Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 17:34

Έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο στο Μαξίμου για την οπαδική βία - Μετά την επίθεση στον αστυνομικό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας κατά αστυνομικών κατά τον χθεσινό αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη. Έτσι, μετά την εισαγγελική παρέμβαση, πλέον το σκηνικό μεταφέρεται σε πολιτικό επίπεδο, καθώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία για το πρωί του Σαββάτου στο μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τα επεισόδια και τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού που χαροπαλεύει αφού δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός Αθλητισμού Γιαννης Βρούτσης.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ άφησε ελεύθερους 35 από τους 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια, μετά την δειγματοληψία DNA και αποτυπωμάτων.

Διασωληνωμένος ο αστυνομικός

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Σύμφωνα, δε, με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, το πρωί της Παρασκευής (8/12) οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο.

Αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Εισαγγελική παρέμβαση Αρείου Πάγου

Εν τω μεταξύ, την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ΥΑΣ. Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ζητά στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης αστυνομικής προανάκρισης που ήδη διενεργειται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π.

Στην παραγγελία της η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρει:

Προς την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά

Χθες, 7/12/2023, σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ΥΑΣ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, όταν χούλιγκανς εξήλθαν από το γήπεδο, κινήθηκαν απειλητικά κατά αστυνομικών εκσφενδονίζοντας αντικείμενα, πέτρες και παράλληλα πραγματοποίησαν ευθεία βολή ναυτικών φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού της ΥΑΣ και επανήλθαν εν συνεχεία στο γήπεδο.

Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούμε να προβείτε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, εποπτεύοντας και τη διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ομοσπονδία Αστυνομικών: Να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα

Την διακοπή των πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα και την ανάληψη των ευθυνών, ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανακοίνωση τους, (ΠΟΑΣΥ) μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τους οι αστυνομικοί εκφράζουν την θλίψη τους αλλά και την οργή τους για την «δολοφονική επίθεση εις βάρους του συναδέλφου» τους.

Οι αστυνομικοί ζητούν από τον Έλληνα πρωθυπουργό να διακόψει άμεσα σήμερα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα καλώντας ταυτόχρονα τους αρμόδιους φορείς να υψώσουν τείχος σε παρόμοιες ενέργειες βίας, όσο και την ελληνική δικαιοσύνη «να αναζητήσει τις ευθύνες, όσο ψηλά και αν αυτές υπάρχουν σε επίπεδο ιδιοκτησιών που ουσιαστικά λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί σε δολοφονικές ενέργειες».

Ελεύθεροι 35 από τους 424 προσαχθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο μετά τις τέσσερις και μισή σήμερα το μεσημέρι 35 από τους συνολικά 424 προσαχθέντες που φέρονταν να εμπλέκονται στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ.

Όπως έχει αναφερθεί από την Αστυνομία οι υπεύθυνοι για τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Κρατικού νοσοκομείου Νικαίας, βρίσκονται ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ οι υπόλοιποι 389 παραμένουν στο Τμήμα Αλλοδαπών.

Έξω από το κτίριο βρίσκονται αρκετοί συγγενείς των προσαχθέντων.

Ο βαρύτατος τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού έγινε χθες το βράδυ λίγο μετά τις δέκα, όταν τουλάχιστον 150 οπαδοί βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» και πέταξαν πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 18:32

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι
    Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι

    Άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης του 15χρονου μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην Μποσάνκα Κρούπα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

    Ένας 15χρονος στη Βοσνία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλον έναν χθες, Πέμπτη (24/10), το βράδυ μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Μποσάνκα Κρούπα, στη βορειοδυτική πλευρά της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

    Ο έφηβος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντναν Μπεγκάνοβιτς, στη βοσνιακή δημόσια τηλεόραση BHRT.

    Ο ένας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

    Ο δράστης, γεννημένος το 2009, συνελήφθη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε πως έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, που παραμένουν άγνωστα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ο νεαρός τραματίστηκε από μεταλλικό αντικείμενο και υπεβλήθη σε επέμβαση

    Eργατικό ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό 22χρονου σημειώθηκε το μεσημέρι σε εργασιακό χώρο της ΔΕΗ, στην Κοζάνη.
    Ο 22χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενος σε εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι από μεταλλικό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
    Ελεγχόμενη και σταθερή είναι η κατάσταση του τραυματία, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιάννη Κετικίδη.
    Ο 22χρονος υπεβλήθη σε αξονική για να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς διαπιστώθηκε βαθύ τραύμα στον μηρό και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε επέμβαση και αφαίρεση του ξένου αντικειμένου.

    Πηγή: ΕΡΤ - Protothema.gr
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Π.Ε. Ηλείας: Ενημερωτική σύσκεψη για την ποιότητα του πόσιμου νερού
    Π.Ε. Ηλείας: Ενημερωτική σύσκεψη για την ποιότητα του πόσιμου νερού

    Ενημερωτική σύσκεψη για την ποιότητα του πόσιμου νερού και τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου αυτή να διασφαλιστεί πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση, της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Άννας Μαστοράκου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηλείας.

    Παρουσία δημάρχων, αντιδημάρχων, προέδρων ΔΕΥΑ και άλλων φορέων, τονίστηκε πως την δεδομένη χρονική στιγμή η ποιότητα του πόσιμου νερού στην Ηλεία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ωστόσο χρειάζεται επαγρύπνηση και σωστή προετοιμασία προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι περιβαλλοντικές προκλήσεις που επηρεάζουν το νερό.

    pe susk nero koro 2

    Η κα Μαστοράκου κατά την τοποθέτησή της, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο τον συντονισμό των δράσεων για την προστασία της ποιότητας του πόσιμου νερού στην περιοχή και τόνισε την ανάγκη σωστής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, αναφερόμενη στα μέτρα πρόληψης που πρέπει να ληφθούν, όπως η χλωρίωση, ο καθαρισμός των δεξαμενών και οι τακτικές υδροληψίες.

    Από την πλευρά τους, τόσο η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ηλείας, Ασημίνα Χαλικιά όσο και η Προϊσταμένη του Τμήματος
    Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε. Ηλείας, Ακριβή Ζάρρα αναφέρθηκαν στο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται σε σχέση με την ασφάλεια του νερού αλλά και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα όταν παρατηρούνται προβλήματα ενώ πρόσθεσαν πως κάθε καταγγελία θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, να εξετάζεται και να εκδίδεται το ανάλογο πόρισμα.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές
    Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές

    Στην προσαγωγή 59 ατόμων που ενεπλάκησαν σε άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας έξω από γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, φέροντας ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, λοστούς και μαχαίρια, προχώρησαν οι Αρχές.

    Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά στη Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με το oraiokastro24.gr δεκάδες οπαδοί.

    Αποτέλεσμα ήταν να υπήρξαν επίσης τραυματίες, η κατάσταση των οποίων όμως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

    Η ανακοίνωση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

    «Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών-γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από που κι αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν.

    Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σύσκεψη στον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Προγραμματισμός για τον φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
    Σύσκεψη στον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Προγραμματισμός για τον φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

    Ο προγραμματισμός για τον φετινό εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων.

    Η αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ανέφερε ότι και οι φετινές εκδηλώσεις για το «ΟΧΙ» θα γίνουν σε ολόκληρο το Δήμο με τη λαμπρότητα που τους αρμόζει, για τους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου.

    Στην έδρα του Δήμου την Κρέστενα θα γίνει η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., ενώ ανήμερα της εθνικής μας εορτής θα λάβουν χώρα λαμπρές εκδηλώσεις με Δοξολογία, ομιλίες και κατάθεση στεφάνων στα σχολεία, με αποκορύφωμα την παρέλαση των μαθητών στις 11 π.μ. στο κέντρο των Κρεστένων.

    Ανάλογες τιμητικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις Δ.Ε. και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη σημαντική συμβολή των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων στο Δήμο.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι προϊστάμενες στα τμήματα Παιδείας και Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου κ.κ. Κατερίνα Σταυροπούλου και Τζένη Χρονά, εκπρόσωποι της εκκλησίας, σχολικών μονάδων, της Αστυνομίας κ.α.

    andrits susk 28i 2

    andrits susk 28i 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο