Μια συνταγή από το Taste of Life by Betty
Αυτή τη σαλάτα τη δοκίμασα πρώτη φορά σε ιταλικό εστιατόριο και ξετρελάθηκα….ήταν πολύ νόστιμη , με απλή αλλά ενδιαφέρουσα γεύση και τα υλικά της δεν ήταν εξεζητημένα αλλά η λιαστή ντομάτα (την οποία λατρεύω εγώ και οι περισσότεροι , νομίζω) έκανε τη διαφορά…Δε χρειάζεται να πω ότι την επόμενη μέρα άρχισαν οι πειραματισμοί! Τελικά νομίζω πως την προσέγγισα…αρκετά.
Δείτε την :
Υλικά:
200γρ. ανάμικτα πράσινα λαχανικά
(iceberg , ρόκα , σπανάκι baby)
Αλάτι
Για το πέστο:
6κ.σ. ελαιόλαδο
3κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξύδι
5 λιαστές ντομάτες
Ανθότυρο ή cottage cheese
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λαχανικά μας πολύ σχολαστικά και τα στεγνώνουμε καλά. Αλατίζουμε και τα τοποθετούμε σε πιατέλα . Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για το πέστο και περιχύνουμε πάνω στα λαχανικά μας! Συμπληρώνουμε με κομμάτια ανθότυρο ή κουταλιές cottage cheese , εδώ κι εκεί!!!
Καλή όρεξη!
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο Taste of Life by Betty