Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 16:16

Χάρις Αλεξίου: Έτσι αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο

Γράφτηκε από
Ad Slot

Η ερμηνεύτρια ανάρτησε στο Facebook ένα σπάνιο βίντεο με την ίδια να τραγουδά και τον συνθέτη να την συνοδεύει στο πιάνο

«Μού λείπεις εσύ, ναι μού λείπεις εσύ και μοιάζω να είμαι σαν χαμένο νησί...»: με αυτούς τους στίχους και μ' ένα αρχειακό βίντεο που την δείχνει να ερμηνεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, συνοδευόμενη από τον Θάνο Μικρούτσικο στο πιάνο, εξέφρασε τα συναισθήματά της για την μεγάλη απώλεια του σπουδαίου συνθέτη η Χάρις Αλεξίου.

Η ερμηνεύτρια, η οποία είχε κάνε σημαντικές δισκογραφικές συνεργασίες με τον Θάνο Μικρούτσικο, μεταξύ των οποίων και οι δίσκοι «Η αγάπη είναι είναι ζάλη» και «Κρατάει Χρόνια Αυτή η Κολώνια» ανάρτησε, το βράδυ της Πέμπτης, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το συγκινητικό αυτό βίντεο που χρονολογείται από το 1986. Πρόκειται για απόσπασμα από την δημοφιλή εκπομπή της ΕΡΤ «Κυριακάτικα», που παρουσίαζαν, στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο Δημήτρης Κωντσαντάρας και η Έλενα Ακρίτα.

Με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό η Χαρούλα τραγουδά και ο Μικρούτσικος την συνοδεύει παίζοντας με πάθος στο πιάνο και σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του τραγουδιού του αδελφού του, Ανδρέα Μικρούτσικου, που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία την εποχή εκείνη.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 12:18

Σχετικά Άρθρα

  • Χάρις Αλεξίου: Τραγούδησε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια - Η έκπληξη που συγκίνησε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο
    Χάρις Αλεξίου: Τραγούδησε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια - Η έκπληξη που συγκίνησε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

    Περίπου 35.000 θεατές πλημμύρισαν, το βράδυ της Τετάρτης (5/9), το Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

    Από νωρίς το απόγευμα, οι πύλες του σταδίου άνοιξαν και το κοινό κατέκλυσε τις κερκίδες για να τιμήσει τον σπουδαίο στιχουργό, ο οποίος βρέθηκε εκεί, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

    Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου, η οποία, αν και έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη το τραγούδι «Αρχηγός» του Μάνου Λοΐζου, με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να παρακολουθεί συγκινημένος.

    «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και καιρό, αλλά για σένα τις ανοίγω απόψε» είπε η ίδια, με το κοινό να την καταχειροκροτεί.

    Στη σκηνή εμφανίστηκαν επίσης μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Γλυκερία, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Αντώνης Ρέμος, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις ερμηνείες τους.

    Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, δίνοντας έναν επιπλέον συμβολικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης
    Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

    Σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης «ταξίδεψε» η Χάρις Αλεξίου, ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify.

    Το Spotify πραγματοποιεί την καμπάνια αυτή που θέμα έχει την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία.

    Σε αυτή εντάσσονται ακόμη 35 τραγουδίστριες και τα τραγούδια τους.

    Η δική μας Χαρούλα επιλέχθηκε από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της ενέργειας για έξι μήνες και όχι για έναν που προβλέπεται κανονικά.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Χάρις Αλεξίου: Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα «τι είναι αυτό τώρα;»
    Χάρις Αλεξίου: Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα «τι είναι αυτό τώρα;»

    «Στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει» τόνισε - Δείτε απόσπασμα από συνέντευξή της

    Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Χάρις Αλεξίου στη Δώρα Αναγνωστόπουλου και το «Mega Stories». Η σπουδαία ερμηνεύτρια, θυμήθηκε, μεταξύ άλλων και τη στιγμή που ο γιατρός της, ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

    Απόσπασμα από τη συζήτηση των δύο γυναικών προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα». Σε αυτό, η Χάρις Αλεξίου ακούγεται να μιλά για τη διαδρομή της από τη Θήβα στην Αθήνα κι αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες.

    «Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας αλλά τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν, ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους» ακούγεται να λέει στη συνέντευξη που θα προβληθεί απόψε, στις 00:10.

    Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό με έκανε –για να το πω λαϊκά- να μην μασάω. Κι αυτό έχω να πω σαν μήνυμα. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Χάρις Αλεξίου: Ήμουν κομπάρσα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
    Χάρις Αλεξίου: Ήμουν κομπάρσα στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

    Όταν ήμουν 12 ετών, αποκάλυψε η ερμηνεύτρια - Δείτε το βίντεο

    Η Χάρις Αλεξίου, πολύ πριν γίνει γνωστή για το ταλέντο της στο τραγούδι, είχε κάνει το πέρασμά της από την ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» ως κομπάρσα ηθοποιός.

    Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Watch Next» και αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι έπαιξε στη δημοφιλή ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

    Όπως είπε: «Έχω κάνει κομπαρσιλίκι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Μια γειτονοπούλα μου έκανε κομπαρσιλίκι, και μου λέει “θέλεις να έρθεις κι εσύ σήμερα που θα πάμε στο Μαρούσι;”»

    Δείτε το βίντεο

    Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Ήμουν 12, και πήγα μαζί της. Και έζησα όλο αυτό, το όλη μέρα στο προαύλιο του σχολείου με τις ποδιές. Ήμουν μαθήτρια όχι στην ίδια τάξη, στο μπούγιο εκεί πέρα που τρέχουνε τα κορίτσια, που τη χαιρετάνε, στο φινάλε. Δεν θα με δεις, εκτός και αν υπάρχει τρόπος κάποιος να το ψάξει εκεί».

    Πηγή: protothema.gr

  • Χάρις Αλεξίου: Στους Παξούς για τα γυρίσματα του «Maestro»
    Χάρις Αλεξίου: Στους Παξούς για τα γυρίσματα του «Maestro»

    Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στους Παξούς όπου φωτογραφήθηκε για την επανέναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του «Maestro» διά χειρός Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

    Το «Maestro» ξαναμπαίνει σε φάση γυρισμάτων, μετά από διακοπή αρκετών εβδομάδων λόγω θεατρικών υποχρεώσεων των πρωταγωνιστών και όχι μόνο. Όπως αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Αντώνης στην σειρά, «περιμέναν να χαλαρώσει το νησί από τουρίστες για να συνεχίσουμε. Τέλος Σεπτεμβρίου λογικά ξεκινάμε το δεύτερο μισό της σεζόν που θα πάει μέχρι χειμώνα, όχι στο νησί αλλά και στο νησί».

    Απ’ ό,τι φαίνεται τα γυρίσματα θα αρχίσουν άμεσα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα την επεξεργασία των δύο πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου της σειράς, είναι έτοιμος να πει το «πάμε» και τα βασικά μέλη του καστ θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στους Παξούς για να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

    Η πρώτη που έδωσε το παρών και το αποτύπωσε στα social media ήταν η Χάρις Αλεξίου, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της στα σοκάκια του νησιού.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Χαρούλα Αλεξίου σε μια κουζίνα - Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Maestro
    Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Χαρούλα Αλεξίου σε μια κουζίνα - Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Maestro

    Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Maestro», με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αναρτά σχετικές φωτογραφίες που ξεσηκώνουν τους fans.

    Όπως είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα γυρίσματα του β΄ κύκλου πραγματοποιούνται σε Παξούς και Αθήνα, με τους συντελεστές να επιστρέφουν στο νησί τον Οκτώβριο για το δεύτερο μέρος τους.

    Εν αναμονή του δεύτερου κύκλου, και με τη σειρά να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, τα στιγμιότυπα που μοιράζονται οι συντελεστές στα social media γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό από τους fans.

    Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει με τη Χαρούλα Αλεξίου

    Αυτό συνέβη και με την τελευταία ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του «Maestro» στο Instagram.

    Στο σχετικό στιγμιότυπο, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Χαρούλα Αλεξίου ποζάρουν χαμογελαστοί, με τη σχετική λεζάντα να εξηγεί ότι η φωτογραφία προέρχεται από τα γυρίσματα, δίνοντας μια «γεύση» από όσα θα ακολουθήσουν.

    Η εν λόγω ανάρτηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους fans της τηλεοπτικής σειράς, που εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για τα νέα επεισόδια.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Χάρις Αλεξίου για το Maestro: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»
    Χάρις Αλεξίου για το Maestro: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»

    «Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου» είπε η γνωστή τραγουδίστρια

    Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για το Maestro και για τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Rex», στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star».
    Συγκεκριμένα για τη θεατρική παράσταση, η γνωστή καλλιτέχνιδα είπε: «Φέτος είμαι και στο θέατρο και την τηλεόραση. Το ζω πολύ όμορφα. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω. Η συνεργασία μου με τον υπόλοιπο θίασο είναι υπέροχη. Τους λατρεύω όλους. Είναι καταπληκτικοί. Πέρα από το ότι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί τους, είναι και υπέροχα πλάσματα όλοι τους».
    Όσον αφορά το «Maestro», η Χάρις Αλεξίου δήλωσε: «Και βέβαια είμαι χαρούμενη που το Maestro μπήκε στο Netflix. Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου που είναι κι αυτός ένα διαμάντι παιδί και πολύ καλός καλλιτέχνης. Για τις νέες προσθήκες μόνο ο Χριστόφορος μπορεί να μιλήσει. Είναι ωραίο και για εμάς να βλέπουμε να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Ο κόσμος μου λέει τα καλύτερα. Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χάρις Αλεξίου: Επιστροφή στα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» (photos)
    Χάρις Αλεξίου: Επιστροφή στα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» (photos)

    Η Χάρις Αλεξίου ξανάπιασε τον ρόλο της γιαγιάς της Κλέλιας και του Αντώνη για τις ανάγκες του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου του «Maestro».

    Τη Δευτέρα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου και τελευταίου κύκλου του «Maestro», που, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, θα το δούμε στις οθόνες μας το 2024.

    Όλο το καστ του πρώτου κύκλου έδωσε το παρών στην ανάγνωση του σεναρίου -στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν είδαμε τον Γιάννη Τσορτέκη- και η ευφορία ήταν διάχυτη, όπως και η αγωνία για μέλλον των ηρώων.

    Το απόγευμα της Τρίτης η Χάρις Αλεξίου ανάρτησε μια φωτογραφία από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε στη λεζάντα: «Πρώτη μέρα γυρίσματος Maestro».

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch