Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 12:27

Δημήτρης Κόκοτας: Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τα νεότερα για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή.

Στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια των προβών για το σόου στο οποίο συμμετείχε, αναφέρθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ποια είναι τα νεότερα για την υγεία του

Η γιατρός μιλώντας στο MEGA είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια δύσκολη περίπτωση, το έχω πει από την αρχή. Παλεύει όσο αντέχει, τώρα έχει βγει από τη ΜΕΘ, είναι στη ΜΑΦ, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Η κατάσταση παραμένει σταθερή».

«Αυτές οι περιπτώσεις θέλουν μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη είναι 3 μήνες, από Σεπτέμβρη θα δούμε τι θα γίνει. Ευτυχώς στη ΜΑΦ μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία με τους δικούς του. Είναι η ίδια κλινική κατάσταση με τις επιπλοκές που είχε από την αρχή. Αυτές παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Ευχόμαστε όλοι να πάνε όλα καλά», συμπληρώνει.

Τα προβλήματα στην όραση

Πριν λίγες ημέρες η Ματίνα Παγώνη είχε πει για την υγεία του τραγουδιστή:

«Οι επιπλοκές στην όραση υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του, δεν είναι νέες οι επιπλοκές, τις είχαμε από την αρχή και αντιμετωπίζονται»,
Πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά με βάση τα δεδομένα που έχουμε, θέλει χρόνο, δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο.

Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία του και με βάση τα δεδομένα που έχουν, προχωρούν», κατέληξε η κυρία Παγώνη.

Πηγή: in.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 10:16

Σχετικά Άρθρα

  • Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: Η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος, γιατί υπάρχουν επιπλοκές
    Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: Η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος, γιατί υπάρχουν επιπλοκές

    Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, εξηγώντας πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο για ανάρρωση.

    Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

    «Σας το έχω πει, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα, όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως, η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως καθημερινά του γίνονται εξετάσεις, ενώ ανέφερε πως εξ' αρχής, υπήρχαν επιπλοκές.

    «Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι καθημερινά γίνονται οι απεικονιστικές εξετάσεις, όσον αφορά την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Οι επιπλοκές δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν από την αρχή. Από την αρχή υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και γι' αυτό λέμε ότι θέλει χρόνο, ούτως ώστε σιγά σιγά να μπορούν να αποκατασταθούν. Από την αρχή, η κλινική του εικόνα ήταν αυτή, σιγά σιγά βέβαια βελτιώνεται», εξήγησε.

    Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Τα περιστατικά αυτά είναι βαριά και για αυτό σας είπα ότι χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και σιγά σιγά να μπορέσει ο άνθρωπος να βελτιωθεί και να πάει σπίτι του».

    Τέλος, τόνισε ότι χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται από γιατρούς. «Προς το παρόν, χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, να παραμείνει στη ΜΑΦ και να παρακολουθείται από την συγκεκριμένη ομάδα των γιατρών. Αυτοί θα αποφασίσουν με την εξέλιξη της κλινικής του κατάστασης, αν αυτό θα διαρκέσει και πόσο μεγάλο διάστημα ακόμα θα πάρει. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο, χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε Κέντρο Αποκατάστασης, εάν δεν γίνουν ακόμη κάποια πράγματα από την ιατρική ομάδα που παρακολουθείται», είπε κλείνοντας.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάστασή του - Παραμένει στην εντατική
    Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάστασή του - Παραμένει στην εντατική

    Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, μετά το έμφραγμα που υπέστη.

    Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε πως «οι γιατροί είναι συγκρατημένοι, αυτό είναι το σωστό. Είναι μια σταθερή κατάσταση. Θέλω απλά να τον δω να ξυπνήσει, να σηκωθεί, αυτό. Μέχρι τότε νιώθω πως ό,τι και να ακούσω δεν θα μου είναι αρκετό».

    Η ίδια, μιλώντας στο Mega ενημέρωσε πως τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

    «Είναι δύσκολες μέρες αυτές για τους ανθρώπους όλους αυτούς που βρίσκονται ειδικά στις μονάδες», σημείωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

    Ενημέρωσε, δε, πως ο Δημήτρης Κόκοτας «παραμένει στην εντατική».

    Υπενθυμίζεται ότι, ο 55χρονος την περασμένη Πέμπτη (28/3) ένιωσε αδιαθεσία ενώ έκανε πρόβες για τηλεοπτικό σόου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Δημήτρης Κόκοτας: Θετικοί οι γιατροί με την εξέλιξη της υγείας του – Τα νεότερα για την κατάστασή του
    Δημήτρης Κόκοτας: Θετικοί οι γιατροί με την εξέλιξη της υγείας του – Τα νεότερα για την κατάστασή του

    Ο Δημήτρης Κόκοτας μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Σπύρου Ραφαήλ Κεραμιδά, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ο τραγουδιστής έχει δείξει κάποια σημάδια εξέλιξης

    Ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συναντήθηκε με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα και εκείνη αποκάλυψε πως υπάρχει μια μικρή και σταθερή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του και αυτό οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής που είχε ο τραγουδιστής.

    Οι γιατροί μετέφεραν πως υπάρχει μια ελπίδα αισιοδοξίας, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως αύριο, Δευτέρα 1/4 δεν θα γίνει προσπάθεια να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση, καθώς θέλουν να κάνουν προσεκτικές και σταθερές κινήσεις.

    Πηγή: tlife.gr

  • Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αγαπημένο τραγουδιστή
    Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον αγαπημένο τραγουδιστή

    Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα που υπέστη πριν από δύο ημέρες έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών που έκανε για τηλεοπτικό σόου.

    Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωινή εκπομπή του ANT1 «Στούντιο με Θέα», η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

    Από το οικογενειακό περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοτα, αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι υπάρχει μία βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και αναμένουν με αγωνία για το πως θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος προχθές Πέμπτη ένιωσε αδιαθεσία ενώ έκανε πρόβες για τηλεοπτικό σόου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Πηγή: cnn.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

  • Δημήτρης Κόκοτας: «Πάει αρκετά καλά» λέει η σύζυγός του - Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
    Δημήτρης Κόκοτας: «Πάει αρκετά καλά» λέει η σύζυγός του - Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

    Το πρωί της Παρασκευής (29/3), η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την περιπέτεια υγείας που είχε ο τραγουδιστής. «Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Εχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεώ και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Εχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα» ανέφερε η Κατερίνα Κόκοτα.

    Αναφερόμενη στην κόρη τους, η ίδια τόνισε ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό για το τι συνέβη στον πατέρα του και αυτές τις ώρες, την προσέχει η γιαγιά της. «Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα».

    Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

    Η εισαγωγή του τραγουδιστή στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ασθενή.

    «Εγιναν όλα πολύ γρήγορα»

    Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση. «Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε. Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ηταν ψύχραιμος. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

    Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο