Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:21

Δήλωση Νίκου Καλάκου για τη συμπλήρωση 15 ετών από την τραγωδία του 2007

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Συμπληρώθηκαν δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα που η Ηλεία υπέστη μια τεράστια ανθρωπιστική, οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή. Θα θυμόμαστε για πάντα και θα τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη των σαράντα τεσσάρων συμπολιτών μας που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους εξαιτίας της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς τον Αύγουστο του 2007. Τα χρόνια που ακολούθησαν, έδειξαν ότι δυστυχώς δεν διδαχτήκαμε όλοι από τα λάθη μας, διότι ανάλογη τραγωδία επαναλήφθηκε το 2018 στο Μάτι, ενώ η διαχείριση των πόρων που συγκεντρώθηκαν για την ανοικοδόμηση της Ηλείας και η αδυναμία εφαρμογής σχεδίου ανασυγκρότησης από τις κυβερνήσεις που το εξήγγειλαν προεκλογικά αλλά δεν το εφάρμοσαν, ανέδειξε τις διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής πολιτείας. Σήμερα που η κλιματική κρίση έχει αυξήσει κατακόρυφα τον κίνδυνο νέας καταστροφικής πυρκαγιάς και στην Ηλεία το βιώνουμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι, έχουμε χρέος να υλοποιήσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Ηλείας. Η κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει τις πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση και ως Ηλείοι θα είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας. Το χρωστάμε στους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και στις επόμενες γενιές».

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:20

Σχετικά Άρθρα

  • Μητρόπουλος: Δεκαεπτά χρόνια από την πυρκαγιά που άλλαξε τη Ζαχάρω, την Ηλεία και την Ελλάδα
    Μητρόπουλος: Δεκαεπτά χρόνια από την πυρκαγιά που άλλαξε τη Ζαχάρω, την Ηλεία και την Ελλάδα

    Δεκαεπτά χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές της Ζαχάρως και της Ηλείας συμπληρώνονται σήμερα και η Ηλεία τιμά τους αδικοχαμένους στις φλόγες ανθρώπους της.

    Το πρωί του Σαββάτου στις 9.30 θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση από το Πυροσβεστικό Σώμα για τους τρεις εποχικούς πυροσβέστες Ανδρέα Τζούμα, Γιάννη Δρακόπουλο και Θανάση Νιάρχο, που έπεσαν στο καθήκον στη "στροφή της Αρτέμιδας" μαζί με άλλους πολίτες.

    Το απόγευμα θα τελεστεί στις 7 και η επιμνημόσυνη δέηση από τους συγγενείς των θυμάτων - συνολικά - στο σημείο της τραγωδίας.

    Στο μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα ο δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Μητρόπουλος αναφέρει τα εξής:

    "Στις 24 Αυγούστου συμπληρώνονται 17 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή μας. Μια πυρκαγιά που οι συνέπειές της είναι αισθητές, ακόμα και σήμερα, στον τόπο μας.

    Το 2007 απετέλεσε μια τραγική περίοδο. Βιώσαμε τον σκληρό χαμό 63 ανθρώπων στον τόπο μας, 27 εκ των οποίων στη στροφή του δρόμου στην μαρτυρική Αρτέμιδα, όπου θα εγκλωβιστούν, θα τους φτάσουν οι φλόγες και θα βρουν τραγικό τέλος.
    63 συνάνθρωποι μας. Υπήρξαν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες. Άφησαν πίσω τους οικογένειες σε απόγνωση, με αβάστακτο πόνο και πληγές που δεν θα κλείσουν ποτέ. Οι τραγικές αυτές απώλειες, καθώς και οι στιγμές που βιώσαμε, έχουν αποτυπωθεί τόσο βαθιά μέσα μας, που η θύμηση απλά και μόνο του 2007 μάς δημιουργεί συναισθήματα ανείπωτης θλίψης και στεναχώριας.

    Η πυρκαγιά του 2007 είναι μια ανοιχτή πληγή για τον τόπο μας. Οι επιπτώσεις της στην οικονομία της περιοχής οδήγησαν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, κυρίως νέων, στην αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, μακριά από τον τόπο τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην ευρύτερη περιοχή κάηκαν κατ’ εκτίμηση 60.000 ζώα, 4.000.000 ελαιόδεντρα έγιναν στάχτη, 1.500 σπίτια καταστράφηκαν και πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας έμειναν άστεγοι.

    Ταυτόχρονα, επήλθαν συνέπειες και στο φυσικό περιβάλλον. Σύμφωνα με έρευνες Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην περιοχή παρέμειναν αισθητές, αφού τόσο οι πλημμύρες όσο και οι κατολισθήσεις παρουσίασαν ραγδαία αύξηση.

    Διαπιστώθηκε ότι αποκλειστικά εξαιτίας της πυρκαγιάς του 2007, οι πλημμύρες εντάθηκαν κατά 3,3 φορές και οι κατολισθήσεις κατά 5,6 φορές.

    Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι συνεχίζουμε να υφιστάμεθα τις συνέπειες της πυρκαγιάς, σε όλους τους κοινωνικοοικονομικούς πυλώνες της περιοχής μας.

    Η 24η Αυγούστου είναι η επέτειος μιας βαθιάς απώλειας που συνεχίζεται σε όλους του τομείς. Μέσα σ’ αυτό το δύσκολο και, συναισθηματικά, βαρύ περιβάλλον που βιώνουμε, χρειάζεται να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά.

    Να μετουσιώσουμε τη θλίψη και την οργή σε δημιουργία, ώστε να αγωνιστούμε και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στον τόπο μας. Το οφείλουμε σ’ αυτούς που τόσο άδικα χάθηκαν στις φλόγες. Το οφείλουμε στις νέες γενιές που ακολουθούν.

    Ας είναι αιωνία η μνήμη των συνανθρώπων μας κι ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να σταθεί ξανά η περιοχή μας γερά στα πόδια της".

    Δείτε εικόνες από τις πυρκαγιές της 24ης 25ης και 26ης Αυγούστου, στη Ζαχάρω, τον Πύργο και την Ολυμπία...

    foties zaxaro 1

    foties zaxaro 2

    foties zaxaro 5

    foties zaxaro 6

    foties zaxaro 7

    foties zaxaro 8

    foties zaxaro 10

    foties zaxaro 11

    foties zaxaro 12

    foties zaxaro 15

    foties zaxaro 31

    foties zaxaro 13

    foties zaxaro 38

    foties zaxaro 32

    foties zaxaro 36

    foties zaxaro 37

    foties zaxaro 39

    foties zaxaro 16

    foties zaxaro 17

    foties zaxaro 18

    foties zaxaro 19

    foties zaxaro 20

    foties zaxaro 21

    foties zaxaro 22

    foties zaxaro 23

    foties zaxaro 24

    foties zaxaro 25

    foties zaxaro 26

    foties zaxaro 27

    foties zaxaro 28

    foties zaxaro 29

    foties zaxaro 30

  • Μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για τα 16 χρόνια από τις πυρκαγιές του 2007 
    Μήνυμα Δ. Αυγερινοπούλου για τα 16 χρόνια από τις πυρκαγιές του 2007 

    «Σήμερα, δεκαέξι χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, με σεβασμό τιμούμε την μνήμη των συμπολιτών μας και των πυροσβεστών που χάθηκαν στην άνιση μάχη με τις φλόγες, φλόγες που πλήγωσαν βαθιά τη ζωή και τη φύση.

    Δεκαέξι χρόνια μετά, οι πυρκαγιές στην Ηλεία εξακολουθούν να αποτελούν ορόσημο και να οδηγούν την μεγάλη εθνική προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες τόσο στον τομέα της πρόληψης, που είναι και ο πιο σημαντικός, όσο και άμεσης απόκρισης και ουσιαστικής μέριμνας για την αποκατάσταση των φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών. Στόχοι που γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί καθώς η κλιματική κρίση διαμορφώνει όλο και πιο απαιτητικές συνθήκες, με τις πυρκαγιές να παρουσιάζουν αυξημένη ένταση και συχνότητα.

    Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η πυρκαγιά αποτελεί έναν κίνδυνο τις διαστάσεις του οποίου δεν μπορούμε να προβλέψουμε και, ως εκ τούτου, τονίζουμε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα για την ανάληψη συλλογικής δράσης.

    Η φύση είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, η πηγή της ζωής μας την οποία με κάθε τρόπο να την προστατεύσουμε».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ηλεία - Δεν ξεχνώ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των πεσόντων πυροσβεστών στην Αρτέμιδα
    Ηλεία - Δεν ξεχνώ: Τελέστηκε το μνημόσυνο των πεσόντων πυροσβεστών στην Αρτέμιδα

    Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης στη μοιραία στροφή της Αρτέμιδας - στο σημείο "0" - η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της 24ης Αυγούστου 2007.

    16 χρόνια μετά η θυσία των εποχικών πυροσβεστών Ανδρέα Τζούμα, Γιάννη Δρακόπουλου και Θανάση Νιάρχου. μαζί με δεκάδες άλλους πολίτες, δεν μπορεί να ξεχαστεί

    Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων όπου άνηκαν διοργάνωσε τη λιτή αυτή τελετή, όπου παρέστη άγημα πυροσβεστών της υπηρεσίας, ο διοικητής Π.Υ. Ηλείας Πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Αντιπύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Π.Κ. Κρεστένων Ανθυποπυραγός Κώστας Δρακόπουλος, ο δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως, Τάσος Κάπος.

    Παρόντες όπως κάθε χρόνο με ένα πόνο βουβό, οι συγγενείς και οι φίλοι των αδικοχαμένων πυροσβεστών καθώς συγγενείς πολιτών που έχασαν τη ζωή τους στην ίδια ημέρα στο ίδιο σημείο.

    Να θυμίσουμε πως το απόγευμα στις 6.30, θα τελεστεί όπως πάντα σε κλειστό κύκλο το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας από τους συγγενείς στο ίδιο σημείο.

    Mnimosino Puro 2

    Mnimosino Puro 3

    Mnimosino Puro 4

    Mnimosino Puro 5

    Mnimosino Puro 6

    Mnimosino Puro 7

    Mnimosino Puro 8

    Mnimosino Puro 9

    Mnimosino Puro 10

    Mnimosino Puro 11

    Mnimosino Puro 12

    Mnimosino Puro 13

  • Δήλωση του Δημάρχου Ζαχάρως με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαέξι ετών από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία
    Δήλωση του Δημάρχου Ζαχάρως με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαέξι ετών από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία

    Η 24η Αυγούστου αποτελεί ημέρα Μνήμης και Πένθους για τους συνανθρώπους μας που άδικα έχασαν τη ζωή τους κατά τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Σαν σήμερα πριν δεκαέξι χρόνια στην Ηλεία και το δήμο Ζαχάρως συγκεκριμένα, ειδικά στο σημείο της στροφής προς Αρτέμιδα, γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα του καλοκαιριού. Η περιοχή μας υπέστη μια ολέθρια ανθρωπιστική, οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή, ενώ τα χρόνια που ακολούθησαν έως και σήμερα δείχνουν πως δεν διδαχτήκαμε από τα λάθη μας.

    Με ζωντανές τις μνήμες του 2007 και με ανεξέλεγκτες πυρκαγιές να πλήττουν αυτές τις μέρες τον Έβρο, τη Ροδόπη, την Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια και άλλα μέτωπα της Ελλάδας, αφήνοντας πίσω τους μέχρι στιγμής 26 νεκρούς και περισσότερα από 400.000 στρέμματα καμένης γης, φέρνουμε στις σκέψεις μας τους 37 συνανθρώπους μας που βρήκαν το 2007 τραγικό θάνατο, τις οικίες και τα 400.000 στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

    Όλοι συμπάσχουμε με σεβασμό στον πόνο και το πένθος των φίλων και των οικογενειών των θυμάτων. Η 24η Αυγούστου αποτελεί ημέρα μνήμης των συνανθρώπων μας. Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να αποτελεί και ημέρα υπενθύμισης των μέτρων που πρέπει να λάβει η πολιτεία ώστε να προλαμβάνει τέτοια τραγικά περιστατικά και να στηρίζει εμπράκτως τους δήμους που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και που μόνο με δικές τους δυνάμεις προσπαθούν να ανακάμψουν.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αντίπαλός μας μόνο τα προβλήματα των πολιτών
    Αντίπαλός μας μόνο τα προβλήματα των πολιτών

    Του Νίκου Καλάκου

    Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου επανεπιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά. Η ισχυρή αυτοδυναμία για δεύτερη φορά έδειξε πως οι Έλληνες πολίτες επιβράβευσαν την κυβέρνηση της τετραετίας 2019-2023, κάτι που αποτελεί ταυτόχρονα τιμή και ευθύνη.

    Η ταυτόχρονη «καθίζηση» του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά κάτω από το 20% έδειξε πως η τοξική και διχαστική ρητορική της προηγούμενης δεκαετίας με το «σκίσιμο» των μνημονίων δεν πείθει, διότι ο κόσμος δεν ξαναπαραμυθιάζεται.

    Δυστυχώς, τα τεχνάσματα του Τσίπρα με την απλή αναλογική και τις αναπόφευκτες διπλές εκλογές οδήγησαν στο να έχουμε στο Κοινοβούλιο νέα κόμματα που εκφέρουν λόγο διχαστικό, εθνικιστικό και αντι-ευρωπαϊκό. Ελπίζω πως η χώρα θα σταματήσει πλέον να πληρώνει βαρύ τίμημα για τις ολέθριες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα.

    Ο μοναδικός αντίπαλος της αξιόλογης και μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης που συγκρότησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα προβλήματα των πολιτών, ειδικά των κοινωνικά ευάλωτων, και οι εξωγενείς κρίσεις που βιώνει η ανθρωπότητα και οι οποίες δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.

    Με την τοποθέτηση υπουργών από όλα τα ιδεολογικά ρεύματα που συνθέτουν μια σύγχρονη και ανανεωμένη Κεντροδεξιά, ο πρωθυπουργός έδειξε ότι τηρεί τον λόγο του και παραμένει αξιόπιστος και συνεπής στις υποσχέσεις του. Στόχος πλέον είναι το 2027 η Ελλάδα να είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και όχι ένα κράτος που θα ακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις.

    Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, παραμένω ενεργός και πρόθυμος να συμβάλω στο να λυθούν τα ζητήματα που αφορούν την Ηλεία και να συνδιαμορφώσουμε συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να περιοριστεί η δημογραφική συρρίκνωση του νομού μας.

  • Εθνικές Εκλογές 2023 - Ηλεία: Στο 2ο γυμνάσιο Πύργου ψήφισαν Καλάκος - Σταθοπούλου
    Εθνικές Εκλογές 2023 - Ηλεία: Στο 2ο γυμνάσιο Πύργου ψήφισαν Καλάκος - Σταθοπούλου

    Στο 2ο γυμνάσιο Πύργου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στις 11 το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καλάκος και Μαριάνα Σταθοπούλου.

  • Μαζί με Χαρδαλιά και Σδούκου ο Νίκος Καλάκος
    Μαζί με Χαρδαλιά και Σδούκου ο Νίκος Καλάκος

    Δίπλα τους στην περιοδεία στην Ηλεία ο οικονομολόγος και υποψ. Βουλευτής ΝΔ

    Παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του Νίκου Χαρδαλιά και της Αλεξάνδρας Σδούκου στη Ηλεία ήταν ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος, ο οποίος τους συνόδευσε σε κάθε σταθμό και σε κάθε σημείο συνάντησης με τους πολίτες, κυρίως στο βόρειο τμήμα της Ηλείας.

    Ο Νίκος Καλάκος είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πρώην υφυπουργό για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, τονίζοντας ότι η προεκλογική δραστηριότητα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για να επιτευχθεί η ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.

    Παράλληλα, εγκωμίασε τη συνεισφορά του Νίκου Χαρδαλιά από όλες τις κυβερνητικές θέσεις, υπενθυμίζοντας ότι αυτός που σήκωσε πολύ μεγάλο βάρος με επιτυχία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ επέδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας για την αναβάθμιση της 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα.

    «Συνεχίζουμε από πόλη σε πόλη κι από χωριό σε χωριό μέχρι την ερχόμενη Κυριακή για να πετύχουμε νέα μεγάλη νίκη και στην Ηλεία και πανελλαδικά. Δεν πρέπει να πάει χαμένη καμία ψήφος. Μοναδική αξιόπιστη και υπεύθυνη επιλογή είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συνεχίσει η Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας», δήλωσε.

    xardalias sdoukou kalakos 2

    xardalias sdoukou kalakos 3

    xardalias sdoukou kalakos 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Το δημογραφικό πρόβλημα και ο θεσμός της οικογένειας
    Το δημογραφικό πρόβλημα και ο θεσμός της οικογένειας

    Του Νίκου Καλάκου, υποψήφιου βουλευτή Ηλείας ΝΔ

    Η δημογραφική γήρανση του ελληνικού πληθυσμού είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας, αφού έχει υπαρξιακό χαρακτήρα. Η αντιμετώπισή του περνάει μέσα από τη διαφύλαξη του ιερού θεσμού της οικογένειας, για αυτό και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την ίδρυση αυτόνομου υπουργείου Οικογενειακής Πολιτικής για την επόμενη τετραετία.

    Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήδη από την προηγούμενη τετραετία θέσπισε σημαντικά μέτρα στήριξης της ελληνικής οικογένειας, καθώς χορήγησε επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο παιδί, μείωσε τον ΦΠΑ στα βρεφικά είδη από 24% σε 13%, αύξησε το αφορολόγητο για κάθε παιδί κατά 1.000 ευρώ και διεύρυνε τους δικαιούχους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

    Για την επόμενη τετραετία έχει ήδη αποφασιστεί η ίδρυση παιδικών σταθμών στις επιχειρήσεις, ώστε να στηρίζεται η εργαζόμενη μητέρα, θα αυξηθεί το επίδομα μητρότητας στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες από τους 4 στους 9 μήνες στο ύψος του κατώτατου μισθού (από 150 έως 200 ευρώ που είναι σήμερα).

    Παράλληλα, θα διπλασιαστούν τα κονδύλια για πρόγραμμα απόκτησης κατοικίας με φθηνά στεγαστικά δάνεια για νέα ζευγάρια, με στόχο να λύσει αυτό το κοινωνικό πρόβλημα, καθώς το ποσό θα φτάσει στο 1,8 δις. ευρώ.

    Η πληθυσμιακή συρρίκνωση είναι πλέον αντιληπτή, ειδικά στην Ηλεία όπου μετά τις πυρκαγιές του 2007 το νότιο τμήμα ερήμωσε. Στην τελευταία απογραφή αποτυπώθηκε μεγάλη μείωση, η οποία οριακά απέτρεψε την απώλεια μίας ακόμα έδρας. Για αυτό και πρέπει να εξεταστεί και η θεσμοθέτηση τοπικών «πιλοτικών» προγραμμάτων συγκράτησης του πληθυσμού, με στήριξη της λαϊκής οικογένειας και των εργαζομένων.

    Η Οικογένεια είναι ο θεσμός που διατήρησε όρθια την Ελλάδα στη δεκαετία της οικονομικής κρίσης και, παρά την ιδεοληπτική απαξίωση από μερίδα της Αριστεράς, παραμένει και σήμερα ο βασικός πυλώνας της ελληνικής κοινωνίας.

    Με μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, θα χορηγηθούν στις Ελληνίδες και στους Έλληνες ουσιαστικά κίνητρα για την ισορροπία οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής με ειδικά προγράμματα και διάθεση κονδυλίων για τη στήριξη συγκεκριμένων πολιτικών για τις οικογένειες και προώθηση της ισότητας στην εργασία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο