Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 22:39

Maestro: Το πρώτο teaser του 3ου κύκλου είναι στον «αέρα» - η αποκάλυψη για το φινάλε

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Επιτέλους οι θεατές της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα μάθουν τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους ήρωες του «Maestro».

Το «Maestro» έκανε πρεμιέρα με την προοπτική ότι θα ήταν δύο κύκλοι. Ο πρώτος θα επικεντρώνονταν περισσότερο στα γεγονότα στους Παξούς. Ο δεύτερος θα εστίαζε στον τρόπο που τα γεγονότα επηρεάζουν τους χαρακτήρες, τις πτυχές των ανθρώπων που αποκαλύπτονται μετά από ένα καταλυτικό γεγονός, όπως η δολοφονία του Χαράλαμπου.

Στη συνέχεια, ο δεύτερος κύκλος έσπασε στα δύο. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα έξι επεισόδια που είδαμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Τα επόμενα τέσσερα θα προβληθούν, όπως πληροφορηθήκαμε από Οκτώβριο ή Νοέμβριο, ταυτόχρονα σε Mega και Netflix

Τι θα δούμε στον «τρίτο» κύκλο του «Maestro»

Ο θάνατος του Φάνη στο φινάλε του δεύτερου κύκλου είναι το γεγονός που αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ο συνεργάτης του Χαράλαμπου στις «μπίζνες» με τη Μαφία, ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για τις αιτίες της τραγωδίας, έφυγε από τη μέση. Οι ξένοι συνεργάτες του αποφάσισαν να κόψουν το νήμα που θα μπορούσε να οδηγήσει στους ίδιους.

Τι μένει; Η Σοφία, η χήρα του δημάρχου, που ένιωθε μόνο απέχθεια για τον πρώην σύζυγό της. Τον θεωρούσε υπεύθυνο για τους κινδύνους που διατρέχει η οικογένειά της και βασικό εμπόδιο στην επιθυμία της να είναι με τον Μιχάλη, όσο αυτός θα της το επιτρέψει.

Μένει ο Σπύρος, ο γιος του Χαράλαμπου και της Μαρίας. Συμβιβασμένος με τη μοίρα του, ήταν έτοιμος να πάρει τη θέση του πατέρα του στην κοινωνία του νησιού. Να παντρευτεί μια γυναίκα που δεν τον συγκινεί, να κάνει παιδιά και να συνεχίσει την παράνομη δράση του πατέρα του. Όμως, η επιστροφή του Αντώνη για την ανάκριση που ακολούθησε την αποκάλυψη του πτώματος, τον αναστατώνει. Η σπίθα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει παρά το βάρος των ενοχών.

Μένουν ο Αντώνης και η Κλέλια. Εκείνος είναι ο δράστης της δολοφονίας, αυτούς που ύψωσε το όπλο του για να προστατεύσει τον Σπύρο από τα δολοφονικά χτυπήματα του πατέρα του. Στην Αθήνα τα πράγματα για τον Αντώνη δεν πάνε καλά μετά από την απόρριψη του Σπύρου, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του από κάποιους άγνωστους που συνάντησε μετά από ραντεβού σε εφαρμογή γνωριμιών.

Για την Κλέλια, ο χωρισμός με τον Ορέστη θα έχει γλυκόπικρη γεύση. Η νεαρή κοπέλα θα κυνηγήσει το όνειρό της για μια καριέρα στη μουσική, όμως η σκιά του πρώην αγαπημένου της θα συνεχίσει να πέφτει βαριά επάνω της.

Και υπάρχει βέβαια και το θέμα της σχέσης του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Η έλευση του παιδιού στις ζωές τους δεν τους έφερε πιο κοντά, ούτε θα τους φέρει. Και ο φόβος για τις απρόβλεπτες συνέπειες της έρευνας για την δολοφονία του Χαράλαμπου και τις οικονομικές ατασθαλίες στην εταιρία εκείνης, θα τους οδηγήσουν μοιραία σε εμπόλεμη κατάσταση.

Το ερώτημα φυσικά είναι: Θα υπάρξει κάποιο από τα ζευγάρια της σειράς που θα διασωθεί από τον κυκεώνα;

«Πιστεύω κάποιο happy end θα υπάρξει» απάντησε με νόημα η Κλέλια Ανδριολάτου στην τελευταία συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Κι έκανε μια ακόμα σημαντική αποκάλυψη. Η σκηνή του τέλους δεν είχε γυριστεί ως το τέλος Ιουνίου, όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς.

Θα γυριστεί μέσα στον Αύγουστο, υποθέτουμε μόνο με τους απολύτως απαραίτητους ηθοποιούς και τεχνικούς. Με αυτό τον τρόπο ο δημιουργός Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα έχει την ευκαιρία να μελετήσει όλο το υλικό που έχει στα χέρια του και να αποφασίσει πιο είναι το πιο ταιριαστό φινάλε για το «Maestro», ελαχιστοποιώντας επίσης τον κίνδυνο να διαρρεύσει οτιδήποτε.

Δείτε το teaser του 3ου κύκλου του «Maestro»:

Η τελευταία συνέντευξη της Κλέλιας Ανδριολάτου στο «Στούντιο 4»:



Πηγή: iEidiseis.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 20:09

Σχετικά Άρθρα

  • Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε
    Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε

    Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

    Στο αποψινό επεισόδιο, οι ήρωες της Μάνης ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Οι εντάσεις δεν καταλαγιάζουν και τα δυσάρεστα νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

    Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

    Ο Θάνος συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη εντατικά, αλλά οι συναντήσεις της με τον Κουράκο δεν του επιτρέπουν να της επιτεθεί.

    Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε. Η Αθηνά αρνείται να το πιστέψει και ο Τζον αναγκάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη για να ανακαλύψει την αλήθεια.

    Μια περίεργη συμμαχία αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Αμαλία και την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος ξεκαθαρίζει στον πατέρα του ότι δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσής του με την Αμαλία.

    Η επιμονή της Ειρήνης να πάει στο καζίνο του Μονακό οδηγεί τον Παρασκευά στα όριά του και το ζευγάρι χωρίζει. Σε ρήξη, όμως, έρχονται και η Χάιδω με τον Λυκούργο, εξαιτίας της δίκης.

    Η Γη της Ελιάς

    Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη.

    Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

    Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

    Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

    Και οι: Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

    Guest star, Μάρω Κοντού

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ηλέκτρα: Όλοι είναι παγωμένοι απ’ την εξαφάνιση του Βρεττού
    Ηλέκτρα: Όλοι είναι παγωμένοι απ’ την εξαφάνιση του Βρεττού

    Ηλέκτρα, Τρίτη 22/10 (19:45, ΕΡΤ1) – Ανησυχία. Μούδιασμα. Όλοι είναι παγωμένοι απ’ την εξαφάνιση του Βρεττού, έχει μπλεχτεί πλέον και η ΚΥΠ, έχουν έρθει ενισχύσεις απ’ την Αθήνα και απλώνουν τα πλοκάμια τους παντού. Πρέπει να έχουν απάντηση άμεσα, δε γίνεται ο άρχων του τόπου να είναι εξαφανισμένος τόσο καιρό.

    Η Ηλέκτρα προσπαθεί να καταλάβει, γιατί φοβάται τόσο πολύ η Νεφέλη τον Ορέστη και πλησιάζει τον Παύλο, που αρνείται να μιλήσει. Η Ηλέκτρα όμως, τον παρακολουθεί και μαθαίνει κάτι, που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Νικόλας, προσπαθεί να βρει στοιχεία για τον πατέρα του κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Βασίλη.

    «Την εννοούσα τη συγγνώμη Μπίλι, όλα τα εννοούσα» του λέει κι ο Βασίλης πίνει, για ν’ αντέξει. Η Δόμνα συνεχίζει την αναζήτησή της, κόντρα στις αντιδράσεις του Στέργιου και μια συνάντηση, ίσως ξεδιαλύνει τα πράγματα. Μια έκπληξη περιμένει τον Νικόλα. «Πού στα κομμάτια είναι η γυναίκα σου;» τον ρωτάει η Τιτίκα. Ο Νικόλας την κοιτάει σαστισμένος.

    Που είναι η αγαπημένη του Αγνή; Γιατί δεν έχει επιστρέψει από χτες στο αρχοντικό;

    Ηλέκτρα, καθημερινά στις 19:45 στην ΕΡΤ1.

    Πηγή: Ζappit.gr

  • Πρεμιέρα απόψε για τον β' κύκλο του "IQ 160" - Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο
    Πρεμιέρα απόψε για τον β' κύκλο του

    Η σειρά με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή επανέρχεται με νέα επεισόδια, ένα χρόνο μετά το μεγάλο φινάλε, πιάνοντας την ιστορία λίγο αργότερα από ό,τι είδαμε στο τέλος του πρώτου κύκλου.

    Έχουν περάσει έξι μήνες, από τα δραματικά γεγονότα της Ιταλίας. Η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη), διαλυμένη από την προδοσία του πρώην άντρα της, εγκαταλείπει τον Αργύρη (Νίκος Κουρής) και το αστυνομικό σώμα και πιάνει πάλι δουλειά ως καθαρίστρια στο σπίτι μιας ευκατάστατης οικογένειας. Την ίδια στιγμή, ο Αργύρης προσπαθεί να διαχειριστεί την απουσία της Πηνελόπης, ύστερα και από το φιλί που μοιράστηκαν. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προσπαθούν να εξιχνιάσουν μία νέα, ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, χωρίς εκείνη. Στη θέση της Πηνελόπης έχει προσληφθεί ένας νεαρός αστυνομικός, ο Τηλέμαχος (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), που είναι ένας ιδιόρρυθμος και ευγενής τύπος, με οξεία παρατηρητικότητα. Ο Αργύρης διατηρεί ακόμη τη σχέση του με την Ιωάννα (Μαίρη Μηνά), και η ομάδα κάνει προσπάθεια να προχωρήσει χωρίς την Πηνελόπη. Φαίνεται, όμως, πως εκείνη δεν μπορεί να μείνει μακριά ούτε από τα μυστήρια, ούτε από τους μπελάδες! Όταν η εργοδότριά της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάποιος την απειλεί, εκείνη αναλαμβάνει δράση, αναζητώντας τον ένοχο, αλλά τα πράγματα, πηγαίνουν τελείως στραβά και η Πηνελόπη βρίσκεται κατηγορούμενη για... φόνο! Πώς θα καταφέρει η Μουρίκη να ξεμπλέξει χωρίς τον Καλατζή, στο πλευρό της; Θα τη φέρει, άραγε, η δοκιμασία της ξανά κοντά στον Αργύρη; Ή θα τους απομακρύνει για πάντα;
    Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ Κύκλου του IQ 160
    Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη) ανακάλυψε ότι ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, ο Παύλος (Χάρης Παπαδόπουλος), την εγκατέλειψε και ζει στην Ιταλία με ψεύτικο όνομα, έχοντας αποκτήσει καινούρια οικογένεια. Το παθιασμένο φιλί, που αντάλλαξε με τον υπαστυνόμο Αργύρη Καλατζή (Νίκος Κουρής) δεν είχε συνέχεια και έτσι, εκείνος επέστρεψε στην Ιωάννα (Μαίρη Μηνά). Η Πηνελόπη, απογοητευμένη, αποφάσισε να εγκαταλείψει το τμήμα Ανθρωποκτονιών και να ξαναγυρίσει στη δουλειά της καθαρίστριας. Στο μεταξύ, στο τμήμα έχει προσληφθεί ένας νεαρός ανθυπαστυνόμος, ο Τηλέμαχος Τράγκας (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), ο οποίος είναι συμπαθητικός, αλλά κάπως ιδιόρρυθμος. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος (Ηλίας Μουλάς) και η Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη) τον αντιμετωπίζουν με μια μικρή επιφύλαξη. Στο μεταξύ, είναι γραφτό της Πηνελόπης να μη μείνει μακριά από την αστυνομική έρευνα. Η γυναίκα που την έχει προσλάβει ως καθαρίστρια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς και εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στην επίλυση αυτού του γρίφου. Έτσι, με κάποιες εύστοχες κινήσεις και διάφορους αυτοσχεδιασμούς, θα ανακαλύψει το πτώμα της, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί η ίδια ύποπτη για τον φόνο της!

    Στο πρώτο επεισόδιο του β' κύκλου με guest ρόλους εμφανίζονται η Βασιλική Τρουφάκου και ο Μανώλης Κλωνάρης.

    Ο νέος χαρακτήρας στη σειρά

    Τηλέμαχος Τράγκας (Aλέξανδρος Χρυσανθόπουλος)

    Ο νέος ανθυπαστυνόμος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Έχει προσληφθεί στη θέση της Πηνελόπης και έρχεται στην ομάδα φορτωμένος με περγαμηνές: σπουδές στο εξωτερικό και τρία μεταπτυχιακά! Έξυπνος και διαβασμένος, αλλά και πολύ σχολαστικός, τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. Είναι, όμως, συμπαθητικός, ομαδικός παίκτης και χαρακτήρας χαμηλών τόνων. Έχει τη συνήθεια, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του αλλά και από ανασφάλεια, να αναφέρει κάθε τόσο αποφθέγματα γνωστών προσωπικοτήτων. Προσπαθεί να γίνει αποδεκτός στη νέα του ομάδα, η οποία τον υποδέχεται με κάποια επιφυλακτικότητα, ειδικά ο Γιώργος (Ηλίας Μουλάς) και η Δάφνη (Ελίζα Σκολίδη). Ο λόγος; Κυρίως επειδή δεν είναι η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη)! Ο Αργύρης (Νίκος Κουρής) θα τον ρίξει στα βαθιά από την πρώτη στιγμή και ο Τηλέμαχος θα βάλει τα δυνατά του για να ενταχθεί, με επιτυχία. Καταφέρνει να κερδίσει γρήγορα τη συμπάθειά όλων, ειδικά της Δάφνης, η οποία καταλήγει να θαυμάζει την οργανωτικότητα και την ευρυμάθειά του, προκαλώντας τη ζήλια του Γιώργου, που νομίζει ότι τον βλέπει ερωτικά. Θα βοηθήσει στην εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων, βάζοντας απέναντί του την Πηνελόπη, η οποία όταν επιστρέφει στο τμήμα, τον βλέπει ανταγωνιστικά. Ο ίδιος, όμως, δε θα την κοντράρει, αλλά θα της εκδηλώσει το θαυμασμό του, και μεταξύ τους θα ξεκινήσει μία ιδιόμορφη σχέση, η οποία θα καταλήξει με τον ίδιο ερωτευμένο μαζί της και αποφασισμένο να τη διεκδικήσει, με κάθε τρόπο.

    Απόψε στις 21:00 επιστρέφει το "IQ 160" μέσα από τη συχνότητα του Star.

    Πηγή: Yupiii.gr

  • Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Σήμερα η πρεμιέρα της σειράς – η Μάνη βάφεται με αίμα
    Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Σήμερα η πρεμιέρα της σειράς – η Μάνη βάφεται με αίμα

    Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της «Μάγισσας» θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22:30.

    Η «Μάγισσα» επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η σειρά που αγαπήθηκε φανατικά την περσινή σεζόν έρχεται με νέα επεισόδια και επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε την ρίζα της θανάσιμης κόντρας ανάμεσα στην καλή και την κακιά μάγισσα, στη Θεοφανώ και την Κυπριανή.

    «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» θα προβάλλεται από σήμερα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 και μας μεταφέρει παράλληλα στο παρελθόν, στα γεγονότα που προηγήθηκαν της δράσης του προηγούμενου κύκλου, και στο μέλλον, στο 1910, τότε που ο δισέγγονος της Θεοφανώς επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να πουλήσει τον πατρογονικό πύργο.

    Η αφετηρία του νέου κύκλου «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»

    Μάνη 1910. Ο Ανδρέας Λάσκαρης (Κωνσταντίνος Γεωργαλής), απόγονος της γνωστής οικογένειας των Λασκαραίων και δισέγγονος της Θεοφανώς (Ελλη Τρίγγου), ζει στο Λονδίνο ως μέλος της αριστοκρατικής κοινωνίας της εποχής. Φρεσκοπαντρεμένος με τη Γαλατεία (Εριφύλη Κιτζόγλου) και ευτυχισμένος, αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στη γενέτειρά του, με σκοπό να πουλήσει τον παλιό πύργο της οικογένειάς του, τον οποίο έχει κληρονομήσει. «Τα χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα, τα έχουμε ανάγκη. Δεν έχω κανένα λόγο να κρατώ έναν παλιό πύργο. Σίγουρα κάποιος αγοραστής θα βρεθεί», λέει στη γυναίκα του και ξεκινάνε για την Ελλάδα.

    Με την άφιξή του, όμως, στον πύργο των προγόνων του, ένα περίεργο συναίσθημα τον κατακλύζει και το ίδιο βράδυ βιώνει το πρώτο όραμα της ζωής του. Μια νέα γυναίκα του δίνει έναν χρησμό, ζητώντας του να λύσει την κατάρα και να ελευθερώσει τη γενιά τους. Η γυναίκα του οράματός του είναι η Θεοφανώ. «Σπλάχνο μου, ταξίδεψε μέσα στα βάθη του σκότους και φέρε μας πίσω. Μόνο έτσι θα σωθείς κι εσύ. Εσύ θα ξεριζώσεις το κακό από τη ρίζα του. Εσύ», του λέει.

    Μάνη 1710. Η Μάνη ζει κάτω από την Ενετική κυριαρχία. Ο Ενετός Διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου), με τη γυναίκα του Ρενάτα (Ελενα Σαλαμπάση) μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας στο πλευρό τους τον προπάππου του Μιχαήλ Λάσκαρη, Νικήτα Λάσκαρη (Γιάννης Ποιμενίδης), που εκτελεί χρέη στρατιωτικού συμβούλου του. Οι Εσπόζιτο έχουν τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας γιατί είναι δίκαιοι και δοτικοί με τους Μανιάτες. Η οικογένεια των Γερακάρηδων έχει πατριάρχη τον προπάππου του Σπήλιου Γερακάρη, Μήτρο Γερακάρη (Σπύρος Τσεκούρας), που είναι ιδιοκτήτης ενός καπηλειού με πόρνες και έχει μια ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή. Παραμένει, όμως, ανέγγιχτος από τους Ενετούς λόγω της επιρροής του στους ντόπιους. Στον πύργο των Λασκαραίων, όλοι προετοιμάζονται για την άφιξη του νέου ρέκτορα, Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας) και της συζύγου του, Πανδώρας (Μαρία Κίτσου).

    Η άφιξη του Τζουζέπε και της Πανδώρας Μοντιλιάνι γίνεται με σχεδόν τιμές αρχηγού κράτους. Η σύζυγος του Σίλβιο, Ρενάτα, τους υποδέχεται με υπόκλιση, ενώ στήνεται κι ένα μεγάλο γλέντι για την υποδοχή τους. Για τον λόγο αυτό καλούν τη Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά), μια πλανόδια ηθοποιό με τον θίασό της, που της αρέσει να κάνει σόου με τη φωτιά. Η Πανδώρα περιπλανιέται στον πύργο, όταν βλέπει από μια μισάνοιχτη πόρτα τον Σίλβιο να ετοιμάζεται. Μόλις τον αντικρίζει αναστατώνεται! Νιώθει την καρδιά της να ερωτεύεται. Η Λεώνη είναι εκεί και το βλέπει. «Σε βλέπω πως τον κοιτάζεις… Και ποια γυναίκα δεν θα τον ήθελε στο κρεβάτι της», της λέει και η Πανδώρα δέχεται να κάνει ό,τι της λέει προκειμένου να τον κερδίσει.

    Η Λεώνη με διάφορα μαγικά κόλπα της προκαλεί ένα έντονο όραμα. Η Πανδώρα αναστατωμένη από αυτά που είδε θα επιδιώξει μια συνάντηση μαζί της. Εθίζεται από τα μαγικά κόλπα και πλέον μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια… Στο μεταξύ, μια αποτρόπαια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, που βρέθηκε με την καρδιά της ξεριζωμένη αναστατώνει το Πόρτο Κάγιο, που έχει βυθιστεί στο πένθος κι όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

    Η σύλληψη του Γιώργη Γερακάρη θα φουντώσει το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. «Ο ανιψιός μου είναι αθώος. Τον κατηγορείτε για κάτι που δεν έκανε», λέει ο Μήτρος και ορκίζεται να εκδικηθεί τους Λασκαραίους: «Αυτοί τα έκαναν όλα, αυτοί κρύβονται πίσω απ’ όλα αυτά. Δεν θα περάσει, όμως, έτσι αυτό», λέει. Στον πύργο των Λασκαραίων, η συνύπαρξη των Μοντιλιάνι με τους Εσπόζιτο, ξεκινάει με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές, ενώ η άφιξη ενός Ιησουίτη μονάχου, του Αντόνιο, θα φέρει ανατροπές τόσο στην έρευνα για τη δολοφονία της κοπέλας, όσο και για τον δολοφόνο.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ηλέκτρα: Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα
    Ηλέκτρα: Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα

    Ηλέκτρα, Πέμπτη 3/10 (19:45, ΕΡΤ1) – Η Νεφέλη φορά το νυφικό της για την τελευταία πρόβα. Η Ηλέκτρα δεν αντέχει ούτε να την κοιτάξει. Τα όσα προηγήθηκαν με τον Παύλο, το φιλί, τα λόγια του, δημιουργούν μέσα της δίνη. Πηγαίνει στο καμαράκι, σφίγγοντας την τσάντα της: έχει πάρει μαζί της όπλο

    Ο Μπόγρης πιέζει την Αγνή να πείσει τον Νικόλα να την παντρευτεί. Η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει, ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Θα προλάβει η Αγνή να τραβήξει τον Νικόλα στην αγκαλιά της; Το μίσος που βλέπει η Δόμνα στα μάτια του πρώην Διοικητή την παγώνει. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Ορέστης Μίχος;

    Το ίδιο αναρωτιέται και ο Βρεττός, συνεχίζοντας την έρευνά του για το βράδυ που απαγχονίστηκε ο Φανούρης. Τα ευρήματά της, όμως, τον μπερδεύουν περισσότερο.

    Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα τηλεφώνημα στην οικία του δημάρχου: ο γαμπρός είναι άφαντος…

    Ηλέκτρα, καθημερινά στις 19:45 στην ΕΡΤ1.

    Πηγή: Ζappit.gr

  • Τιμωρός: Η πρεμιέρα έφερε πανικό στο Χ - Αποθεώθηκαν Κυριακίδης και Σταύρου
    Τιμωρός: Η πρεμιέρα έφερε πανικό στο Χ - Αποθεώθηκαν Κυριακίδης και Σταύρου

    Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ η νέα σειρά του Alpha, «Ο Τιμωρός», με τον κόσμο να κατακλύζει τα social media και πιο συγκεκριμένα το X. Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά τρένταρε για ώρες με δύο πρόσωπα από το καστ της σειράς να ξεχωρίζουν.

    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Αλέξανδρος Σταύρου έκλεψαν τις εντυπώσεις σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, με το κοινό να τους αποθεώνει αλλά να απογοητεύεται καθώς αμφότεροι πεθαίνουν στα πρώτα δύο επεισόδια.

    Κατέκλυσε το X

    Αποθεωτικά και ξεκαρδιστικά ήταν κατά κύριο λόγο όλα τα σχόλια για αυτό το πρώτο επεισόδιο με τους χρήστες στα social media να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

    Και η επιστροφή του Αλέξανδρου Σταύρου έκλεψε τις εντυπώσεις

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Wednesday: Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2025
    Wednesday: Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2025

    Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε

    Δόθηκε μια πρώτη ματιά για τη 2η σεζόν του «Wednesday», καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο teaser.
    Στο σύντομο κλιπ, φαίνεται η Τζένα Ορτέγκα που επιστρέφει ως η αγαπημένη βασίλισσα του κακού, με την υπόλοιπη οικογένεια Άνταμς να την ακολουθεί. Δεν δίνονται πολλές πληροφορίες, πέρα από κάποιες εικόνες στα backstage της επιτυχημένης σειράς. Ο Τιμ Μπάρτον έχει επίσης ανακοινωθεί ότι θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια.

    «Αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη και πιο διεστραμμένη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε», λέει η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύεται τη Μορτίσια Άνταμς.

    Στο teaser φαίνεται ακόμη η Μορτίσια να πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και η Wednesday να βγάζει κάποιον λόγο. Στο τέλος επιβεβαιώνεται ότι η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Δείτε το teaser
    Οι νεοεισερχόμενοι στο καστ είναι ο Στιβ Μπουσέμιως Μπάρτι Ντορτ, η Μπίλι Πάιπερ ως Κάπρι, η Έβι Τέμπλετον, ο Όουεν Πέιντερ και ο Νόα Τέιλορ.

    Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 και γρήγορα έγινε η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix. Δημιουργοί της είναι οι Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μίλερ και εκτελεστικός παραγωγός ο Τιμ Μπάρτον.

    Η σειρά απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς για μιούζικαλ ή κωμωδία και της καλύτερης ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία για την Ορτέγκα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Στον «αέρα» δύο teaser trailer του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
    Στον «αέρα» δύο teaser trailer του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

    Δύο teaser τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» κυκλοφόρησαν, δίνοντας μια πρώτη «γεύση» για όσα πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές.

    Στην ταινία δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα, εμφανίζονται οι τέσσερις πρωταγωνίστριες Παναγιώτα Βλαντή, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου, που έρχονται να «γεμίσουν τα παπούτσια» της Μαρίας Κανελλοπούλου, της Ελένης Καστάνη, της Χρύσας Ρώπα και της Ελένης Ράντου που είχαν ενσαρκώσει τέσσερις γυναίκες που είχαν κακοποιηθεί στο ορφανοτροφείο που διέμεναν και μετά πολλά χρόνια, αποφασίζουν να πάρουν την εκδίκησή τους.

    Τα γυρίσματα της πρώτης εκ των δύο ταινιών ξεκίνησαν μετά τα μέσα Αυγούστου, με την κινηματογραφική πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2025.

    Το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε από τη Showtime Production είναι το red teaser με πρωταγωνίστρια τη Βασιλική Ανδρίτσου.

    Στο δεύτερο teaser, το green, γίνεται γνωστό πως η Μαρία Λεκάκη αναλαμβάνει τον ρόλο της Φωτεινής Τσιντικίδου.

    Θα ακολουθήσουν τα δύο επόμενα black teaser και white teaser, το καθένα με τη δική του πρωταγωνίστρια.

    Πηγή: Cnn.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο