Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 13:06

Μαρινέλλα: Αμετάβλητη η κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχουν επιπλοκές», λέει η Παγώνη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Αν δεν υπάρξει κάποια επιδείνωση κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα βγει νέο ιατρικό ανακοινωθέν - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, η οποία υπέστη εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρωδειο, την Τετάρτη το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της δεν παρουσιάζει κάποια μεταβολή και αν δεν υπάρξει κάποια επιδείνωση δεν αναμένεται σήμερα νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Το πρωί της Παρασκευής ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε νωρίτερα στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η κ. Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 13:50

Σχετικά Άρθρα

  • Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, μετά από 21 μέρες νοσηλείας - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
    Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, μετά από 21 μέρες νοσηλείας - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

    Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η Μαρινέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16/10).

    Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας της στις 25 Σεπτεμβρίου κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο, καθώς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας ωστόσο η υγείας της φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα, γι' αυτό και οι θεράποντες ιατροί της αποφάσισαν να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που νοσηλευόταν μέχρι σήμερα.

    Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

    «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

    Οι θεράποντες ιατροί,

    Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δημήτρης Σταρόβας: Έχασα 40 κιλά - Από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες, δήλωσε για το εγκεφαλικό
    Δημήτρης Σταρόβας: Έχασα 40 κιλά - Από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες, δήλωσε για το εγκεφαλικό

    Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%, αποκάλυψε

    Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο και τις επιπτώσεις που είχε στο σώμα του.
    Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, όπου αποκάλυψε ότι κατά την περιπέτεια της υγείας έχασε σχεδόν 40 κιλά. Επίσης, δήλωσε ότι προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.
    «Κοντεύω τα 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Και μην πείτε ότι δεν βλέπετε καλύτερα την κιθάρα», είπε στην αρχή.
    Δείτε το βίντεο
    Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ενώ δεν είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο: «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί».

    Επίσης, περιέγραψε την πρόοδο που έκανε στο επόμενο διάστημα από το επεισόδιο και δήλωσε ότι έχει πλέον επανέλθει πλήρως: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα: Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά
    Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα: Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά

    «Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Παρασκευή για την πορεία της Υγείας της Μαρινέλλας

    Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό:

    «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά».

    Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος

    Τι έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος - Το θετικό σημάδι

    Ωστόσο, χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο νέος απεικονιστικός έλεγχος και παρατηρήθηκε ότι υπάρχει μια μικρή απορρόφηση του αιματώματος, υπάρχει δηλαδή μια σταδιακή υποχώρηση τους αιματώματος στον εγκέφαλο κάτι που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία που της δίνουν οι γιατροί αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος.

    Επίσης σύμφωνα με το ρεπορταζ, υπάρχει μια βυθιότητα στην ασθενή οπότε η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μελετάται βήμα-βήμα από τους γιατρούς.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Μαρινέλλα: «Υπάρχει σταδιακή απορρόφηση του αιματώματος» - Τα νεότερα για την υγεία της
    Μαρινέλλα: «Υπάρχει σταδιακή απορρόφηση του αιματώματος» - Τα νεότερα για την υγεία της

    Για όγδοη συνεχόμενη ημέρα, η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno», η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη.

    Η Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε πως ολοκληρώθηκε νέος απεικονιστικός έλεγχος. «Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος που αυτό ήταν το ζητούμενο, γιατί σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θέλει χρόνο. Ταυτόχρονα, μου είπαν ότι υπάρχει μία βυθιότητα στην ασθενή οπότε το μελετούν βήμα - βήμα» είπε.

    Αγγελος Παπαδημητρίου: «Πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της»

    Ο Αγγελος Παπαδημητρίου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», μίλησε με συγκίνηση για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα. Αναφέρθηκε με σεβασμό στη σπουδαία προσωπικότητά της, τονίζοντας τη δοτικότητά της, την ευγένειά της και τις μεγάλες φιλανθρωπικές της πράξεις, οι οποίες παρέμεναν σε μεγάλο βαθμό μυστικές.

    «Η Μαρινέλλα ήταν ένας άνθρωπος που με τη γενναιοδωρία της πλούτισε τις ζωές όσων είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν» ανέφερε ο ίδιος, τονίζοντας πως η ερμηνεύτρια έκανε πολλά για τους άλλους χωρίς να επιδιώκει την αναγνώριση. «Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της? κοιμόταν μόλις δύο ώρες την ημέρα, αλλά πάντα νοιαζόταν για τους γύρω της» πρόσθεσε.

    Η Μαρινέλλα παραμένει μία από τις πιο αγαπητές και σεβαστές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τους θαυμαστές της να περιμένουν με αγωνία θετικά νέα για την υγεία της.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν - «Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση, χωρίς μεγάλες επιπλοκές» (upd)
    Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν - «Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση, χωρίς μεγάλες επιπλοκές» (upd)

    Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί που παρακολουθούν την πορεία της σπουδαίας Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για πέμπτο συνεχόμενο 24ωρο έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου σε συναυλία της στο Ηρώδειο.

    Το νέο ανακοινωθέν δηλώνει πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, χωρίς μείζονες επιπλοκές.

    Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

    «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

    Οι θεράποντες ιατροί

    Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος»

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας - Εν αναμονή νέου ανακοινωθέντος
    Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας - Εν αναμονή νέου ανακοινωθέντος

    Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, εν αναμονή του νέου ιατρικού ανακοινωθέντος από το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ».

    Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της πάνω στη σκηνή, λίγη ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας της στο κατάμεστο Ηρώδειο την Τετάρτη 25/09 και ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος.

    Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι όπου νοσηλεύεται, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η κόρη της με την εγγονή της, μαζί με οικεία πρόσωπα, ενώ συρρέουν συνεργάτες, θαυμαστές και φίλοι για να εκφράσουν την αγωνία τους.

    Το τελευταίο, χθεσινό, ιατρικό ανακοινωθέν από το ΥΓΕΙΑ: «Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη».

    Πηγή: Cnn.gr
  • Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της
    Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

    Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εξέδωσε το θεραπευτήριο Υγεία, στο οποίο αναφέρεται πως η μεγάλη κυρία της μουσικής παραμένει σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

    Αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

    «Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

    «Το ότι δεν έχει διασωληνωθεί είναι πολύ καλή ένδειξη»

    Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

    Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καλημέρα, με το ανακοινωθέν που ήρθε και το δεύτερο, η κατάσταση είναι ίδια, παραμένει σταθερή, βέβαια έχει περάσει μόνο ένα εικοσιτετράωρο. Είπαμε και χθες ότι πρέπει να περάσουν πάνω από 2-3 εικοσιτετράωρα για να δούμε την σταθεροποίηση της κατάστασης και της υγείας του ασθενούς. Είναι πολύ νωρίς, τα έχουμε πει αυτά. Θέλει πρώτα να σταθεροποιηθεί και μετά να δούμε τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Θέλουμε χρόνο, με λίγα λόγια, να δούμε αν αρχίζει να απορροφάται το αιμάτωμα, η αιμορραγία».

    Στη συνέχεια, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε: «Από κει και πέρα οι γιατροί θα αποφασίσουν με βάση το πρωτόκολλο το πώς θα προχωρήσουν. Νομίζω ότι χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Είναι ένας οργανισμός δυνατός η Μαρινέλλα και το ξέρουμε όλοι, το παλεύει μαζί με φαρμακευτική αγωγή. Ας την αφήσουμε να το παλέψει για να μπορέσει να νικήσει».

    Γιατί δεν έχει διασωληνωθεί

    Ακόμα, εξήγησε ότι: «Το ότι δεν έχει διασωληνωθεί είναι πολύ καλή ένδειξη. Για να διασωληνωθεί ένας ασθενής θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν κριτήρια διασωλήνωσης. Μόνο αν πληροί τα κριτήρια διασωληνώνεται, διαφορετικά δεν χρειάζεται να διασωληνωθεί. Αυτή την στιγμή παλεύει με την φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί. Γι’ αυτό θέλουμε αυτά τα 2-3 εικοσιτετράωρα, που απεικονιστικά θα μας δείξουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή».

    «Μετά ξεκινάει ο αγώνας για να δούμε, τα υπόλοιπα εικοσιτετράωρα και τις υπόλοιπες μέρες, αν θα απορροφηθεί σιγά-σιγά το αιμάτωμα ή όχι», σημείωσε.

    Καλύτερα είναι τα νέα για την υγεία της εμβληματικής τραγουδίστριας Μαρινέλλα που κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης, τη στιγμή που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου. Η Μαρινέλλα που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία».

    «Δε χάθηκε η μάχη»

    Ο συντονιστής διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, ανέφερε στο Mega πως η τραγουδίστρια έδειξε μεγάλη δύναμη. Ο ίδιος εκτίμησε ότι, η Μαρινέλλα, θα κερδίσει αυτή τη μάχη. «Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω, παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς», είπε ο γιατρός.

    Ο κ. Καπραβέλος, στη συνέχεια, εξήγησε ότι, «ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Εξαρτάται πως θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέραξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δε χάθηκε η μάχη».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου – Η αναφορά στη Μαρινέλλα
    Κωνσταντίνος Αργυρός: Εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου – Η αναφορά στη Μαρινέλλα

    Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη σπουδαία ερμηνεύτρια το τραγούδι Παιδί Γενναίο

    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε μια συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου.
    O γνωστός τραγουδιστής ήταν πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες.
    Μάλιστα, η βραδιά είχε και άρωμα Ελλάδας, καθώς ερμήνευσε τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας.
    Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στη Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο». «Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου πρώτα και δεύτερον στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα» και πρόσθεσε: «Της αφιερώνουμε αυτό και της δίνουμε δύναμη».

    Δείτε το βίντεο
    Επίσης, σε ένα άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στην οικογένειά του, αλλά και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, με την οποία περιμένουν τον πρώτο τους παιδί, όπως ανέφερε το protothema.gr τον Ιούλιο.

    «Είναι μια πολύ σημαντική σήμερα ημέρα γιατί εκτός από όλους εμάς εδώ είναι κοντά μου η οικογένειά μου, η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η Αλεξάνδρα, η οικογένεια όλη που με στηρίζει πάντα. Η Κατερίνα η αδελφή μου, πού είναι η Κατερίνα; Τα ανίψια μου!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η Μαρινέλλα πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο στη ΜΕΘ

    Σε κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», όπου και μεταφέρθηκε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

    Η σπουδαία ερμηνεύτρια συμπλήρωσε το πρώτο 24ωρο της νοσηλείας της. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη. Αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες της, οι επόμενες δύο ημέρες είναι κρίσιμες, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της.
    Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και έγραφε τα εξής:

    «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.
    Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.
    Οι θεράποντες ιατροί
    Ηλίας Κ. Πολιτάκης
    Ηλίας Ανδριανάκης
    Κωνσταντίνος Σπέγγος».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο