Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 19:47

Τι τατουάζ «χτύπησε» ο Νίκος Παππάς

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με μία ανάρτηση στο Twitter, o κ. Παππάς έδειξε το τατουάζ του τονίζοντας ότι εμπνεύστηκε από τις δύο του κόρες

Το τατουάζ που «χτύπησε» αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος Νίκος Παππάς.

Με μία ανάρτηση στο Twitter, o κ. Παππάς έδειξε το τατουάζ τονίζοντας ότι εμπνεύστηκε από τις δύο του κόρες και συγκεκριμένα από ένα δικό τους χορευτικό κατά τη διάρκεια παλαιότερης εκδρομής στην παραλία.

«Διάβασα αστείες αλλά, δυστυχώς, και αποκρουστικές ιστορίες για το tattoo αυτό.

Κρατάω όσα «διαβάζω» εγώ, βλέποντάς το. Τα κορίτσια μου, τη σχέση μας, τη χαρά και τη δύναμη που μου δίνουν, τη στήριξη που έχουν και θα έχουν πάντα από τον μπαμπά τους».

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 18:38

Σχετικά Άρθρα

  • Παππάς για Novartis: Μεθόδευση για να καταρρεύσει ο θεσμός των προστατευόμενων μαρτύρων
    Παππάς για Novartis: Μεθόδευση για να καταρρεύσει ο θεσμός των προστατευόμενων μαρτύρων

    «Εγώ θα είμαι κάθε μέρα στη Βουλή. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης; Θα μπαίνει και θα φεύγει;», είπε ο Νίκος Παππάς για την αποχώρηση του πρωθυπουργού από τη Βουλή.

    Για μεθόδευση με σκοπό την κατάρρευση του θεσμού των προστατευόμενων μαρτύρων έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας την απόφαση άρσης της προστασίας των μαρτύρων της υπόθεσης Novartis.

    «Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και ομολογημένο από την ίδια την εταιρεία. Υπήρξε πολιτική επιλογή για να συμβεί αυτό, που επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα στον νόμο των προστατευόμενων μαρτύρων του 2014, για τον οποίο υπήρχε και σχετική ευρωπαϊκή οδηγία και τον ενίσχυσε αργότερα ο κ. Φλωρίδης», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε λέγοντας ότι «Το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο έχει αποφανθεί ότι δεν συνδέεται αιτιωδώς η κατάθεση των μαρτύρων στην Ελλάδα με αυτά που κατέθεσαν στην Αμερική. Πρόκειται για τάση εκδίκησης απέναντι στους προστατευόμενους μάρτυρες. Μέχρι πρότινος η ελληνική δικαιοσύνη είχε αποφανθεί ότι υπάρχει λόγος να υπάρξει προστασία στους μάρτυρες. Στα μάτια του ελληνικού λαού είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι εδώ υπάρχει μια μεθόδευση που επιχειρεί να καταρρεύσει ο θεσμός των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα».

    Ως προς τη διαχείριση της υπόθεσης στην Ελλάδα, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι «δεν έπρεπε να πάει στη Δικαιοσύνη απευθείας η υπόθεση. Θα έπρεπε να είχε γίνει πρώτα μια Προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή, τουλάχιστον για τους Υπουργούς Υγείας, γιατί έτσι θα υπήρχαν και περισσότεροι μάρτυρες».

    «Εγώ θα είμαι κάθε μέρα στη Βουλή. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης; Θα μπαίνει και θα φεύγει;»

    Αναφορικά με την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τη στιγμή που ο ίδιος ανέβηκε στο βήμα, είπε πως ο πρωθυπουργός ήταν «ασεβής ως προς τους θεσμούς, δειλός γιατί δεν κάθισε να μας αντιμετωπίσει και ενοχικός, διότι εφαρμόζει τον νόμο που εμείς ψηφίσαμε ανελλιπώς από το 2019 και μεταξύ μας, είπα και στην βουλή, τον νόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών θα έπρεπε να τον λέμε «νόμο Παππά - Μητσοτάκη» γιατί τον εφαρμόζει έκτοτε».

    «Προκάλεσε μια πόλωση σε ένα θέμα στο οποίο απομονώθηκε και από την άλλη έχουμε από το τέλος Σεπτεμβρίου ζητήσει ενημέρωση για τα εθνικά θέματα, αλλά δεν υπάρχει. Θα έρθει εδώ ο κ. Φιντάν να τον δει ο κ. Γεραπετρίτης και θα ακούμε δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων και εμείς δεν θα ξέρουμε τίποτα;», είπε ο κ. Παππάς.

    Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό είπε ακόμη πως «είναι επιλογή που καταδικάστηκε από όλα τα κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης επιδεικνύει αλαζονεία που δεν συνάδει με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Εγώ θα είμαι κάθε μέρα στην Βουλή. Τι θα κάνει; Θα μπαίνει κάθε μέρα και θα φεύγει;».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νίκος Παππάς: Ιστορικό μας χρέος η υπεράσπιση των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
    Νίκος Παππάς: Ιστορικό μας χρέος η υπεράσπιση των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Νίκος Παππάς, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε τη σημασία ενότητας και κοινοβουλευτικής δράσης ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    Μήνυμα ενότητας και κοινοβουλευτικής δράσης εξέπεμψε ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε με σφοδρότητα στην «γαλάζια» κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    «Η δουλειάς μας μέσα στο κοινοβούλιο είναι συγκολλητική και πολλαπλασιαστική ύλη για το κόμμα μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, δίνοντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να κινηθεί στο κοινοβουλευτικό τερέν το προσεχές δίμηνο της εσωκομματικής σύγκρουσης με το έκτακτο Συνέδριο και τις εκλογές για τη ηγεσία του κόμματος. «Τα μέλη του κόμματος, οι άνθρωποι που μας κατέταξαν στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτό περιμένουν από εμάς. Να αξιοποιούμε κάθε βήμα, κάθε δυνατότητα παρέμβασης, ότι υπάρχει ισχυρό έδαφος αντιπολίτευσης» επεσήμανε.

    Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως «η υπεράσπιση των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί για εμάς ιστορικό χρέος. Δεν είναι μία μάχη για το παρελθόν αυτή. Είναι μία μάχη για το άμεσο μέλλον. Κάθε παρέμβασή μας μέσα στη βουλή να είναι μήνυμα ενότητας και αντεπίθεσης αυτού του χώρου». Και αυτό διότι, όπως σημείωσε η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει να σβήσει από τη συλλογική μνήμη τις κεντρικές, κορυφαίες, ιστορικές ευθύνες της ΝΔ από την πρόσφατη ιστορία. Δεν θέλει να θυμόμαστε ότι το 2010 είχαμε τυπική χρεοκοπία και ότι μέχρι το 2015 χάσαμε το 25% του ΑΕΠ. Θέλει να θυμόμαστε ένα εξάμηνο, λέει, του 2015. Και κάνει μία συστηματική προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας όπου οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας εγκαλούν την παράταξη που κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Και να τη βγάλει με την κοινωνία όρθια. Και ενώ δεν είχε τη δυνατότητα των χρηματοδοτικών εργαλείων και των δημόσιων δαπανών που έχει ο κ. Μητσοτάκης».

    Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική ο Νίκος Παππάς τόνισε πως η Αριστερά δεν θα δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν. «Είμαστε η κυβέρνηση που είχαμε καταφέρει να υπάρχει ηρεμία χωρίς να δαπανούμε μεγάλα ποσά σε εξοπλιστικά προγράμματα. Που είχαμε καταφέρει να προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας. Είμαστε η κυβέρνηση που πετύχαμε το διπλωματικό προβάδισμα για την Ελλάδα» σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τάχθηκε υπέρ του συνεχούς διαλόγου με την Τουρκία διαχρονικά, αλλά με σαφείς «κόκκινες» γραμμές έναντι της τουρκικής στρατηγικής κλιμάκωσης και επιθετικής παραβίασης του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου.

    Μιλώντας για την Οικονομία ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως η προς τα κάτω αναθεώρηση της μεγέθυνσης της οικονομίας για το τρέχον έτος από 2,5% σε 2,2% είναι καθρέφτης των λανθασμένων συνταγών. «Έρχεται η Κυβέρνηση και περνάει κάτω από τον πήχη για τις επενδύσεις που η ίδια είχε θέσει. Θέτει τον πήχη για τις επενδύσεις στον προϋπολογισμό του 2024 (Δεκέμβριος 2023) στο 15,1%. Έρχεται στη συνέχεια και επανατοποθετεί τον πήχη σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο στο 6,7% για το 2024 στο σχέδιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2023-2028, επαληθεύοντας το αναπτυξιακό της έλλειμα ως προς τις επενδύσεις. Η αναιμική αύξηση της απασχόλησης (πρόβλεψη για 1,2% το 2024 και 0,8% το 2025) δεν αποτελεί απάντηση στην ανεργία και στις ανάγκες της κοινωνίας» υποστήριξε.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Παππάς: Περιμένουμε από τη ΝΔ να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο από την Αριστερά
    Παππάς: Περιμένουμε από τη ΝΔ να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο από την Αριστερά

    Κάλεσμα προς τη ΝΔ να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλεχος που προέρχεται από την Αριστερά και τον Προοδευτικό χώρο απηύθυνε ο επικεφαλής της ΚΟ, Νίκος Παππάς μιλώντας στη Βουλή.

    «Επειδή κοντοζυγώνει η συζήτηση και επειδή στους θεσμούς δεν υπάρχουν άβατα, καλούμε τις προοδευτικές δυνάμεις να εξετάσουμε τη στήριξη ενός προσώπου από την αριστερά - προοδευτικό χώρο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας», είπε αρχικά και προσέθεσε ότι «όπως εμείς κάναμε την υπέρβαση και προτείναμε ένα δικό σας στέλεχος, της δικής σας παράταξη -κι αν ω μη γένετο ακόμα κυβερνάτε εσείς - περιμένουμε να ακούσουμε τη δική σας πρόταση γιατί δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν άβατα», είπε χαρακτηριστικά.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι παρών. Για να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός. Για να ηγηθούμε ως κόμμα, όπως οι συλλογικές μας αποφάσεις προστάζουν, μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συμμαχίας», τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Παππάς μιλώντας στη Βουλή, προσθέτοντας ότι «την προοδευτική πορεία δεν πρόκειται να την ανακόψει καμία προσπάθεια της Ν.Δ. Κανένα σενάριο ρευστοποίησης, καμία επιχείρηση κατατεμαχισμού της προοδευτικής παράταξης δεν πρόκειται να επικρατήσει. Κανένα σενάριο ρευστοποίησης της ιστορικής μνήμης δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει».

    Την ίδια ώρα, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση λέγοντας ότι «με τη δική σας πολιτική, η Ελλάδα ήταν 21η στην Ευρώπη στην ανάπτυξη κατά την τετραετία 2019-2023, σύμφωνα με τη Eurostat. Με σωρευτική ανάπτυξη 5,8% ή 1,4% κατ’ έτος. Παρόλο που είχατε το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και τη δυνατότητα δημοσίων δαπανών. Παρόλο που άνοιξαν οι γραμμές χρηματοδότησης και δημόσιο χρήμα ήταν διαθέσιμο. Με τη δική σας πολιτική είμαστε 23οι στην Ε.Ε. στον μέσο μισθό».

    «Καλλιεργήσατε υπερκέρδη και θερίζετε υπερπλεονάσματα»

    «Καλλιεργήσατε υπερκέρδη για τις μεγάλες επιχειρήσεις και υπερέσοδα για το δημόσιο και θερίζετε υπερπλεονάσματα -στα 4,2 δις ευρώ το πρώτο οκτάμηνο- χρήματα που λείπουν από την κοινωνία και την αγορά. Εργαλειοποιείτε την ακρίβεια, συμπιέζετε τη μεσαία τάξη και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πάνω στα απόνερα της οικονομικής κρίσης, που βιώσαμε την περασμένη δεκαετία, η πολιτική σας δεν ακυρώνει, αλλά μάλλον ενισχύει τις πιθανότητες μιας νέας κρίσης», τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ταυτόχρονα, κάλεσε τη ΝΔνα ψηφίσει την τροπολογία της αξιωματικής αντιπολίτευση, ώστε «να ψηφίσουμε μαζί την τροπολογία μας ώστε: 1. Να κάνουμε υποχρεωτικό και για τον δανειστή το προϊόν του εξωδικαστικού μηχανισμού, που αφορά τους ευάλωτους. 2. Να δώσουμε τη δυνατότητα στον δανειολήπτη να έχει γνώση των προτάσεων ρύθμισης. 3. Να δημιουργήσουμε πλαίσιο προστασίας της α’ κατοικίας από την οριστική υποβολή της αίτηση. Και από αύριο να συζητήσουμε τη διεύρυνση του ορισμού του ευάλωτου».

    Καλωσόρισε, τέλος, τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη σε τηλεοπτικό σταθμό, που δήλωσε ότι είναι υπέρ κάθε συνεργασίας που πλήττει τις επιλογές που κάνει η κυβέρνηση εναντίον του λαού μας. «Και καλώ τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τους βουλευτές των προοδευτικών κομμάτων να στηρίξουν την πρότασή μας. Όπως και τους διαμαρτυρόμενους συντηρητικούς».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Ακρίτα - Δεν την έκανε δεκτή ο Παππάς
    ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Ακρίτα - Δεν την έκανε δεκτή ο Παππάς

    «Έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στα social media μετά τον θόρυβο για τον «γιο της πλύστρας».

    Η Έλενα Ακρίτα παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Νίκος Παππάς δεν τη δέχθηκε, όπως γνωστοποίησε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook. Όπως ανέφερε υπέβαλε την παραίτησή της από «ηθικό χρέος».

    «Παρά το γεγονός ότι ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

    «Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή. Έτσι προχωρώ στη ζωή. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου».

    Η παραίτηση της Έλενας Ακρίτα ήρθε μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανάρτησή της. Αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να σχολιάσει την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις έκανε μια ανάρτηση με φωτογραφία από την τηλεόραση του σπιτιού της στην οποία φαινόταν η δημοσκόπηση του Open που έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πέμπτη θέση.

    «Τώρα στο Open, ο ΣΥΡΙΖΑ πέμπτος. Καλά το πάμε, ο κόσμος μάς αποθεώνει, συνεχίζουμε με μπρίο το ίδιο βιολί. Προσφυγή στις κάλπες χτες», έγραψε. Όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή των χρηστών ήταν η εσωτερική πισίνα που φαίνεται στο βάθος της φωτογραφίας.

    Απαντώντας σε όσους την επέκριναν για τη πισίνα στο σπίτι της έγραψε μεταξύ άλλων: «Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία». Η πισινά ξεχάστηκε και τα social media την έβαλαν στο «στόχαστρο» για την επίμαχη φράση της.

    Screenshot_2024-09-20_162502_b1d4e.png

    Η ίδια ζήτησε «συγγνώμη» γιατί απέδωσε λανθασμένα στον Λένιν τη φράση «μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι». «Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει. Ειλικρινά λυπάμαι». «Εγώ ζητάω συγγνώμη ντόμπρα και σταράτα. Να δούμε πότε θα ζητήσουν συγγνώμη κάποιοι άλλοι», συμπλήρωσε.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

  • Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη - Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη
    Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη - Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη

    Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε ο Νίκος Παππάς, κάνοντας λόγο για λάθη από την πλευρά Κασσελάκη αλλά και για μία «κεκτημένη ταχύτητα προαποφασισμένης διαφωνίας», από ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Δεν έχει διαφορές καταγεγραμμένες στο χαρτί, σχεδόν με κανέναν ο Στέφανος Κασσελάκης. Τώρα ζούμε τα απόνερα ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος το 2023. Λέω ότι υπάρχει περιθώριο να ανακάμψουμε αρκεί να πατήσουμε σε κεκτημένα», επεσήμανε, μιλώντας στο MEGA.

    O πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι το κόμμα «έχει ένα προγραμματικό “οπλοστάσιο” που με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Αυτό το “οπλοστάσιο” δεν πρέπει μπαίνει στην άκρη».

    «Με τον Κασσελάκη κάναμε μία πολιτική συμφωνία»

    Ερωτηθείς αν ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε λάθη, απάντησε, «Όλοι έχουμε κάνει λάθη, που δεν επέτρεψαν σε αυτές τις προγραμματικές προτάσεις να βρει τη θέση που τους αρμόζει στον δημόσιο διάλογο. Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη αλλά αισθάνθηκα πολλές φορές ότι υπάρχει μια κεκτημένη ταχύτητα προαποφασισμένης διαφωνίας».

    Ο Νίκος Παππάς υπερασπίστηκε την επιλογή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών έναντι της Έφης Αχτσιόγλου. «Με το Στέφανο Κασσελάκη κάναμε μία πολιτική συμφωνία. Έχουμε δρόμο για να πραγματώσουμε όσα αυτή η συμφωνία προέβλεπε. Πρέπει να υπάρξει εξήγηση τι δεν πήγε καλά και δεν προχωρήσαμε ενωτικά αλλά υπήρξαν εντάσεις».

    «Διαφώνησα με τη μομφή αλλά πρέπει να υπερασπιστώ το καταστατικό»

    «Κανένας δεν έχει λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ διαφώνησα με τη μομφή αλλά θα πρέπει να υπερασπιστώ το καταστατικό μας ότι όλα έγιναν όπως προβλέπονται. Το καταστατικό αριστερού κόμματος δε μπορεί να προβλέπει ότι η εξουσία είναι μη ελεγκτή. Υπάρχει όργανο που κατά τη διάρκεια της θητείας του (προέδρου) τον ελέγχει. Η πορεία δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα» συνέχισε.

    Για το ενδεχόμενο να διαγραφεί ο Στέφανος Κασσελάκης ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Όποιος νομίζει ότι τέτοια ζητήματα μπορούν να λυθούν με πειθαρχικά μέτρα, κάνει λάθος».

    Τέλος, προσπάθησε να κλείσει τη συζήτησή για το αν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, λέγοντας «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία κουβέντα. Υπηρετώ ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Παππάς: Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στη ΔΕΘ ένα μήνυμα ενότητας και οργανωμένης εξωστρέφειας
    Παππάς: Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στη ΔΕΘ ένα μήνυμα ενότητας και οργανωμένης εξωστρέφειας

    «Νομίζω ότι σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα στείλει ένα μήνυμα ενότητας και οργανωμένης εξωστρέφειας αυτό το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην παρουσία του κόμματος στην 88η ΔΕΘ, το οποίο εκπροσωπεί ο ίδιος.

    Μετά την επίσκεψή του στο Θεαγένειο Νοσοκομείο, ο κ. Παππάς αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Παππάς: Ζούμε τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος – Όλοι έχουμε ευθύνες
    Παππάς: Ζούμε τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος – Όλοι έχουμε ευθύνες

    «Υπάρχει μια θολή εικόνα για το τι προτίθεται καθένας να κάνει, αλλά σε κάθε περίπτωση σας λέω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Νίκος Παππάς.

    Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρα μίλησε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει ευθύνες»

    «Κοιτάξτε, εδώ ζούμε νομίζω τα απότοκα και τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος. Έχουμε κάνει λάθη και θεωρώ ότι ο δημόσιος διάλογος έτσι όπως εξελίσσεται, δυστυχώς χαρακτηρίζεται από απολυτότητες στις δημόσιες τοποθετήσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει ευθύνες. Όλοι μας έχουμε ευθύνες και αυτό πρέπει να το πούμε και στον κόσμο που μας παρακολουθεί και περιμένει από εμάς να πούμε κάτι για τα προβλήματα που τον απασχολούν, αντί να παράγουμε εσωτερική ειδησεογραφία, νομίζω ότι έχουμε τον τρόπο, έχουμε τις καταστατικές προβλέψεις να λύσουμε όλα τα ζητήματα δημοκρατικά», είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Επιτρέψτε μου να υπερασπιστώ τις προσπάθειες που έχουμε κάνει, διότι έχουμε δημοσιοποιήσει θέσεις και για την ακρίβεια και για το φορολογικό, αλλά επισκιάζονται από δημόσιες τοποθετήσεις, οι οποίες αδικούν και αυτούς που τις κάνουν, αλλά αδικούν και την συλλογική μας προσπάθεια».

    Στη συνέχεια τόνισε: «Είχαμε πάλι τον Φεβρουάριο στο συνέδριο μας το προηγούμενο ακριβώς την ίδια συζήτηση και μάλιστα θα σας έλεγα και με την ίδια περίπου τοποθέτηση των κορυφαίων στελεχών.

    Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή και στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί, το να μεταφέρουμε στη βάση διλήμματα τα οποία εμείς δεν μπορούμε να λύσουμε με σύνθεση και συνεννόηση, δεν είναι κάτι το οποίο ανταποκρίνεται στην ευθύνη την οποία έχουμε απέναντι στον κόσμο. Ξεκάθαρα έχω πει αυτό από την αρχή όχι στις εκλογές. Το κόμμα έχει αυτή τη στιγμή και πολιτικό και προγραμματικό και στελεχιακό απόθεμα. Έχει θέσεις και αποφάσεις οι οποίες δεν έχουν βρει χώρο στη δημόσια συζήτηση.

    Να σας πω ένα παράδειγμα: Η απόφαση της τελευταίας Κεντρικής μας Επιτροπής λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συμμαχίας.

    Καλώ και εσάς και τους τηλεθεατές που μας ακούν να σκεφτούν εάν είχαμε υπηρετήσει αυτή την απόφαση με συνέπεια και χωρίς να “διανθίζουμε” τη δημόσια εικόνα μας με αντιπαραθέσεις οι οποίες έχουν και ακραίο χαρακτήρα, πάρα πολλές φορές πιστεύω ότι θα είχαμε κάνει πάρα πολλά βήματα και στη συνθήκη ραγδαίας φθοράς της Νέας Δημοκρατίας, θα υπήρχε εικόνα δυνητικής ανατροπής του σκηνικού, δηλαδή μια δυνητική συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων, αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να έχει εικόνα ανατροπής».

    Οι συμμαχίες

    Απαντώντας στο ερώτημα με ποιους συμμάχους θα μπορούσε να συμβαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απάντησε: «Με τις προοδευτικές δυνάμεις, αυτές που προσδιορίζονται, αλλά καταρχήν, όπως αντιλαμβάνεστε το μείζον ζήτημα, έχει αναδειχθεί αν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε με το ΠΑΣΟΚ.

    Εγώ αυτό συνάντησα και μετά τις ευρωεκλογές.

    Ότι εν πάση περιπτώσει είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας βάζει μπροστά σε ευθύνες. Αυτό το αποτύπωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συλλογική του απόφαση.

    Αλλά προσέξτε, με τη Νέα Αριστερά υπάρχει ένα αγκάθι το οποίο είναι ηθικό και πολιτικό. Είναι το γεγονός ότι έχουν εκλεγεί άνθρωποι με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και πήραν τις έδρες και φύγανε. Και αυτό δεν θα ήταν μια καλή αρχή για μια δυνητική συνεργασία. Όμως υπάρχει, θα σας έλεγα, ένα ισχυρό δίλημμα.

    Διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχει ένα σενάριο να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, να διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ, να διασπαστεί η νέα Αριστερά και να φτιαχτεί κάτι καινούργιο στον προοδευτικό χώρο.

    Και αυτά τα σενάρια υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά τα συζητούν. Και αναρωτιέμαι εγώ, πραγματικά πιστεύουν ότι μέσα από διασπάσεις θα αναταχθεί το ηθικό και η πίστη των προοδευτικών πολιτών για μια δυνατότητα πολιτικής αλλαγής. Άρα απέναντι σε αυτά τα σενάρια νομίζω το μόνο που μπορεί να σταθεί είναι αυτό που έχουμε συναποφασίσει και πρέπει επιτέλους να υπηρετήσουμε».

    Για τις αλλαγές στο καταστατικό

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό, είπε πως: «Δεν είμαι στην επιτροπή καταστατικού. Θα δούμε ποιες είναι οι προτάσεις οι οποίες θα έρθουν στην Κεντρική Επιτροπή μέσα από την εξαντλητική συζήτηση, η οποία μαθαίνω ότι έγινε στην Επιτροπή Καταστατικού. Είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε προτάσεις οι οποίες ολοκληρώνουν τον μετασχηματισμό του κόμματος, τον οποίο ξεκινήσαμε ήδη από το 2022. Τι αποφασίσαμε το 2022;

    Ξεκινώντας από την εκλογή ηγεσίας από τη βάση, αποφασίσαμε να γίνουμε το πιο δημοκρατικό και διαφανές κόμμα.

    Τι σημαίνει αυτό; Οι βουλευτές μας θα εκλέγονται με προκριματικές εκλογές. Δηλαδή θα αποφασίζει η βάση για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Θα έχουμε ισχυρά περιφερειακά όργανα, πράγμα που δεν έχουμε αυτό.

    Οι εκλεγμένοι βουλευτές έχουν και αυτοί μια δημοκρατική νομιμοποίηση από τον κόσμο, ο οποίος επέλεξε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και έχουν λάβει τον σταυρό προτίμησης.

    Επιμένω και επαναλαμβάνω ότι περιμένουμε να δούμε τι εισήγηση θα έρθει από την Επιτροπή Καταστατικού στην Κεντρική Επιτροπή και θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ στα όργανα κατ’ αρχήν.

    Η ευθύνη η οποία είναι συμβατή με τη θέση από την οποία υπηρετώ πλέον, περιορίζει και τις δικές μου δυνατότητες να λέω τις προσωπικές μου απόψεις».

    Στο ερώτημα τι εννοούσε όταν είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει στη θέση του το επόμενο Σαββατοκύριακο, αν δεν έχει εκπέσει στο ενδιάμεσο, απάντησε: «Τίποτα παραπάνω από τη σαφή καταστατική πρόβλεψη ότι όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας πρέπει να κάνει πρόταση μομφής. Δεν έχω ακούσει καμία σαφή τοποθέτηση ότι θα το κάνουν όσοι θέτουν θέμα προσφυγής στη βάση.

    Υπάρχει μια θολή εικόνα για το τι προτίθεται καθένας να κάνει, αλλά σε κάθε περίπτωση σας λέω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει τριετή θητεία και οι διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται σε περίπτωση που τεθεί θέμα αμφισβήτησης είναι απολύτως σαφείς. Δεν λέω ότι είναι παράνομες. Απολύτως δημοκρατικά, απολύτως ανοιχτά και αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε».

    «Καλώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης»

    Όπως δήλωσε ο κ. Παππάς: «Είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας. Κανονικά διεγράφη για λόγους που έγιναν γνωστοί υπό άλλες συνθήκες, όταν διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα. Κατά τη γνώμη μου καλώς επέστρεψε.

    Και θα σας έλεγα όχι μόνο επειδή υπέστη μια πειθαρχική ποινή, η οποία είναι ακραία, δηλαδή η διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και γιατί υπάρχει, υπάρχει και μια πολιτική διάσταση.

    Προσέξτε, εφόσον μπαίνει θέμα ηγεσίας, δεν νομίζω ότι ούτε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης θα ήθελε μια εικόνα ότι λαμβάνει πειθαρχικά μέτρα απέναντι σε όσους του ασκούν κριτική και τον αμφισβητούν.

    Πολιτικά θα τα λύσουμε όλα τα ζητήματα. Έχουμε τοποθετηθεί και θα τοποθετηθούμε και στην Κεντρική Επιτροπή και νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα πάνω στο έδαφος των ψηφισμένων μας αποφάσεων να δούμε τα επόμενα βήματα.

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και θα ήθελα να το πω, δεν έχω δει εναλλακτική διατυπωμένη πλατφόρμα.

    Δεν έχω δει. Δηλαδή όταν βάζει κάποιος ένα ζήτημα τόσο κορυφαίο, δηλαδή να λέει ότι πρέπει να γίνει αλλαγή ηγεσίας.

    Δεν μπορεί να μην έχει συγκροτήσει μια εναλλακτική στρατηγική και να την έχει καταγράψει σε ένα κείμενο.

    Να πει ότι ξέρετε κάτι; Η τωρινή ηγεσία τα πάει τα πράγματα προς τα εκεί. Εγώ θέλω να τα πάω προς τα εκεί.

    Έχει υπάρξει μια λαθολογία, δεν έχει υπάρξει εναλλακτική πλατφόρμα. Η πλατφόρμα και η απόφαση, την οποία σχεδόν έχουμε ομοφωνήσει για την ψήφισή της, είναι ενεργή. Είναι η απόφαση του κόμματος που περιμένει να βρει χώρο στον δημόσιο διάλογο για να εφαρμοστεί. Η λαθολογία, η κριτική βεβαίως να γίνει και να γίνει και με ανοιχτή καρδιά και δεν νομίζω ότι κανένας διεκδικεί το αλάθητο.

    Αλλά το να θέτουμε ένα τόσο κορυφαίο ζήτημα χωρίς να έχει συγκροτηθεί μια εναλλακτική πλατφόρμα που να έχει αρχή, μέση και τέλος, με προγραμματικά χαρακτηριστικά, με πολιτικές προτεραιότητες, που να λέει εγώ το κόμμα θέλω να το πάω αλλού, όχι εκεί που το πάει η τωρινή ηγεσία. Αυτό εγώ δεν το έχω δει».

    Η πρόταση για αλλαγή ονόματος και ο Αλέξης Τσίπρας

    Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε πως: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία πρόθεση ή καμία δυνατότητα να διαμορφωθεί συνθήκη προσωποπαγούς κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ σας λέω ότι είναι ένα κόμμα συμμετοχικό, ότι έχει κάνει βήματα και για τη συμμετοχή της βάσης του, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι στο παρελθόν.

    Και επειδή με ρωτήσατε και για το θέμα του ονόματος, νομίζω ότι δεν είναι αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει τη συγκεκριμένη στιγμή. Τα βασικά θέματα τα οποία πρέπει να μας απασχολήσουν είναι τα ζητήματα των βελτιώσεων και των αλλαγών στη δομή μας, που θα μας κάνουν ακόμα πιο διάφανους και πιο δημοκρατικούς στη λειτουργία μας.

    Επειδή βλέπω να διακινείται και το όνομα του Αλέξη Τσίπρα ποικιλοτρόπως, θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας αν ήθελε να πει κάτι, θα το είχε πει ή αν θέλει να πει κάτι στην πορεία θα το πει ο ίδιος. Αυτοί λοιπόν που περιφέρουν το όνομά του και μεθερμηνεύουν τις επιθυμίες και τις θέσεις του στο δημόσιο διάλογο, νομίζω το κάνουν με τρόπο μάταιο.

    Ο Αλέξης τοποθετήθηκε τον Φεβρουάριο, δεν συμφωνήσαμε εκεί, είχαμε διαφορετική προσέγγιση.

    Είναι δημοκρατικό αυτό, είναι θεμιτό, είναι ο ιστορικός ηγέτης της παράταξης, είναι ο άνθρωπος που πήρε το κόμμα από το 3% και αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το ιδεολογικό και πολιτικό οπλοστάσιο και την κληρονομιά μας για να μας κάνει ένα κόμμα κυβερνητικό.

    Έχει πολλά να προσφέρει και στην παράταξη και στην πατρίδα και νομίζω ότι αν ήθελε κάτι να πει θα το είχε πει. Πάντα συνομιλούμε και είναι μια σχέση ετών, δεκαετιών και η οποία είναι εκτός από πολιτική, είναι και συντροφική. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε πάντα.

    Και νομίζω ότι δεν θα εκπλαγείτε αν σας πω ότι και όταν ήμουν διευθυντής του γραφείου του μπορεί να είχαμε διαφωνήσει σε κάτι, αλλά η υπηρεσιακή μου ευθύνη δεν θα μου επέτρεπε ποτέ αυτό να το κάνω δημόσια».

    Συνέχισε λέγοντας ότι: «Θεωρώ ότι σε αυτή την πολιτική στιγμή, εάν δείξουμε ως ηγετική στελέχωση ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνθέσεις και εφαρμογή των ψηφισμένων αποφάσεων και γυρίσουμε στη βάση, να πούμε ότι σας έχουμε πικράνει ένα χρόνο με το γεγονός ότι παράγουμε περισσότερη εσωτερική ειδησεογραφία και τώρα σας πετάμε και το μπαλάκι και διαχειριστείτε και την εικόνα που έχει διαμορφωθεί λόγω των ευθυνών ηγετικών στελεχών, με δική σας πρωτοβουλία και δική σας τελικά απόφαση και δικά σας διλήμματα δεν θα είναι το ενδεδειγμένο.

    Η κουβέντα για τις αλλαγές στο καταστατικό ήταν ζωντανή και θέλω να σας πω ότι το Συνέδριό μας είναι και κατά τον τίτλο του και καταστατικό, που σημαίνει ότι θέλουμε να κάνουμε τα βήματα που ολοκληρώνουν μια διαδικασία μετασχηματισμού την οποία έχουμε ξεκινήσει.

    Σας είπα και πριν ένα παράδειγμα, δεν είχαμε ισχυρές περιφερειακές οργανώσεις σε επίπεδο περιφέρειας, λαμβάνονται πάρα πολύ σημαντικές αποφάσεις, δείτε τη Θεσσαλία, μοιράζονται κονδύλια, μπαίνουν προτεραιότητες, γίνονται έργα υποδομής και το κόμμα μας δεν έχει τη στελεχιακή επάρκεια σε επίπεδο Περιφέρειας για να παρακολουθεί, να συγκροτεί αντιπολιτευτική γραμμή.

    «Ο Χρήστος Σπίρτζης έχει κάνει απαράδεκτες δηλώσεις»

    Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του Χ. Σπίρτζη, είπε πως: «Θεωρώ ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει κάνει απαράδεκτες τοποθετήσεις στη δημόσια σφαίρα. Γνωρίζετε κι εσείς ότι είναι και φίλος μου. Έχουμε και μια προσωπική σχέση. Έχω τεράστιες βαθιές διαφωνίες. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός και δεν νομίζω ότι τα ζητήματα πρέπει να επιλυθούν με διαγραφές».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νίκος Παππάς: «Ο Πολάκης μπορεί να προσφέρει πολλά - Μικρός ο Τσίπρας για να συνταξιοδοτηθεί»
    Νίκος Παππάς: «Ο Πολάκης μπορεί να προσφέρει πολλά - Μικρός ο Τσίπρας για να συνταξιοδοτηθεί»

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακάμψει από την εικόνα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή διότι έχει ένα οπλοστάσιο που μένει αναξιοποίητο», είπε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη και στον Αλέξη Τσίπρα.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη»

    «Στις αρχές του χρόνου είχαμε πάλι μία αναταραχή και χαμηλές δημοκοπικές πτήσεις. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποφασίσαμε να μη βάλουμε σε δοκιμασία τον κόσμο που μας παρακολουθεί και τα μέλη μας και υπήρξε μία πορεία ανάκαμψης που έφερε ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές», σημείωσε ο νέος επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Οι καταγεγραμμένες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κινήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Παππάς και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει ευρεία πλειοψηφία στη βάση που θέλει να πάμε μπροστά».

    «Ρωτήστε τον Πολάκη αν θα καταθέσει πρόταση μομφής»

    «Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες. Χρειάζεται οργανωμένη εξωστρέφεια», ανέφερε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε στη συνέχεια «Να ρωτήσετε τον Πολάκη αν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση μομφής».

    Ο Νίκος Παππάς είπε ότι κρίνει θετικά τη θητεία του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο σημείωσε ότι κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διεκδικεί τη μονιμότητα.

    Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

    Σε ερώτηση αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα και την επιρροή του στο κόμμα επεσήμανε ότι «είναι κεφάλαιο για την Αριστερά» και πως «είναι μικρός για να συνταξιοδοτηθεί».

    «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που αξιοποίησε το ιστορικό οπλοστάσιο της παράταξης και κατάφερε από μικρό κόμμα να το κάνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Έχει πολλά να προσφέρει και είναι κεφάλαιο για την Αριστερά», είπε.

    Παράλληλα τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κάλπη θα έχει στην ηγεσία του τον Στέφανο Κασσελάκη.

    Η θέση του για Πολάκη και Λινού

    «Θα πάρουμε πρωτοβουλίες για να συγκροτηθεί μία ευρεία εκλογική προοδευτική συμμαχία. Έχουμε πολλά να κάνουμε γι΄αυτό. Αυτή τη προοπτική της ευρείας συμμαχίας των συγκροτημένων δυνάμεων είναι ένα ανάχωμα απέναντι σε καταστροφικά σενάρια διάχυσης, διάλυσης, διάσπασης των υπαρχόντων κομμάτων», είπε στη συνέχεια.

    Αναφορικά με την Αθηνά Λινού σημείωσε: «Δυστυχώς δεν ήταν συνεπής για να δώσει τις απαντήσεις που απαιτήθηκαν. Έμαθα ότι δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία την τελευταία μέρα».

    «Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά», σημείωσε.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο