Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 18:26

Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του - «Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο», λέει η Παγώνη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και πέμπτη ημέρα στο Τζάνειο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο»

Ειδικότερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για την κατάσταση της υγείας του.

«Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα», είπε συμπληρώνοντας ότι «είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, αλλά θέλει τον χρόνο του».

«Να πάει στο σπίτι του όσο πιο σύντομα γίνεται και το πιστεύω αυτό και ο κόσμος το ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, εξηγώντας ότι τα εγκεφαλικά «θέλουν τον χρόνο τους, σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και θα πάει καλά».

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 16:33

Σχετικά Άρθρα

  • Δημήτρης Σταρόβας: Έχασα 40 κιλά - Από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες, δήλωσε για το εγκεφαλικό
    Δημήτρης Σταρόβας: Έχασα 40 κιλά - Από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες, δήλωσε για το εγκεφαλικό

    Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%, αποκάλυψε

    Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο και τις επιπτώσεις που είχε στο σώμα του.
    Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, όπου αποκάλυψε ότι κατά την περιπέτεια της υγείας έχασε σχεδόν 40 κιλά. Επίσης, δήλωσε ότι προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.
    «Κοντεύω τα 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Και μην πείτε ότι δεν βλέπετε καλύτερα την κιθάρα», είπε στην αρχή.
    Δείτε το βίντεο
    Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ενώ δεν είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο: «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί».

    Επίσης, περιέγραψε την πρόοδο που έκανε στο επόμενο διάστημα από το επεισόδιο και δήλωσε ότι έχει πλέον επανέλθει πλήρως: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Επιστρέφει στη σκηνή παίζοντας σε εμβληματική παράσταση
    Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Επιστρέφει στη σκηνή παίζοντας σε εμβληματική παράσταση

    Μόλις τέσσερις μήνες έχουν περάσει έπειτα από τις το εγκεφαλικό επεισόδιο του Δημήτρη Σταρόβα. Ο 61χρονος καλλιτέχνης είχε συγκινήσει τους πάντες με το πρώτο βίντεο που είχε αναρτήσει λίγες ημέρες μετά λέγοντας πως θα επιστρέψει σύντομα και το κάνει πράξη.

    Η επιστροφή του, λοιπόν, φαίνεται να είναι προ των πυλών, καθώς ο Δημήτρης Σταρόβας θα λάβει μέρος σε εμβληματική μουσική παράσταση την οποία αναμένει το κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία.

    Η μεγάλη επιστροφή

    Σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα ο 'Ελληνας ηθοποιός θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι μέσα από την θεατρική παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Για μία μοναδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη στις 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλο το καστ μαζί με αφορμή τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από την ίδρυση του.

    Σε αυτή την παράσταση όπως αναγράφεται στο δελτίο τύπου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έχει υπάρξει βασικό και αναντικατάστατο μέλος του έργου για πολλά χρόνια.

    «Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη απ’ όπου όλα ξεκίνησαν! Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δάσους, θα μας παρουσιάσουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους. Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους», τους σπουδαίους δηλαδή Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.

    Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

    Η επετειακή αυτή τους παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας άνευ βωμολοχίας», γράφει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

    Ενώ οι συντελεστές είναι αναλυτικά οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Μητρέντσης, Ταξιάρχης Χάνος, Ρούλα Μανισσάνου και πολλοί πολλοί άλλοι

    Special Guest ο σπουδαίος Μανώλης Μητσιάς

    Πρωταγωνιστούν οι: Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ανδριάνα Αχιτζάνοβα, Κατερίνα Πλεξίδα, Ορφέας Τσαρέκας, Στέφανος Πίττας

    Χορεύουν: Ελένη Δημακουλέα, Ιωάννα Κάγιου, Δανάη Κουτέλα, Έλενα Μαυρομανωλάκη

    Ορχήστρα: Δημήτρης Χριστόνης (μπάσο), Σάκης Ντοβόλης (κιθάρα), Πασχάλης Καρβουνάρης (τρομπέτα), Χάρης Ευαγγέλου (τρομπέτα), Νίκος Χρυσούλης (τούμπα), Τάσος Γκέντζης (Κλαρίνο, σαξόφωνο), Ραφαήλ Γκέντζης (ακορντεόν), Στέλιος Τσομπανίδης (ντράμερ)

    Πηγή: ethnos.gr

  • Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και συγκινεί
    Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και συγκινεί

    Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε ένα βίντεο και δείχνει πως αναρρώνει σταδιακά, ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

    Ο 61χρονος καλλιτέχνης παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και το απόγευμα της Τρίτης, 25 Ιουνίου, έπαιξε κιθάρα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.

    Όπως ήταν φυσικό, συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον «πλημμυρίσουν» με μηνύματα αγάπης.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Δημήτρης Σταρόβας: Δακρυσμένος στο εξιτήριο από το «Τζάνειο» μετά το εγκεφαλικό
    Δημήτρης Σταρόβας: Δακρυσμένος στο εξιτήριο από το «Τζάνειο» μετά το εγκεφαλικό

    Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, έλαβε ο Δημήτρης Σταρόβας το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5).

    Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, πήρε σήμερα το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία του στο Τζάνειο.

    Κατά την έξοδο από το νοσοκομείο δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.

    Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Τετάρτη 15 Μαΐου. Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του, φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν στο πλευρό του, εκφράζοντας και δημόσια την αγάπη τους προς τον καλλιτέχνη.

    Κοντά του όλες αυτές τις ημέρες ήταν και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία.

    Παγώνη: «Πάρα πολύ καλά τα πράγματα»

    Νωρίτερα, η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και οποία μίλησε για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο από την καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο.

    «Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, σήμερα από ό,τι έμαθα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί και η νευρολογική κλινική το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει και θα επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά η κα Παγώνη.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Δημήτρης Σταρόβας: Επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής – Δύσκολη νύχτα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό
    Δημήτρης Σταρόβας: Επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής – Δύσκολη νύχτα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό

    Για περισσότερο από μία εβδομάδα ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.Ο 61χρο νος καλλιτέχνης, που έχει ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις και προτάσεις, το βράδυ της Τετάρτης 23/5 πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

    Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 23/5 και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο οι ίδια παραμένει ψύχραιμη και περιμένει τους θεράποντες ιατρούς για να την ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του.

    Η Ματίνα Παγώνη για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

    «Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια συχνή καρδιακή πάθηση και χαρακτηρίζεται από έναν γρήγορο χτύπο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβο, δηλαδή να υπάρξει κίνδυνος άλλου εγκεφαλικού επεισοδίου. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορεί να γίνει άμεση παρέμβαση από την ιατρική ομάδα και να επανέλθει ο ρυθμός της καρδιας», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Όταν υπάρχουν άλλοι προδιαθεσικοί παράγοντες μπορεί να εμφανιστεί κολπική μαρμαρυγή, είναι πολλά τα αίτια, αλλά τη στιγμή που αντιμετωπίζεται άμεσα, τα πράγματα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του - Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη
    Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του - Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη

    Στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός καλλιτέχνης επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται πως σταδιακά βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του.

    Μάλιστα, όπως εκτίμησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Mega, «η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η αντιμετώπιση από την ιατρική ομάδα της νευρολογικής κλινικής του Τζανείου, είχε πολύ καλά αποτελέσματα».

    «Πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα, δηλαδή τους προδιαθεσικούς παράγοντες, που είναι η υπέρταση, ο διαβήτης και τα πολλά κιλά μας. Αυτά όλα αν τα φροντίζουμε, θα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ασθένειες», σημείωσε η κα Παγώνη και κατέληξε λέγοντας: «πιστεύω ότι θα γίνει γρήγορα καλά και θα πάει στο σπίτι του».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό
    Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και ο μουσικός δεν έχει εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας

    Περιπέτεια υγείας για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.
    O γνωστός μουσικός υποβάλλεται σε εξετάσεις.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν έχει εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο