Ο Άκης Ντάικος και ο Συμεών Καππάτος -οι 2 Έλληνες ιδιοκτήτες του cafe Tella Balls Dessert Bar στο Σίδνεϊ- που πέρυσι τέτοιο καιρό μας τρέλαναν με το tella ball shake, λάνσαραν τη νέα σο-κολασμένη δημιουργία τους, το κεμπάπ με Nutella ή αλλιώς Tellabab!
Εντάξει, αυτοί οι 2 λατρεύουν τη nutella και τα ντόνατς και ξέρουν πολύ καλά πως να ξεσηκώνουν τον κόσμο με τις απίστευτα λαχταριστές δημιουργίες τους. Αφού, λοιπόν, έκαναν θεσμό το milkshake που σερβίρεται σκεπασμένο με ντόνατ γεμιστό με nutella, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, με τον πιο γλυκό γύρο που υπάρχει, ο οποίος για μία ακόμη φορά συνδυάζει τις δύο αγάπες τους.
Το Tellabab που λες, φτιάχνεται από “σουβλιστή” σοκολάτα. Για την ακρίβεια, έχουν στήσει μία περιστρεφόμενη σούβλα που πάνω της στήνεται ένας απίστευτα λαχταριστός κύλινδρος 13 κιλών που αποτελείται από 2 είδη σοκολάτας -λευκή και γάλακτος. Στη συνέχεια με ένα ειδικό μαχαίρι κόβουν τρίμματα σοκολάτας, τα οποία μπαίνουν σε πίτα-ντόνατ (επίσης δική τους δημιουργία) και τυλίγεται μέσα σε λαδόκολλα, σαν κανονικός γύρος σε σουβλατζίδικο. Μάλιστα, έχει και τα απαραίτητα συνοδευτικά του, που στην περίπτωση του Tellabab όπου ντομάτα, πατάτες, σος βάλε φράουλες, μπανάνα και σαντιγί. Όσο για το κόστος, κάθε Tellabab κοστίζει περί τα $10 και μπορείς είτε να το απολαύσεις στο cafe είτε να το πάρεις πακέτο για το δρόμο ή το σπίτι.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάποιος φτιάχνει γύρο σοκολάτας, ωστόσο το Tella Balls Dessert Bar είναι το πρώτο που εισάγει αυτή την τάση στην Αυστραλία και δεν είναι καθόλου περίεργο που οι πρώτοι του είδους είναι Έλληνες!