Το Επιμελητήριο Ηλείας στα πλαίσια της food expo 2023 διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ο Ηλειακός Αμπελώνας συναντά τον Ηλειακό Ελαιώνα» με σκοπό την προώθηση των Ηλειακών εμφιαλωμένων κρασιών και των ελαιόλαδων.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κατά την διάρκεια της FOOD EXPO την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 17:00 στο HALL 3 αίθουσα Β2Β συναντήσεων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλέπεται να γίνει γευστική δοκιμή και παρουσίαση ενός κρασιού και ενός λαδιού από κάθε παραγωγό
Η παρουσίαση των κρασιών θα γίνει από τον γνωστό γευσιγνώστη δημοσιογράφο κ. Σίμο Γεωργόπουλο και των ελαιόλαδών από τον Γευσιγνώστη Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου κ. Νικόλαο Κουτσούκο.
Σας παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία και συντονισμό να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ηλείας με τον αρμόδιο κ. Γεράνιο Γιάννη, τηλέφωνο 2621036895 / 6947808039 email : [email protected]
Για την είσοδο σας στο χώρο της έκθεσης πρέπει να εκδώσετε online πρόσκληση μέσω του παρακάτω συνδέσμου
AGENDA_MakeNoiseEVent_food expo1
(Δελτίο Τύπου)