Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 11:45

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με ελληνική εκπροσώπηση επέστρεψε, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, το σόου του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret. Σε αυτό βρέθηκαν δεκάδες μοντέλα παγκοσμίου φήμης αλλά και μία ελληνίδα.

Το ελληνικό «αγγελάκι»

Μέσα στους αγγέλους που μάγεψαν με τη λαμπερή παρουσία τους τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, ήταν και ένα κορίτσι από τη χώρα μας. Η Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε ένα τέτοιο σόου κλέβοντας την παράσταση.

Δείτε την Ανθή Φακιδάρη να περπατάει στην πασαρέλα στο σημείο 29:00:

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της πολλά στιγμιότυπα από την εμπειρία που έζησε χωρίς να χάνει λεπτό το χαμόγελο της και τον ενθουσιασμό της για αυτή το μοναδική εμπειρία που έζησε.

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Ωστόσο, η ίδια αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν μια ημέρα επισκέφθηκε τον πατέρα της στο πλατό του Alpha, όπου εργαζόταν ως camera-man. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στον χώρο της μόδας.

Η Ανθή Φακιδάρη, μέσα σε μόλις δύο χρόνια, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τους Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Ο κόσμος της 20χρονης έχει αλλάξει ριζικά και πλέον περπατάει σε πασαρέλες σε Εβδομάδες Μόδας όλου του κόσμου. Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι το πρότυπό της είναι η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία «έχει κάνει επιδείξεις και παγκόσμιες καμπάνιες περισσότερες από κάθε άλλο κορίτσι της γενιάς της». Επίσης, έχει αναφέρει ότι αυτό που λατρεύει πιο πολύ στη δουλειά της είναι τα ταξίδια και ο κόσμος που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 10:37

Σχετικά Άρθρα

  • Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν μέσα λίγες ημέρες - Στο νοσοκομείο μία 31χρονη
    Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν μέσα λίγες ημέρες - Στο νοσοκομείο μία 31χρονη

    Τέλος στη ζωή τους έβαλαν δύο Ελληνίδες οι οποίες διαμένουν στην Κωνσταντινούπολη με τα περιστατικά που συνέβησαν σε μικρό χρονικό διάστημα να σοκάρουν. Μάλιστα ακόμα μία γυναίκα με καταγωγή από την Ελλάδα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

    Η 54χρονη Ελληνίδα πήδηξε από την ταράτσα ενός επιχειρηματικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη και αυτοκτόνησε το απόγευμα της Δευτέρας. Η στιγμή απαθανατίστηκε από κάμερα στιγμή προς στιγμή. Το συμβάν έγινε στη συνοικία Μπεϊλικντουζού.

    Η γυναίκα φέρεται να ήρθε στο επιχειρηματικό κέντρο για άγνωστο λόγο και αφού έκανε μερικούς γύρους γύρω από το κτήριο, ανέβηκε στην οροφή χρησιμοποιώντας τις σκάλες κινδύνου. Η γυναίκα πήδηξε από την ταράτσα στο έδαφος. Οι πολίτες ενημέρωσαν για το περιστατικό την αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο. Οι τραυματιοφορείς που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

    Ελληνίδα εντοπίστηκε αναίσθητη σε διαμέρισμα

    Δύο ημέρες νωρίτερα, ένας 52χρονος Νορβηγός και μία 31χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκαν στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος προσπαθούσε να τους εντοπίσει χωρίς αποτέλεσμα.

    Σύμφωνα με το NTV, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι, μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε το ζευγάρι ακίνητο στην κρεβατοκάμαρα. Η Αστυνομία και οι ιατρικές ομάδες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος άνδρας είχε πεθάνει, ενώ η 31χρονη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

    Ακόμα ένα περιστατικό αυτοκτονίας

    Παράλληλα αποκαλύφθηκε ακόμα ένα περιστατικό αυτοκτονίας που αφορά Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη και έλαβε χώρα στις 9 Ιανουαρίου. Η νεαρή γυναίκα θέλησε αρχικά να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα με το αυτοκίνητό της, ωστόσο το όχημά της ακινητοποιήθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

    Σύμφωνα με το Medyatava, η γυναίκα βγήκε από το όχημά της και έπεσε από τη γέφυρα, ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αυτοκτονία της φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πρώην μοντέλο εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα - Τραυματίστηκε σοβαρά μία 59χρονη
    Πρώην μοντέλο εμβόλισε με το αυτοκίνητό της μοτοσυκλέτα - Τραυματίστηκε σοβαρά μία 59χρονη

    Πρώην μοντέλο και πασίγνωστη στον χώρο της σόου μπιζ συνελήφθη τη νύχτα στην Αττική κατηγορούμενη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και αναμένεται να οδηγηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η 47χρονη γυναίκα φέρεται να ακολούθησε και να εμβόλισε με το αυτοκίνητο της μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν μια 57χρονη και ένας 58χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια στο νοσοκομείο.

    Ελαφρά έχει τραυματιστεί την ίδια ώρα ο 58χρονος. Ο λόγος; Με βάση αστυνομικές πηγές, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και τότε το μοντέλο άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε.

    Όλα αυτά διαδραματίστηκαν στην οδό Σουλίου στις 00:30 της Κυριακής, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Γλυφάδας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Η Ελληνίδα με την αλλαντίαση πήγε στο νοσοκομείο στο Μπορντό και της είπαν ότι έπαθε λαρυγγίτιδα
    Η Ελληνίδα με την αλλαντίαση πήγε στο νοσοκομείο στο Μπορντό και της είπαν ότι έπαθε λαρυγγίτιδα

    Η κοπέλα επέμεινε και ξαναπήγε στο νοσοκομείο στο Παρίσι, αλλά πάλι δεν βρήκαν τι είχε και της έδωσαν εξιτήριο - «Όσα συνέβησαν ήταν πραγματική τραγωδία» γράφει ο γαλλικός Τύπος

    Καίρια ερωτήματα για τις σημαντικές καθυστερήσεις που φαίνεται ότι υπήρξαν στη διάγνωση της 32χρονης Ελληνίδας η οποία έχασε τη ζωή της αφού κατανάλωσε σαρδέλες σε εστιατόριο στο Μπορντό, αλλά και των άλλων πελατών του εστιατορίου Tchin Tchin Wine Bar που νόσησαν με τροφιμογενή αλλαντίαση - πολλοί από τους οποίους νοσηλεύονται σε ΜΕΘ - θέτουν τα γαλλικά ΜΜΕ

    Ο ιστότοπος sudouest.fr εξηγεί σε άρθρο του ότι η Ελληνίδα που πέθανε τόσο τραγικά μετά από την επίσκεψή της στο εν λόγω εστιατόριο με τον άνδρα της (ο οποίος νοσηλεύεται επίσης με αλλαντίαση), είχε πάει στα επείγοντα νοσοκομείων στο Μπορντό και το Παρίσι, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να εντοπίσουν την πραγματική αιτία των συμπτωμάτων της. Ακόμα και μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχαν ταυτοποιηθεί ορισμένοι πελάτες του εστιατορίου που μπορεί να κατανάλωσαν το προβληματικό πιάτο, επισημαίνει το δημοσίευμα, θέτοντας το εύλογο ερώτημα: θα μπορούσαν να είχαν γίνει πιο γρήγορα τα πράγματα;

    «Η έρευνα που ξεκίνησε την Τετάρτη για το ιατρικό ιστορικό της 32χρονης που πέθανε το πρωί της Τρίτης στο Παρίσι αφού μολύνθηκε από αλλαντίαση στο Μπορντό» επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση, αναφέρει το δημοσίευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sud Ouest, η νεαρή γυναίκα που είχε επισκεφθεί το Μπορντό για διακοπές είχε πάει στα επείγοντα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου CHU Pellegrin αργά το βράδυ της Παρασκευής, και είχε πει στους γιατρούς ότι είχε αδυναμία κατάποσης και βραχνάδα. Εκείνη τη διέγνωσαν με μια μορφή λαρυγγίτιδας και της είπαν ότι μπορεί να φύγει από το νοσοκομείο. «Όσα συνέβησαν στη συνέχεια ήταν πραγματική τραγωδία», συνεχίζει το δημοσίευμα. «Επέστρεψε στο Παρίσι με τον σύζυγό της το Σάββατο. Την Κυριακή, και ενώ τα συμπτώματά της παρέμεναν, πήγε ξανά στα επείγοντα, αυτή τη φορά του νοσοκομείου Begin στο Παρίσι. Αυτή τη φορά την κράτησαν για παρακολούθηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας. Μην έχοντας καμία ενημέρωση για την ύπαρξη κρουσμάτων αλλαντίασης στο Μπορντό, οι γιατροί της έδωσαν ξανά εξιτήριο. Πέθανε την επόμενη μέρα στο σπίτι της».

    Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής υπήρχαν ήδη υποψίες για έξαρση κρουσμάτων αλλαντίασης στο Μπορντό. Το απόγευμα της Κυριακής κατέφθασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης το δεύτερο ύποπτο κρούσμα (μετά την Ελληνίδα που δεν διαγνώστηκε). Και οι δυο ασθενείς είχαν καταναλώσει σαρδέλες στο ίδιο μπιστρό. Στις 10.30 το βράδυ, το νοσοκομείο ενημέρωσε την περιφερειακή αρχή υγείας (ARS) της Νέας Ακουιτανίας για την πιθανότητα πολλαπλών κρουσμάτων αλλαντίασης. Μέσα στη νύχτα που ακολούθησε δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την Αρχή προς νοσοκομεία, προκειμένου να τεθούν σε επιφυλακή για τυχόν άλλα κρούσματα. Καμία υπηρεσία δεν επισκέφθηκε άμεσα το εστιατόριο που εκείνο το βράδυ θα σέρβιρε τις πιθανώς μολυσμένες σαρδέλες.

    «Δεν είμαστε αρμόδιοι»

    Αναφορικά με την επίσκεψη στο εστιατόριο, δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι, αναφέρει ο Ολιβιέ Σερέ, επικεφαλής προσωπικού του Γενικού Διευθυντή του ARS. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι δουλειά της Διεύθυνσης για την Προστασία του Πληθυσμού (DDPP) να επιθεωρεί τις επιχείρήσεις που είναι ύποπτες για παρόμοια περιστατικά, κάτι που τελικά συνέβη. Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ενημερώθηκε τελικά το επόμενο πρωί στις 9.00. «Σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ζωτική σημασία να γίνεται όσο το δυνατόν ταχύτερα επιτόπιος έλεγχος για μια πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης και να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εντοπισμού των πελατών» επισημαίνει στο site ένας επαγγελματίας του τομέα της υγείας.

    Σύμφωνα με τον Σερέ, η υπηρεσία ARS αντέδρασε στο περιστατικό με σεβασμό στις αρχές της σύνεσης και της παρακολούθησης που διέπει τους επαγγελματίες της υγείας, σεβόμενη το πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να γίνεται η διαχείριση αυτών των καταστάσεων. Ωστόσο, όμως επισημαίνει στο site ένας νοσοκομείακός γιατρός: «Αν και δεν είναι δυνατόν στο παρόν στάδιο να καθοριστεί σε ποιο βαθμό θα μπορούσε να σωθεί η ασθενής στο Παρίσι, είμαι ξεκάθαρο ότι δεδομένης της σπανιότητας της νόσου, της μεγάλης δυσκολίας διάγνωσής της και της ραγδαίας επιδείνωσής της, η ταχύτητα ενημέρωσης της νοσοκομειακής κοινότητας είναι κρίσιμη για την καθοδήγηση των διαγνώσεων».

    Τελικά, η Γενική Διεύθυνση Υγείας της Γαλλίας έστειλε επείγουσα ενημέρωση σε όλους τους επαγγελματίες υγείας της χώρας το απόγευμα της Τρίτης, επισημαίνει το δημοσίευμα.

    Ποιες ποινές αντιμετωπίζει ο εστιάτορας

    Μια άλλη πτυχή της υπόθεσης που εξετάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, αν και ακόμα δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη, είναι το είδος των ποινών με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος ο διευθυντής του εστιατορίου Tchin Tchin Wine Bar στο Μπορντό, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σέρβιρε στους πελάτες σαρδέλες που είχαν συντηρηθεί σε βάζα από την ίδια την επιχείρηση. Οι αναλύσεις που διεξήγαγε η υπηρεσία DDPP επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε ζήτημα «ελαττωματικής διαδικασίας παρασκευής». Μιλώντας στην εφημερίδα Sud-Ouest ο διευθυντής του εστιατορίου παραδέχτηκε ότι, όταν άνοιξε τα βάζα, χρειάστηκε να πετάξει ορισμένες σαρδέλες λόγω έντονης οσμής, ωστόσο κάποια από τα ψάρια έδειχναν μια χαρά και σερβιρίστηκαν στους πελάτες.

    «Η διαχείριση της επιχείρησης φαίνεται να βρίσκεται σε καλό επίπεδο» όμως ο τρόπος λειτουργίας της περιλαμβάνει πολλές χειροποίητες διαδικασίες που δεν ήταν ελεγχόμενες, αναφέρει ο Τιερί Τουζέ, βοηθός διευθυντή της DDPP, επισημαίνοντας ότι δεν είχε γίνει καμία αναφορά για το συγκεκριμένο εστιατόριο στο παρελθόν.

    Το ερώτημα που θέτουν πολλά γαλλικά ΜΜΕ είναι τι είδους ποινές αντιμετωπίζει ο εστιάτορας. Ο δικηγόρος Νικολά Ρεινό ντε Λαζ μίλησε σχετικά στο Paris Match. «Πρώτα πρέπει να καθοριστεί η αλυσίδα ευθυνών. Επεξεργάστηκε μόνος τα τρόφιμα ή μαζί με τον προμηθευτή; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι υπαίτιοι και οι δύο... Ο διευθυντής συγκεκριμένα θα μπορούσε να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση καταναλωτών σε κίνδυνο». Αυτά τα αδικήματα επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και 3 ετών και πρόστιμο 45.000 ευρώ, σύμφωνα με τον γαλλικό Ποινικό Κώδικα.

    Λόγω της ιδιότητάς του ως εστιάτορας, ο εν λόγω άνδρας μπορεί να διωχθεί και για παραβίαση συγκεκριμένης υποχρέωσης για την ασφάλεια των πολιτών. Σε αυτήν την περίπτωση η πιθανή ποινή φυλάκισης ανέρχεται στα 5 έτη και το πιθανό πρόστιμο στα 75.000 ευρώ, διευκρινίζει ο δικηγόρος.

    Πηγή: protothema.gr

  • Η Ελληνίδα πιλότος Mirage που τρέμουν οι Τούρκοι
    Η Ελληνίδα πιλότος Mirage που τρέμουν οι Τούρκοι

    Σε ασκήσεις που έγιναν στα Εμιράτα, μία Ελληνίδα πιλότος τρέλανε με τις ικανότητές της τους άνδρες πιλότους από όλες τις χώρες που συμμετείχαν.

    Το ότι έχουμε μερικούς από τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο οι οποίοι διακρίνονται σε κάθε είδους πολυεθνική άσκηση που συμμετέχουν είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι.

    Όμως όπως φαίνεται και οι Ελληνίδες χειριστές, έστω και λίγες αριθμητικά, δεν πάνε πίσω.

    Κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα στην πρόσφατη άσκηση ATLC (Advanced Tactical Leadership Course) που έγινε στα Εμιράτα.

    Σε αυτή την άσκηση συμμετείχαν οι κορυφαίοι πιλότοι από χώρες όπως η ΗΠΑ, η Βρετανία και η Σαουδική Αραβία, ενώ συμμετείχαν και ως παρατηρητές η Αυστραλία και η Ινδία.

    Η Ελλάδα συμμετείχε με τρία Mirage 2000-5 και το αντίστοιχο προσωπικό υποστήριξης. Και ανάμεσα στους πιλότους που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στην άσκηση ήταν και μία Υποσμηναγός (Ι).

    Η 29χρονη μάλιστα εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητές της και την απόδοσή της στις εξαιρετικά δύσκολες ασκήσεις που διεξάγονται σε αυτή την κορυφαίου επιπέδου άσκηση.

    Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο newsauto.gr

  • Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» Σοφία Χαρμαντά
    Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» Σοφία Χαρμαντά

    Το μοντέλο διεθνούς φήμης, Σοφία Χαρμαντά, με καταγωγή από την Ηλεία, βρέθηκε προ ημερών στην Πάτρα.

    Η Σοφία Χαρμαντά, το διεθνές μοντέλο -που τα τελευταία χρόνια χαράζει μια πορεία πολλών αστέρων στο modelling- μετά την πρόσφατη ολιγοήμερη παραμονή της στην Ιμπίζα για επαγγελματικούς λόγους ταξίδεψε απευθείας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του αδερφού της, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1/08/2023.

    Αλώστε, η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» -όπως συχνά την αποκαλούν στο εξωτερικό– δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη σημαντική αυτή στιγμή του αδερφού της, Νίκου Χαρμαντά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» Σοφία Χαρμαντά - ΦΩΤΟ

    Η Σοφία μοιράστηκε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες του από την τελετή, ποζάροντας με ιδιαίτερο τρόπο στον φωτογραφικό της φακό, εκφράζοντας την υπερηφάνεια και την συγκίνησή της για το επίτευγμα του αδερφού της.

    Να σημειωθεί πως το πασίγνωστο μοντέλο που έλκει την καταγωγή της από την Ηλεία πρόσφατα είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα με την πολύμηνη σχέση της με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ ,μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός ήταν αυτός που βοήθησε τη Σοφία Χαρμαντά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική.

    Να σημειωθεί πως το πασίγνωστο μοντέλο που έλκει την καταγωγή της από την Ηλεία πρόσφατα είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα με την πολύμηνη σχέση της με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ ,μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός ήταν αυτός που βοήθησε τη Σοφία Χαρμαντά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική.

    Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» Σοφία Χαρμαντά - ΦΩΤΟ

    Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» Σοφία Χαρμαντά - ΦΩΤΟ

    Πηγή: Pelop.gr

  • Γαλλία: Σάλος από viral βίντεο μοντέλου – Ποζάρει στον κόσμο της με φόντο τα επεισόδια
    Γαλλία: Σάλος από viral βίντεο μοντέλου – Ποζάρει στον κόσμο της με φόντο τα επεισόδια

    Μετά τους Γάλλους που έτρωγαν αμέριμνοι σε εστιατόριο, ενώ το Παρίσι φλεγόταν, ένα μοντέλο έκανε φωτογράφιση την ώρα των επεισοδίων.

    Viral για… λάθος λόγους έγινε μια γυναίκα, που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα επεισόδια και τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι, μετά τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Γαλλία, λόγω της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης του Εμανουέλ Μακρόν.

    Πρόκειται για μοντέλο, που μαζί με το επιτελείο της, θεώρησε ότι τα επεισόδια στη Γαλλία είναι η… ιδανική ευκαιρία για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.

    Στα social media κυκλοφόρησε το βίντεο με τη γυναίκα να είναι στο έδαφος και να ποζάρει, ενώ πίσω της μαίνεται η φωτιά που έχουν βάλει οι διαδηλωτές.

    Σάλος στα social media

    Όπως είναι φυσικό, το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού πολλοί την κατηγορούν ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα κοινωνικά ζητήματα.

    Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, σχολίαζαν: «Μην κατηγορείτε τους νέους μας, έχουν μείνει χωρίς προοπτική, προδομένοι από μπούμερς και πολιτικούς».

    Scène insolite à Paris. Des étrangers profitent d'un incendie pour une séance photo #ReformeDesRetraites #manif23mars #Manifestation@LucAuffret pour @LibreQg pic.twitter.com/AWDQQmkPTg

    — QG le média libre (@LibreQg) March 23, 2023
    Πηγή: in.gr
  • Ζιζέλ: Την πλήρωσαν 2 εκατ. δολάρια στο καρναβάλι του Ρίο για να φορέσει απλά... ένα μπλουζάκι!
    Ζιζέλ: Την πλήρωσαν 2 εκατ. δολάρια στο καρναβάλι του Ρίο για να φορέσει απλά... ένα μπλουζάκι!

    Παρέμεινε για 3 ώρες στις εκδηλώσεις και για κάθε λεπτό κέρδιζε 11.000 δολάρια - Η συμφωνία που έκανε με γνωστή εταιρεία μπίρας χωρίς καν να πιει τη μπίρα!

    Η Ζιζέλ έχει υπάρξει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να κλείνει συμφωνίες με αμύθητα ποσά.
    Ακούραστα, η 42χρονη κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο!
    Η απόφασή της να χωρίσει με τον Τομ Μπρέιντι διαδέχθηκε τη δυναμική της επιστροφή στον χώρο της διαφήμισης. Με αφορμή τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, η Ζιζέλ «αναθέρμανε» τις σχέσεις της με έναν παλιότερο συνεργάτη, την μπίρα «Brahma» και πρόσθεσε μερικά εκατομμύρια στην περιουσία της.
    Η εταιρεία είχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Sapucaí, στο οποίο η Ζιζέλ είχε την τιμητική της, αφού τράβηξε με την εμφάνισή της τα βλέμματα όλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε αντίθεση με άλλους σελέμπριτι που συμφωνούν κατά καιρούς ορισμένο ποσό συνεργασίας με το συγκεκριμένο brand, η Βραζιλιάνα καλλονή έθεσε τους δικούς της όρους για να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα που δημοσίευσε η Globo, λίγο μετά την εμφάνιση της Ζιζέλ, η εταιρεία φέρεται ότι έπεισε το μοντέλο να δώσει το «παρών» φορώντας ένα μαύρο τοπ με την επωνυμία της και να πιει από τη μπίρα.
    Η Ζιζέλ αρνήθηκε να πιει μπίρα, αλλά συμφώνησε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για μόλις 3 ώρες, κερδίζοντας ένα ιλιγγιώδες ποσό.
    Το brand αποφάσισε να την πληρώσει το 2 εκατ. δολάρια στη Ζιζέλ για να βρεθεί στην αίθουσα VIP με αυτό το μαύρο μπλουζάκι. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει για να παίρνει 11.000 δολαρίων ανά λεπτό.
    Οι ξέφρενοι χοροί της στο καρναβάλι της πατρίδας της.
    Το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, η Βραζιλιάνα καλλονή δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο και έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις.

    Τα καρναβαλικά δρώμενα στη Βραζιλία φέτος διαρκούν από τις 17 έως τις 22 Φεβρουαρίου.

    Gisele Bündchen looks flirty and fabulous as she takes Carnival by storm after Tom Brady divorce https://t.co/YC6TmAJIMC

    — Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) February 20, 2023
    Στα Ιnstagram stories της αλλά και σε διάσπαρτα κλιπ που αναρτήθηκαν στα social media, η Ζιζέλ φαίνεται να συναντήθηκε με μία μεγάλη παρέα φίλων της, με τους οποίους διασκέδασε τραγουδώντας και χορεύοντας στους ρυθμούς της σάμπα.

    Δείτε βίντεο

    Gisele Bundchen and Alcione at Carnival in Rio de Janeiro (February 19, 2023)

    📹 alcioneamarron via Instagram Reels pic.twitter.com/A3MR7Qf6uO

    — Gisele Bündchen Daily ⭐️ (@giseledaily) February 20, 2023
    Η Ζιζέλ και οι φίλοι της παραβρέθηκαν στο Sambadrome Marquês de Sapucaí για να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

    Αν και φορούσε ένα απλό μαύρο crop top και ένα λευκό στενό τζιν, η Ζιζέλ μαγνήτισε τα βλέμματα όλων που την παρακολουθούσαν ενώ φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί, τόσο για την ομορφιά της, όσο και για τη σιλουέτα της.

    Gisele Bundchen at Carnival in Rio de Janeiro (February 19, 2023)

    📹 blogpaulogermano via Instagram Reels pic.twitter.com/cbyJu5tGnH

    — Gisele Bündchen Daily ⭐️ (@giseledaily) February 20, 2023

    Gisele Bundchen at Carnival in Rio de Janeiro (February 19, 3023) pic.twitter.com/DS1dDb3ksG

    — Gisele Bündchen Daily ⭐️ (@giseledaily) February 20, 2023
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χάιντι Κλουμ: Η βασίλισσα του Χάλογουιν ξαναχτυπά - Το μοντέλο μεταμορφώθηκε σε... σκουλήκι
    Χάιντι Κλουμ: Η βασίλισσα του Χάλογουιν ξαναχτυπά - Το μοντέλο μεταμορφώθηκε σε... σκουλήκι

    Το διεθνούς φήμης μοντέλο βγήκε έξω μεταμφιεσμένο και συνοδευόμενο από τον σύντροφό της, Τομ Κάουλιτς, ο οποίος είχε ντυθεί… ψαράς

    Το «βραβείο» κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά η Χάιντι Κλουμ, η οποία οργάνωσε το καθιερωμένο της Χάλογουιν πάρτι στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας ότι ο τίτλος της βασίλισσας, της ανήκει δικαίως.

    Ανήμερα του Χάλογουιν, το διεθνούς φήμης μοντέλο άρχισε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από βίντεο, στα οποία μοιράστηκε τις μακρόωρες προετοιμασίες της εμφάνισής της.

    Η Χάιντι Κλουμ βγήκε έξω ντυμένη σκουλήκι και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Τομ Κάουλιτς, ο οποίος είχε ντυθεί… ψαράς. Το σκηνικό που εμπνεύστηκε το ζευγάρι, ήταν να γίνει η Κλουμ το δόλωμα στο αγκίστρι του ψαρά της.

    Στο υλικό που ανάρτησε το μοντέλο, αποκάλυψε σταδιακά τα προσθετικά και το μακιγιάζ, που τοποθετήθηκε στο σώμα και στο πρόσωπό της, για τις ανάγκες της μεταμόρφωσής της.

    «Αν δεν ήξερα ότι είναι η Χάιντι, ούτε που θα το φανταζόμουνα», έγραψε ένας χρήστης κάτω από τις αναρτήσεις του μοντέλου. «Είναι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Χάλογουιν!», έγραψε ένας άλλος, «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ», επεσήμανε ένας τρίτος.

    Με χιούμορ η Χάιντι Κλουμ, πόζαρε στους παπαράτσι ντυμένη σκουλίκι, ενώ φάνηκε να κυλιέται στο πάτωμα, με τον σύζυγό της, να τη φιλάει στο στόμα.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ NINA PROMMER

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο