Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 09:48

Νέο διαιτολογικό γραφείο στον Πύργο: Κλείστε ραντεβού με τη νέα, βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ» είχε γράψει ο Ρωμαίος ποιητής Decimus Iunius Juvenalis, τον 2ο αιώνα μ.Χ., ως προσευχή για την υγεία, πνευματική και σωματική, με αφορμή την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στις μέρες μας, αυτή η προτροπή του μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ αφού ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει απομακρύνει σημαντικά από το πολυπόθητο… Ευ ζειν!!

Σταδιακά, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει επιτέλους να αντιλαμβάνονται ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με σωματική άσκηση, είναι το «κλειδί» γι’ αυτό.

Η σωστή, ποιοτική διατροφή είναι θεμελιώδης για την υγεία και την ευεξία μας!! Μας βοηθά να διατηρήσουμε το βάρος μας στα σωστά επίπεδα για το σώμα μας, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών και άλλων σοβαρών παθήσεων, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωσή μας, επηρεάζει θετικά τη διάθεσή μας και μας χαρίζει υψηλά επίπεδα ενέργειας για να ανταπεξέλθουμε στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς: Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για μένα;;

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κυριολεκτικά, θα σας «βομβαρδίσει» με πληροφορίες, που συχνά δεν τεκμηριώνονται επιστημονικά και αυτό είναι το σημείο που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός!! Μόνο ένας ειδικός μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά και να δημιουργήσει το κατάλληλο διαιτολόγιο με βάση τις ανάγκες του δικού σας οργανισμού, για να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία σας.

Η Μαρία Μπαμιά είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος (Msc), με πτυχίο «Διατροφής & Διαιτολογίας» του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας και εδώ και λίγους μήνες διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στην οδό Π. Τσαλδάρη 1 στον Πύργο.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης, στο γνωστικό αντικείμενο «Διατροφή στην υγεία & στη νόσο», από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ), με διπλωματική εργασία με θέμα «Διαιτολογική διαχείριση αναιμιών από νοσήματα του γαστρεντερικού σωλήνα».

Έκανε την πρακτική της άσκηση στο μαιευτήριο «Έλενα», με έμφαση στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, αλλά και την διατροφή των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας.

Κλείστε σήμερα ραντεβού… με τη νέα, βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας!!

mpamia 3

mpamia 4

mpamia 5

mpamia 6

mpamia 8

mpamia 9

mpamia 10

mpamia 14

Μαρία Μπαμιά

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος (Msc)

Διεύθυνση: Π. Τσαλδάρη 1, Πύργος

Τηλ. Επικοινωνίας: 6982645141

Facebook: Maria Mpamia

Instagram: nutrimar_by_mariabamia

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 11:18
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο