Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 22:33

Κέιτ Μπλάνσετ για Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Κανείς δεν πληρώθηκε για αυτή την ταινία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με κέρασαν κάτι σάντουιτς και κράτησα τα αυτιά της Γκαλάντριελ, πρόσθεσε ειρωνικά

Τι κι αν ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise στην ιστορία του κινηματογράφου; Οι ηθοποιοί του δεν έλαβαν την αμοιβή που θα περίμενε κανείς. Αυτό αποκάλυψε η Κέιτ Μπλάνσετ σε πρόσφατες δηλώσεις της.
Η ηθοποιός υποδύθηκε την Γκαλάντριελ στην τριλογία που σκηνοθέτησε ο Πίτερ Τζάκσον και ξεκαθάρισε ότι κάθε άλλο παρά μια καλοπληρωμένη δουλειά ήταν.
Ως καλεσμένη στην εκπομπή Watch What Happens Live του Bravo, συμμετείχε σε ένα παιχνίδι που ο παρουσιαστής κάνει δύσκολες ερωτήσεις. Ο Άντι Κοέν τη ρώτησε, «ποια από τις ταινίες της, της χάρισε τη μεγαλύτερη αμοιβή» Η πρωταγωνίστρια των Borderlands τον κάλεσε να μαντέψει ποια ταινία ήταν αυτή και εκείνος υπέθεσε ότι ήταν ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.

Η αντίδραση της ηθοποιού ήταν: «Πλάκα μου κάνεις; Όχι, κανείς δεν πληρώθηκε για να κάνει αυτή την ταινία. Βασικά, με κέρασαν κάτι σάντουιτς και κράτησα τα αυτιά του ξωτικού που φορούσα».

Όταν ρωτήθηκε στην πορεία, αν πήρε μερίδιο από την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας, η Μπλάνσετ απάντησε: «Όχι, αυτό ήταν πολύ πριν από όλα αυτά» και στο τέλος εξήγησε ότι υπέγραψε για την ταινία επειδή «ήθελε να δουλέψει με τον τύπο που έκανε το Braindead», την κωμωδία με ζόμπι του Τζάκσον το 1992, η οποία κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ ως Dead Alive.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 19:47

Σχετικά Άρθρα

  • Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας
    Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας

    Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται η Μαρία Κάλλας στην πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάμπλο Λαραΐν (Jackie, Spencer). Το «Maria» επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγάλης ντίβας της όπερας, αποκαλύπτοντας πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, αποσπώντας standing ovation διάρκειας 10 λεπτών και εξαιρετικές κριτικές για την Αντζελίνα Τζολί που εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της, σ' έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

    Έχοντας στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες της Μαρίας Κάλλας, η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία του Πάμπλο Λαραΐν για ισάριθμες εκθαμβωτικές γυναικείες προσωπικότητες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία και στον πολιτισμό του 20ού αιώνα, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Jackie (για την Τζάκι Κένεντι) και το Spencer (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα).

    Τα πολύμηνα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, όπου η Μαρία Κάλλας πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ αρκετές σκηνές έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελλήνων συντελεστών.

    Το «Maria» έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου 2024 στις ελληνικές αίθουσες για να συγκινήσει το ελληνικό κοινό και τους θαυμαστές της εμβληματικής ντίβας, από το Cinobo και τη Faliro House.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»
    Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»

    Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι

    Ο Τομ Χόλαντ ήταν καλεσμένος στο σόου «The Tonight Show starring Jimmy Fallon» και επιβεβαίωσε ότι η ταινία «Spider-Man 4» ετοιμάζεται με εκείνον στον πρωταγωνισιτκό ρόλο.
    Ο Τζίμι Φάλον ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με τις φήμες που υποστηρίζαν ότι θα γίνει «Spider-Man 4» και εκείνος μερικά δευτερόλεπτα μετά απάντησε θετικά διευκρινίζοντας μάλιστα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. «Όλα κυλούν ομαλά», πρόσθεσε.
    Εδώ και καιρό ρεπορτάζ έκαναν λόγο για τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών, χωρίς όμως να αναφέρουν αν ο Τομ Χόλαντ θα επέστρεφε ως Spiderman.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΑ-ΕΡΑ/ ALLISON DINNER
  • Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Προβολή της ταινίας ''Το σουτιέν'', την Τρίτη 22/10
    Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Προβολή της ταινίας ''Το σουτιέν'', την Τρίτη 22/10

    Το σουτιέν – The bra (2018) - Τρίτη 22/10/2024

    Σκηνοθεσία: Veit Helmer

    Σενάριο: Veit Helmer, Leonie Geisinger

    Ηθοποιοί: Predrag “Miki” Manojlovic, Paz Vega, Denis Lavant, Chulpan Khamatova, Maia Morgenstern

    Χώρα: Γερμανία- Αζερμπαϊτζάν (έγχρωμη) Διάρκεια: 90’

    soutien tain 6

    Ένα εμπορικό τρένο διασχίζει μια ατελείωτη, εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του Καυκάσου. Στην καμπίνα του οδηγού ο Νουρλάν, ο μηχανοδηγός. Μέρα με τη μέρα οδηγεί το τραίνο διασχίζοντας ένα προάστιο του Μπακού, όπου τα κτήρια είναι τόσο κοντά στις γραμμές που αναγκάζεται να περνά ξυστά από τις αυλές και τα κτίσματα. Κάθε φορά που το τρένο πλησιάζει, οι άνδρες που πίνουν τσάι και οι γυναίκες που απλώνουν τα ρούχα τρέχουν να το αποφύγουν. Ο Αζίζ, ένα μικρό ορφανό παιδί, όταν ακούει το σφύριγμα του τρένου, τρέχει με τη σφυρίχτρα του κατά μήκος των γραμμών και ειδοποιεί τους κατοίκους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να μπουν στα σπίτια τους. Ό,τι δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν, ο Νουρλάν τα συγκεντρώνει στο τέλος της διαδρομής: Φτερά κοτόπουλων, παιδικές μπάλες, ακόμα και σεντόνια. Την τελευταία μέρα πριν τη συνταξιοδότησή του, ο μηχανοδηγός Νουρλάν βρίσκει σκαλωμένο στο τρένο ένα κάπως ιδιαίτερο σουβενίρ: ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν! Η σκέψη του σουτιέν αναστατώνει τον Νουρλάν που πια δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Η απέραντη μοναξιά του τον οδηγεί να επιστρέψει στη γειτονιά και να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του σουτιέν.

    soutien tain 2

    soutien tain 3

    soutien tain 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • «Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο
    «Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο

    Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Karate Kid: Legends» παρουσίασε η Sony στο Comic Con της Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής (19/10).

    Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Μαΐου, ενώνει τους πρωταγωνιστές του φράντσάιζ Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν και παρουσιάζει έναν νέο μαθητή που ονομάζεται Λι Φονγκ, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουάνγκ.

    Ο Μάτσιο επιστρέφει ως Ντάνιελ ΛαΡούσο, τον οποίο έπαιξε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» του 1984 και αργότερα συμμετείχε στη σειρά «Cobra Kai» του Netflix. Ο Τσαν επιστρέφει ως κύριος Χαν, ο δάσκαλος κουνγκ φου, που βασίζεται στο ρόλο του κ. Μιγιάγκι, ο οποίος ήταν προπονητής του στο ριμέικ «Karate Kid» του 2010.

    Το τρέιλερ προβλήθηκε αποκλειστικά στο κοινό των Comic Con της Νέας Υόρκης και πείραξε κάποια έντονη δράση καράτε με τους τρεις πρωταγωνιστές. Ο Ντάνιελ ΛαΡούσο του Μάτσιο φτάνει στο Πεκίνο, όπου ο κύριος Χαν του Τσαν τον αναζητά.

    Ο Χαν έχει έναν νέο προστατευόμενο, τον Λι Φονγκ, και είναι ο μέντοράς του, όπως ακριβώς ήταν ο κύριος Μιγιάγκι στον Ντάνιελ. Αυτός και ο Ντάνιελ αφηγούνται το τρέιλερ και είναι σαφές ότι οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να εκπαιδεύσουν τον Λι Φονγκ, αλλά θα ταιριάζουν τα στυλ διδασκαλίας τους;

    Πηγή: Cnn.gr
  • Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική
    Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

    Η σταρ του Χόλιγουντ, Κάμερον Ντίαζ, εξήγησε πρόσφατα γιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί από την υποκριτική, λέγοντας ότι ήθελε να ανακτήσει τη ζωή της.

    Η Κάμερον Ντίαζ έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το Being John Malkovich του Σπάικ Τζονζ και την κωμωδία των αδελφών Φαρέλι, There's Something About Mary. Στη δεκαετία του 2000, απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη φήμη με τον ρόλο της ως ένας από τους «Άγγελους του Τσάρλι» και τη φωνή της πριγκίπισσας Φιόνα στις ταινίες Shrek, ενώ πρωταγωνίστησε σε αρκετές επιτυχημένες κωμωδίες.

    Το 2014, μετά τη συμμετοχή της σε τρεις ταινίες, η Ντίαζ αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική. Το 2015 παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν, και το 2018 ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από τον χώρο του θεάματος, εστιάζοντας στην οικογένειά της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

    Η απουσία της Ντίαζ από την ηθοποιία διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με την ταινία Back in Action, που θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατά τη διάρκεια του «Most Powerful Women Summit» του Fortune, εξήγησε την απόφασή της να αποσυρθεί:

    «Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για να ξαναβρώ τη ζωή μου. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο».

    Η Ντίαζ τόνισε πως η απόφασή της να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και την οικογένειά της ήταν αμετάκλητη.

    «Καμία γνώμη ή επιτυχία δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη δική μου επιθυμία να φροντίσω τον εαυτό μου και να φτιάξω τη ζωή που πραγματικά ήθελα», πρόσθεσε.

    Με την επιστροφή της, θα υποδυθεί την πράκτορα της CIA, Έμιλι, στο Back in Action, μαζί με ένα δυνατό καστ που περιλαμβάνει τους Κάιλ Τσάντλερ, Άντριου Σκοτ και Γκλεν Κλόουζ.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2025.

    Επιπλέον, η Ντίαζ θα επιστρέψει και σε έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους, αυτόν της πριγκίπισσας Φιόνα, στο επερχόμενο πέμπτο μέρος της σειράς Shrek.

    Ο Μάικ Μάιερς και ο Έντι Μέρφι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Σρεκ και Γάιδαρος, αντίστοιχα.

    Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ FACUNDO ARRIZABALAGA
  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • «Ήμουν απένταρος»: Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»
    «Ήμουν απένταρος»: Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»

    Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir» ο Αλ Πατσίνο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του.

    Ο «Νονός» μπορεί να είχε σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, όμως αυτό δεν μεταφράστηκε σε ένα χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Αλ Πατσίνο, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir».

    Πιο συγκεκριμένα, ο Πατσίνο εισέπραξε μόλις 35.000 δολάρια για τον ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην πρώτη ταινία του «Νονού». Σίγουρα ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που πήρε ο Μάρλον Μπράντο για τον ρόλο του Βίτο Κορλεόνε, που έφτανε τα 120.000 δολάρια συν το 5% από τα κέρδη της ταινίας (με τα έσοδα του ηθοποιού να φτάνουν τελικά σχεδόν τα 2 εκατομμύρια δολάρια).

    «Όταν τελείωσα τα γυρίσματα του «Νονού», ήμουν απένταρος. Όχι ότι είχα ποτέ χρήματα, αλλά εκείνη τη στιγμή χρωστούσα κιόλας», γράφει ο Πατσίνο στην αυτοβιογραφία του. «Ο μάνατζερ και οι ατζέντηδες πήραν το μερίδιό τους από το μισθό μου. Το ποσό για τη δεύτερη ταινία του «Νονού», σαφώς και δεν ήταν το ίδιο για τον Αλ Πατσίνο, μιας και διεκδίκησε μια αύξηση που έφτανε τα 500.000 δολάρια, ενώ για την τρίτη ταινία οι απαιτήσεις του εκτοξεύτηκαν στα 8 εκατομμύρια δολάρια. Και δικαίως μετά την τόση φήμη που είχε πάρει.

    Το περίεργο, βέβαια, είναι πως ο Πατσίνο είχε πλήρη άγνοια για τα χρήματα που έμπαιναν ή έβγαιναν από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Δεν υπέγραφα καν τις δικές μου επιταγές. Ο λογιστής μου τις υπέγραφε και εγώ τις άφηνα να περνούν. Δεν κοίταζα και δεν μου έλεγε πόσα είχα ή πού πήγαιναν τα χρήματα και δεν παρακολουθούσα ποιος έπαιρνε τι.

    Πλήρωνα για δεκαέξι αυτοκίνητα, είκοσι τρία κινητά τηλέφωνα και έναν κηπουρό που έπαιρνε 400.000 δολάρια το χρόνο, και προσέξτε, αυτά ήταν για την διαμόρφωση του κήπου σε ένα σπίτι στο οποίο δεν έμενα καν».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ DAVID SWANSON

  • Αρκούδι Ηλείας: Ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία “Μικρός θάνατος” - Πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου
    Αρκούδι Ηλείας: Ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία “Μικρός θάνατος” - Πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου

    Το σκηνικό μιας νέας ταινίας, που σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου, θα αποτελέσει η περιοχή του Αρκουδίου στο δήμο Πηνειού.

    Το αγαπημένο παραλιακό μέρος της Ηλείας, αυτός ο μικρός όρμος με την μακρά ιστορία στο νομό, θα είναι ο χώρος που θα γυριστεί η ταινία “Μικρός θάνατος”.

    Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα ή αύριο και ήδη από τις προηγούμενες ημέρες το κινηματογραφικό συνεργείο βρίσκεται στην περιοχή για τις τελευταίες ετοιμασίες.

    Τα γυρίσματα στο Αρκούδι πιθανότατα θα έχουν διάρκεια ενός μήνα και από την Ηλεία έχει επιλεγεί ένας σημαντικός αριθμός κομπάρσων για να συμμετάσχει στην ταινία.

    Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως συνολικά 26 Ηλείοι θα κάνουν το πέρασμά τους από το φακό.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο