κολυμπά κάτω από το νερό. Πάνω σε αυτό έγραψε: «Ελεύθερη».

    Δείτε το βίντεο

    Δείτε φωτογραφίες

    andriolatoy
    kelle
    κλελιαα

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ THANASSIS KRIKIS

  • Maestro: Το πρώτο teaser του 3ου κύκλου είναι στον «αέρα» - η αποκάλυψη για το φινάλε
    Maestro: Το πρώτο teaser του 3ου κύκλου είναι στον «αέρα» - η αποκάλυψη για το φινάλε

    Επιτέλους οι θεατές της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα μάθουν τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους ήρωες του «Maestro».

    Το «Maestro» έκανε πρεμιέρα με την προοπτική ότι θα ήταν δύο κύκλοι. Ο πρώτος θα επικεντρώνονταν περισσότερο στα γεγονότα στους Παξούς. Ο δεύτερος θα εστίαζε στον τρόπο που τα γεγονότα επηρεάζουν τους χαρακτήρες, τις πτυχές των ανθρώπων που αποκαλύπτονται μετά από ένα καταλυτικό γεγονός, όπως η δολοφονία του Χαράλαμπου.

    Στη συνέχεια, ο δεύτερος κύκλος έσπασε στα δύο. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα έξι επεισόδια που είδαμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Τα επόμενα τέσσερα θα προβληθούν, όπως πληροφορηθήκαμε από Οκτώβριο ή Νοέμβριο, ταυτόχρονα σε Mega και Netflix

    Τι θα δούμε στον «τρίτο» κύκλο του «Maestro»

    Ο θάνατος του Φάνη στο φινάλε του δεύτερου κύκλου είναι το γεγονός που αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ο συνεργάτης του Χαράλαμπου στις «μπίζνες» με τη Μαφία, ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για τις αιτίες της τραγωδίας, έφυγε από τη μέση. Οι ξένοι συνεργάτες του αποφάσισαν να κόψουν το νήμα που θα μπορούσε να οδηγήσει στους ίδιους.

    Τι μένει; Η Σοφία, η χήρα του δημάρχου, που ένιωθε μόνο απέχθεια για τον πρώην σύζυγό της. Τον θεωρούσε υπεύθυνο για τους κινδύνους που διατρέχει η οικογένειά της και βασικό εμπόδιο στην επιθυμία της να είναι με τον Μιχάλη, όσο αυτός θα της το επιτρέψει.

    Μένει ο Σπύρος, ο γιος του Χαράλαμπου και της Μαρίας. Συμβιβασμένος με τη μοίρα του, ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση του πατέρα του στην κοινωνία του νησιού. Να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν τον συγκινεί, να κάνει παιδιά και να συνεχίσει την παράνομη δράση του πατέρα του. Όμως, η επιστροφή του Αντώνη για την ανάκριση που ακολούθησε την αποκάλυψη του πτώματος, τον αναστατώνει. Η σπίθα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει παρά το βάρος των ενοχών.

    Μένουν ο Αντώνης και η Κλέλια. Εκείνος είναι ο δράστης της δολοφονίας, αυτούς που ύψωσε το όπλο του για να προστατεύσει τον Σπύρο από τα δολοφονικά χτυπήματα του πατέρα του. Στην Αθήνα τα πράγματα για τον Αντώνη δεν πάνε καλά μετά από την απόρριψη του Σπύρου, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του από κάποιους άγνωστους που συνάντησε μετά από ραντεβού σε εφαρμογή γνωριμιών.

    Για την Κλέλια, ο χωρισμός με τον Ορέστη θα έχει γλυκόπικρη γεύση. Η νεαρή κοπέλα θα κυνηγήσει το όνειρό της για μια καριέρα στη μουσική, όμως η σκιά του πρώην αγαπημένου της θα συνεχίσει να πέφτει βαριά επάνω της.

    Και υπάρχει βέβαια και το θέμα της σχέσης του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Η έλευση του παιδιού στις ζωές τους δεν τους έφερε πιο κοντά, ούτε θα τους φέρει. Και ο φόβος για τις απρόβλεπτες συνέπειες της έρευνας για την δολοφονία του Χαράλαμπου και τις οικονομικές ατασθαλίες στην εταιρία εκείνης, θα τους οδηγήσουν μοιραία σε εμπόλεμη κατάσταση.

    Το ερώτημα φυσικά είναι: Θα υπάρξει κάποιο από τα ζευγάρια της σειράς που θα διασωθεί από τον κυκεώνα;

    «Πιστεύω κάποιο happy end θα υπάρξει» απάντησε με νόημα η Κλέλια Ανδριολάτου στην τελευταία συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Κι έκανε μια ακόμα σημαντική αποκάλυψη. Η σκηνή του τέλους δεν είχε γυριστεί ως το τέλος Ιουνίου, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς.

    Θα γυριστεί μέσα στον Αύγουστο, υποθέτουμε μόνο με τους απολύτως απαραίτητους ηθοποιούς και τεχνικούς. Με αυτό τον τρόπο ο δημιουργός Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα έχει την ευκαιρία να μελετήσει όλο το υλικό που έχει στα χέρια του και να αποφασίσει πιο είναι το πιο ταιριαστό φινάλε για το «Maestro», ελαχιστοποιώντας επίσης τον κίνδυνο να διαρρεύσει οτιδήποτε.

    Δείτε το teaser του 3ου κύκλου του «Maestro»:

    Η τελευταία συνέντευξη της Κλέλιας Ανδριολάτου στο «Στούντιο 4»:



    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κλέλια Ανδριολάτου για το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία: Είναι πολύ απαιτητικό, καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις άγνωστες
    Κλέλια Ανδριολάτου για το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία: Είναι πολύ απαιτητικό, καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις άγνωστες

    Οι συμμαθητές μου με πείραζαν, μου έφερναν τα περιοδικά στο σχολείο κι εγώ ντρεπόμουν πολύ, πρόσθεσε

    H Kλέλια Ανδριολάτου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και τα σχόλια που άκουγε στο σχολείο από συμμαθητές της.
    Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος: «Είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα, όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάση που σου είναι εντελώς άγνωστες, για πρώτη φορά κι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροί σου».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη, όταν έκανα μόντελινγκ. Κάτι χάνεις βέβαια και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και τα φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή».
    Αναφορικά με τα σχόλια που άκουγε από τους συμμαθητές της, δήλωσε: «Στο σχολείο έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε μεν ένα πείραγμα, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά κι εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ, γιατί δεν το έλεγα. Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα, να έλεγαν στους δασκάλους "η Κλέλια αυτό κι η Κλέλια το άλλο" κι εγώ ντρεπόμουν».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Maestro: «Ήθελα να τα σπάσω όλα» - Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ποια σκηνή χρειάστηκε 8 ώρες γυρισμάτων
    Maestro: «Ήθελα να τα σπάσω όλα» - Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ποια σκηνή χρειάστηκε 8 ώρες γυρισμάτων

    Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η ηθοποιός Στεφανία Γουλίωτη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

    Για τη μεγάλη επιτυχία του «Maestro», της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία και πρωταγωνιστεί μίλησε η Στεφανία Γουλίωτη αποκαλύπτοντας πληροφορίες για την περίοδο των γυρισμάτων.

    Η σκηνή που διήρκησε οκτώ ώρες

    Μιλώντας για μια από τις πιο δύσκολες σκηνές του δεύτερου κύκλου της σειράς, η ηθοποιός δήλωσε ότι η στιγμή της γέννας του ρόλου που ενσαρκώνει διήρκησε οκτώ ώρες, ενώ ο σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν την άφησε να κάνει όλα όσα ήθελε σε εκείνο το γύρισμα.

    Η ηθοποίος αρχικά μίλησε για εκείνη τη συγκλονιστική σκηνή: «Νιώθεις εκείνη τη στιγμή γιατί στο γύρισμα είναι one take, δεν μπορώ να κάνω πολλή πρόβα τη γέννα στον δρόμο. Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Θα αδικήσω όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τον πόνο αν δεν είμαι 100% εκεί. Ήταν ένα 8ωρο γύρισμα. Μας άκουγαν που φώναζα και φώναξαν το 100. Είχε πλάκα. Θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν έχει ξανασυμβεί να κλείσει έτσι η φωνή».

    Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Δεν έχεις χρόνο στο γύρισμα. Νιώθεις ότι πρέπει να ειπωθούν όλα. Η σκηνή του πατέρα, είχα την τύχη να γράψει ωραία πράγματα ο Χριστόφορος για μένα. Γράφει για τους ηθοποιούς. Δεν παίρνω στα χέρια μου ένα ψυχρό σενάριο, έχουμε συζητήσει πριν. Βρήκα πολλά κοινά στοιχεία. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα θέματά μας, εκεί αν δεν τυλίξεις κάτι προσωπικό, θα μείνει μια στείρα απομίμησης. Βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα. Δεν μου έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος, ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας δικής μου. Ενέργεια που δεν έφτανε με τα λόγια. Η Αλεξάνδρα είναι εγκλωβισμένη στα πρέπει και φτάνει σε ένα σημείο να πάει στην ψυχοθεραπεία και να ανοίγει τα θέματά της».

    Κλείνοντας τη συνέντευξη της η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για τις σχέσεις τις με τους ανθρώπους αλλά και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχοθεραπεία στη ζωή της. «Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη η μονογαμία για να δουλέψει μια σχέση. Η παραδοχή είναι ωραίο πράγμα. Πληγώνει λιγότερο από το να κρατάς σε σύμβαση κάτι και μέσα σου να βράζεις. Έχω κάνει άπειρα πράγματα στη ζωή μου, επειδή έπρεπε. Χρειάζεται η ψυχοθεραπεία για να ανοίξεις. Στις οικογένειές μας παίρνουμε ρόλους συνήθως. Μπορεί να πάρεις τον ρόλο του θύματος για να πάρεις την προσοχή από τους άλλους. Δεν είναι καλό να βλέπεις τι στερείσαι βρε αδερφέ; Δεν θα ήθελα να παίρνουμε τους εαυτούς μας σοβαρά. Αρχίζει η ίδια η ζωή να δείχνει ότι δεν είναι σοβαρά τα πράγματα», είπε κλείνοντας.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο