Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 17:46

Λεβέντης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του, «είδα την κηδεία μου»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο προέδρος της Ένωσης Κεντρώων, το 2021 νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στην εντατική με κορωνοϊό - Πως είναι η υγεία του σήμερα - Τι θα κάνει στις εκλογές

Την μεγάλη και σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή, διηγείται στην Σάσα Σταμάτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Όπως είπε, «είχα χάσει τις αισθήσεις μου, ήμουν σαν πεθαμένος». Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, έχασε περίπου 60 κιλά, «ήμουν σαν πεθαμένος», εξομολογείται. Ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε ότι θυμάται μόνο εφιάλτες από την περιπέτεια υγείας που είχε. «Αισθανόμουν ότι µε έδεναν, ότι ήμουν φυλακή. Ακόμα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου».

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, όταν ξύπνησε, είδε πάνω του σωληνάκια. «Κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηματοδότη». Στο ερώτημα αν φοβήθηκε για τη ζωή του, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάμεις και είπα "από εμένα εξαρτάται να γίνω καλά". Έκανα και την προσευχή µου και είπα "Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις"». «Τώρα είμαι καλά. Έχω κάτι κινητικά προβλήματα ακόμα. Η ισορροπία µου μερικές φορές κλονίζεται. Έχω χάσει βάρος. Είχα χάσει αρχικά 60 κιλά. Τώρα έχω ξαναπάρει 30 και είμαι γύρω στα 86. Αλλά χρειάζομαι φυσικοθεραπεία, ώστε να ενισχυθούν τα πόδια στο βάδισα».

Στο ερώτημα πάντως αν η πολιτική για τον Βασίλη Λεβέντη έχει τελειώσει, ο ίδιος απάντησε: «Όχι, κατεβαίνει η Ένωση Κεντρώων στις εκλογές σε όλη τη χώρα».

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 14:59

Σχετικά Άρθρα

  • Βασίλης Λεβέντης: Παίρνει εξιτήριο μετά από 47 ημέρες στη ΜΕΘ
    Βασίλης Λεβέντης: Παίρνει εξιτήριο μετά από 47 ημέρες στη ΜΕΘ

    Μετά από 76 ημέρες νοσηλείας και 47 διασωλήνωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

    Εξιτήριο αναμένεται, εκτός απροόπτου, να πάρει σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό.

    Ο κ. Λεβέντης νόσησε από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο μετά από 47 ημέρες δισωλήνωσης στην εντατική, ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

    Ο κ. Λεβέντης έμεινε 76 ημέρες στο νοσοκομείο και τις τελευταίες ημέρες, και αφού βγήκε από την εντατική νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν για τον Βασίλη Λεβέντη ότι υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο εισήχθη στην εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορονοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».
    Πηγή: News247.gr
  • «Έχει χάσει 27 κιλά, είναι εξασθενημένος», λέει ο αδερφός του Βασίλη Λεβέντη
    «Έχει χάσει 27 κιλά, είναι εξασθενημένος», λέει ο αδερφός του Βασίλη Λεβέντη

    Βγήκε από την εντατική και έχει μεταφερθεί σε απλό θάλαμο του «Ευαγγελισμού»

    Βγήκε από την εντατική την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και ζυγίζει 27 κιλά λιγότερο ύστερα από 45 μέρες διασωληνωμένος στην εντατική του «Ευαγγελισμού» δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.
    Έχει μεταφερθεί πλέον σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου και, όπως πληροφορεί ο αδερφός του, ο οργανισμός του είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. «Έχει χάσει 27 κιλά», σημειώνει.

    Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε καλό επίπεδο επικοινωνίας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και έτσι διασωληνώθηκε ξανά.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ο Βασίλης Λεβέντης μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»
    Ο Βασίλης Λεβέντης μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός - Θα ακολουθήσουν θεραπείες για την αποκατάστασή του

    Σε απλό θάλαμο μεταφέρθηκε ο Βασίλης Λεβέντης που δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει καλό επίπεδο επικοινωνίας, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και κάνει φυσικοθεραπείες, αφού είναι κλινήρης εδώ και 45 μέρες.

    Το προηγούμενο διάστημα, οι γιατροί προχώρησαν και στη διασωλήνωσή του, ενώ η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.
    Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βασίλης Λεβέντης: Για 12η ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού
    Βασίλης Λεβέντης: Για 12η ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

    Σταθερή χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του - Στις 17 Σεπτέμβριο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζει να νοσηλεύεται για 12η ημέρα διασωληνωμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, λόγω βαριάς πνευμονίας συνέπεια της λοίμωξης Covid-19 από την οποία νόσησε.
    Ο 70χρονος πολιτικός δεν έχει εμβολιαστεί όπως έχει ήδη αναφέρει σε δηλώσεις της η σύζυγος του λόγω υποκείμενων νοσημάτων από τα οποία πάσχει. Όταν προσεβλήθη από κορωνοϊό και έκανε σχετικό διαγνωστικό τεστ στις 17 Σεπτεμβρίου, εν συνεχεία παρουσίασε εικόνα βαριάς πνευμονίας και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό» στις 25 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στην διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.

    Στις 28 Σεπτεμβρίου λόγω πρόσκαιρης βελτίωσης που παρουσίασε ως προς το αναπνευστικό του σύστημα αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για λίγες ώρες, δυστυχώς όμως την επόμενη ημέρα παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

    Ο κ. Λεβέντης από τις 29 Σεπτεμβρίου παραμένει, λοιπόν, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή, καθώς τα καρδιολογικά προβλήματα που έχουν προκύψει από την περιπέτεια της υγείας του θεωρούνται διαχειρίσιμα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κορονοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε εκ νέου, χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του
    Κορονοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε εκ νέου, χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του

    Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού

    Διασωληνώθηκε εκ νέου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης που νοσηλεύεται με κορονοϊό από το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

    Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός

    «Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του», αναφέρει το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο ιατρικό ανακοινωθέν του.

    Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο – Τι λέει η σύζυγός του

    Ο κ. Λεβέντης πάσχει από υποκείμενο νόσημα, ενώ όπως προέκυψε δεν έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε στον ALPHA η σύζυγός του. Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί.

    «Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

    «Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.

    Αποκάλυψε, τέλος, πως ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει νοσηλευόμενος με κορωνοϊό
    Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει νοσηλευόμενος με κορωνοϊό

    Στην αποσωλήνωση του Βασίλη Λεβέντη προχώρησαν οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

    Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊό από φόβο.

    «Είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας», είπε στον Alpha.

    Η ίδια ξεκαθάρισε, δε, ότι «εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη. Έχει πολλές ευαισθησίες».

    Σύμφωνα με την ίδια όλοι έλεγαν στον Βασίλη Λεβέντη να κάνει το εμβόλιο και εκείνος τους απαντούσε «ας περιμένω λίγο ακόμα».

    «Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν είμαι καταπιεστική και σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου, δεν επιβάλλομαι. Χωρίσαμε με ένα ψέμα τελευταίο: «Φύγε Βασίλη εσύ με το ασθενοφόρο κι εγώ θα ακολουθήσω με το αυτοκίνητο». Για να του δώσω δύναμη. Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ. Προσεύχομαι» πρόσθεσε.

    Περιγράφοντας, πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Λεβέντη η σύζυγός του είπε ότι όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε ήταν που ο Βασίλης Λεβέντης πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. «Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό, αλλά εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με καθοδήγηση των γιατρών. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για την covid, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα "Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο". Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατασταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη (video)
    Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατασταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη (video)

    Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το Σάββατο με κορονοϊό. Πριν βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

    Ο κ. Λεβέντης έχει βαριά πνευμονία και η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, εξαιτίας των επιπλοκών.

    Όπως δήλωσε ο κ. Δημοσθένης Δανέλλος, εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης προσβλήθηκε από τον κορονοϊό , όντας ανεμβολίαστος και με σακχαρώδη διαβήτη. Διευκρίνισε όμως, ότι ο ασθενής, ήταν σε επαφή με τους γιατρούς του ώστε να προχωρήσει στον εμβολιασμό του, μετά και την ολοκλήρωση προγραμματισμένων εξετάσεων.

    Σε μήνυμα του ο πρώην βουλευτής και γιός του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Μαριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε για την στήριξη και το ενδιαφέρον τις δύσκολές αυτές στιγμές για τον Βασίλη Λεβέντη.

    Πηγή: ErtNews.gr

  • Βασίλης Λεβέντης: Δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού
    Βασίλης Λεβέντης: Δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

    Τι λέει για την πορεία της υγείας του ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού – «Ελπίζουμε να τα καταφέρει, είναι όμως δύσκολα τα πράγματα» - Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, είχε όμως ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, με κορωνοϊό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές είναι ανεμβολίαστος.

    Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στο MEGA για την μάχη ζωής που δίνει ο κ. Λεβέντης. «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

    Ο γιατρός απέφυγε να απαντήσει εάν ο κ. Λεβέντης ήταν εμβολιασμένος., ωστόσο σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού.
    Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό πριν από περίπου 10 ημέρες, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ' οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

    Τελικά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το Σάββατο πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία. Η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης είχε διαβήτη και υπέρταση που δημιούργησαν νεφρική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της υγείας του λόγω των υποκείμενων νοσημάτων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.

    H ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για τη νοσηλεία του

    Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2». Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

    Ο Βασίλης Λεβέντης έχει γεννηθεί το 1951και ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, με την Ένωση Κεντρώων, ωστόσο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο