Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 14:36

Έργα του Ηλείου καλλιτέχνη Θανάση Τζοΐτη στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με φιγούρες που απεικονίζουν ηρωικές μορφές του θεάτρου σκιών, φιλοτεχνημένες από τον Ηλείο καλλιτέχνη Θανάση Τζοΐτη φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Δημαρχείο, Τερψιχόρης 51).

Η έκθεση πλαισιώνει την προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Νικηταράς ο Τουρκοφάγος», διάρκειας 40 λεπτών, σε σκηνοθεσία Βασιλικής Γιαννόπουλου. Εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής τον συντονισμό της δράσης έχει η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτισμού και Τομεάρχης της «ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ», γνωστή ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, η οποία άνοιξε και την εκδήλωση, την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ενώ μεταδόθηκε μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών του εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συγκινητική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του απογόνου του Νικηταρά, Νικήτα Σταματελόπουλου.

Ο Θανάσης Τζοΐτης, με καταγωγή από το Σμίλα, εισάγει μια νέα αισθητική στις φιγούρες του θεάτρου σκιών, εμπνεόμενος από έργα τέχνης και μουσειακά ιστορικά εκθέματα. Η σειρά έργων του με θέμα τους φιλέλληνες, που συμπεριλαμβάνεται στην έκθεση, χαρακτηρίζεται από εκπληκτική πιστότητα στις απεικονίσεις και πρωτοτυπία, σ’ ένα δύσκολο υλικό όπως το πολυπροπυλένιο, από το οποίο κατασκευάζονται οι φιγούρες.

Η έκθεση, που εκτός από τις φιγούρες περιλαμβάνει και έναν εξαιρετικό ζωγραφικό πίνακα του Θ. Τζοΐτη με θέμα τους ήρωες του ’21, θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 20 Μαρτίου. Θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καθημερινά (προβολή ντοκιμαντέρ 12μ.μ.) και το ευρύ κοινό το σαββατοκύριακο, ώρες 11:30-14:00.

tzoitis 2

tzoitis 3

tzoitis 4

tzoitis 5

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 19:25

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)
    Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)

    Επιχείρησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Νέα στοιχεία για το Παλαιό Φάληρο.

    Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία θα σημειωνόταν στο Παλαιό Φάληρο την Κυριακή, με δράστη έναν 87χρονο.

    Ο 87χρονος Βρετανός, συνελήφθη, το πρωί της Κυριακής, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς επιχείρησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους επι της οδού Πλουτώνος, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

    Ο 87χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της «Απόπειρας Ανθρωποκτονίας», ενώ η 89χρονη σύζυγος του, έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    «Μου το ζήτησε η ίδια»

    Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, ο ηλικιωμένος αφού πρώτα της έβαλε στο πρόσωπο της ένα μαξιλάρι στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό της.

    Νομίζοντας ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει, βγήκε από το διαμέρισμα του και πήγε σε αλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, χτύπησε το κουδουνι και ενημέρωσε την ένοικο για την πράξη του.

    Με τη συγκεκριμένη διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αμέσως, η γειτόνισσα του, σοκαρισμένη με αυτά που άκουγε κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε. Πρώτη στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας όπου διαπίστωσαν ότι η συζυγος του Άγγλου ήταν εν ζωή ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

    Πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως τα πρώτα λόγια του Άγγλου, στους αστυνομικούς ήταν: « Ό,τι έκανα, το έκανα γιατί μου το ζήτησε η σύζυγος μου!».

    Είναι κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται αρχικά καθώς το ίδιο αναφέρει και η σύζυγός του.

    Το ανδρόγυνο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την ηλικιωμένη γυναίκα το τελευταίο καιρό να έχει πολλα προβλήματα.

    Όπως προκύπτει, φαίνεται να ζήτησε από τον ίδιο της τον σύζυγό, να την λυτρώσει, σκοτώνοντας την.

    Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχες.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νέα Φιγαλεία: Μάγεψε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
    Νέα Φιγαλεία: Μάγεψε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 η Εικαστική Έκθεση με τίτλο: ‘’Η ΤΕΧΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ’’ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας με τη συμμετοχή των νεαρών φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών Βασιλείου Κορκολή και Γεωργίου Μπινιώρη οι οποίοι κατάγονται από τη περιοχή της Λυνίσταινας και Νέας Φιγαλείας αντίστοιχα.
    Κατά την 1η μέρα λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια αυτής σε μια λιτή εκδήλωση με αρκετό κόσμο δίπλα στον εκθεσιακό χώρο. Κεντρικός Ομιλητής ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής ο οποίος αναφέρθηκε στο βιογραφικό των νεαρών καλλιτεχνών, με εισηγητή της εκδήλωσης τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Θάνο Χουλιάρα ο οποίος έκανε λόγω για τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων στη περιοχή. Τη κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών κα Παναγιώτα Παπαγιώργου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας κα Άννα Πιτσινή μαζί με τους δυο καλλιτέχνες.
    Κατά την 2η μέρα υλοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά ενώ συνεχίστηκε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου.
    Κατά την 3η μέρα υλοποιήθηκε και πάλι για δεύτερη φορά βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά μετά από απαίτηση γονέων και παιδιών ενώ η έκθεση ολοκληρώθηκε με εξίσου μεγάλη προσέλευση κόσμου.
    Στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν:
    - Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Νέας Φιγαλείας Παναγιώτης Πάλλας
    - Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος
    - Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών Παναγιώτα Παπαγιώργου
    - Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας Άννα Πιτσινή
    - Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδριτσάνων Θανάσης Θεοχάρης
    - Εκπρόσωποι των Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιγαλείας ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ’’
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φασκομηλιας
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετραλώνων
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυνίσταινας
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων ‘’ΦΙΓΑΛΟΣ’’
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας
    - Η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Φιγαλείας Μαρία Γιαννίκου
    - Ο υπεύθυνος της Αίθουσας Τέχνης Επικούριος Απόλλων Γιάννης Μπέσκος
    - Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Χριστίνα Παπαλάμπρου
    - Ο Εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας Νικος Παπαγιώργος
    Την έκθεση στήριξαν και υποστήριξαν χορηγικά και αξίζουν αναφοράς και ευχαριστηρίων οι κάτωθι:
    - SUPER MARKET ΤΕΡΖΗΣ
    - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ
    - ΜΠΕΝΑΚΗΣ CAFE
    - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
    - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ILIALIVE.GR
    Θερμά ευχαριστούμε το Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Τερζή για την αμεσότητα και υποστήριξη που επέδειξε στα προβλήματα που προέκυψαν καθώς και την παραχώρηση του δημοτικού κτηρίου επί της Κεντρικής Πλατείας.
    Επίσης θερμά ευχαριστούμε την κα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου για την εθελοντική εργασία και τον καθαρισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων κατά την έναρξη και ολοκλήρωση της έκθεσης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλογική έκθεση ζωγραφικής με θέμα έργα του Τάκη Σινόπουλου, το Σάββατο 27/07 στο Επιτάλιο
    Συλλογική έκθεση ζωγραφικής με θέμα έργα του Τάκη Σινόπουλου, το Σάββατο 27/07 στο Επιτάλιο

    «Ας αφήσουμε τα λόγια»

    ΕΓΚΑΙΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.30

    ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ

    Ο πολιτιστικός σύλλογος Επιταλίου «Επί της αλός» σας καλεί στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης - αφιέρωμα στον Τάκη Σινόπουλο. Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας το μέσο που τους εκφράζει, εμπνέονται από τα ποιήματα του Σινόπουλου για μια εικαστική απόδοση των έντονα φορτισμένων στίχων του ποιητή. Μια προσπάθεια οπτικοποίησης της βαριάς κληρονομίας του Σινόπουλου, όπως κάθε καλλιτέχνης τη μεταπλάθει μέσα από το προσωπικό του στίγμα.

    Ζωγραφική και χαρακτική επιστρατεύονται για να επικοινωνήσουν την ποίηση με τον θεατή. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία συνένωσης της ποιητικής και της εικαστικής τέχνης προκύπτουν νέα πεδία συνομιλιών και στοχασμών.

    Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν και τα έργα ζωγραφικής των μαθητών δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύργου που συμμετείχαν τον Μάιο στον μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό «Τάκης Σινόπουλος»

    Υποστηρικτές και αρωγοί των δράσεων «2024 – Έτος Τάκη Σινόπουλου» :

    το Υπουργείο Πολιτισμού (οι δράσεις τελούν και υπό την αιγίδα του), η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πύργου και το Ίδρυμα «Τάκης Σινόπουλος Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης»

    ethesi thin 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό
    Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό

    Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο, στη διασταύρωση των οδών Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου, όταν οδηγός μοτοσυκλέτας παρέσυρες και σκότωσε πεζό.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ενώ όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

    Έρευνες για τα αίτια του τροχαίου, διεξάγει η Τροχαία.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Εγκαινιάστηκε η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Στέλιου Ράιδου, που στην πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας
    Εγκαινιάστηκε η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Στέλιου Ράιδου, που στην πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας

    Εγκαινιάστηκε παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και πλήθους κόσμου στον Πολυχώρο Πολιτισμού, η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Στέλιου Ράιδου υπό τον τίτλο: «Η αισθητική των συμβάντων της λήθης», η οποία θα παραμείνει στους φιλόξενους χώρους της πινακοθήκης έως την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024.

    Ο Στέλιος Ράιδος είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, ενώ έχει ανάλογες σπουδές εικαστικών και στο Εργαστήρι Ζωγραφικής των Τάσου Χριστάκη και Ζάφου Ξαγοράρη.

    Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα (ROOMS 2018, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 2010-2017) και στην Ηλεία (ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 2023).

    Από το 2019 έως σήμερα ζει και εργάζεται ως εικαστικός εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ηλείας, διδάσκοντας παράλληλα στο λαογραφικό σύλλογο «ΟΞΥΑΛΟΣ» ως υπεύθυνος του τμήματος ζωγραφικής, αλλά και ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική σε ενηλίκους και εφήβους.

    Η είσοδος στην έκθεση για το κοινό είναι ελεύθερη.

    ilida raidos zogr 2

    ilida raidos zogr 3

    ilida raidos zogr 4

    ilida raidos zogr 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Η πρώτη ατομική έκθεση του ζωγράφου Στέλιου Ράιδου φιλοξενείται από τις 24/06 στην πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας
    Η πρώτη ατομική έκθεση του ζωγράφου Στέλιου Ράιδου φιλοξενείται από τις 24/06 στην πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας

    Μία ακόμα εικαστική έκθεση θα φιλοξενήσει η πινακοθήκη του Πολυχώρου Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 έως και την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024.

    Πρόκειται για την ατομική έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Στέλιου Ράιδου, υπό τον τίτλο: «Η αισθητική των συμβάντων της λήθης».

    Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 24 Ιουνίου 2024, ενώ οι ώρες προσέλευσης για τον κοινό είναι καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ.

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΑΪΔΟΥ:

    Ο Στέλιος Ράιδος φοίτησε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, την περίοδο 2012 – 2017, πραγματοποιώντας παράλληλα σπουδές στο Εργαστήριο Ζωγραφικής του Τάσου Χριστάκη και Ζάφου Ξαγοράρη.

    Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα (ROOMS 2018, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 2010-2017) και στην Ηλεία (ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 2023).

    Από το 2019 έως σήμερα ζει και εργάζεται ως εικαστικός εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Ηλείας.

    Παράλληλα, συνεργάζεται με τον λαογραφικό σύλλογο «ΟΞΥΑΛΟΣ» ως υπεύθυνος του τμήματος ζωγραφικής, διδάσκοντας ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική σε ενηλίκους και εφήβους, οι οποίοι αποσκοπούν την ένταξη τους σε σχολές Καλών Τεχνών και σχεδίου.

    raidos ekth ilida 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συνελήφθη 19χρονος στο Παλαιό Φάληρο: Πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο
    Συνελήφθη 19χρονος στο Παλαιό Φάληρο: Πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

    Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 19χρονου στο Παλαιό Φάληρο για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο της περιοχής.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Αρχές είχαν πληροφορία για νεαρό που πωλούσε ποσότητες κάνναβης έξω από Γυμνάσιο του Παλαιού Φαλήρου.

    Έτσι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Τον είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή, του έκαναν σήμα για έλεγχο όμως εκείνος δεν σταμάτησε και τους απώθησε χωρίς όμως να μπορέσει να διαφύγει.

    Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του 5 νάιλον συσκευασίες με 269 γρ. κάνναβης.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    «Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες (29-5-2024) στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 19χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

    Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση του κατηγορούμενου στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

    Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο τον 19χρονο, ο οποίος στην θέα τους επιχείρησε να διαφύγει και απώθησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν.

    Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 268.9 γρ. διαμοιρασμένη σε 5 νάιλον συσκευασίες».

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch