LIVE
00:00:00 ΜΜ

as koryfis 2024

Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος
ilialive ad 755x150 21 Μυλωνάς Δημήτριος

Κτήμα Καντρή Hair & The City - Πύργος

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|07
2024
18:34

Παύλος Πολάκης: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Είχε προηγηθεί η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Είχε προηγηθεί η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, πιστεύοντας ότι τον ειρωνεύεται, με αποτέλεσμα η Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, απηυδισμένη από τη συμπεριφορά του.

Ο «αψύς Σφακιανός» βουλευτής έχει αναγκάσει με τη συμπεριφορά του συνεχώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να απολογούνται για λογαριασμό του. Ωστόσο, αυτήν τη φορά φαίνεται πως έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη και η αντίδραση της Αθηνάς Λινού

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω» ήταν τα λόγια του Παύλου Πολάκη προς τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, μια επίθεση στα όρια του μπούλινγκ απέναντι σε μια γυναίκα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», τόνισε η Αθηνά Λινού, ενώ σε εκείνο το σημείο «έσπασε» βάζοντας τα κλάματα. «Και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο» πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζοντας» τον Παύλο Πολάκη.

Τη συμπεριφορά Πολάκη στηλίτευσαν βουλευτές από όλα τα κόμματα, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, οι βουλευτές της ΝΔ Γεώργιος Στύλιος και Νίκος Παππαθανάσης.

Πειθαρχικά μέτρα ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε να επιβληθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος του Παύλου Πολάκη.

Σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) έκανε λόγο για «απίστευτη λεκτική βία» στη νομική του σύμβουλο, διευκρινίζοντας πως εκείνη δεν είχε δικαίωμα λόγου και συνεπώς δεν είπε τίποτα προς τον Σφακιανό βουλευτή.

«Κατόπιν όλων αυτών επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα και ζήτησα την λήψη πειθαρχικών μέτρων από την Βουλή εναντίον του κ. Πολάκη. Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι απαράδεκτο», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Πριν από λίγο, στην διακοπείσα από χθες συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, εν απουσία μου, ο @pavpol2222 επιτέθηκε με απίστευτη λεκτική βία στην νομική μου σύμβουλο κ. Νατάσσα Πετρούλια. Η κα Πετρούλια εκεί βρισκόταν στην εργασία της, καθώς η δουλειά της είναι να ετοιμάζει τις νομοτεχνικές βελτιώσεις που θέλουμε ή όχι να εγκρίνουμε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής.

Εν ώρα εργασίας της λοιπόν, ο βουλευτής του @syriza_gr της επιτέθηκε διότι είπε: «δεν του αρέσει η φάτσα της κλπ» προσοχή η κυρία αυτή δεν έχει το δικαίωμα του λόγου στην Επιτροπή δεν μίλησε καθόλου στον κ. Πολάκη. Ήταν τόσο βάναυση η επίθεση του σε μία εργαζόμενη ανυπεράσπιστη γυναίκα, που στη συνέχεια οι συνάδελφοι κ. Μπιμπίλας από την @pl_eleftherias κ. Παναγιωτόπουλος και η κα Αθηνά Λινού από τον @syriza_gr καταδίκασαν αμέσως το περιστατικό, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος της Επιτροπής @gstylios και ο @DimVartzopoulos.

Η κα Λινού μάλιστα στο τέλος δάκρυσε από ντροπή, για την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου και στο πώς έκανε να αισθανθεί την εργαζόμενη αυτή γυναίκα εκείνη την στιγμή. Κατόπιν όλων αυτών επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα και ζήτησα την λήψη πειθαρχικών μέτρων από την Βουλή εναντίον του κ. Πολάκη. Το να τα βάζει μαζί μου, είναι ως ένα βαθμό κατανοητό, αλλά το να αναγκάζει με bullying, μία ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα να κλαίει στην εργασία της είναι Απαράδεκτο! Απορώ αν πάλι ο @syriza_gr θα τον καλύψει και αυτή τη φορά που ενώπιον όλων επέδειξε μία τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά».

Τασούλας για Πολάκη: Απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό

Το αίτημα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε γρήγορα δεκτό ο πρόεδρος της Βουλης, Κώστας Τασούλας, ο οποίος προχώρησε στην απεύθυνση μομφής, καθώς σε περικοπή μισού μισθού για τον Παύλο Πολακη.

«Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους», τόνισε ο κ. Τασούλας, κάνοντας λόγο για «απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό».

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ