Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 17:06

H INTRACOM DEFENSE στην Διεθνή Έκθεση IDEX 2023

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η INTRACOM DEFENSE (IDE) έλαβε μέρος στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας "IDEX 2023", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταξύ 20-24 Φεβρουαρίου 2023, συμμετέχοντας στο Ελληνικό Περίπτερο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο.

Η IDE παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης. Το περίπτερό της επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στα ΗΑΕ, κ. Χρήστος Οικονόμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της IDE πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλες αμυντικές εταιρίες και στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας στις δραστηριότητες της εταιρίας στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή βούληση συνεργασίας με τα ΗΑΕ και την αμυντική τους βιομηχανία.

intracom IDEX 2023 2

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 18:30

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Διευθυντής ΔΠΒ του ΓΕΣ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense
    Ο Διευθυντής ΔΠΒ του ΓΕΣ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

    Η IDE είχε την τιμή να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, την επίσκεψη του Διευθυντή Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού με επιτελείς του.

    Κατά την επίσκεψη παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της εταιρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων στους τομείς επικοινωνιών, αδιάλειπτης παροχής ισχύος, μη επανδρωμένων αεροχημάτων, καθώς και συστημάτων αεράμυνας.

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική βιομηχανία μέσω ανάθεσης σημαντικού υποκατασκευαστικού έργου σε άλλες ελληνικές εταιρίες, συμβάλλοντας στην οικονομία της χώρας.

    Με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα επιτυγχάνεται η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

    (Δελτίο Τύπου)

  • INTRACOM DEFENSE: Ξεκινά δυναμικά το Ευρωπαϊκό έργο PROTEAS
    INTRACOM DEFENSE: Ξεκινά δυναμικά το Ευρωπαϊκό έργο PROTEAS

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE), ως o Συντονιστής μιας διευρωπαϊκής Kοινοπραξίας, υπέγραψε συμφωνία χρηματοδότησης ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας για τη μελέτη, το σχεδιασμό, τη δημιουργία πρωτοτύπων, και την ενσωμάτωση, τη δοκιμή και την αξιολόγηση του πρώτου στο είδος του Συστήματος Διοίκησης & Ελέγχου, Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, για την υποστήριξη μικρών κοινών επιχειρήσεων στις οποίες ηγείται η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Η σύμβαση υπογράφηκε μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας αξιολόγησης.

    Πρόκειται για το έργο PROTEAS (dePloyable special opeRations fOrces mulTi Environment commAnd post and C2 System”), στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας - ΕDF 2022 (European Defense Fund), το οποίο στοχεύει στην προώθηση του αναβαθμισμένου ρόλου των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων όπως οραματίζεται η ΕΕ, και στην μείωση τόσο του χρόνου επιχειρησιακής ετοιμότητας όσο και του κόστους των αποστολών τους.

    Η IDE ηγείται της κοινοπραξίας του έργου, στην οποία συμπράττουν η Ελλάδα (IDE, ISD S.A., Satways), το Βέλγιο (C&V Consulting, Dotocean), η Γαλλία (Thales Six GTS France, Commissariat à l’ Energie Atomique et aux Energies Alternatives, Hensoldt France SAS, SAS Impact), η Γερμανία (Rheinmetall Electronics), η Ιταλία (Leonardo S.p.A.), η Νορβηγία (Squarehead) και η Κύπρος (Eight Bells, Ubitech). Τα Υπουργεία Άμυνας Ελλάδας, Ιταλίας, Γαλλίας, Νορβηγίας και Βελγίου, υποστηρίζουν και συγχρηματοδοτούν το έργο PROTEAS με επιπλέον μέγιστο ποσό 3 εκατομμυρίων ευρώ. Το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ορίσει τον Υπεύθυνο Έργου ο οποίος θα λειτουργεί ως το κύριο σημείο επαφής μεταξύ της Κοινοπραξίας του έργου και των ενδιαφερόμενων φορέων.

    Στην εναρκτήρια σύσκεψη του έργου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ 18-19 Δεκεμβρίου 2023, με την συμμετοχή εμπλεκόμενων Υπουργείων Αμύνης, τέθηκαν τα θεμέλια για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος. Όλοι οι εταίροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα της συνάντησης, και οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη με εντατικό ρυθμό.

    Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, Δρ. Γεώργιος Τρουλλινός, δήλωσε ότι: «To έργο PROTEAS δεν είναι απλώς ένα Έργο Έρευνας και Τεχνολογίας. Η τεχνολογικά καινοτόμος πρότασή μας ανταποκρίνεται στις λειτουργικές απαιτήσεις των αντίστοιχων Υπουργείων Αμύνης για τις επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων και επίσης θα συμβάλει σημαντικά στο συνολικό σχέδιο δράσης για την ενίσχυση της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας της ΕΕ, επιτρέποντάς της να αντιμετωπίζει κάθε κρίση με αμεσότητα και σθένος».

    PROTEAS PR intracom 2

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

    (Δελτίο Τύπου)

  • Και τα πέντε νέα έργα συμμετοχής της INTRACOM DEFENSE στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας EDF 2022
    Και τα πέντε νέα έργα συμμετοχής της INTRACOM DEFENSE στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας EDF 2022

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και τα πέντε (5) νέα έργα στα οποία συμμετέχει η Intracom Defense επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας - ΕDF 2022 (European Defense Fund):

    • “DePloyable Special OpeRations Forces MulTiEnvironment CommAnd Post and C2 System (SOFCPC2)” – PROTEAS
    • “Future Air System for European Tactical Transportation” - FASETT
    • “Threats Identification by Collaborative vehicles for Human life saving against Explosives” – TICHE
    • “multinational Development Initiative for a Space-based missile earlY-warning architecture II” – ODIN’S EYE II
    • “Covert and Advanced multi-modal Sensor Systems for tArget acquisition and reconnaissance” – CASSATA

    Η IDE είναι ο συντονιστής της Κοινοπραξίας του έργου PROTEAS, η οποία συμπεριλαμβάνει εταίρους από την Ελλάδα (IDE, ISD S.A., Satways), το Βέλγιο (C&V Consulting, Dotocean), τη Γαλλία (Thales Six GTS France, Commissariat à l’ Energie Atomique et aux Energies Alternatives, Hensoldt France SAS, SAS Impact), τη Γερμανία (Rheinmetall Electronics), την Ιταλία (Leonardo S.p.A.), την Νορβηγία (Squarehead), την Ολλανδία (Losbergerde boer) και την Κύπρο (Eight Bells, Ubitech).

    Ο απώτερος στόχος αυτού του έργου είναι να δημιουργήσει το πρώτο στο είδος του Σύστημα Διοίκησης & Ελέγχου (Command Post and Command & Control System - SOFCPC2), Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (Special Operations Forces - SOF), για να υποστηρίξει τις μικρές κοινές επιχειρήσεις (Small Joint Operations – SOF) στις οποίες ηγείται η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Αναμένεται να προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία στους τελικούς χρήστες, καθώς θα προωθήσει τον αναβαθμισμένο ρόλο των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων όπως οραματίζεται η ΕΕ και θα μειώσει το κόστος των αποστολών τους για μικρές κοινές επιχειρήσεις υπό την ηγεσία της ΕΕ.

    Η συνδρομή του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην ανωτέρω προσπάθεια είναι καταλυτική, καθώς όχι μόνο υποστηρίζει και συγχρηματοδοτεί τα παραπάνω έργα, αλλά ειδικά για το έργο PROTEAS θα είναι και ο Project Manager. Η δομημένη και παραγωγική συνεργασία μεταξύ των επιτελείων και της βιομηχανίας ενισχύει αποφασιστικά την παρουσία της χώρας στην αναδυόμενη ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανική υποδομή, παρέχοντας επιχειρησιακά πλεονεκτήματα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και σημαντικά οφέλη στην ελληνική οικονομία.

    Τα παραπάνω πέντε νέα έργα αφορούν σε στρατηγικούς τομείς προϊόντων και τεχνολογίας της εταιρίας, όπου η IDE έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μπορεί να συμβάλει σημαντικά με τις τεχνολογίες, τις γνώσεις και την εμπειρία της. Αυτή η νέα επιτυχία της IDE επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη διεθνή δυναμική και αξιοπιστία της εταιρείας και αποτελεί συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί στο πλαίσιο των προγραμμάτων EDF.

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

    (Δελτίο Τύπου)

  • INTRACOM DEFENSE: Επιλογή του WiSPRevo CIS για τα Συστήματα Αεράμυνας IRIS-T
    INTRACOM DEFENSE: Επιλογή του WiSPRevo CIS για τα Συστήματα Αεράμυνας IRIS-T

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) ανακοινώνει έναν νέο τομέα συνεργασίας με την DIEHL DEFENCE μετά την επιλογή του WiSPR evolution της IDE ως το κύριο σύστημα Τακτικών Επικοινωνιών και Πληροφοριών για μεταφορά φωνής και δεδομένων στις Μονάδες Αεράμυνας Εδάφους IRIS-T Ground Based Air Defense (GBAD) της DIEHL.

    Για την επιλογή της αυτή, η DIEHL πραγματοποίησε εκτενή αξιολόγηση του WiSPRevo, κατά την οποία αναδείχθηκαν οι εξελιγμένες δυνατότητές του να εκπληρώνει τις υψηλές επιχειρησιακές απαιτήσεις του συστήματος IRIS-T GBAD, για υποστήριξη κρίσιμων επικοινωνιακών σχημάτων φωνής και δεδομένων. Αυτό επιτυγχάνεται με βάση την εγγενή δυνατότητα του WiSPRevo να προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση, ταυτοχρόνως με τη δυνατότητα μεταφοράς πληροφορίας μέσω IP. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά του WiSPRevo, σε συνδυασμό με την εύκολη ενσωμάτωσή του και την αυτοματοποιημένη διαλειτουργικότητα με άλλα υποσυστήματα, το αναδεικνύουν ως μια αποτελεσματική λύση, αποτελώντας έτσι το σύστημα επιλογής για την υλοποίηση των τακτικών επικοινωνιών του IRIS-T GBAD σε κάθε ανάπτυξή του στο πεδίο.

    Αυτή η αρχική σύμβαση έρχεται ως μία ακόμη αναγνώριση των συνεχών επενδύσεων της IDE στην ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα Τακτικών Επικοινωνιών.

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

  • H Intracom Defense στην Διεθνή Έκθεση DSEI 2023
    H Intracom Defense στην Διεθνή Έκθεση DSEI 2023

    H INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας “DSEI 2023”, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-15 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο.

    O Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, κ. Ιωάννης Tσαούσης, συνοδευόμενος από τον Ακόλουθο Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Πλοίαρχο Νικόλαο Φίλια (ΠΝ), επισκέφτηκαν τον εκθεσιακό χώρο της IDE και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας, καθώς και για τις προοπτικές στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Η IDE είχε επίσης την τιμή να υποδεχθεί, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιστράτηγο (ε.α.) κ. Μισαήλ Παπαδάκη, συνοδευόμενο από αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

    Στοχεύοντας στην διεύρυνση των διεθνών συνεργασιών και δραστηριοτήτων της, η IDE πραγματοποίησε κατά την διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με διεθνείς αμυντικές εταιρίες και με στελέχη Υπουργείων Άμυνας, εστιάζοντας στα τεχνολογικά προηγμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της, στον τομέα των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας και των Συστημάτων Τακτικών Επικοινωνιών & Πληροφοριών, καθώς και στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την εταιρεία.

    intracom DSEI 2023 2

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

  • Ενισχύεται η συνεργασία RAYTHEON - INTRACOM DEFENSE στο πρόγραμμα του αντιπυραυλικού συστήματος RAM
    Ενισχύεται η συνεργασία RAYTHEON - INTRACOM DEFENSE στο πρόγραμμα του αντιπυραυλικού συστήματος RAM

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) ανακοινώνει την ανάθεση νέου έργου από τη RAYTHEON TECHNOLOGIES, για την παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων στο πλαίσιο υποστήριξης και συντήρησης του αντιπυραυλικού συστήματος επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile).

    Η νέα σύμβαση, ύψους 4,16 εκατομμυρίων USD, αποτελεί επέκταση της μακροχρόνιας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και εδραιώνει τη θέση της IDE ως βασικού προμηθευτή στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της RAYTHEON TECHNOLOGIES.

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

  • Επέκταση της Συνεργασίας IDE και Raytheon
    Επέκταση της Συνεργασίας IDE και Raytheon

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) ανακοινώνει την ανάθεση νέας σύμβασης από την αμερικανική εταιρία Raytheon, ύψους 18,2 εκ. δολαρίων, για την παραγωγή κύριων μονάδων του συστήματος αεράμυνας Patriot™.

    Αυτή η νέα επιτυχία της IDE αποτελεί ουσιαστική απόδειξη της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Raytheon στην παραγωγή και υποστήριξη διεθνών προγραμμάτων Patriot, ενισχύοντας τη θέση της IDE ως βασικός προμηθευτής στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της Raytheon.

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

    (Δελτίο Τύπου)

  • H INTRACOM DEFENSE προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών στην DEFEA 2023
    H INTRACOM DEFENSE προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών στην DEFEA 2023

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση για την Άμυνα & Ασφάλεια "DEFEA 2023", η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ 9-11 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα και με την αρωγή του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ.

    Τον εκθεσιακό χώρο της IDE επισκέφθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Αρχηγοί και αντιπροσωπείες των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν την επίσκεψη της επίσημης αντιπροσωπείας των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα Εξαγορών, Εφοδιαστικής και Τεχνολογίας του Στρατού, κου Doug Bush. Επίσης, πραγματοποίησαν συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Γερμανίας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και άλλων χωρών, καθώς και με εταιρίες της αμυντικής βιομηχανίας, στο πλαίσιο υλοποίησης νατοϊκών και άλλων διεθνών προγραμμάτων ενδιαφέροντος.

    Στο πλαίσιο της έκθεσης, η IDE παρουσίασε τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει στους τομείς των Ασφαλών Τακτικών Επικοινωνιών και Διοίκησης & Ελέγχου, των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ισχύος, των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων, των Ηλεκτρονικών Πυραυλικών Συστημάτων, καθώς και τις δραστηριότητές της σε διεθνή αμυντικά προγράμματα συμπαραγωγής και την συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης για την άμυνα.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε ως έκθεμα το πρώτο Ελληνικό Περιπλανώμενο Πυρομαχικό, το καινοτόμο ATTALUS, το οποίο αναπτύσσεται από την IDE σε συνεργασία με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ Α.Ε.).

    intracom DEFEA 23 3

    intracom DEFEA 23 2

    Σχετικά με την IDE

    Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

    Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο