Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 22:38

Μαρίνα Σάττι: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Lalalala»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πρόκειται για το πρώτο single από τη Μαρίνα Σάττι μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε από τη Eurovision 2024, στην οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Zari», έχοντας καταλάβει την 11η θέση.

Ωστόσο, την Τετάρτη (15/05) κυκλοφόρησε το EP της Μαρίνας Σάττι με τίτλο «P.O.P.», περιλαμβάνοντας πέντε καινούργια τραγούδια και τα ήδη γνωστά και επιτυχημένα κομμάτια «Tucutum» και «Zari». Το νέο mini album της Μαρίνας Σάττι φέρει τον ευφυή διττό τίτλο «P.O.P.» και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει και το ακρωνύμιο: «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης».

Επί της ουσίας, πρόκειται για μία εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic και παραδοσιακούς ήχους, έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές – μα πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια η τραγουδίστρια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το «P.O.P.» έχει γίνει viral σε όλα τα social media με εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις των τραγουδιών και δεκάδες χιλιάδες streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στο «P.O.P.» που μόλις κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, θα συναντήσετε συνολικά επτά τραγούδια, ανάμεσά τους και το πλατινένιο «Tucutum» που απολαύσαμε πέρσι το καλοκαίρι, καθώς και το τριπλά πλατινένιο viral «Zari» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι σαρώνει αυτή τη στιγμή στα παγκόσμια charts, μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024.

Ακόμα, το «P.O.P.» περιλαμβάνει το νέο single της Μαρίνας με τίτλο «Lalalala», το οποίο μπορείτε να απολαύσετε και στο YouTube μέσα από το super fun και πολύχρωμο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Billy King, το ξεσηκωτικό και με άρωμα Ελλάδας «Στην υγειά μας», το «Είμαι Καλά!» με τη συμμετοχή της viral life coach του TikTok, Κατερίνας Σαλακά, το πιο cool 10λεπτο track της ελληνικής δισκογραφίας με τίτλο «Mixtape», με guest συμμετοχές από τους Λευτέρη Πανταζή, RACK, Έφη Θώδη, VLOSPA & OGE καθώς, επίσης, και τη συγκινητική μπαλάντα «Αχ θάλασσα» σε στίχους της Λένας Κιτσοπούλου.

Πηγή: iEidiseis.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Ακριβιάδης
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 19:58

Σχετικά Άρθρα

  • Η Σελίν Ντιόν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποθεώθηκε
    Η Σελίν Ντιόν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποθεώθηκε

    Η Σελίν Ντιόν, η οποία έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, έκανε την έκπληξη στο γκαλά Spirit of Life.

    Η Σελίν Ντιόν εξέπληξε τους καλεσμένους στο γκαλά Spirit of Life που διοργάνωσε το αντικαρκινικό ινστιτούτο City of Hope στο Λος Άντζελες, στις 22 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της 56χρονης τραγουδίστριας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το κοινό την υποδέχτηκε χειροκροτώντας όρθιο.

    Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει στον Τζέι Μαρσιάνο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της AEG Presents, το βραβείο «Spirit of Life».

    «Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ απόψε, για να είμαι μέρος αυτής της υπέροχης και σημαντικής βραδιάς», είπε η Σελίν Ντιόν στο πλήθος. Επίσης αστειεύτηκε:

    «Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνω σε μια σκηνή από τότε που ανέβηκα σε εκείνον τον πύργο», αναφερόμενη στην performance της στον Πύργο του Άιφελ κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024.

    Η Σελίν Ντιόν, η οποία έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου τα τελευταία δύο χρόνια, μιλώντας στη σκηνή εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στη φιλανθρωπική οργάνωση City of Hope που έδωσε ελπίδα στους ασθενείς.

    «Παρέχει το πιο πολύτιμο αγαθό, παρέχει ελπίδα. Και ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό. Ξέρω ότι στις υπέροχες ζωές μας, γεμάτες με χαρά, αγάπη και πρόσωπα της οικογένειάς μας, μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις, με μεγάλες δοκιμασίες για την πίστη και τη δύναμη. Για πολλούς από εμάς που το βιώνουμε αυτό, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρισκόμαστε όλοι μαζί με όλους εσάς, εδώ, σε αυτήν την αίθουσα απόψε για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε με τη διάδοση αυτού του μεγάλου δώρου ελπίδας».

    Για την σπάνια αυτή εμφάνιση η τραγουδίστρια επέλεξε ένα στενό midi μαύρο φόρεμα, με έναν μεγάλο φιόγκο και δικτυωτή διαφάνεια στο ντεκολτέ.

    Πηγή: Grace - In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ETIENNE LAURENT

  • Ελενα Παπαρίζου: «Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision»
    Ελενα Παπαρίζου: «Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision»

    Μία τιμητική βραδιά με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του «My number One» και τη νίκη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο των Αθηνών. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν εκεί και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την εμπειρία της στη Eurovision, αλλά και για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

    «Αγαπώ και σέβομαι πολύ τη Μαρίνα Σάττι»

    Η τραγουδίστρια τόνισε ότι ενθουσιάστηκε με την επιστροφή του ελληνικού τελικού, ενώ είπε ότι θα έδινε με χαρά συμβουλές σε όποιον υποψήφιο την προσέγγιζε. Επίσης, αποκάλυψε ότι με το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινε ξανά στη Eurovision.

    Αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: «Η γιορτή σήμερα γίνεται για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας. Δεν είναι δική μου η νίκη, είναι της Ελλάδας και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Η Eurovision έχει αλλάξει από το 2005. Για εμένα θα πρέπει να πει ο κόσμος γύρω μου. Σίγουρα έχω ωριμάσει, βλέπω πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο».

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από ο,τι γνωρίζω φέτος θα διαγωνιστούν πολλά παιδιά και ο κόσμος θα ψηφίσει. Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ. Για την ώρα δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος από τους υποψήφιους για συμβουλές αλλά είμαι ένας άνθρωπος που τολμάω και σηκώνω το τηλέφωνο και δίνω τη συμβουλή μου. Όποιο παιδί θέλει, εννοείται, το τηλέφωνό μου δεν είναι δύσκολο να το βρει. Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα ξανά στη Eurovision».

    Αναφορικά με τη φετινή συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στο φετινό διαγωνισμό, η τραγουδίστρια είπε: «Γιατί να μη θέλουν την κ. Σάττι; Όχι, αυτό λέγεται reverse psychology. Η Σάττι ήταν εξαιρετική. Έκανε αυτό που έπρεπε κι έδωσε ένα καινούριο πνεύμα πιστεύω πολλές φορές για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision. Την αγαπώ πάρα πολύ, τη σέβομαι. Εύχομαι να είναι καλά κι η Eurovision φέτος να πάει ακόμα καλύτερα» είπε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ για τον ηλικιακό ρατσισμό στους καλλιτέχνες δήλωσε με αφορμή και το νέο της τραγούδι: «Μπορεί κάποια στιγμή η Ελλάδα να πάει στο εξωτερικό; Να μην ασχολούμαστε με λάθος πράγματα. Έχουμε την υγεία μας; Μπορούμε; Το κάνουμε; Το κάνουμε. Τελείωσε!».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καίτη Γαρμπή: «Μόνο αν μου έλεγε ότι ερωτεύτηκε άλλη γυναίκα θα χώριζα με το Διονύση»
    Καίτη Γαρμπή: «Μόνο αν μου έλεγε ότι ερωτεύτηκε άλλη γυναίκα θα χώριζα με το Διονύση»

    Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε ανοιχτά για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, αναφερόμενη ιδιαίτερα στη σχέση της με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.

    «Δε στήνεις τον άλλον στον τοίχο για μία απιστία»

    Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις για την αγάπη, την αμοιβαία κατανόηση και τη διάρκεια της σχέσης της με το σύζυγό της, που μετρά πάνω από 30 χρόνια. Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες, που έχουν αντιμετωπίσει, όπως οι διαφωνίες και η ζήλια, ενώ αποκάλυψε ότι μια απιστία δε θα ήταν λόγος χωρισμού. Ωστόσο, τόνισε ότι θα χώριζε αν ο Διονύσης Σχοινάς ερωτευόταν κάποια άλλη.

    Αρχικά, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που την εντυπωσίασαν στον σύζυγό της. «Από την πρώτη στιγμή είδα στον Διονύση την καλοσύνη του, την καλή του την καρδιά, την γενναιοδωρία του και την ευγένεια του. Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Το λέω αλήθεια, αν και ακούγεται υπερβολικό, αυτός με τον Δημήτρη είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Και οι δυο. Αυτός ο άνδρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα», είπε.

    Στη συνέχεια, εξήγησε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας άνδρας με τα εκατομμύρια του, να με κάνει να νιώθω έτσι. Εγώ αυτόν είδα, αυτόν ερωτεύτηκα, για αυτόν χτύπησε η καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να παραβλέψω αυτό που ένιωθα απλά και μόνο, γιατί έπρεπε να ζυγίσω αν ήταν γνωστός, αν ήταν άσημος ή διάσημος, αν είχε λεφτά ή δεν είχε. Αυτά για μένα δεν μετράνε. Ο Διονύσης έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κράτησε και με κρατάει τώρα 30 χρόνια. Είμαστε ισότιμοι σε αυτή τη σχέση. Από την μεριά μου ναι, έχουμε κοιμηθεί αρκετές φορές τσακωμένοι. Κρατάω μούτρα, αλλά χωριστά δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ. Γυρισμένη όμως πλάτη, σαν να κοιμάμαι μόνη μου. Κάνω σκηνές ζηλοτυπίας όπως και εκείνος, αλλά όλα γίνονται κόσμια χωρίς φωνές και υστερίες, γιατί ο ένας δεν δίνει δικαίωμα στον άλλον», σημείωσε.

    Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα και τους θέλουν να χωρίζουν, δήλωσε: «Πολλές φορές μας έχουν χωρίσει τα περιοδικά, αλλά πλέον δεν το βλέπω, δεν το ακούω». Αναφορικά με την απιστία και αν θα αποτελούσε αιτία χωρισμού, απάντησε: «Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου, γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη από σένα, μικρότερη από σένα και εκείνη την ώρα κάτι του έκανε κλικ. Κακά τα ψέματα, εμείς οι γυναίκες, όταν κάνουμε παιδί, πέφτουμε πολύ με τα μούτρα σε αυτό και έρχεται ο άνδρας σε δεύτερη μοίρα».

    Πρόσθεσε επιπλέον: «Για εκείνον είναι πάντα η γυναίκα του προτεραιότητα αλλά για εμάς έρχεται πρώτο το παιδί, κακά τα ψέματα. Οπότε λοιπόν όταν δεν υπάρχει αυτό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και περνάνε και 30 χρόνια, δεν μπορείς να τον στήσεις στον τοίχο για κάτι τέτοιο. Να χτυπήσω ξύλο, δε θέλω να μου τύχει και μπορεί να έχει τύχει και να μην το ξέρω, αλλά έχεις κατανόηση, γιατί σκέφτεσαι αν εσύ ήσουν σωστή».

    Τέλος, τόνισε πως ο μόνος λόγος που θα χώριζε με τον Διονύση Σχοινά θα ήταν να έχει ερωτευτεί άλλη γυναίκα. «Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφησα να φύγει γιατί ξέρω ότι, αν σου πει ο άντρας σου πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, το έχεις χάσει το παιχνίδι και απλά με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις, γίνεσαι γελοία. Οπότε αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα. Τίποτα άλλο», κατέληξε.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πέγκυ Ζήνα: Στα πρώτα μου βήματα ήρθα αντιμέτωπη με «τέρατα» και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές
    Πέγκυ Ζήνα: Στα πρώτα μου βήματα ήρθα αντιμέτωπη με «τέρατα» και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές

    Η παρουσία του Γιώργου Λύρα στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές, πρόσθεσε

    H Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει, την υπόθεση stalking εις βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.
    Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε για το ξεκίνημά της στο τραγούδι: «Ίσως λίγο στα πρώτα μου βήματα να ήρθα αντιμέτωπη με "τέρατα" και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές. Όμως, η παρουσία του Γιώργου Λύρα στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές».
    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου με stalker που τον παρενοχλεί εδώ και χρόνια. «Δεν μίλησα με τον Γιάννη Πλούταρχο, μίλησε ο Γιώργος με τη γυναίκα του. Γνωρίζω την κατάσταση, όντως τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Σίγουρα ένιωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όριά του και ότι παραβιάζεται σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Μου έχουν τύχει παρόμοιες αλλά λιγότερο σοβαρές καταστάσεις», ανέφερε.
    Πρόσθεσε επίσης: «Εγώ γλίτωσα πιο εύκολα, κατάλαβε το συγκεκριμένο άτομο και απομακρύνθηκε πριν φτάσουμε στα άκρα. Υπήρχε έντονη παρακολούθηση, είναι λίγο τρομακτικές αυτές οι καταστάσεις».
    Αναφορικά με τη Μαρινέλλα και την περιπέτεια της υγείας της, η τραγουδίστρια εξέφρασε αρχικά την αγάπη της προς αυτήν και της έστειλε ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

    «Η Μαρινέλλα είναι σημείο αναφοράς μου και για τους περισσότερους τραγουδιστές της γενιάς μου. Είναι η μάνα μας, η δύναμή μας, η γυναίκα που όσο μεγαλώνει, μεγαλώνει η καριέρα της και η φωνή της παραμένει ανέγγιχτη και η αξία της αναμφισβήτητη. Νιώσαμε όλοι ότι το παθαίνουμε μαζί της αυτό που συνέβη, εγώ τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ», δήλωσε.

    Τέλος, συμπλήρωσε: «Θέλει τον χρόνο της και θα συνέλθει. Εγώ της χρωστάω πολλά, ήταν η γυναίκα που μετά από μια ώρα συζήτησης μαζί της, ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από μια εγχείρηση που είχα κάνει στις φωνητικές χορδές. Είχα πάθει ψυχολογικό, παρόλο που είχα κάνει σωστή αποθεραπεία και είχα χάσει τη φωνή μου».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω κινδυνέψει για τις απόψεις μου και τον τρόπο που τοποθετούμαι»
    Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω κινδυνέψει για τις απόψεις μου και τον τρόπο που τοποθετούμαι»

    Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη παρέα με τον Θέμη Καραμουρατίδη στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις μερίδας χρηστών του social media αναφορικά με το… κόστος των ρούχων που φοράει.

    Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το φόρεμα που φόρεσε σε ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

    Συγκεκριμένα, ένα χαρακτηριστικό σχόλιο έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν». Η τραγουδίστρια απάντησε, διευκρινίζοντας ότι το φόρεμά της κόστιζε στην πραγματικότητα 148 ευρώ.

    Νατάσσα Μποφίλιου
    Νατάσσα Μποφίλιου

    «Απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε»

    Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε αρχικά για την κριτική που κατά καιρούς δέχεται: «Δε με θέλει και δεν τον θέλω. Πρέπει να το δω έτσι. Γιατί αν δεν το δω έτσι, θα σταθώ μόνο στο κακό μπορεί να μου κάνει και στο πόσο θα μπορεί να με κάνει να αλλάξω. Θα μπορούσε να μου κάνει κακό, γιατί εγώ αν δεν είχα τον Θέμη, τον Γεράσιμο, τα πιστεύω μας, τους μουσικούς μας, τα τραγούδια μας, θα μπορούσε όλο αυτό να με διαλύσει. Έχει διαλύσει ανθρώπους αυτό

    Και πρόσθεσε: «Τους έχει διαλύσει, τους έχει οδηγήσει σε εθισμούς, το έχει κάνει αυτό η κριτική σε πολλούς ανθρώπους, τους έχει κάνει να αμφιβάλλουν, τους έχει κάνει να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλουν, τους έχει διαλύσει. Εγώ δεν θέλω να με διαλύσει, δεν το δέχομαι. Δεν θα συμβεί αυτό».

    Και συνέχισε: «Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο».

    Ενώ δήλωσε κλείνοντας: «Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet, που το έγραψε κάποιος έτσι και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία, που δεν έχει σημασία. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Taylor Swift: Είναι και επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός - Η αμύθητη περιουσία της
    Taylor Swift: Είναι και επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός - Η αμύθητη περιουσία της

    Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ενίσχυσε τη θέση της ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο με τεράστια περιουσία, η οποία ανέρχεται στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η 14 φορές νικήτρια Grammy έγινε για πρώτη φορά δισεκατομμυριούχος πέρυσι μετά την τεράστια επιτυχία της περιοδείας «Eras Tour» και «την αξία του μουσικού της καταλόγου», σύμφωνα με το Forbes.

    «Η περιουσία της περιλαμβάνει σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν από πνευματικά δικαιώματα και περιοδείες, συν έναν μουσικό κατάλογο αξίας περίπου 600 εκατομμυρίων δολαρίων και περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα», δήλωσε το Forbes.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς – ξεπερνώντας τη Ριάνα (Rihanna), η οποία φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το Forbes, η Ριάνα διατηρεί τον τίτλο της «πιο πλούσιας γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», καθώς η περιουσία της κάποτε ανερχόταν σε 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Οι σπουδαίες διακρίσεις των τελευταίων ετών

    Η 34χρονη τραγουδίστρια είδε τη ζήτηση για εισιτήρια της περιοδείας της στις ΗΠΑ να αυξάνεται τους μήνες πριν ξεκινήσει η σειρά συναυλιών της τον Μάρτιο του 2023. Έκτοτε, η σταρ έχει εμφανιστεί σε στάδια για τους εκατοντάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, ολοκληρώνοντας το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της τον περασμένο Αύγουστο.

    Η ποπ σταρ θα επιστρέψει στην κεντρική σκηνή στις 18 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Από εκεί, θα ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη και την Ινδιανάπολη πριν τελειώσει στον Καναδά στα τέλη Νοεμβρίου και στις αρχές Δεκεμβρίου.

    Στον απόηχο της δημοτικότητας της στο «Eras Tour», η Σουίφτ ονομάστηκε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time. Ήταν η πρώτη «διασκεδάστρια» που της δόθηκε η τιμή καθώς ο Sam Jacobs, ο αρχισυντάκτης, αναγνώρισε τη «σπάνια» ικανότητα της καλλιτέχνιδας να είναι ταυτόχρονα «συγγραφέας και ήρωας της δικής της ιστορίας».

    Το 2023, η Σουίφτ ανακηρύχθηκε επίσης «Πιο συναρπαστικό πρόσωπο της χρονιάς» του περιοδικού People και «πιο ισχυρή γυναίκα στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία» του Forbes.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT
  • Μαράια Κάρεϊ: Η χιουμοριστική απάντηση σε όσους βιάζονται για τα Χριστούγεννα - Είναι νωρίς ακόμα, λέει
    Μαράια Κάρεϊ: Η χιουμοριστική απάντηση σε όσους βιάζονται για τα Χριστούγεννα - Είναι νωρίς ακόμα, λέει

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια

    Η Μαράια Κάρεϊ ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media, με το οποίο υπενθύμισε στο κοινό της ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για τα Χριστούγεννα.
    Η τραγουδίστρια έχει ταυτιστεί πλέον, με τη γιορτινή περίοδο, λόγω του τραγουδιού της, με τίτλο «All I Want for Christmas Is You».
    Το κλιπ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη δείχνει σε ένα τζετ, τυλιγμένη με μία κουβέρτα να απαντά στην ανακοίνωση του πιλότου, που ξεκινά με τους ήχους του τραγουδιού της.
    Σε κάποιο σημείο, το τραγούδι διακόπτεται ξαφνικά και ακούγεται: «Καλώς ήρθες Μαράια, κατευθυνόμαστε προς τον Βόρειο Πόλο».

    Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια προσθέτει: «Όχι ακόμα! Πάντα βιάζονται». Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαράια Κάρεϊ έγραψε: «Σε εκείνους που ρωτάνε... Όχι ακόμα».

    Δείτε το βίντεο
    Κάθε χρόνο, λίγο μετά το Χάλογουιν, η τραγουδίστρια δίνει το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, με διάφορα βίντεο στα social media.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ MICHAEL REYNOLDS
  • Καίτη Γαρμπή: Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή
    Καίτη Γαρμπή: Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή

    Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ, όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας, ανέφερε η τραγουδίστρια

    Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την έναρξη των εμφανίσεών της στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.
    Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».
    «Έχω μεγάλη χαρά, πρώτα απ' όλα γιατί έχω να πάω πάρα πολύ καιρό στην Κύπρο και δεύτερον γιατί στην Κύπρο ζει η αδελφή μου, οπότε τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη, παρεΐτσα και σίγουρα έχουμε και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα να παρουσιάσουμε», είπε αρχικά.

    Δείτε το βίντεο
    Για τον γιο της, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερό του. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Θέλει να είναι σε ένα κλαμπ. Εξάλλου, αυτά που κάνει ο Δημήτρης είναι για έναν άλλον χώρο, πιο μοντέρνο, πιο νεανικό, αλλά η μαμά τον θέλει εκεί, να τον έχει κοντά».

    Σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια και το αν θα αποσυρθεί ποτέ από τον χώρο της μουσικής, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για πολλά χρόνια μετά. Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ. Όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας. Δεν θέλω να πεθάνω επάνω στη σκηνή, Θεός φυλάξοι! Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, στο σπίτι».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο