Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 13:29

Τέσσερις μεγάλες πληρωμές πριν από το Πάσχα

Γράφτηκε από την
Ad Slot
Μπαράζ πληρωμών έρχονται πριν από το Πάσχα.

Αντίστροφη μέτρηση για τις μεγάλες πληρωμές πριν από το Πάσχα καθώς το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μπαράζ πληρωμών σε εκατομμύρια δικαιούχους.

Δώρο Πάσχα για εργαζόμενους, δώρο Πάσχα της ΔΥΠΑ, επιδόματα ΟΠΕΚΑ και συντάξεις Μαϊου θα καταβληθούν το προσεχές διάστημα.

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Την Τρίτη 30 Απριλίου αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις Μαΐου. Όπως όμως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και τώρα, τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ θα φανούν για ανάληψη στα ΑΤΜ όλης της χώρα από την προηγούμενη το απόγευμα.

Συγκεκριμένα θα καταβληθούν τα παρακάτω επιδόματα:

Επίδομα Παιδιού
Επίδομα Στέγασης
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα
Αναπηρικά
Επίδομα Στεγαστικής Συνδρομής
Επίδομα Ομογενών
Επίδομα Ανασφαλίστων Υπερηλίκων
Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων
Επίδομα Αλληλεγγύης για την Ελληνική μειονότητα Αλβανίας
Έξοδα Κηδείας
Επίδομα Γέννησης
Επίδομα Ορεινών και μειονεκτικών περιοχών
Κόκκινα Δάνεια
Προστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφές
Πρόγραμμα Γέφυρα
Ευάλωτοι οφειλέτες
Επίδομα Αναδοχής
Πρόγραμμα Προσωπικού βοηθού

Συντάξεις Μαΐου

Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Την 25η/4/2024,ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την 29η/4/2024,ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους

Οι εργαζόμενοι -είτε εργάζονται με πλήρη είτε με μερική απασχόληση- ανεξάρτητα από το αν είναι σε σύμβαση ορισμένου ή αορίστου χρόνου, αναμένεται να λάβουν και φέτος το δώρο Πάσχα. Το επίδομα των εορτών Πάσχα ισούται με τον μισό μηνιαίο μισθό ή με 15 ημερομίσθια αν ο εργαζόμενος αμείβεται με ημερομίσθιο. Όπως και κάθε άλλη χρονιά, έτσι και φέτος το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, η οποία το 2024 θα είναι την 1η Μαΐου. Οι εργοδότες μπορούν να καταβάλλουν το επίδομα και τις προηγούμενες μέρες.

Όσον αφορά τον υπολογισμό του δώρου Πάσχα, σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕΠΕΑ), αυτό δίνεται στο ακέραιο, αν η σχέση εργασίας διήρκεσε από 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου 2024. Τότε, ο εργαζόμενος δικαιούται να λάβει μισό μηνιαίο μισθό αν αμείβεται με μισθό και 15 ημερομίσθια αν αμείβεται με ημερομίσθιο.

Δώρο Πάσχα από ΔΥΠΑ

Μαζί με το επίδομα ανεργίας και αρκετά νωρίτερα από τους εργαζόμενους θα λάβουν οι άνεργοι το Δώρο Πάσχα 2024 από τη ΔΥΠΑ.

Νωρίτερα θα γίνει η καταβολή του δώρου Πάσχα στους ανέργου από τη ΔΥΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews η ΔΥΠΑ θα καταβάλλει το δώρο Πάσχα σε χιλιάδες ανέργους την εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα ενω θα γίνει και προπληρωμή των επιδομάτων και της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Ειδικότερα την εβδομάδα 22 με 26 Απριλίου αναμένεται να καταβληθεί το δώρο Πάσχα 2024 και να γίνει η προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας, επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων και των βοηθημάτων ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας.

Η προπληρωμή θα ολοκληρωθεί αυτόματα, μέσω απευθείας κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για τους ανέργους το Δώρο Πάσχα είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας ενώ χορηγείται ολόκληρο μόνο όταν οι επιδοτούμενοι εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου.

Πηγή: dnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 10:30

Σχετικά Άρθρα

  • e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου
    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου

    Το ποσό των 1.185.877.772 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.788.952 δικαιούχους από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2024 στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανακοίνωσή του:

    Από τον e-ΕΦΚΑ:

    - στις 30 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 1.115.161.772 ευρώ σε 1.715.474 δικαιούχους για πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου,

    - στις 31 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 3.800.000 ευρώ σε 10.100 δικαιούχους για πληρωμή προκαταβολής συντάξεων Ν. 4778/2021 μηνός Νοεμβρίου,

    - από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου, θα καταβληθούν 13.300.000 ευρώ σε 600 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ και

    - στις 31 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 2.016.000 ευρώ σε 1.668 δικαιούχους για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών.

    Από τη ΔΥΠΑ θα καταβληθούν:

    - 20.000.000 ευρώ σε 33.000 δικαιούχους για επιδόματα ανεργίας και λοιπά επιδόματα,

    - 7.000.000 ευρώ σε 10.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας,

    - 19.000.000 ευρώ σε 18.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης,

    - 600.000 ευρώ σε 50 φορείς στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (πληρωμή εισφορών) και

    - 5.000.000 ευρώ σε 60 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».

    Πηγή: cnn.gr

  • Δημιουργείται κεντρικό μητρώο για τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων
    Δημιουργείται κεντρικό μητρώο για τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων

    Τη δημιουργία κεντρικού μητρώου στο οποίο θα εγγράφονται όλοι οι δικαιούχοι των κοινωνικών επιδομάτων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

    Πρέπει «να ξέρουμε ποιος παίρνει τι, γιατί το παίρνει» τόνισε και εξήγησε πως αυτή την στιγμή «δεν υπάρχει ένα κεντρικό μητρώο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μια συνολική εποπτεία».

    Παράλληλα, ανακοίνωσε πως τον Νοέμβριο θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίξει τον δρόμο για την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης τα Χριστούγεννα.

    Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε τα επιδόματα πρέπει να πηγαίνουν σε αυτούς που πράγματι τα έχουν ανάγκη και «γι' αυτό και το υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής αναθεώρησε τα επιδόματα».

    «Ο προϋπολογισμός είναι περίπου ο ίδιος κατά τι μεγαλύτερος, αλλά τα επιδόματα πηγαίνουν πια σε αυτούς που είναι περισσότερο φτωχοί, σε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη και όχι σε εκείνους που έχουν δικά τους αυξημένα περιουσιακά στοιχεία» είπε.

    Παράλληλα, πρόσθεσε πως το υπουργείο Εργασίας επίσης είναι σε φάση αναθεώρησης του επιδόματος ανεργίας, έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό και «θα έρθουμε και εμείς να κάνουμε ένα κεντρικό μητρώο επιδομάτων, όπως είναι στη Μεγάλη Βρετανία», προκειμένου να υπάρχει μια εποπτεία συνολική και για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και για τα επιδόματα του υπουργείου Εργασίας.

    Οι αυξήσεις εσόδων είναι συνδεδεμένες με την ανάπτυξη

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: «Οι αυξήσεις των εσόδων είναι απολύτως συνδεδεμένες με την ανάπτυξη από τη μια πλευρά και από την άλλη τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, χάρη στις συστηματικές προσπάθειες που κάνουμε.

    Αν εξαιρέσετε το τέλος της κλιματικής αλλαγής και το τέλος κρουαζιέρας που βασικά αφορούν στους τουρίστες τα οποία επιβλήθηκαν, κατά τα άλλα η κυβέρνηση έχει κάνει μόνο μειώσεις φόρων, έχει κάνει πάνω από 60 μειώσεις φόρων.

    Βεβαίως υπάρχουν περισσότερα έσοδα στον προϋπολογισμό, διότι αυξάνεται ο τζίρος στην αγορά. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε παραπάνω τουρισμό. Φαντάζομαι κανένας δεν το αμφισβητεί. Και ταυτόχρονα με διάφορες κινήσεις της κυβέρνησης, όπως είναι η σύνδεση με τις ταμειακές μηχανές, έχουμε παραπάνω έσοδα.

    Αυτοί που τα λένε αυτά και προσπαθούν να κάνουν μια σύγχυση ανάμεσα στα παραπάνω έσοδα και στους παραπάνω φόρους. Να μας πουν ποιοι είναι οι φόροι που αυξήθηκαν, επαναλαμβάνω, με την εξαίρεση αυτών των δύο».

    Πηγή: Cnn.gr
  • Συντάξεις Νοεμβρίου: Ποιοι θα πληρωθούν μετά την 28η Οκτωβρίου
    Συντάξεις Νοεμβρίου: Ποιοι θα πληρωθούν μετά την 28η Οκτωβρίου

    Πληρώθηκαν οι συντάξεις Νοεμβρίου για τους μη μισθωτούς, ενώ οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματά τους μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, καθώς θα είναι κλειστές οι τράπεζες.

    Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Νοεμβρίου

    • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
    • Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

    Σημειώνεται πως τα ποσά θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μία μέρα πριν, ως είθισται σε όλα τα επιδόματα.

    Δηλαδή το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου και αντίστοιχα το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι πληρωμές
    Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι πληρωμές

    Η πρώτη δόση πληρωμών αφορά τα ταμεία Μη Μισθωτών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

    Ξεκινά η πληρωμή για τις συντάξεις Νοεμβρίου με τους δικαιούχους να μπορούν να κάνουν ανάληψη από ATM.
    Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
    Αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
    Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κοινωνικά επιδόματα: Δημιουργείται κεντρικό μητρώο για τους δικαιούχους
    Κοινωνικά επιδόματα: Δημιουργείται κεντρικό μητρώο για τους δικαιούχους

    Τη δημιουργία κεντρικού μητρώου στο οποίο θα εγγράφονται όλοι οι δικαιούχοι των κοινωνικών επιδομάτων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

    Πρέπει «να ξέρουμε ποιος παίρνει τι, γιατί το παίρνει» τόνισε και εξήγησε πως αυτή την στιγμή «δεν υπάρχει ένα κεντρικό μητρώο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μια συνολική εποπτεία».

    Παράλληλα, ανακοίνωσε πως τον Νοέμβριο θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίξει τον δρόμο για την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης τα Χριστούγεννα.

    Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε τα επιδόματα πρέπει να πηγαίνουν σε αυτούς που πράγματι τα έχουν ανάγκη και «γι' αυτό και το υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής αναθεώρησε τα επιδόματα».

    «Ο προϋπολογισμός είναι περίπου ο ίδιος κατά τι μεγαλύτερος, αλλά τα επιδόματα πηγαίνουν πια σε αυτούς που είναι περισσότερο φτωχοί, σε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη και όχι σε εκείνους που έχουν δικά τους αυξημένα περιουσιακά στοιχεία» είπε.

    Παράλληλα, πρόσθεσε πως το υπουργείο Εργασίας επίσης είναι σε φάση αναθεώρησης του επιδόματος ανεργίας, έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό και «θα έρθουμε και εμείς να κάνουμε ένα κεντρικό μητρώο επιδομάτων, όπως είναι στη Μεγάλη Βρετανία», προκειμένου να υπάρχει μια εποπτεία συνολική και για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και για τα επιδόματα του υπουργείου Εργασίας.

    Οι αυξήσεις εσόδων είναι συνδεδεμένες με την ανάπτυξη

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: «Οι αυξήσεις των εσόδων είναι απολύτως συνδεδεμένες με την ανάπτυξη από τη μια πλευρά και από την άλλη τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, χάρη στις συστηματικές προσπάθειες που κάνουμε.

    Αν εξαιρέσετε το τέλος της κλιματικής αλλαγής και το τέλος κρουαζιέρας που βασικά αφορούν στους τουρίστες τα οποία επιβλήθηκαν, κατά τα άλλα η κυβέρνηση έχει κάνει μόνο μειώσεις φόρων, έχει κάνει πάνω από 60 μειώσεις φόρων.

    Βεβαίως υπάρχουν περισσότερα έσοδα στον προϋπολογισμό, διότι αυξάνεται ο τζίρος στην αγορά. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε παραπάνω τουρισμό. Φαντάζομαι κανένας δεν το αμφισβητεί. Και ταυτόχρονα με διάφορες κινήσεις της κυβέρνησης, όπως είναι η σύνδεση με τις ταμειακές μηχανές, έχουμε παραπάνω έσοδα.

    Αυτοί που τα λένε αυτά και προσπαθούν να κάνουν μια σύγχυση ανάμεσα στα παραπάνω έσοδα και στους παραπάνω φόρους. Να μας πουν ποιοι είναι οι φόροι που αυξήθηκαν, επαναλαμβάνω, με την εξαίρεση αυτών των δύο».

    Πηγή: Cnn.gr
  • Συντάξεις Νοεμβρίου 2024: Πότε θα μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων
    Συντάξεις Νοεμβρίου 2024: Πότε θα μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων

    Από το απόγευμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει σταδιακά το πρώτο μεγάλο κύμα πληρωμών που αφορά 2,4 εκατ. συνταξιούχους – Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Νοεμβρίου 2024 για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων.

    Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2024. Να επισημανθεί πως οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρώτο μεγάλο κύμα πληρωμών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, όμως οι συνταξιούχοι θα δουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης μέρας.

    Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου 2024 θα διενεργηθούν για 2.429.000 μη μισθωτούς την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

    Συγκεκριμένα:

    • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
    • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
    • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
    • Οι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) θα καταβληθούν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
    • Οι Επικουρικές Συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών) θα καταβληθούν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
    Συντάξεις Νοεμβρίου 2024 - Μισθωτοί

    Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου 2024 θα διενεργηθούν για σχεδόν 1.700.000 μισθωτούς την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

    • Το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Ο ΟΤΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
    • Οι Επικουρικές Συντάξεις του Δημοσίου θα καταβληθούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024

    Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • E-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων
    E-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων

    Από σήμερα, Δευτέρα (21/10) μέχρι και την Παρασκευή (25/10) θα καταβληθούν 1.194.550.000 ευρώ σε 2.474.880 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

    Αναλυτικότητα, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανακοίνωσή του θα καταβληθούν συνολικά 1.194.550.000 ευρώ σε 2.474.880 δικαιούχους.

    Από τον e-ΕΦΚΑ, στις 24 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η καταβολή 1.135.000.000 ευρώ σε 2.429.000 δικαιούχους για την πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Νοεμβρίου 2024.

    Επίσης, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 18.800.000 σε 750 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

    Από τη ΔΥΠΑ θα καταβληθούν:

    • 16.000.000 ευρώ σε 26.000 δικαιούχους για επιδόματα ανεργίας και λοιπά επιδόματα,
    • 700.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας,
    • 19.000.000 ευρώ σε 18.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης,
    • 50.000 ευρώ σε 70 δικαιούχους στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα και
    • 5.000.000 ευρώ σε 60 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».
    Πηγή: Cnn.gr
  • Συντάξεις Νοεμβρίου: Ποιοι πάνε ταμείο νωρίτερα - Όλες οι ημερομηνίες
    Συντάξεις Νοεμβρίου: Ποιοι πάνε ταμείο νωρίτερα - Όλες οι ημερομηνίες

    Νωρίτερα από την 28η Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου για τους μη μισθωτούς, ενώ οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματά τους μετά την αργία καθώς θα είναι κλειστές οι τράπεζες.

    Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Νοεμβρίου

    • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
    • Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

    Σημειώνεται πως τα ποσά θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μία μέρα πριν, ως είθισται σε όλα τα επιδόματα.

    Δηλαδή το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου και αντίστοιχα το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch