Ακολουθώντας το μονοπάτι των Coffee & Bar Experts προς τον κόσμο των cocktails, οδηγηθήκαμε την περασμένη Τρίτη σε ένα ακόμα σεμινάριο στο showroom τους. Οι Coffee & Bar Experts γνωρίζοντας τις ανάγκες στο χώρο της εστίασης εστιάζουν στην κλασική παιδεία των cocktails και ταυτόχρονα και στις καινούργιες τεχνικές παρασκευής.
Οι προσκεκλημένοι εκπαιδευτές Θάνος Κριμπούρας και Δημήτρης Νταφόπουλος παρασκεύασαν εκλεπτυσμένα cocktails και aperitivos με cocktail προϊόντα της Granikal.
Αναμείχθηκαν ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα από την έκθεση τους, όπως κατεψυγμένοι πουρέδες φρούτων Dira, σιρόπια ODK, Edmond Briottet Liqueurs, Three cents (τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά), σιρόπια Teisseire, Scrappy's Bitters, Bob's Bitters, Bitter Truth Bitters και πολλά άλλα premium spirits.
Οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης αλλά και οι bartenders εκτός από την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων, αποτύπωσαν την δική τους εμπειρία όρασης, όσφρησης και γεύσης.