Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 16:00

Παραλειπόμενα από την ΔΟΑ

Γράφτηκε από
Ad Slot

sxolio1

Μπορεί ο Γαβρίλης Λιατσής να γκρινιάζει για τις σχέσεις του δήμου Πύργου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά φαίνεται πως ο στόχος της γκρίνιας δεν είναι ο Κατσιφάρας. Άλλωστε μαζί κάθισαν και παρακολούθησαν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου στη ΔΟΑ και πολλές φορές τους είδαμε να συζητούν μαζί για διάφορα θέματα.

sxolio2

Και ο Γιάννης Κουτσούκος του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Δημήτρη Μπαξεβανάκη του ΣΥΡΙΖΑ. Στα έδρανα της Βουλής τους χωρίζουν πολλά, εντός Ηλείας μάλλον όχι, έκατσαν μαζί…

sxolio3

Οι τρεις παράγοντες της Ηλείας που πρώτοι υπέγραψαν την ιδρυτική χάρτα του Διεθνούς Κέντρου Επιστημών και Ελληνικών Αξιών, έκατσαν μαζί στα έδρανα. Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Θύμιος Κοτζάς και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Sxolio4

Νέοι - και ωραίοι – προερχόμενοι από το χώρο του κέντρου και του ΠΑΣΟΚ μαζί με έναν από τους πρώην υπουργούς του Κινήματος. Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος, η περιφερειακή σύμβουλος και πρόεδρος του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Εύη Βεργοπούλου και η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη για θέματα Ολυμπισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Ρόη Αντωνοπούλου, με τον Πέτρο Ευθυμίου.

Sxolio6

Με εγκαρδιότητα χαιρέτισε τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, και μάλιστα δύο φορές μέσα σε δέκα λεπτά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Η πρώτη λίγο πριν φύγει μέσα στην αίθουσα του συνεδρίου και η δεύτερη πιο ιδιωτικά και μάλιστα με εναγκαλισμό εκ μέρους του Προέδρου έξω λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και τους συνδέει μια στενή φιλία, πέραν της πολιτικής.

Sxolio7

«Θύμα» των φωτορεπόρτερ έπεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τιμερμανς. Με βήμα όπισθεν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που χαιρετούσε τους επίσημους κατά την είσοδό του, οι φωτορεπόρτερ άθελά τους – αλλά και πιεζόμενοι από την φρουρά του Προέδρου – έπεσαν πάνω στους δύο άντρες, με τον Μητροπολίτη να υποχωρεί αρκετά μέτρα για να τους αποφύγει. Μάταια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φώναξε «προσέξτε το Σεβασμιότατο» το ατύχημα δεν απεφεύχθη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 04:39
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο