Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 16:52

Γενναιόδωρη προσφορά από την Τέιλορ Σουίφτ - Αγόρασε τρόφιμα για 925 ανθρώπους στο Κάρντιφ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ, έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, προκειμένου να σιτιστούν περισσότεροι από 925 άνθρωποι.

Με αυτή την κίνηση της η γνωστή τραγουδίστρια συνέχισε την φιλανθρωπική της παράδοση να στηρίζει τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Eras Tour».

Έτσι όπως έγινε γνωστό, μετά τη sold-out συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ, στις 18 Ιουνίου, η Τέιλορ Σουίφτ έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά με τρόφιμα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, Rachel Biggs δήλωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά», σημείωσε, τονίζοντας ότι φέτος η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι.

Η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Επίσης συμφώνησε με την ομάδα της Σουίφτ να μην μιλήσουν για το «γενναιόδωρο» ποσό που δόθηκε, αλλά είπε ότι «αυτό ήταν μία τεράστια βοήθεια».

Η κ. Biggs ανέφερε επίσης, σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».

Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 13:40

Σχετικά Άρθρα

  • Αιματοκύλισμα στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη σχεδίαζαν οι επίδοξοι τρομοκράτες
    Αιματοκύλισμα στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη σχεδίαζαν οι επίδοξοι τρομοκράτες

    Χρήση μαχαιριών ή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών για να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους περιελάμβανε ο σχεδιασμός των επίδοξων τρομοκρατών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στην Αυστρία, οι οποίες τελικά ακυρώθηκαν, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψή τους.

    Ένας 19χρονος κύριος ύποπτος είχε στόχο να «σκοτώσει τον εαυτό του και ένα μεγάλο πλήθος στη συναυλία είτε σήμερα είτε αύριο», δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας και Πληροφοριών, Ομάρ Χαϊτζάουι-Πίρτσνερ, σύμφωνα με το Skynews.

    Ο ύποπτος, ο οποίος λέγεται ότι έχει βορειομακεδονικές ρίζες, ήθελε να χρησιμοποιήσει τα όπλα έξω από το στάδιο Ερνστ Χάπελ για να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, πρόσθεσε ο ίδιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη (8/8).

    Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι ο ύποπτος ήταν «σαφώς ριζοσπαστικοποιημένος προς την κατεύθυνση του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) και πιστεύει ότι είναι σωστό να σκοτώνει απίστους».

    Στη συνέντευξη Τύπου προβλήθηκε επίσης μια θολή εικόνα του άνδρα να κραδαίνει δύο μεγάλα μαχαίρια.

    Ένας δεύτερος ύποπτος, ο οποίος λέγεται ότι είναι 17χρονος Αυστριακός πολίτης με τουρκική και κροατική καταγωγή, είχε αρχίσει να εργάζεται στον συναυλιακό χώρο λίγες ημέρες πριν από την ακύρωση των συναυλιών της Τέιλορ Σουίφτ λόγω της τρομοκρατικής απειλής.

    Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, είχε προσληφθεί πριν από λίγες ημέρες σε εταιρεία εγκαταστάσεων που παρείχε υπηρεσίες στον χώρο κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Συνελήφθη από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας κοντά στο στάδιο.

    Οι αρχές βρήκαν υλικό του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα στο σπίτι του 17χρονου υπόπτου.

    Ο κύριος ύποπτος συνελήφθη επίσης.

    Ο υπουργός Εσωτερικών Γκέρχαρντ Κάρνερ έκανε γνωστό ότι Δεν αναζητούνται άλλοι ύποπτοι, δήλωσε . Ωστόσο, ένας 15χρονος, ο οποίος είχε έρθει σε επαφή και με τους δύο υπόπτους, ανακρίθηκε επίσης από την αστυνομία.

    Κανονικά οι συναυλίες στο Λονδίνο

    Η υπουργός αστυνόμευσης Νταϊάνα Τζόνσον δήλωσε ότι η Σκότλαντ Γιαρντ θα εξετάσει «όλες τις πληροφορίες» ενόψει της επιστροφής της Σουίφτ στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια σειρά συναυλιών την επόμενη εβδομάδα.

    Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει ότι τα γεγονότα στη Βιέννη θα έχουν αντίκτυπο στην επερχόμενη συναυλία της Σουίφτ στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε πέντε νύχτες ξεκινώντας στις 15 Αυγούστου.

    Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν δήλωσε ότι η πόλη θα «συνεχίσει» και θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις αργότερα αυτό το μήνα.

    Η Σουίφτ επρόκειτο να παίξει την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, για περίπου 170.000 θαυμαστές που είχαν συρρεύσει στην αυστριακή πρωτεύουσα από όλο τον κόσμο για τις sold-out συναυλίες της Eras Tour.

    Αλλά η διοργανώτρια εταιρεία Barracuda Music αποφάσισε να ακυρώσει τις συναυλίες λόγω της τρομοκρατικής απειλής.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT

  • Τέιλορ Σουίφτ: Χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας ανέβηκαν σε λόφο για να παρακολουθήσουν συναυλία της
    Τέιλορ Σουίφτ: Χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας ανέβηκαν σε λόφο για να παρακολουθήσουν συναυλία της

    Ο διοργανωτής της συναυλίας μοίρασε νερό και κουβέρτες έκτακτης ανάγκης

    Χιλιάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ κατάφεραν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της στο Μόναχο, αφού αναρριχήθηκαν σε λόφο κοντά στον συναυλιακό χώρο.
    Παρά τη ζέστη, με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου, κατέλαβαν θέσεις στον λόφο, ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, τα εισιτήρια για την οποία είχαν εξαντληθεί.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου 25.000 θαυμάστριες και θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησαν από απόσταση τη συναυλία της στο Olympiastadion.
    Αντί να αποθαρρύνει τη δωρεάν παρακολούθηση, ο διοργανωτής της συναυλίας μοίρασε νερό και κουβέρτες έκτακτης ανάγκης σε όσους περίμεναν για να προστατευτούν από τον ήλιο, σύμφωνα με το dpa.
    Η τραγουδίστρια έκανε αναφορά σε όσους δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. «Έχουμε ανθρώπους έξω από το στάδιο, χιλιάδες άνθρωποι ακούν από το πάρκο» είπε.

    Η συναυλία της Κυριακής ήταν η τελευταία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στη Γερμανία στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour». Προς το τέλος της συναυλίας άρχισε να βρέχει και η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τελευταίο τραγούδι «Karma» χορεύοντας στη βροχή.

    Η Τέιλορ Σουίφτ θα δώσει τρεις συναυλίες στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία, από την Πέμπτη έως το Σάββατο.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT
  • Οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν... σεισμό που καταγράφηκε χιλιόμετρα μακριά
    Οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν... σεισμό που καταγράφηκε χιλιόμετρα μακριά

    Οι χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφ στην Σκωτία προκάλεσαν σεισμική δραστηριότητα που καταγράφηκε χιλιόμετρα μακριά από το μέρος στο οποίο γινόντουσαν στο Εδιμβούργο, ανακοίνωσε σήμερα το British Geological Survey (BGS).

    Φορώντας αστραφτερά, πολύχρωμα ρούχα, εμπνευσμένα από διαφορετικές μουσικές περιόδους της δισκογραφίας της Αμερικανίδας ποπ σταρ, πάνω από 70.000 θαυμαστές της, ή όπως ονομάζονται «Swifties», συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες της διάσημης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras Tour στο στάδιο Μάρεϊφιλντ το περασμένο σαββατοκύριακο.

    Ο χορός τους είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί σεισμική δραστηριότητα στους σταθμούς παρακολούθησης σεισμών που βρίσκονται 6 χιλιόμετρα μακριά από το μέρος αυτό, ανακοίνωσε το βρετανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών.

    Παρόμοιο ήταν το μοτίβο που ακολουθήθηκε και στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Τέιλορ Σουίφτ, με τα τραγούδια της «Ready For It?», «Cruel Summer» και «Champagne Problems» να έχουν ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα της βραδιάς, διευκρίνισε το BGS.

    Παρόμοια σεισμική δραστηριότητα είχε καταγραφεί σε προηγούμενες συναυλίες της στο Σιάτλ και το Λος Άντζελες, με την πρώτη να προκαλεί σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 βαθμών.

    Η παγκόσμια τουρνέ της Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο προσοδοφόρα περιοδεία συναυλιών παγκοσμίως.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT

  • Τέιλορ Σουίφτ: Το άλμπουμ της κατέρριψε νέο ρεκόρ με πάνω από 1 δισ. streams στο Spotify
    Τέιλορ Σουίφτ: Το άλμπουμ της κατέρριψε νέο ρεκόρ με πάνω από 1 δισ. streams στο Spotify

    To «Tortured Poets Department» είναι το πρώτο άλμπουμ που καταφέρνει το συγκεκριμένο επίτευγμα μέσα σε 1 εβδομάδα

    Το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε νέο ρεκόρ με πάνω ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify έως τις 22 Απριλίου.
    Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το «The Tortured Poets Department» την περασμένη εβδομάδα, έχει ήδη γίνει η πρώτη καλλιτέχνις στο Spotify που είχε 300 εκατομμύρια streams σε μία μόνο μέρα.
    Σε ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, το Spotify αναφέρει: «Στις 22 Απριλίου 2024, το "The Tortured Poets Department" της Τέιλορ Σουίφτ έγινε το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Spotify μέσα σε μια εβδομάδα. Το άλμπουμ έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο streams από την κυκλοφορία του».
    Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει καταρρίψει και στο παρελθόν ρεκόρ στο Spotify, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην υπηρεσία ακρόασης μουσικής που έφτασε τους 100 εκατομμύρια ακροατές σε ένα μήνα, τον Αύγουστο του 2023.

    Το «Midnights» της Τέιλορ Σουίφ, έφτασε στο νούμερο 1 και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ήταν το άλμπουμ με τα περισσότερα streams στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023.

    Το «Midnights» κατέρριψε επίσης ρεκόρ ως το άλμπουμ με τις περισσότερες αναπαραγωγές σε μια μέρα στην ιστορία της πλατφόρμας, όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

    Το «The Tortured Poets Department», το 11ο άλμπουμ της, περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence And The Machine και Post Malone και οι τίτλοι και οι στίχοι των τραγουδιών της φαίνεται να αναφέρονται σε πρώην συντρόφους της.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT
  • Το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ - Πώς οι περιοχές όπου δίνει συναυλίες πλουτίζουν
    Το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ - Πώς οι περιοχές όπου δίνει συναυλίες πλουτίζουν

    Η Τέιλορ Σουίφτ ολοκλήρωσε το αυστραλιανό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της «Eras Tour», με τη διάσημη ποπ σταρ να τσεπώνει ένα αστρονομικό ποσό για τις 7 συναυλίες που πραγματοποίησε εκεί, ενισχύοντας παράλληλα και την οικονομία της χώρας.

    Η 34χρονη τραγουδίστρια φέρεται να κέρδισε 25 εκατομμύρια δολάρια ανά συναυλία στο Σίδνεϊ, κάτι που σημαίνει ότι επέστρεψε στην πατρίδα της με 100 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από τέσσερις συναυλίες στο Accor Stadium.

    Παράλληλα, η Τέιλορ Σουίφτ εισέφερε ένα τεράστιο ποσό και στην οικονομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, καθώς χιλιάδες ντόπιοι και θαυμαστές της από άλλες περιοχές συνέρρευσαν στην πόλη για το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς.

    «Το φαινόμενο Σουίφτ είναι αναμφισβήτητο όσον αφορά τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει η περιοδεία της στις πόλεις που τη φιλοξενούν» δήλωσε στην εφημερίδα The Daily Telegraph ο διευθύνων σύμβουλος του Accommodation Australia, Μάικλ Τζόνσον. «Με βάση υπολογισμούς του παρελθόντος, οι συναυλίες της μπορούν να εισφέρουν μεταξύ 150 και 200 εκατομμυρίων δολαρίων στην οικονομία μιας πολιτείας, όπως ακριβώς είδαμε στη Μελβούρνη» πρόσθεσε.

    Πώς βοήθησε την οικονομία της Αυστραλίας η Τέιλορ Σουίφτ;

    Τα δωμάτια των ξενοδοχείων ήταν fully booked, τα εστιατόρια και τα μπαρ ήταν γεμάτα και χιλιάδες θαυμαστές ξόδεψαν χρήματα σε εμπορεύματα.
    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο σε θέματα φορολογίας Χάρι Ντελ, η Τέιλορ Σουίφτ έπρεπε να πληρώσει 30% φόρο στην αυστραλιανή Εφορία για τα κέρδη της από τις συναυλίες της. Αυτό σημαίνει πως η αυστραλιανή κυβέρνηση εισέπραξε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους από την Τέιλορ Σουίφτ για τις τέσσερις συναυλίες της στο Σίδνεϊ.

    Στη Βικτόρια, η διάσημη τραγουδίστρια εισέφερε στην οικονομία της πολιτείας 174 εκατομμύρια δολάρια μετά τις τρεις συναυλίες της στη Μελβούρνη. Την ίδια ώρα, χιλιάδες οπαδοί ξόδεψαν συνολικά 86 εκατομμύρια δολάρια στον τομέα της διαμονής, της φιλοξενίας και του τουρισμού.

    Πάνω από 600.000 Αυστραλοί παρακολούθησαν τις συναυλίες της

    H Τέιλορ Σουίφτ ολοκλήρωσε τη Δευτέρα τον κύκλο των συναυλιών της στο Σίδνεϊ και αποχαιρέτησε το κοινό με πολύ θερμά λόγια. «Κοιτάζοντας αυτό το πλήθος, το μεγαλύτερο πλήθος που είχαμε στις τέσσερις συναυλίες μας εδώ!» είπε στους θαυμαστές της.

    Περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το αυστραλιανό σκέλος της περιοδείας της «Eras Tour». Ρεκόρ 96.000 θαυμαστών παρακολούθησαν κάθε μία από τις τρεις συναυλίες της στη Μελβούρνη και επιπλέον 83.000 οπαδοί της σε κάθε μία από τις τέσσερις συναυλίες της στο Σίδνεϊ.

    Το φαινόμενο Σουίφτ σαρώνει. Πώς λοιπόν να μη φτάνουν στο σημείο πρωθυπουργοί κρατών να την παρακαλούν να δώσει έστω και μία συναυλία στη χώρα τους;

    Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT

  • Πάνω από Μπιγιονσέ, Coldplay και Χάρι Στάιλς: Το μυθικό ποσό που συγκέντρωσε η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ
    Πάνω από Μπιγιονσέ, Coldplay και Χάρι Στάιλς: Το μυθικό ποσό που συγκέντρωσε η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ

    Η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ με τίτλο Eras Tour κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών.

    Ζούμε σε έναν πλανήτη όπου το φαινόμενο «Τέιλορ Σουίφτ» έχει καταφέρει να τον κάνει άνω κάτω. Το 2023 ήταν η τέλεια χρονιά για την Αμερικανή τραγουδίστρια. Κι αυτό γιατί επιλέχθηκε ως πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό TIME, έγινε δισεκατομμυριούχος σχεδόν αποκλειστικά χάρη στη μουσική της καριέρα, ξεκίνησε την περιοδεία Eras Tour, κυκλοφόρησε την ταινία τους στους κινηματογράφους και τώρα καταγράφει ακόμη ένα ρεκόρ.

    Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ρωτήσει κάποιος «ποια είναι η περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία;», η απάντηση θα είναι «εκείνη της Τέιλορ Σουίφτ». Σύμφωνα με το Pollstar, η περιοδεία της με τίτλο Eras Tour έχει φέρει κολοσσιαία έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων, που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια και φυσικά αποτελεί την πρώτη περιοδεία από έναν καλλιτέχνη ή ένα συγκρότημα που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.

    Η περιοδεία πούλησε συνολικά 4,35 εκατομμύρια εισιτήρια για τις 60 παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 17 Νοεμβρίου 2022 και 15 Νοεμβρίου 2023. Καταλαβαίνετε για τι αριθμούς μιλάμε έτσι; Κρίνοντας από το πόσο γρήγορα εξαντλήθηκαν οι παραστάσεις της επόμενης χρονιάς, φαίνεται ότι η περιοδεία της Σουίφτ θα συνεχίσει να αυξάνει το προβάδισμά της ως η περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Μάλιστα, βρίσκεται πλέον πάνω από παγκόσμια tours άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως η Μπιγιονσέ, οι Coldplay, ο Εντ Σίραν ή ο Χάρι Στάιλς.

    Από την άλλη πλευρά, οι πωλήσεις εισιτηρίων (με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 49 μέχρι και 499 δολάρια) δεν είναι η μοναδική πηγή εισοδήματος για το Eras Tour. Σε κάθε συναυλία υπάρχει ένα περίπτερο που πουλά CD, βινύλια, μπλουζάκια, καθώς και πολλά ακόμη συλλεκτικά αξεσουάρ.

    Παράλληλα, τα συνολικά έσοδα της Universal Music αυξήθηκαν κατά 12%, φτάνοντας στα 173,77 εκατομμύρια δολάρια την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου, με μεγάλο μέρος αυτού να οφείλεται σε αντικείμενα που αγοράστηκαν σε συναυλίες της Swift. Η Pollstar εκτίμησε ότι τα έσοδα από το merch κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Σουίφτ φτάνουν ή ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

    Και μέσα σε όλα αυτά η Αμερικανή τραγουδίστρια είδε και τις κινηματογραφικές αίθουσες να γεμίζουν με κόσμο, με την ταινία της,«Taylor Swift: the Eras Tour Concert», να έχει εισπράξεις που φτάνουν τα 250 εκατομμύρια δολάρια. Δεν τα λες και λίγα.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT
  • Η Τέιλορ Σουίφτ είναι πλέον δισεκατομμυριούχος
    Η Τέιλορ Σουίφτ είναι πλέον δισεκατομμυριούχος

    Μετά από 17 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία

    Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε επίσημα δισεκατομμυριούχος, μετά από 17 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία. Η ιδιότητά της ως δισεκατομμυριούχου επιβεβαιώθηκε από το Bloomberg, τοποθετώντας την στην ελίτ του «δεκαψήφιου κλαμπ», μαζί με προσωπικότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

    Η καθαρή αξία της Σουίφτ ενισχύθηκε σημαντικά από την επιτυχημένη περιοδεία της Eras Tour, η οποία βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η πιο κερδοφόρα περιοδεία στην ιστορία. Το επίτευγμα αυτό είναι αξιοσημείωτο, καθώς είναι μία από τις λίγες που έφτασαν σε αυτό το ορόσημο αποκλειστικά μέσω της μουσικής και της ερμηνείας.

    Η περιοδεία όχι μόνο αύξησε την καθαρή αξία της Swift, αλλά πρόσθεσε επίσης 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των Ηνωμένων Πολιτειών, χάρη στα ταξίδια, τις πωλήσεις εισιτηρίων και τις ευκαιρίες πώλησης εμπορευμάτων για τους θαυμαστές της.

    Το Eras Tour προβλέπεται να αποφέρει στην Τέιλορ Σουίφτ, το εντυπωσιακό ποσό των 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με το μερίδιό της στα έσοδα να εκτιμάται στο τυπικό για τη βιομηχανία 85%. Επιπλέον, η ταινία της Eras Tour σημείωσε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις άνω των 130 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, και η τραγουδίστρια διαπραγματεύτηκε απευθείας με τους κινηματογράφους για τη διανομή του φιλμ, αυξάνοντας ενδεχομένως τα κέρδη της.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT

  • Τέιλορ Σουίφτ: Είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης με 4 άλμπουμ στo top 10 chart
    Τέιλορ Σουίφτ: Είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης με 4 άλμπουμ στo top 10 chart

    Άλλοι καλλιτέχνες με το ίδιο επίτευγμα είναι ο Prince και ο Χερμπ Άλπερτ

    Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε ιστορία με την εκ νέου ηχογράφηση του άλμπουμ της «Speak Now». Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του chart με τα 200 κορυφαία, σύμφωνα με το Billboard (Top 200 album chart).
    Άλλα τρία άλμπουμ της Σουίφτ βρίσκονται στο Top 10 chart, ταυτόχρονα, επίτευγμα που καταγράφει για πρώτη φορά στα 60 χρόνια ύπαρξης του chart γυναίκα καλλιτέχνης.
    Ειδικότερα, τα άλμπουμ «Midnights», «Lover» και «Folklore» καταλαμβάνουν, επίσης, θέσεις στο top 10 chart του Billboard.
    Άλλοι καλλιτέχνες με το ίδιο επίτευγμα είναι ο Prince, μετά τον θάνατό του οποίου τέσσερα άλμπουμ του έφθασαν στο Top 10 (The Very Best of Prince, the Purple Rain soundtrack, The Hits/The B-Sides, Ultimate και 1999), ο Χερμπ Άλπερτ που είχε επίσης τέσσερα άλμπουμ στο Top 10, το Going Places στο No.2, το Whipped Cream & Other Delights στο No.3, το South of the Border στο No.9 και το The Lonely Bull στο No.10.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ KEVIN MAZUR/ HANDOUT
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο