Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 18:43

Τι κάνουν οι 7 στους 10 πριν φύγουν για διακοπές – Θα εκπλαγείτε

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σας αγχώνει η σκέψη του βρόμικου σπιτιού κατά την επιστροφή από τις διακοπές; Κι όμως, δεν είστε οι μόνοι

Ανατριχιάζετε στη σκέψη ότι σας περιμένει ένα βρόμικο σπίτι μετά τις διακοπές; Φρίττετε με τη γρατζουνιά που «χάρισε» στην αγαπημένη σας βαλίτσα η τελευταία σας απόδραση; Φαντάζουν υπερβολικά αλλά δεν είστε μόνοι. Τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς νιώθουν ότι πρέπει να αφήσουν το σπίτι να αστράφτει πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας με 2.000 συμμετέχοντες, την οποία πραγματοποίησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Talker Research για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας με προϊόντα και συστήματα καθαρισμού.

Συγκεκριμένα, οι απαντήσεις για τις δουλειές του σπιτιού πριν τις διακοπές έδειξαν ότι:

  • πάνω από το 75% των ερωτηθέντων προτιμούν να καθαρίσουν ολόκληρο το σπίτι πριν φύγουν
  • ο μέσος Αμερικανός προετοιμάζεται για το ταξίδι του πάνω από δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Ως προς την καθαριότητα, όσοι φροντίζουν για τις δουλειές του σπιτιού εστιάζουν κυρίως:

  • στο πλύσιμο ρούχων (77%)
  • στα πλύσιμο πιάτων (66%)
  • στο καθάρισμα του μπάνιου (58%)
  • στο σκούπισμα και σφουγγάρισμα (56%).

Αν και για το 66% το επερχόμενο ταξίδι θα γίνει κίνητρο να καθαρίσουν το σπίτι, για έναν στους δύο (51%) θα αποτελέσει αιτία άγχους και πανικού, στη σκέψη μόνο ότι θα πρέπει να συμμαζέψουν μετά από μακρά απουσία λόγω των διακοπών.

«Το νοικοκυριό πριν από το ταξίδι με βοηθά να χαλαρώσω και να απολαύσω τις διακοπές ακόμα περισσότερο, γνωρίζοντας ότι μπορώ να επιστρέψω σε ένα καθαρό σπίτι» σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Καθαρές αποσκευές

Εκτός από τον τις δουλειές του σπιτιού, οι ταξιδιώτες θα αφιερώσουν χρόνο και για την περιποίηση και των αντικειμένων που χρησιμοποιούν συχνά κατά τις αποδράσεις τους, όπως αποσκευές και παπούτσια. Ειδικότερα:

  • 40% των ταξιδιωτών καθαρίζουν τις βαλίτσες τους πριν το ταξίδι.
  • οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν τις βαλίτσες τους σε επτά ταξίδια κατά μέσο όρο.
  • 26% καθάρισαν τις βαλίτσες τους την τελευταία εβδομάδα.

Ο λόγος για τη φροντίδα των προσωπικών αντικειμένων είναι το αίσθημα «ντροπής» που τους προκαλεί συχνά η ταλαιπωρημένη όψη τους από τα χρόνια ή τη φθορά, και πρόκειται κυρίως για:

Για να το αποφύγουν αυτό, το 55% των ταξιδιωτών θεωρούν «ύψιστη προτεραιότητα» να ελέγχουν την κατάσταση των παραπάνω αντικειμένων πολύ το ταξίδι τους. Αν και οι ερωτηθέντες φροντίζουν να καθαρίζουν τις βαλίτσες (40%) και τις χειραποσκευές (39%) πριν το ταξίδι τους, η έρευνα διαπιστώνει ότι ακόμη περισσότεροι ταξιδιώτες τις καθαρίζουν μόνο μετά την επιστροφή τους.

Πηγή: Ygeiamou.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 13:22

Σχετικά Άρθρα

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν
    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν

    Απίστευτη χλιδή στο σπίτι που αγόρασαν Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

    Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πλήρωσαν το ποσό ρεκόρ των 72,3 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 66,38 εκατ. ευρώ) για μια έπαυλη στο Μαϊάμι Μπιτς.

    Όπως έγραψε την Τετάρτη (16/10) το εξειδικευμένο The Real Deal, η αγορά έκλεισε την περασμένη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ρίχνοντας κατά κάποια εκατομμύρια την αρχική τιμή πώλησης, η οποία ήταν 80 εκατ. δολάρια (73,4 εκατ. ευρώ).

    Και πάλι όμως, το συγκεκριμένο ποσό είναι το υψηλότερο που έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής για ένα ακίνητο στην αποκλειστική περιοχή του Νορθ Μπέι του Μαϊάμι, όπου αφθονούν οι κατοικίες πλουσίων και διάσημων.

    Το νέο σπίτι των Μπέκαμ είναι χτισμένο σε οικόπεδο 24.281 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερις τουαλέτες, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, πισίνα και υπαίθρια κουζίνα και καθιστικό. δωμάτιο , όπως αναφέρει το TheRealDeal.

    Πωλητής είναι ο επιχειρηματίας Νίκλας ντε λα Μότε, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2018 για 10 εκατομμύρια δολάρια (9,1 εκατομμύρια ευρώ), αλλά δεκαπλασίασε την τιμή του με την κατασκευή ενός νέου πολυτελούς αρχοντικού στο οικόπεδο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό στούντιο Choeff Levy Fischman.

    Ο Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, έχει επίσης στην ιδιοκτησία του έναν πλήρη όροφο στον πύργο του One Thousand Museum που σχεδιάστηκε από την αείμνηστη Ιρακινή αρχιτέκτονα Ζάχα Χανίντ στο κέντρο του Μαϊάμι.

    Πλήρωσαν περίπου 19,8 εκατομμύρια δολάρια (18,1 εκατομμύρια ευρώ) για 929 τετραγωνικά μέτρα το 2020, η οποία, σύμφωνα με το The Real Deal, δεν έχει τεθεί προς πώληση παρά την αγορά του νέου σπιτιού.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL
  • Φωκίδα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε σπίτι - Ήταν νεκρός εδώ και δύο εβδομάδες
    Φωκίδα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε σπίτι - Ήταν νεκρός εδώ και δύο εβδομάδες

    Σε προχωρημένη σήψη η σορός που εντοπίστηκε σε σπίτι στη Φωκίδα.

    Νεκρός μέσα στο σπίτι, δύο περίπου εβδομάδες μετά τον θάνατό του, εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Φωκίδα.

    Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, το μοιραίο φέρεται να επήλθε τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα, καθώς η σορός του βρισκόταν σε αποσύνθεση.

    Από το ΑΤ Ευπαλίου που ανέλαβε την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του
    Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του

    Φωτιά στο σπίτι του έβαλε ένας άνδρας στον οικισμό Καβύλη της Ορεστιάδας μετά από καβγά με τη σύζυγό του.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10) το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν και κατελήφθη από αμόκ κι έβαλε φωτιά στο σπίτι, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

    Καταστράφηκε το σπίτι - Δίωξη στον δράστη

    Το ζευγάρι με τα παιδιά τους κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το σπίτι και να μην εγκλωβιστούν από τις φλόγες. Άμεσα έφτασαν στο σημείο και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του σπιτιού καταστράφηκε και δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

    Ο δράστης αφού προσήχθη για προανάκριση στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Καλάβρυτα: Στις φλόγες δύο σπίτια - Απομάκρυναν με ασφάλεια την ηλικιωμένη που είχε εγκλωβιστεί
    Καλάβρυτα: Στις φλόγες δύο σπίτια - Απομάκρυναν με ασφάλεια την ηλικιωμένη που είχε εγκλωβιστεί

    Ώρες αγωνίας στην Λυκούρια Καλαβρύτων όταν αργά το απόγευμα της Δευτέρας ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία όπου διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

    Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, και κάτοικοι της του χωριού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε άμεσα και απομακρύνθηκε με ασφάλεια. Η πυρκαγιά προχώρησε και το διπλανό σπίτι από αυτό που ξέσπασε.
    Στην επιχείρηση συμμετείχαν 4 οχήματα με 6 άντρες, όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, όχημα του Α.Τ. Κλειτορίας και εθελοντές.

    Πηγή: Kalavrytanews.gr

  • Eurostat: Μετά τα 30 εγκαταλείπουν οι Έλληνες το πατρικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ
    Eurostat: Μετά τα 30 εγκαταλείπουν οι Έλληνες το πατρικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

    Oι νέοι στην Ελλάδα εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην ΕΕ το εγκαταλείπουν -κατά μέσο- όρο μετά τα 26, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, το 2023, οι νέοι σε όλη την ΕΕ εγκατέλειψαν το γονικό σπίτι τους κατά μέσο όρο σε ηλικία 26,3 ετών, από 26,4 ετών το 2022.

    Τρίτοι από το τέλος oι Έλληνες

    Περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους αργούν να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους οι Κροάτες, οι Σλοβάκοι και οι Έλληνες. Ειδικότερα, ο υψηλότερος μέσος όρος ηλικιών, 30 ετών και άνω, καταγράφηκε στην Κροατία (31,8 ετών), τη Σλοβακία (31), την Ελλάδα (30,6), την Ισπανία (30,4), τη Βουλγαρία και την Ιταλία (30 ετών και οι δύο). Αντίθετα, οι χαμηλότερες μέσες ηλικίες, όλες κάτω των 23 ετών, καταγράφηκαν στη Φινλανδία (21,4 έτη), τη Σουηδία και τη Δανία (και οι δύο 21,8) και την Εσθονία (22,8). Ακολουθούν η Ολλανδία (23,3 έτη), η Γαλλία (23,7) και η Γερμανία (23,9).

    Το 2023, το ποσοστό των νέων ηλικίας 15-29 ετών που ζούσε σε υπερπλήρη νοικοκυριά (overcrowded households) στην ΕΕ ανερχόταν σε 26%. Αυτό το ποσοστό είναι 9,2 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από το ποσοστό του συνολικού πληθυσμού που ζει σε υπερπλήρη νοικοκυριά στην ΕΕ (16,8%). Μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ, το 2023, το υψηλότερο ποσοστό νέων που ζουν σε υπερπλήρη νοικοκυριά καταγράφηκε στη Ρουμανία (59,4%), τη Βουλγαρία (55,3%) και τη Λετονία (54,8%). Αντίθετα, τα χαμηλότερα ποσοστά σημειώθηκαν στη Μάλτα (3,9%), την Κύπρο (4%) και την Ιρλανδία (4,4%).

    Το 46% ζει σε υπερπλήρη νοικοκυριά

    Στην Ελλάδα, το ποσοστό των νέων που ζούσαν σε υπερπλήρη νοικοκυριά ανήλθε το 2023 στο 46%, έναντι ποσοστού 27,5% για τον συνολικό πληθυσμό. Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ νέων και συνολικού πληθυσμού που ζουν σε υπερπλήρη νοικοκυριά καταγράφηκαν στη Βουλγαρία (+20,4 π.μ.), στη Ρουμανία (+19,4 π.μ.) και στην Ελλάδα (+18,5 π.μ.). Ως «υπερπλήρες» ορίζεται το νοικοκυριό που δεν έχει ελάχιστο αριθμό δωματίων ανάλογα με τα μέλη του. Για παράδειγμα, εάν το νοικοκυριό δεν διαθέτει ένα δωμάτιο για κάθε μεμονωμένο άτομο ηλικίας 18 ετών και άνω.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Εργάζεστε από το σπίτι; Αυτή η λάθος κίνηση αυξάνει τον κίνδυνο για άγχος και burnout
    Εργάζεστε από το σπίτι; Αυτή η λάθος κίνηση αυξάνει τον κίνδυνο για άγχος και burnout

    Οι σύγχρονοι επαγγελματίες βάλλονται από ένα παράδοξο φαινόμενο: Υπερπληροφόρηση και ταυτόχρονος φόβος μήπως χαθεί κάτι σημαντικό - πώς αυτό επηρεάζει την ψυχική τους υγεία και αλλά και την εργασιακή πραγματικότητα;

    Σε έναν τόσο συνδεδεμένο κόσμο, η αίσθηση της αδιάκοπης υποχρεωτικής ψηφιακής παρουσίας και η απουσία της δυνατότητας αποσύνδεσης, έστω και για λίγο, έχουν δημιουργήσει ένα φαινόμενο ψυχικής υγείας, γνωστό ως FoMO (Fear of Missing Out) ή αλλιώς τον φόβο της απώλειας, κυρίως πληροφοριών κι ευκαιριών αλληλεπίδρασης. Παραδοσιακά, το FoMO έχει συσχετιστεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέον όμως αποτελεί αυξανόμενη ανησυχία στον εργασιακό χώρο. Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο φόβος αυτός, σε συνδυασμό με την υπερφόρτωση πληροφοριών που χαρακτηρίζει τους σύγχρονους εργαζόμενους, ανάγεται στην κυρίαρχη αιτία πίσω από την ψυχική δυσφορία και την επαγγελματική εξουθένωση. Τα σχετικά ευρήματα δημοσιεύονται στο SAGE Open.

    Ερευνητές από τις Σχολές Ψυχολογίας και Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ ανέλυσαν στοιχεία έρευνας από 142 εργαζόμενους, για να διερευνήσουν τη «σκοτεινή πλευρά» της ψηφιακής εργασίας και διαπίστωσαν ότι οι εργαζόμενοι που ανησυχούν ότι χάνουν κρίσιμες πληροφορίες και υπερφορτώνονται από τη συνεχή ροή της ψηφιακής επικοινωνίας είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από άγχος και επαγγελματική εξουθένωση. Η παρούσα μελέτη βασίζεται σε προηγούμενες έρευνες που διαπίστωσαν επίσης ότι οι εργαζόμενοι που διαχειρίζονται πιο συνειδητά την παρουσία τους στον ψηφιακό εργασιακό χώρο είναι πιο ανθεκτικοί απέναντι στο άγχος και την υπερφόρτωση πληροφοριών.

    «Ο ψηφιακός χώρος εργασίας αναγνωρίζεται πλέον ως βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα των οργανισμών, επιτρέποντας την παραγωγικότητα και την ευελιξία των εργαζομένων μέσα από την υβριδική εργασία. Ωστόσο, πρέπει επίσης να εξεταστούν τα πιθανά μειονεκτήματα όσον αφορά στην ευημερία των εργαζομένων, ιδίως λόγω του πολλαπλασιασμού των ψηφιακών καναλιών και εργαλείων επικοινωνίας», επισημαίνει η Elizabeth Marsh, διδακτορική φοιτήτρια στη Σχολή Ψυχολογίας.

    Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν τις εμπειρίες τους σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις των ψηφιακών εργασιακών περιβαλλόντων, όπως το άγχος, η υπερφόρτωση και το FoMO. Τα αποτελέσματα έδειξαν σαφώς ότι οι προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση των πληροφοριών -τόσο ο φόβος της απώλειας πληροφοριών, όσο και η αίσθηση της υπερφόρτωσης- είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για την ευημερία των εργαζομένων. Τα ζητήματα αυτά, μάλιστα, δεν τους επηρεάζουν μόνο άμεσα, αλλά επιδεινώνουν επίσης το συνολικό άγχος που συνδέεται με την ψηφιακή εργασία.

    «Η πληθώρα πληροφοριών που ρέει μέσα από κανάλια όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα intranets ή τα εργαλεία συνεργασίας μπορεί να οδηγήσει τους εργαζόμενους να ανησυχούν ότι χάνουν κάτι και, ταυτόχρονα, να αισθάνονται υπερφορτωμένοι καθώς προσπαθούν να συμβαδίσουν», εξηγεί η δρ. Marsh, προσθέτοντας: «Για να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τον υπερπληθώρα πληροφοριών, θα πρέπει να δοθεί σοβαρή και διαρκής προσοχή τόσο στη βελτιστοποίηση της διαχείρισής τους, όσο και στην υποστήριξη του πληροφοριακού αλφαβητισμού».

    Η έρευνα παρέχει, επιπλέον, πρακτικές συστάσεις στους εργοδότες, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να γίνουν επενδύσεις για τον εξορθολογισμό της ποσότητας και της ροής πληροφοριών που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι. Επιπλέον, τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τα ευρήματα για να αναπτύξουν πολιτικές και προγράμματα κατάρτισης που βοηθούν τους εργαζομένους να διαχειρίζονται καλύτερα τις ψηφιακές πληροφορίες, με τρόπο που να υποστηρίζει τόσο την ευημερία, όσο και την παραγωγικότητά τους.

    Πηγή: Ygeiamou.gr
  • Λήμνος: Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους
    Λήμνος: Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους

    Ένας 52χρονος και μια ηλικιωμένη ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους - Ο θάνατός τους προκλήθηκε λόγω αναθυμιάσεων από τη φωτιά

    Δύο άνθρωποι στη Λήμνο βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ σε οικία στην περιοχή Ανδρωνίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Ο θάνατός τους φαίνεται να προήλθε από αναθυμιάσεις καθώς δεν έφεραν εγκαύματα

    Άμεσα εκλήθη η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 11 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr, οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν έναν άντρα 52 ετών και μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι οποίοι δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

    Η άτυχη ηλικιωμένη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη.

    Τον 52χρονο και την ηλικιωμένη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο του νησιού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

    Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κανείς από τους δύο δεν έφερε εγκαύματα και όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του προήλθε από τις αναθυμιάσεις.

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο