Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 15:37

Δημήτρης Αβραμόπουλος : «Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των εμπόρων»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πρόταση για Συνδιάσκεψη Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας - Τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού

Πρόταση για την πραγματοποίηση της πρώτης συνδιάσκεψης των Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και με την συμμετοχή του Επιμελητήριου, κατέθεσε ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και Υποψ. Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά στην διάρκεια συνάντησης που είχε με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής.

Σημειώνεται πως ο κ. Αβραμόπουλος έχει ήδη συναντηθεί με τους αντίστοιχους συλλόγους άλλων περιοχών ενώ, ήδη προγραμματίζονται και επόμενες συναντήσεις.

Οι μετέχοντες «αγκάλιασαν» την πρόταση καθώς διαβλέπουν σε αυτήν μια μοναδική ευκαιρία να συζητήσουν με συναδελφικότητα και ενότητα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την υπερδεκαετή οικονομική κρίση, την έλευση της πανδημίας, την ενεργειακή κρίση, τις ανατιμήσεις.

Μέσω της ώσμωσης ιδεών οι εκπρόσωποι όλων των εμπορικών συλλογών της Ηλείας θα έχουν την δυνατότητα να καταλήξουν σε κάποια κοινά συμπεράσματα, προς όφελος της αγοράς και του επαγγελματία και την επίτευξη κοινών στόχων.

Στη συνέχεια της συνάντησης στην οποία μετείχε και η υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ, Ηλείας Μαριάννα Σταθοπούλου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι παριστάμενοι επιχειρηματίες ενημέρωσαν τον κ. Αβραμόπουλο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο εμπορικός κόσμος της περιοχής.

Πρώτη διαπίστωση – κατά την διαλογική συζήτηση - ήταν η ανάγκη στήριξης εμπόρων και επαγγελματιών που λόγω των ανατιμήσεων βλέπουν την καταναλωτική κίνηση να μειώνεται με επακόλουθη μείωση των τζίρων τους, την ίδια στιγμή που τα έξοδα και τα «πάγια» να αυξάνονται.

Με έμφαση τονίστηκε η ανάγκη ενεργοποίησης δράσεων για την σύνδεση του τουρισμού - που όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πρέπει να τονωθεί – με το εμπόριο και τον αγροτικό τομέα.

Ο κ. Αβραμόπουλος που υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τους μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι Εμπορικοί Σύλλογοι είναι πολύτιμοι συνεργάτες και στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της χώρας.

Στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία, έθεσε σε προτεραιότητα την στήριξη της αγοράς, υποστήριξε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλες τις πρωτοφανείς κρίσεις που αντιμετωπίσαμε.

Ελήφθησαν σημαντικά μέτρα στήριξής τους και μειώθηκαν τα κόστη λειτουργίας των επιχειρήσεων κάτι που συνέβαλλε στη βιωσιμότητα τους.

Στόχος μας είναι και στην επόμενη τετραετία να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία και εχέγγυα ώστε οι εμπορικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις προκύψουν.

Άμεση προτεραιότητα, είναι ο σχηματισμός μιας σταθερής, Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι μπορεί να εγγυηθεί σταθερό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, χωρίς αιφνιδιασμούς. Μιας κυβέρνησης που έχει μακροπρόθεσμο, καλά μελετημένο, σχέδιο»

avramopoulos emporikos syllogos vartholomiou

(Δελτίο τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 19:07

Σχετικά Άρθρα

  • Αβραμόπουλος: 30 Χρόνια από τότε…
    Αβραμόπουλος: 30 Χρόνια από τότε…

    Δήλωση του π. Ευρωπαίου Επιτρόπου, Βουλευτή κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου με αφορμή τα 30 χρόνια από την εκλογική νίκη του 1994 στο Δήμο Αθηναίων.

    Σήμερα συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από τις Δημοτικές Εκλογές του 1994. Από την εκλογική μας νίκη, που άνοιξε τον δρόμο για μια οκταετία δημιουργίας, ποιοτικής και αισθητικής αναβάθμισης της Αθήνας, ενίσχυσης του θεσμικού κύρους και της διεθνούς ακτινοβολίας της Πόλεως, όσο και της επιτυχούς διεκδίκησης και ανάθεσης της διοργάνωσης των λαμπρών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

    Μοιραζόμαστε σήμερα την επέτειο αυτή με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους και όλους όσους συνέβαλλαν στη χρυσή οκταετία 1994-2002, στους οποίους εκφράζω και πάλι τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αβραμόπουλος: Πρόταση για σύσταση διαδημοτικού δικτύου μεταξύ των Δήμων της Ηλείας, για έργα πνοής και ανταλλαγή τεχνογνωσίας
    Αβραμόπουλος: Πρόταση για σύσταση διαδημοτικού δικτύου μεταξύ των Δήμων της Ηλείας, για έργα πνοής και ανταλλαγή τεχνογνωσίας

    Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα ενημέρωσης των δημάρχων Ηλείας για το ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του π. Ευρωπαίου Επιτρόπου και βουλευτή Ηλείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου

    Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία του π. Ευρωπαίου Επιτρόπου και Βουλευτή Ηλείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου να διοργανώσει ημερίδα για την ενημέρωση των Δημάρχων της Ηλείας σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας -ΕΛΛΑΔΑ 2.0, καθώς και για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την εξασφάλιση και απορρόφησή των σχετικών κονδυλίων.

    Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο “Ilis Congress Center” του Ξενοδοχείου Aldemar Olympian Village.

    Παρέμβαση έκανε ο Αν. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρος πως όσα ειπωθούν στη σημερινή Ημερίδα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ηλείας αλλά και για όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας» Ο κ. Παπαθανάσης έκανε αναλυτική αναφορά στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Βουλή καθώς και ειδική μνεία στα έργα που αφορούν στο Νομό μας, από ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης.

    Στη σύντομη εισαγωγική του τοποθέτηση, ο π. Ευρωπαίος Επίτροπος και Βουλευτής Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τους εκλεκτούς ομιλητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκλησή του να ενημερώσουν τους μετέχοντες για το ζήτημα αξιοποίησης και απορρόφησης κοινοτικών και εθνικών πόρων.

    Ευχαρίστησε επίσης το σύνολο των Αιρετών και τους Επικεφαλής των Δήμων μας, που παρακολούθησαν την Ημερίδα και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αποδεικνύεται περίτρανα ότι με ενότητα και σύμπνοια, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που διαθέτει η Ηλεία, μπορούν να μετατραπούν με έναν ρεαλιστικό σχεδιασμό αλλά και με μια αποτελεσματική διαχείριση σε καταλύτη αναπτυξιακής δυναμικής, η οποία θα αναμορφώσει τη φυσιογνωμία του τόπου μας. Έλεγα πάντα ότι ο Δήμος, διαθέτει πέρα από τα ισχυρά θεσμικά πλεονεκτήματα και μια κρίσιμη αποστολή. Να αναβαθμίζει διαρκώς και ποιοτικά την καθημερινότητα των πολιτών. Σήμερα, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διαθέτουν χρηματοδοτικά εργαλεία περισσότερα, τόσο σε πλήθος, όσο και σε μέγεθος από κάθε άλλη φορά, για να ανταποκριθούν σε αυτόν το ρόλο και να λειτουργήσουν ως κυματοθραύστες, στις προκλήσεις που αναδύονται συνεχώς. Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη σκέψη και την πρότασή μου για τη σύσταση ενός διαδημοτικού δικτύου μεταξύ των Δήμων της Ηλείας, με σκοπό αφενός την εμπέδωση ενός κοινού τόπου για τα μεγάλα έργα πνοής, που έχει ανάγκη ο Νομός μας και αφετέρου την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και λύσεων και εφαρμογών στην αξιοποίηση, απορρόφηση και διαχείριση εθνικών και κοινοτικών πόρων. Μια τέτοια πρωτοβουλία για το γενικό καλό θα λειτουργήσει ως μοχλός αλληλεγγύης και ενότητας με προοπτική, συνέχεια και συνέπεια. Η εμπειρία των Αιρετών μας είναι μεγάλη και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθειά τους εμπράκτως και με ουσιαστικές παρεμβάσεις, μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

    Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, αφού συνεχάρη τον κ. Αβραμόπουλο για την πρωτοβουλία του, αναφέρθηκε στην έκταση των πόρων που μέσω της Περιφέρειας έχουν ήδη διατεθεί προς τους Δήμους της Ηλείας κατά την προηγούμενη προγραμματική περίοδο για έργα και δράσεις, τονίζοντας πως στόχος και στη νέα προγραμματική περίοδο είναι η πλήρης αξιοποίηση των πόρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

    Πλήρης και στοχευμένη ήταν η ενημέρωση που παρείχαν οι κ.κ.: - Γεώργιος Ζερβός-Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, - Νικόλαος Μαμαλούγκας -Προϊσταμένος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης των Προγραμμάτων «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή” & “Πολιτική Προστασία», - Ιωάννα Φαναριώτου-Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα», - Δημοσθένης Βοϊβόντας -Διευθυντής Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης, - Ηλίας Κανελλόπουλος- Προϊστάμενος Ομάδας Υποστήριξης Δικαιούχων της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. - Παναγιώτης Μπαρλαμπάς-Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Συντονισμού των Περιφερειακών Προγραμμάτων και - Νίκος Θεοφιλόπουλος Γενικός Διευθυντής ΑΝΟΛ Α.Ε.

    Παρευρέθηκαν πέραν του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Νικόλαος Κοροβέσης, οι Αντιπεριφρειάρχες Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και Πολιτισμού Παναγιώτης Μπράμος, οι Δήμαρχοι Πύργου Στάθης Καννής, Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος, Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, Πηνειού Αλέξης Καστρινός, Ζαχάρως Κώστας Μητρόπουλος, στελέχη των Δήμων, εκπρόσωποι της Επιμελητηριακής Κοινότητας, Διοικητές Νομικών Προσώπων και Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.

    Χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, καθώς και η Βουλευτής ΝΔ Ηλείας κα Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

    Τον συντονισμό της Ημερίδας και της συζήτησης που ακολούθησε είχε η κα Μαίρη Σκαλτσά, υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγραμμάτων «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» και «Πολιτική Προστασία», ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

    avramop imerida dim 2

    avramop imerida dim 3

    avramop imerida dim 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αβραμόπουλος: Επαφές για έργα υποδομής και σύνοδο ΔΟΑ
    Αβραμόπουλος: Επαφές για έργα υποδομής και σύνοδο ΔΟΑ

    Σε εκδήλωση στην Μανωλάδα βρέθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Εκεί συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκο Κοροβέση και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και συζήτησαν για τα θέματα του νόμου.

    Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει αναλάβει πρωτοβουλία υποστήριξης των δημάρχων της Ηλείας και προώθησης των έργων υποδομής που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη της περιοχής.

    Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε επαφή με την ΔΟΕ και την ΕΟΑ και χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του άφησε να εννοηθεί ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στο ζήτημα που έχει προκύψει για το που θα γίνει η εκλογή και Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).

    Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει ανοιχτή επικοινωνία με την ΔΟΕ από την εποχή που ως Δήμαρχος Αθηναίων ανέλαβε την πρωτοβουλία διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 καθώς επίσης είναι ιδρυτής και ισόβιος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Ολυμπιακών Πόλεων.

    avramop epafes ilia 2

    avramop epafes ilia 3

    avramop epafes ilia 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πόλος έλξης η Γιορτή Κρασιού - Σε συνδιοργάνωση του Δήμου Πηνειού και του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού
    Πόλος έλξης η Γιορτή Κρασιού - Σε συνδιοργάνωση του Δήμου Πηνειού και του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού

    Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το διήμερο 2 και 3 Αυγούστου η Γιορτή Κρασιού που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Πηνειού και ο Εμπορικός Σύλλογος Βαρθολομιού. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την πόλη για να επισκεφθεί την εμποροπανήγυρη και την αγροτουριστική έκθεση που λειτούργησε επί της Αγίου Παντελεήμονος καθώς και για να παρακολουθήσει τις παράλληλες πολιτιστικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

    Πρόκειται για μία δράση εξωστρέφειας με διττό περιεχόμενο καθώς αποσκοπούσε αφενός στην γνωριμία του κοινού με τοπικούς παραγωγούς και προϊόντα αφετέρου να αποτελέσει μία ακόμη αφορμή να «πλημμυρίσει» η πόλη του Βαρθολομιού με κόσμο και να στηριχθεί έτσι η τοπική αγορά. Πράγματι η Γιορτή Κρασιού περιελάμβανε μια πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που αποτέλεσαν το διήμερο πόλο έλξης για τους δημότες του Πηνειού καθώς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα την Παρασκευή ξεχώρισε το Δημοτικό Φεστιβάλ στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης όπου συμμετείχαν με χορευτικά τμήματα -μεταξύ άλλων- οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής Οξύαυλος, Εν Χορώ και Τερψιχόρη. Στον ίδιο χώρο, μία μέρα αργότερα, στήθηκε λαϊκό γλέντι μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

    «Στηρίζουμε τις δράσεις εξωστρέφειας»

    Την πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει εμπράκτως τις δράσεις εξωστρέφειας του εμπορικού κόσμου επανέλαβε κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Αφού συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού για τις πολυδιάστατες πρωτοβουλίες του, πρόσθεσε ότι ο Δήμος Πηνειού θα είναι πάντα αρωγός -στο μέτρο του εφικτού- στις προσπάθειες του εμπορικού κόσμου για ανάπτυξη. «Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αποτελεί προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη της περιοχής· προς αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε πάντα δίπλα σε όλους τους εμπορικούς συλλόγους του δήμου μας και στηρίζουμε τις δράσεις τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός.

    Φωτογραφίες

    Kastrinos

    «Παραμένουμε πάντα δίπλα σε όλους τους εμπορικούς συλλόγους του δήμου μας και στηρίζουμε τις δράσεις τους» σημείωσε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

    Xoreutika

    Tην Παρασκευή ξεχώρισε το Δημοτικό Φεστιβάλ στο προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου όπου συμμετείχαν τοπικά χορευτικά τμήματα.

    kosmos giorti krasioy

    Η Γιορτή Κρασιού περιελάμβανε μια πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που αποτέλεσαν το διήμερο πόλο έλξης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αβραμόπουλος: Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή
    Αβραμόπουλος: Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή

    Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος με μια ανάρτηση στα social media συγχαίρει τον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

    «Ο Μανόλο Καραλής με την επάξια κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, μας γέμισε υπερηφάνεια, δοξάζοντας την Ελλάδα και την ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Ηλεία, γενέτειρα του Ολυμπισμού.

    Θερμά συγχαρητήρια και ακόμα ψηλότερα Μανόλο!» , αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Αβραμόπουλος.

    (Δελτό Τύπου)

  • Αβραμόπουλος: Μήνυμα για ανακοίνωση βαθμολογίων Πανελλαδικών Εξετάσεων
    Αβραμόπουλος: Μήνυμα για ανακοίνωση βαθμολογίων Πανελλαδικών Εξετάσεων

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ελλάδος που θα εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους.

    Πολλά μπράβο στα παιδιά της Ηλείας που πέτυχαν το στόχο τους.

    Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς για την συμβολή τους στην επιτυχία και τους γονείς για την στήριξη των παιδιών στον αγώνα τους.

    Για όσα παιδιά δεν πέρασαν το κατώφλι της επιτυχίας τώρα να ξέρουν ότι με υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο θα το καταφέρουν.

    Ο δρόμος της προσπάθειας τελειώνει με την επιτυχία που θα έλθει.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αβραμόπουλος: Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ηλεία
    Αβραμόπουλος: Αίτημα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ηλεία

    Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί τις εξελίξεις στα μέτωπα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ηλεία, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Κοροβέση και την Κυβέρνηση.

    Σε επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας κ. Βασίλη Κικίλια, ζήτησε να κηρυχθεί ο Νομός Ηλείας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συγχαρητήρια Δ. Αβραμόπουλου στην ΕΛ.ΑΣ
    Συγχαρητήρια Δ. Αβραμόπουλου στην ΕΛ.ΑΣ

    Τα εύσημα στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος που στέρησε την ζωή από ένα 11χρονο παιδί, στην Ηλεία, απένειμε ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Βουλευτής Ηλείας, Δ. Αβραμόπουλος.

    «Συγχαρητήρια αξίζουν στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα στα στελέχη της Υ.Α Πύργου, της Ο.Π.Κ.Ε, του Γ.Ε.Ε Ήλιδας και Πύργου καθώς και του Τ.Α. Ήλιδας για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος που στέρησε την ζωή από ένα 11χρονο παιδί, στην Ηλεία».

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο