Δεν είναι η πρώτη φορά που νιφάδες χρυσού χρησιμοποιούνται σε γκουρμέ πιάτα, όμως συνεχίζει να προκαλεί μανία. Αυτή τη φορά, το νέο χρυσό τρεντ είναι ένα ντόνατ καλυμμένο με χρυσάφι εικοσιτεσσάρων καρατίων και... εμπλουτισμένο με σαμπάνια Cristal...
Ο σεφ Bjorn DelaCruz πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία από τη διαδικασία παρασκευής του αστραφτερού ντόνατ και αν και δεν έδωσε ακριβή νούμερα σε ότι αφορά στις πωλήσεις του.
Ο σεφ όπως εξήγησε στο παρακάτω βίντεο πως το ντόνατ είναι γεμιστό με μους και ζελέ σαμπάνια, ενώ για επικάλυψη φέρει γλάσο από σαμπάνια Cristal και φυσικά μια τελευταία στρώση χρυσού 24k. «Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον που θα συνεχίσουμε την παρασκευή του όλο το χρόνο».