Μια συνταγή από το Taste of Life by Betty
Δεν ξέρω πόσες φορές το χρόνο μπορεί να απολαμβάνει η κάθε ελληνική οικογένεια αυτόν τον ψαρομεζέ…εγώ θα αραπριθμήσω τουλάχιστον τρεις από αυτές! Μια φορά στρώνουμε το γιορτινό μας τραπέζι με μπακαλιάρο τηγανιτό στις 25 Μαρτίου , μία ακόμα φορά την Κυριακή των Βαΐων και άλλη μία φορά στις 6 Αυγούστου , στη γιορτή του Σωτήρος …Εννοείται πως τον ακολουθεί η λατρεμένη και παινεμένη σκοραλιά!…Πολλοί αλευρώνουν το ψάρι και απλά το τηγανίζουν , άλλοι πάλι ετοιμάζουν κροκέτες βακαλάου , άλλοι ετοιμάζουν ένα κουρκούτι με νωπή μαγιά ή με μπύρα…εγώ πάλι ετοιμάζω κουρκούτι με αλεύρι και σόδα , τηγανίζω και ετοιμάζω νοστιμότατες και παράλληλα τραγανές μερίδες από αφράτο βακαλάο…
Διαβάστε περισσότερα στο ilialive WKND