Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 09:23

Βασίλης Παπακωνσταντίνου από την Ηλεία: "Όσο δεν αντιστέκεται κανείς πάντα θα έχει παρακάτω"

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου του 2022, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στην Κρέστενα της Ηλείας για μια συναυλία η οποία προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση. Η συναυλία εντασσόταν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της «Γιορτής της Σταφίδας», που διοργανώνει ο Δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως από σκηνής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θύμισε στους θεατές πως είχε συμμετάσχει και στο μακρινό παρελθόν στη συγκεκριμένη Γιορτή παρέα με τον Μάνο Λοΐζο και αφιέρωσε τη συναυλία στη μνήμη του (φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από τον θάνατο του).

Πριν ανέβει στη σκηνή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αιώνιος έφηβος, είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Γιώργο Μαρινόπουλο, δημοσιογράφο της ΕΡΤ στην περιοχή.

Με την άδεια του Βασίλη η συζήτηση αυτή μαγνητοφωνήθηκε και μεταδόθηκε εν είδει συνέντευξης από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ Πύργου.

marinopoulos papakonstantinou

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση της:

” -Βασίλη, ήρθες γι’ ακόμη μια φορά στην Ηλεία για να συναντήσεις παλιούς καλούς σου φίλους. Αν και δηλώνω από παλιά θαυμαστής της μουσικής σου, η αποψινή συζήτηση μας δεν θα είναι επί αυτής. Θέλω καταρχάς να μου πεις πως τον είδες τον δρόμο (σ.σ. Εθνική οδός/καρμανιόλα Πατρών-Πύργου), που τον φτιάξαμε τόσο ωραίο μετά από χρόνια;

B.Π. -Αριστούργημα (*γελώντας)! Τι να σου πω βρε παιδί μου… Εντωμεταξύ, αυτοί οι κώνοι που βάλατε είναι όλοι πεσμένοι και είναι και πολύ επικίνδυνοι αν πέσεις επάνω τους, είτε στη μέση του δρόμου είτε στην άκρη του, εκεί που όπου θέλει τους έχει σπρώξει ο καθένας. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα…

– Αυτοί οι κώνοι εντάσσονται σ’ ένα έργο για το οποίο πληρώσαμε 30 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. έργα συντήρησης της υπάρχουσας εθνικής οδού). Διότι υποτίθεται ότι αυτοί οι κώνοι, πολλούς από τους οποίους είδες πεσμένους, θα μας έσωζαν από τα τροχαία ατυχήματα.

Β.Π. -Πραγματικά είναι για να γελάει κανείς. Ή για να κλαίει…

-Να σε ενημερώσω επίσης, μιας και μας ξανάρθες, ότι φέτος κατήργησαν και τις τρεις πανεπιστημιακές σχολές που είχαμε στον νομό.

Β.Π. -Σωστό είναι κι αυτό (*γελώντας)!

-Αλλά για εμάς, την πλειονότητα των Ηλείων, κανένα πρόβλημα, οπότε… Τέλος πάντων, βλέπεις Βασίλη καμία αλλαγή πανελλαδικώς αλλά και παγκοσμίως. Εσύ άλλωστε τα έκρινες και τα έλεγες από παλιά, πριν πολλοί από εμάς ασχοληθούμε, όχι λόγω ηλικίας, κοντά είμαστε, αλλά επειδή δεν μιλούσαμε διότι βολευόμασταν με την επίπλαστη “ευμάρεια”. Βλέπεις τα πράγματα στο μέλλον να πηγαίνουν προς το καλύτερο ή έχει ακόμα παρακάτω;

Β.Π. -Έχει και παρακάτω. Όσο δεν αντιστέκεται κανείς πάντα θα έχει παρακάτω. Και δυστυχώς δεν βλέπω αντίσταση από τους νεοέλληνες, έχουν γίνει πολύ πειθήνιοι, κοιτάνε τον εαυτό τους πάρα πολύ, η αλληλεγγύη δεν είναι στον βαθμό που θα έπρεπε να είναι, ούτε και οι κινητοποιήσεις είναι στον βαθμό που θα έπρεπε να είναι. Κι έτσι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Αν και είμαι φύσει αισιόδοξος, αυτή τη φορά “κουτουλάω” λίγο…

– Πιστεύεις πως μέσα από τον πολιτισμό, από το τραγούδι, μπορούν να εισπράξουν τα μηνύματα που περνάς μέσω αυτού τα νέα παιδιά; Τα παιδιά που αύριο ίσως να ψηφίσουν, ό,τι αποφασίσουν, τα παιδιά που αύριο ίσως να συμμετάσχουν σε πορείες και διαδηλώσεις για να προασπίσουν τα δίκαια των πολιτών.

Β.Π. -Βλέπω να υπάρχει λόγος να τραγουδάω ακόμα. Τα νέα παιδιά με νιώθουν, με καταλαβαίνουν. Βέβαια δεν ξέρω μετά από λίγα χρόνια που θα καταλήξουν και αυτά… Προς το παρόν πάντως την ευαισθησία τους τη βλέπω”.

Πηγή: Ertnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 12:50

Σχετικά Άρθρα

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πήγα να "φάω πόρτα" σε συναυλία μου στα Γιάννενα» - Τι είπε για την Ελένη Ράντου
    Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πήγα να

    Αγνωστες ιστορίες για τη ζωή του και τα τραγούδια του αποκάλυψε, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, «Στιγμές», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, το βράδυ της Δευτέρας. Παράλληλα, μίλησε για την πορεία του από την Αρκαδία, στις ταβέρνες της Γερμανίας μέχρι τις μεγαλύτερες συναυλίες του.

    Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε με νοσταλγία και αγάπη στα παιδικά του χρόνια λέγοντας πως ήταν φτωχικά αλλά πολύ ευτυχισμένα. «Θυμάμαι τους συχωριανούς μου που μαζευόμασταν κάθε βράδυ και τραγουδούσαμε μέχρι το πρωί», είπε. Όπως θυμάται τις Κυριακές τραγουδούσε η οικογένεια επειδή ήταν χαρούμενη που υπήρχε φαγητό στο σπίτι.

    Από μικρός θυμάται να τραγουδάει και αυτό που τον είχε εντυπωσιάσει ήταν τα ακούσματα της φύσης. Όπως λέει τα πρώτα του ακούσματα ήταν από τη φωνή της μητέρας του η οποία τραγουδούσε και εκείνος ήθελε να τραγουδάει μαζί της. Αποκάλυψε ακόμα ότι ήταν «ψώνιο» και για να τον ακούσουν ανέβαινε σε μια συκιά για να τραγουδήσει.

    «Τα πρώτα χρήματα ήρθαν όταν παράτησα την ροκ ξένη μουσική»

    Μιλώντας για τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το τραγούδι, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανέφερε: «Παίζαμε με το συγκρότημα σε μαγαζιά και night club αλλά εκεί δεν είχε λεφτά. Τα πρώτα χρήματα ήρθαν όταν παράτησα την ροκ ξένη μουσική. Ήρθαν από τα ακούσματα του Θεοδωράκη, του Χατζηδάκι, του Σαββόπουλου του Σπανού. Ήταν αριστερές οι καταβολές μου και το νέο κύμα μου έμοιαζε πολύ πιο οικείο. Μπορούσα να εκφραστώ στην γλώσσα μου, διότι προηγουμένως τραγουδούσα αγγλικά Πελοποννήσου», είπε ο αγαπημένος ερμηνευτής.

    «Κατέβηκα στην Πλάκα, πήγα στην μπουάτ του Γιάννη του Αργύρη, που τον θεωρώ και πρωτοδάσκαλο. Του τραγούδησα και μου είπε: "Ωραία είναι αλλά να μην φωνάζεις τόσο πολύ”, διότι εγώ "τα έχωνα”. Τραγουδούσα και σε μία μπουάτ, "Ξαστεριά” την έλεγαν, και την έκλεισε η Χούντα το 1967», συμπλήρωσε.

    «Μετά πήγα φαντάρος και όταν απολύθηκα δεν μπορούσα να τραγουδήσω Θεοδωράκη. Είχα έναν φίλο από τον στρατό και αυτός ζούσε στην Γερμανία. Και μου λέει "Πάμε ρε Βασίλη έξω. Τι θα κάνεις εδώ πέρα;”. Δεν είχαμε λεφτά για να βγάλουμε εισιτήρια και θεώρησα καλό να πάω σε ένα μαγαζί που θα έπαιρνα και λεφτά. Έτσι βρέθηκαν οι Κάψες», ανέφερε στην συνέχεια ο σπουδαίος ερμηνευτής.

    «Ήταν ένα μαγαζί πολύ περίεργο για εμένα. Στην πρεμιέρα είχε μείνει ένα βουνό από άμμο, το οποίο έμεινε εκεί μέχρι να φύγω. Εκεί είχα μεγάλη επιτυχία, μάλλον γιατί δεν έμοιαζα του χώρου αυτού και ήθελαν όλοι να με προστατεύσουν. "Μπράβο Βασιλάκη” μου έλεγαν. Στις Κάψες τραγούδαγα και τα λαϊκά της εποχής. Με είχαν συμπαθήσει τόσο πολύ γιατί στα ζεϊμπέκικα που τους έλεγα, είχαν πιει και όπως χορεύανε πήγαιναν να πέσουν. Τότε εγώ τους έλεγα "άμυνα”. "Ευχαριστώ Βασιλάκη” μου λέγανε. Στις Κάψες τραγουδούσα και ζεϊμπέκικα, όπως το "Γεννήθηκες για την καταστροφή”», ανέφερε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

    Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε ότι παραλίγο να... φάει πόρτα σε δική του συναυλία στα Γιάννενα. Μάλιστα όπως είπε, ο φύλακας του είπε πως έχει εντολή προσωπικά από τον κ. Παπακωνσταντίνου να μην αφήσει κανέναν να περάσει.

    Για τη σχέση του με την Ελένη Ράντου

    Για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Ελένη Ράντου είπε πως την είχε δει σε ένα μπαρ στο οποίο σύχναζαν και οι δύο. «Εγώ πήγαινα εκεί μαζί με τον κιθαρίστα μου, τον Χριστόφορο. Τον έβαζα να παίρνει τηλέφωνο κάθε βράδυ πριν πάμε και να ρωτάει τον ιδιοκτήτη "τίποτα σε Ράντου έχουμε σήμερα";», είπε. «Για να ερωτευτώ κάτι πρέπει να το θαυμάζω. Την είχα δει σε μία εκπομπή και μου άρεσε πολύ όπως έπαιζε», είπε επίσης αναφερόμενος στη σύζυγό του. «Την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε στην αρχή. Τελικά όμως έπεσε», κατέληξε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με ερωτεύτηκε όταν έκανα εμετό στο αμάξι του
    Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με ερωτεύτηκε όταν έκανα εμετό στο αμάξι του

    «Δεν τον έπλενε για 15 μέρες» συνέχισε σε συνέντευξή της - Δείτε βίντεο

    Η Ελένη Ράντου έκανε έναν μικρό απολογισμό για τη ζωή της στο «2night Show», ενώ αποκάλυψε και το πώς την ερωτεύτηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

    Σχετικά με αυτό, η ηθοποιός είπε: «Το ποτό δεν το μπορώ, το προσπάθησα όταν ήμουν μικρή να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική, αλλά έχω ένα ένζυμο που μόλις πίνω κάνω εμετό. Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου. Στο πρώτο ραντεβού ο Βασίλης είχε φέρει όλη του την παρέα. Ήμασταν και οι δυο πάρα πολύ ντροπαλοί. Ήμασταν και οι δυο πολύ αμήχανοι. Ήπια δυο ποτά και έκανα εμετό στο αμάξι του, δεν το έπλυνε για 15 μέρες και μου είχε πει, “δε το πλένω γιατί είναι ο δικός σου εμετός”. Μάλλον κατάλαβε την αγωνία μου να πιω ενώ δεν πίνω».

    Δείτε το βίντεο

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε: «Ήμουν φανατική καπνίστρια. Τώρα είναι ατμός. Έχω μια σχέση εξάρτησης με αυτό. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι με τον τζόγο. Με έχει σώσει τον γεγονός ότι μου αρέσει να έχω τον έλεγχο σε όλα».

    Ακόμη, είπε ότι νιώθει άβολα όταν τη φλερτάρουν. «Δεν νιώθω άνετα όταν με φλερτάρουν. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το απολαμβάνω… Ως παιδί ντρεπόμουν πολύ. Δεν μεγάλωσε σε μια οικογένεια αυστηρών αρχών. Θεωρούσα ότι υπάρχει μια καθήλωση σε όσους είναι όμορφη. Δεν έβαζα κόκκινο κραγιόν επειδή έχω μεγάλα χείλη και ντρεπόμουν πολύ. Τώρα βλέπω άλλες που πάνε και βάζουν… Πολλές φορές έχω κρύψει το εμφανισιακό μου κομμάτι γιατί φοβόμουν ότι θα σταθούν σε αυτό. Σε όλη μου τη ζωή διάλεγα το δύσκολο δρόμο, έβρισκα πιο ενδιαφέρον. Νιώθω ότι καλυτερεύω, ότι γίνομαι πιο σοφή. Η δυσκολία πάντα με κέντριζε» εξήγησε η Ελένη Ράντου.

    Ακόμη, η ίδια σχολίασε για τη σχέση γονέων και παιδιών: «Τα παιδιά δε μας ανήκουν. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να βγουν στην κοινωνία, και να κατακτήσουν τη ζωή τους. Είμαι υπερπροστατευτική. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Είμαι ο κλασικός τύπος κακιάς πεθεράς που θεωρεί ότι δεν αξίζει κανένας για το παιδί της. Το ξέρω ότι δε θα περνάει καλά ο γαμπρός μου. Όταν έφυγε η κόρη μου στην Ολλανδία, πήρα δεύτερο σκύλο για να νιώθω ότι έχω κάποιον να προσέχω. Το ότι έφυγε όμως, μου δίνει και μια ελευθερία, μια ανεμελιά, Το συνειδητοποίησα όταν έβαλα πολύ δυνατά τη μουσική και σκέφτηκα ότι δεν θα ξυπνήσω κανέναν. Παλιά φοβόμουν πολύ τη μοναξιά. Από μια ηλικία και μετά συνειδητοποίησα ότι τα πάω καλά με τη μοναξιά μου».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Αρχ. Ολυμπία: 6500 κόσμος, αποθέωσε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (photos)
    Αρχ. Ολυμπία: 6500 κόσμος, αποθέωσε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (photos)

    Ο γερόλυκος της ελληνικής ροκ, ο άνθρωπος που μισό αιώνα γράφει ιστορία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αποθεώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Αρχαία Ολυμπία και στο θέατρο Φλόκα.

    6500 θεατές παρακολούθησαν την μεγάλη συναυλία, που έμελλε να είναι η καλύτερη της φετινής σεζόν και μια από τις μεγαλύτερες διαχρονικά στην ιστορία του θεάτρου. Θα λέγαμε πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στα 73 του και γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, γέμισε ασφυκτικά το θέατρο, όπως στο παρελθόν είχαν κάνει άλλοι μεγάλοι, ερμηνευτές και δημιουργοί της Ελλάδας, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιάννης Πάριος…

    Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποθεώθηκε από το κοινό, και το ηχηρό “Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε” ακούστηκε ξανά από τα στόματα όλων…

    Και ο γερόλυκος, άρχισε να ξετυλίγει την ιστορία του, από τα χρόνια του στρατού, τη γνωριμία με το μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη και έπειτα με τους επίσης μεγάλους Μανό Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο και πόσους άλλους…

    Φυσικά από μια τόσο μεγάλη συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραγούδια - αναφορές στις συνεργασίες που επηρέασαν την καριέρα του. Ο Νικόλας Άσιμος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Κώστας Καρυωτάκης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Σταμάτης Μεσημέρης, ο Κώστας Τριπολίτη, ο Γιάννης Νεγρεπόντης, ο Άλκης Αλκαίος, ο Οδυσσέας Ιωάννου, η Λίνα Δημοπούλου, ο Γιώργος Κλεφτογιώργος, ο Απόστολος Μπουλασίκης και τόσοι άλλοι ήταν εκεί στο Φλόκα μέσα από τις ερμηνείες του Βασίλη και το κοινό να αποθεώνει…

    Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Βασίλη πάντα οι μόνιμοι συνεργάτες του, με τον Ανδρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, τον Βαγγέλη Πατεράκη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Στέφανο Δημητρίου στην drums, την Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, τον Γιάννη Αυγέρη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Απόστολο Μόσιο στην ακουστική κιθάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα που τους απολαύσαμε δίπλα στο μεγάλο ροκά…

    Η Αρχαία Ολυμπία είχε τη στιγμή της με την παιδική χορωδία του ΚΔΑΠ και τη Σοφία Ψαρρά να συνοδεύει υποδειγματικά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην σκηνή, στο τραγούδι “Σφεντόνα”.

    Papakonstantinou 2

    Papakonstantinou 3

    Papakonstantinou 4

    Papakonstantinou 5

    Papakonstantinou 6

    Papakonstantinou 7

    Papakonstantinou 8

    Papakonstantinou 9

  • 50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου: 10/08 Θέατρο Ολυμπία (Φλόκα) - Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχ. Ολυμπίας 
    50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου: 10/08 Θέατρο Ολυμπία (Φλόκα) - Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχ. Ολυμπίας 

    Μια βραδιά που θα γράψει ιστορία

    50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!

    Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία - γιορτή στην Αρχαία Ολυμπία στο Θέατρο Φλόκα την Πέμπτη 10 Αυγούστου.

    Μια συναυλία που θα συνοψίσει τις πιο σημαντικές στιγμές μια μουσικής πορείας που έχει καταφέρει να σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

    Μια συγκινητική, αλλά και γεμάτη ορμή, συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε δίσκους σταθμούς, ιστορικές συναυλίες, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και παρέες που έγραψαν ιστορία.

    Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο, Τάσο Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμο, Σταμάτη Μεσημέρη, Κώστα Τριπολίτη, Γιάννη Νεγρεπόντη, Άλκη Αλκαίο, Οδυσσέα Ιωάννου, Γιώργο Κλεφτογιώργο, Απόστολο Μπουλασίκη, Λίνα Δημοπούλου και τόσους άλλους.

    Την Πέμπτη 10 Αυγούστου, ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν και μας ενώνουν. Θα γίνουμε ένα όλοι -μικροί και μεγάλοι- κάτω από τη μαγική φωνή του Βασίλη που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 χρόνια τώρα.

    Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Βασίλη πάντα οι μόνιμοι συνεργάτες του, με τον Ανδρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, τον Βαγγέλη Πατεράκη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Στέφανο Δημητρίου στην drums, την Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, τον Γιάννη Αυγέρη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Απόστολο Μόσιο στην ακουστική κιθάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα.

    Την Πέμπτη 10 Αυγούστου το Θέατρο Φλόκα θα «πλημμυρίσει» από τη φλόγα της καρδιάς μας και τη σπίθα της αιώνιας εφηβείας του Βασίλη.

    papakonst floka 50xr 2

    Μαζί του οι:

    Πιάνο - keyboards: Ανδρέας Αποστόλου

    Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης

    Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

    Βιολί: Μαίρη Μπρόζη

    Ηλεκτρική κιθάρα: Γιάννης Αυγέρης,

    Ακουστική κιθάρα: Απόστολος Μόσιος

    Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος

    Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλήμης

    Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

    Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου

    Ώρα έναρξης: 21:30

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

    Τιμές εισιτηρίων:

    Προπώληση

    Από 3 Ιουλίου ως 10 Αυγούστου: Γενική είσοδος 15 €

    Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας

    Γενική είσοδος 18€

    Link online προπώλησης:

    https://www.viva.gr/tickets/music/basilis-papakonstantinou-50-xronia-periodeia/

    Σημεία Προπώλησης:

    • Σε όλα τα καταστήματα Public, Media Markt, NOVA και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
    • ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:
      ΡΟΔΟΝ CAFE (26240-29180)
    • ΠΥΡΓΟΣ:
      ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΡΚΟΛΗΣ (26210-22674)
    • ΑΜΑΛΙΑΔΑ:
      ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (26220-21221)
      ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ (26220-21770)
    • ΖΑΧΑΡΩ:
      STRIGAS TRAVEL (26250- 33517, 6934152407)
    • ΚΡΕΣΤΕΝΑ:
      ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (26250-24665)
    • ΓΑΣΤΟΥΝΗ:
      ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (26230-32356)
    • ΛΕΧΑΙΝΑ:
      ΟΠΤΙΚΑ ZOEL, (26230-22888, 6973 491445)
    • ΒΑΡΔΑ:
      ΟΠΤΙΚΑ ZOEL, (26230-73727, 6973 491445)
    • ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:

    CHRISTIANOUPOLIS TRAVEL: (27610-25456, 6949199695)

    • ΠΑΤΡΑ

    AndMarian Travel (2610-339989, 6989780096)

    • Τηλεφωνικά στο 11876

    Πληροφορίες: 210 9024100

    Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC, MOJO LIVE

    Οργάνωση-εκτέλεση παραγωγής φεστιβάλ: ΑΕΝΑΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ

    Χρήσιμα links:

    www.straymusic.gr

    www.vasilisp.com

    www.facebook.com/PapakonstantinouV

    (Δελτίο Τύπου)

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο
    Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής για τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα του στις συναυλίες του

    Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο και για πολλά χρόνια, συνεργάτη του.

    Ο γνωστός τραγουδιστής περνά δύσκολες ώρες, καθώς όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα social media, έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που είχε πάντα δίπλα του στις συναυλίες, από το ξεκίνημά του.

    Ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι αποχαιρέτησε τον Αλέκο.

    Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγραψε: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα απέναντι μου στις συναυλίες για πάνω από 40 χρόνια. Αυτός που ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά που ακούγατε εσείς. Καλό ταξίδι φίλε μου Αλέκο. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Βασίλης».

    Δείτε τη φωτογραφία:

    Πηγή: protothema.gr

  • Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων: «Μάγεψε» χιλιάδες θεατές ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!
    Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων: «Μάγεψε» χιλιάδες θεατές ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

    Πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού η συναυλία του «αιώνιου έφηβου», στο κατάμεστο Θέατρο Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων

    Σε πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού 2022 στην Ηλεία, εξελίχθηκε η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, στον κατάμεστο χώρο του Θεάτρου Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων.

    Πρόκειται για μια ακόμα ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, μετά από αυτή του Μίλτου Πασχαλίδη στην Καλλιθέα, που διοργάνωσε το Ν.Π. πολιτισμού, αθλητισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ενώ ο κύκλος των συναυλιών του φετινού καλοκαιριού κλείνει την ερχ. Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 21:30στην Ανδρίτσαινα, με την μοναδική Ελένη Βιτάλη η οποία θα συνοδεύεται από τους Τζουμ.

    Χιλιάδες φίλοι του Β. Παπακωνσταντίνου από το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αλλά και ολόκληρη την Ηλεία, έσπευσαν να απολαύσουντον «αιώνιο έφηβο», όπως χαρακτηρίστηκε στη συναυλία που κράτησε μέχρι το τέλος της αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και κυρίως της νεολαίας!

    papakonstntinou krestena 2

    Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος καλωσόρισε το ενθουσιώδες κοινό, ευχόμενος καλή διασκέδαση με τον καλλιτέχνη που όπως είπε τον αγαπάμε και θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

    Αναφέρθηκε επίσης στον χαμό του κορυφαίου αστροφυσικού Σάκη Σιμόπουλου, δημότη του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και φίλου και τόνισε την μεγάλη απώλεια για την περιοχή μας καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

    Δεν παρέλειψε δε, να επιστήσει την προσοχή όλων για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όσον αφορά τιςδασικές πυρκαγιές, λέγοντας πως ο δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή για την αποφυγή ανάλογων φαινομένων, όπως η καταστροφική πυρκαγιά που προκλήθηκε πρόσφατα στην περιοχή των Κρεστένων.

    papakonstntinou krestena 3

    Επίσης ο πρόεδρος του Ν.Π. πολιτισμού κ. Αν. Καρνάρος τόνισε πως «μετά από δύο χρόνια πολιτιστικής παύσης λόγω του κορωνοϊού, επανακινούμε τις δράσεις μας στον πολιτισμό με τρεις μεγάλες συναυλίες», ευχαριστώντας συγχρόνως το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς και τους χιλιάδες παρευρισκόμενους.

    Εξάλλου από την πλευρά του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, που όπως είπε «είχε την ιδέα να βρεθούμε όλοι μαζί σήμερα εδώ», ενώ ξεκίνησε τη συναυλία με τρία τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, με τον οποίο αποκάλυψε πως μια από τις τελευταίες συναυλίες που είχαν κάνει πριν από 40 και πλέον χρόνια, ήταν στη Γιορτή Σταφίδας Κρεστένων!

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αλιφείρας κ. Κώστας Τσαρούχας, ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Δημητρακόπουλος, Γ.Γ. του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, πρόεδροι κοινοτήτων κ.α.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch