Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 09:43

Ολυμπία Βλαχαντώνη: Μια μαχήτρια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μια από τις πιο καθαρές και βροντερές φωνές στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ηλείας είναι η Ολυμπία Βλαχαντώνη. Μια γυναίκα που ξέρει πως να διαπραγματεύεται και να κερδίζει. Που ξέρει να ελίσσεται και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Η εμπλοκή της στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Ηλείας, στο πλευρό του Κώστα Λεβέντη, μόνο θετικό αποτύπωμα μπορεί να έχει.

Ως μεσίτρια με δραστηριότητα στην Ηλεία αλλά και σε άλλες “προνομιακές” περιοχές της χώρας μας, γνωρίζει καλά τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και το πως μπορούν να αξιοποιηθούν με αναπτυξιακή προοπτική, συμβάλλοντας έτσι στο “όραμα” που έχει για το νομό ο Κώστας Λεβέντης.

Η Ολυμπία Βλαχαντώνη δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate την τελευταία 15ετία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διατηρεί μεσιτικά γραφεία στον Πύργο και την Αμαλιάδα, αλλά επιχειρεί σε όλη τη χώρα, με διεθνείς συνεργασίες.

Όπως η ίδια δηλώνει, “… η απόφαση μου να ασχοληθώ με το Επιμελητήριο Ηλείας βασίζεται στην αντίληψή μου για τον φορέα αυτό. Το Επιμελητήριο είναι μια Κρυφή Δύναμη. Μπορεί να αλλάξει πολλά στον τόπο μας. Η Κυβέρνηση δεν μας «βλέπει». Αυτή την Κρυφή Δύναμη να την αξιοποιήσουμε για να φέρουμε ριζικές αλλαγές και ανάπτυξη προς όφελος της Ηλείας μας. Το Επιμελητήριο είναι ένα Δυνατό Εργαλείο για όλους μας. Όλοι μαζί, με θέληση, μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει σωστά. Με ανθρώπους της αγοράς, που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της, θα αναδείξουμε τις δυνατότητες και τη δύναμή του, ώστε να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας”.

Η Ολυμπία Βλαχαντώνη σπούδασε «Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και «Βοηθός Συμβολαιογράφου» στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολήθηκε την περίοδο 2002-2006 με τον κλάδο των ασφαλειών, καταγράφοντας πανελλήνιες διακρίσεις για την εταιρία ING, έναν από τους παγκόσμιους κολοσσούς του χώρου.

Το 2009 αποφάσισε να περάσει στον κλάδο του Real Estate, ανοίγοντας το πρώτο της γραφείο στην Αμαλιάδα και την επόμενη χρονιά το δεύτερο στον Πύργο, τα οποία συνεχίζει να διατηρεί έως σήμερα.

Στην διαδρομή της στο χώρο της μεσιτίας ακινήτων έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες, που απέφεραν σημαντικές επιτυχίες στην πώληση και διαχείριση ακινήτων στην Ηλεία και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κινείται πέραν της Ηλείας, σε περιοχές υψηλού αγοραστικού ενδιαφέροντος, όπως η Κρήτη, η Μάνη, η Κέρκυρα και η Αττική. Ενδεικτικές είναι οι συνεργασίες της με εταιρίες Real Estate από τα Αραβικά κράτη, το Λίβανο, τη Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Είναι μητέρα τριών παιδιών, της Χρύσας - Πολιτικού Μηχανικού, της Νίκης - Ιατρού και του Άγγελου - μαθητή λυκείου και είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βυθούλκα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 09:43
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο