Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 08:12

Με τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδά στο τραπέζι του γάμου, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βασίλη Κεκάτου στην Σπιάντζα

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Δύο ημέρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στην παραλία της Σπιάντζας της νέας ταινίας "Our wildest days" (Οι πιο άγριες ημέρες μας) του βραβευμένου σκηνοθέτη με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, Βασίλη Κεκάτου.

Το ξημέρωμα της Πέμπτης τα απαραίτητα πλάνα είχαν ολοκληρωθεί, με το τραπέζι του γάμου των πρωταγωνιστών στην παραλία και τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια να τραγουδά για το ζευγάρι.

Πληροφορίες θέλουν τα γυρίσματα της ταινίας να συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Ηλείας και σε διάφορα σημεία της πόλης του Πύργου.

Οι σινεφίλ της Ηλείας πάντως και όχι μόνο, περιμένουν με αγωνία την ταινία να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο χρόνο, για έναν ακόμα λόγο καθώς οι κομπάρσοι που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του σεναρίου ήταν πολλοί και γνώριμοι από την περιοχή.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, θα δούμε αρκετά γνωστά πρόσωπα μέσα στο γαμήλιο γλέντι στην παραλία της Σπιάντζας.

tainia spiantza 2 2

tainia spiantza 2 3

tainia spiantza 2 4

tainia spiantza 2 4

tainia spiantza 2 5

tainia spiantza 2 7

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 14:23

Σχετικά Άρθρα

  • 200 άτομα από την Ηλεία συμμετέχουν, στη νέα ταινία του Ευθύμη Kosemund-Σανίδη που γυρίζεται στο Αρκούδι
    200 άτομα από την Ηλεία συμμετέχουν, στη νέα ταινία του Ευθύμη Kosemund-Σανίδη που γυρίζεται στο Αρκούδι

    Πρωταγωνιστούν οι Έλενα Τοπαλίδου, Αναστάσης Γεωργούλας και Φλομαρία Παπαδάκη

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Η περιοχή του Αρκουδίου στον δήμο Πηνειού αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την κινηματογραφική παραγωγή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Ευθύμη Kosemund-Σανίδη, με προσωρινό τίτλο «Μικρός Θάνατος».

    Από τις 15 Οκτωβρίου και για έναν μήνα, το επιτελείο της ταινίας εργάζεται εντατικά για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα, το 85% των οποίων πραγματοποιούνται στο Αρκούδι, ενώ τα υπόλοιπα στην Αθήνα.

    Η ταινία, διάρκειας περίπου 90 λεπτών, είναι μια συγκινητική ιστορία αγάπης και συμφιλίωσης ανάμεσα σε έναν πατέρα και τον γιο του, με τους Έλενα Τοπαλίδου, Αναστάση Γεωργούλα και Φλομαρία Παπαδάκη, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο, εστιάζει στις ανθρώπινες σχέσεις και στην ανάγκη για σύνδεση, καθώς και στον ρόλο των ανθρώπινων κοινοτήτων.

    Όπως δήλωσε η υπεύθυνη οργάνωσης παραγωγής Διονυσία Δημητρακέλλου, μιλώντας στο ilialive.gr περίπου 200 άτομα από την περιοχή της Ηλείας συμμετέχουν στην ταινία, όχι μόνο σε βοηθητικούς, αλλά και σε δευτερεύοντες ρόλους. Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν μέσα από κάστινγκ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αρκετοί από αυτούς ανήκουν σε θεατρικές ομάδες της περιοχής.

    Πρόκειται για μια διεθνή συμπαραγωγή που έχει ήδη λάβει στήριξη από σημαντικούς διεθνείς και εθνικούς φορείς. Στην παραγωγή της ταινίας συμμετέχουν αναγνωρισμένοι συνεργάτες, όπως η Γερμανική Wunderlust, η Βουλγαρική Red Carpet και η Κυπριακή Felony, με την Horsefly Films να ηγείται της παραγωγής.

    Ο Ευθύμης Kosemund-Σανίδης έχει ήδη κερδίσει διεθνή αναγνώριση με προηγούμενα έργα του, τα οποία έχουν προβληθεί και βραβευθεί σε φεστιβάλ όπως αυτά της Βενετίας, του Λοκάρνο και του Κλερμόν-Φεράν.

    Η νέα του ταινία στο Αρκούδι υπόσχεται να συνεχίσει την παράδοση ποιοτικού κινηματογράφου που αφήνει το δικό της αποτύπωμα στη διεθνή σκηνή.

  • Πύργος: Νέα πυρκαγιά στη Σαρακίνα - Τρεις εστίες στο Επιτάλιο
    Πύργος: Νέα πυρκαγιά στη Σαρακίνα - Τρεις εστίες στο Επιτάλιο

    Οι ισχυροί άνεμοι έχουν βάλει σε μπελάδες μέσα στη νύχτα τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ηλεία.

    Μετά την μεγάλη φωτιά που ευτυχώς είχε θετική εξέλιξη στην αντιμετώπισή της, δύο νέες εστίες φωτιάς εντοπίστηκε από κατοίκους στην περιοχή της Σαρακίνας στην Σπιάντζα.

    Την ίδια στιγμή στο Επιτάλιο ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτικές εκτάσεις σε τρεις διαφορετικές εστίες.

    Και στις δύο περιοχές επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

  • Νίκος Λαϊνόπουλος: Παγκόσμια πρεμιέρα για την «Θυσία» στην Πρέβεζα - Ο Ηλείος ηθοποιός υποδύεται τον Κ. Καρυωτάκη
    Νίκος Λαϊνόπουλος: Παγκόσμια πρεμιέρα για την «Θυσία» στην Πρέβεζα - Ο Ηλείος ηθοποιός υποδύεται τον Κ. Καρυωτάκη

    Θα υποβληθεί και σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Στην πόλη που έδωσε τέλος στη ζωή του ο Κώστας Καρυωτάκης, την Πρέβεζα, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η ταινία του Ελληνοσουηδού σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα «Θυσία», το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με τον Ηλείο ηθοποιό Νίκο Λαϊνόπουλο να «ζωντανεύει» στην μεγάλη οθόνη την εμβληματική προσωπικότητα του κορυφαίου έλληνα λογοτέχνη. Η ταινία που αναμένεται να έρθει και στον Πύργο το επόμενο διάστημα, θα υποβληθεί για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

    Πρόκειται για τη νέα ταινία του Ελληνοσουηδού σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα, βασισμένη στο βιβλίο «Το ρολόι μέσα στο σύννεφο», του Απόστολου Τάσση. Μια συγκλονιστική ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα. Μια ιστορία αγάπης και πόνου. Στην ταινία διαδραματίζονται αληθινά γεγονότα από την 21η Οκτωβρίου 1912 και την απελευθέρωση της Πρέβεζας, τον διχασμό, την πυρπόληση της Σμύρνης το 1922 και τον ξεριζωμό των Ελλήνων, τον μεσοπόλεμο, τα στρατιωτικά κινήματα, τις Δικτατορίες και τον βομβαρδισμό της Πρέβεζας την 28η Οκτωβρίου 1940.

    Η «Θυσία» είναι η τοιχογραφία μιας ολόκληρης εποχής, διανθισμένης με τις πικρές αληθινές ιστορίες των ηρώων της, ανθρώπων της Πρέβεζας, που συνδέονται και αλληλεπιδρούν με μεγάλα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν τη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας. Ανάμεσα στα γεγονότα, βλέπουμε τον ερχομό του Κώστα Καρυωτάκη στην Πρέβεζα και την παραμονή του εκεί για 30 ημέρες περίπου μέχρι την αυτοκτονία του.

    lainopoulos thisia2

    «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, μια μεγάλη πρόκληση η ευκαιρία που μου δόθηκε να ερμηνεύσω την προσωπικότητα του Κώστα Καρυωτάκη» δηλώνει στο ilialive.gr ο Νίκος Λαϊνόπουλος που ετοιμάζεται να παραστεί στην πρεμιέρα με όλους τους συντελεστές της ταινίας, και συνεχίζει: «Δεν είναι μια αυτοβιογραφική ταινία. Μέσα από μια αλυσίδα, αληθινών τραγικών γεγονότων, βλέπουμε τον ερχομό του Καρυωτάκη στην Πρέβεζα και την διαμονή του εκεί μέχρι την αυτοκτονία του. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα να υποδυθώ τον κορυφαίο λογοτέχνη. Μελέτησα το έργο και την προσωπικότητά του, για να καταφέρω να μπω στην ψυχοσύνθεσή του και να αποδώσω όσο το δυνατό καλύτερα τα ιδιαίτερα στοιχεία του, την μελαγχολία που τον χαρακτήριζε…».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η προβολή της ταινίας ξεκινά από την Πρέβεζα, τον τόπο καταγωγής του σκηνοθέτη, του συγγραφέα αλλά και της πλειοψηφίας των συντελεστών.

    Η τεχνική επεξεργασία της «Θυσίας» έγινε στη Σουηδία από μια σπουδαία ομάδα συνεργατών του Μπάμπη Τσόκα.

  • Πύργος: Δύο πυρκαγιές ταυτόχρονα σε Αγ. Αποστόλους & Σπιάντζα (photos)
    Πύργος: Δύο πυρκαγιές ταυτόχρονα σε Αγ. Αποστόλους & Σπιάντζα (photos)

    Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην περιοχή του γηπέδου της Σπιάντζας και σε δασική έκταση στους Αγ. Αποστόλους.

    Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν κινητοποιηθεί και στα δύο περιστατικά, με το δεύτερο να είναι πιο σοβαρό.

    Νεότερη ενημέρωση

    Στην πυρκαγιά που καίει σε αγροτοδασική έκταση στους Αγίους Αποστόλους επιχειρούν αυτή τη στιγμή 43 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου της 6ης ΕΜΟΔΕ, 14 οχήματα και 5 α/φ, ενώ συνδράμουν επίσης μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

    Περισσότερα σε λίγο...

    pyrkagia ag.apostoloi 30 08 2024 1

    pyrkagia ag.apostoloi 30 08 2024 2

    Νεότερη ενημέρωση

    Η πυρκαγιά στη Σπιάντζα έχει οριοθετηθεί.

    Κεντρική φωτογραφία: Πυρκαγιά στους Αγ. Αποστόλους

  • Σπιάντζα Πύργου: Μια γυναίκα και ένα παιδί τραυματίστηκαν από επίθεση δεσποζόμενου σκύλου - Χαροπαλεύει και μικρόσωμο σκυλάκι
    Σπιάντζα Πύργου: Μια γυναίκα και ένα παιδί τραυματίστηκαν από επίθεση δεσποζόμενου σκύλου - Χαροπαλεύει και μικρόσωμο σκυλάκι

    Δύο τραυματίες και ένα σκυλάκι το οποίο χαροπαλεύει είναι ο απολογισμός επίθεσης από δεσποζόμενο - σύμφωνα με μαρτυρίες - σκύλο στο κέντρο του παραλιακού οικισμού της Σπιάντζας Πύργου.

    Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8,30 το βράδυ της Πέμπτης κοντά στο “Νταραβέρι” όταν σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ένας δεσποζόμενος σκύλος βγήκε από το περιφραγμένο χώρο που βρισκόταν και επιτέθηκε αρχικά σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που έκανε βόλτα με τα εγγόνια της και το σκυλάκι τους. Ο σκύλος επιτέθηκε σε όλους και δάγκωσε το ένα κοριτσάκι. Περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν και τότε ο σκύλος απομακρύνθηκε για να επιτεθεί λίγο πιο πέρα σε μια μητέρα και τα παιδιά της και το σκυλάκι τους.

    Το σκυλάκι δέχθηκε πολλά δαγκώματα από το μεγαλύτερο σκύλο, ενώ δαγκώματα δέχθηκε και η μητέρα που προσπάθησε να γλιτώσει το σκυλάκι της.

    Με βάση τις ίδιες πληροφορίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι δύο τραυματίες η γυναίκα και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν στη νοσηλευτική μονάδα Πύργος.

    Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του σκύλου που επιτέθηκε στα παιδιά, τις γυναίκες και το σκυλάκι, κατάφερε να το πιάσει και να το βάλει πίσω στην αυλή, ενώ έγινε προσαγωγή του από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

    Skilos Spiantza 2

    Skilos Spiantza 3

  • Θρησκευτική εμποροπανήγυρης Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί 5-6/8 στην Σπιάντζα
    Θρησκευτική εμποροπανήγυρης Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί 5-6/8 στην Σπιάντζα
    Με χαρά σας προσκαλούμε στη θρησκευτική εμποροπανήγυρη Μεταμόρφωσης του Σωτήρος 2024 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5/8 και την Τρίτη 6/8 στην Σπιάντζα Πύργου, πλησίον της εκκλησίας.
    Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους πάγκους με τα εμπορικά προϊόντα, να δοκιμάσετε παραδοσιακά εδέσματα και να απολαύσετε μουσική και χορό.
    Η Παρουσίας σας θα μας τιμήσει.
    Με εκτίμηση
    Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. Ο.Τ.Α.
    (Δελτίο Τύπου)
  • Σπιάντζα: Γεννητούρια τη νύχτα στην παραλία - "Σκάρισαν" τα μικρά "καρετάκια"
    Σπιάντζα: Γεννητούρια τη νύχτα στην παραλία -

    Η δραστηριότητα των Caretta - Caretta σύμφωνα με με το σύλλογο "Αρχέλων" στην περιοχή της Σπιάντζας είναι ιδιαίτερα έντονη τη φετινή χρονιά.

    Τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάσαμε με ρεπορτάζ μας την εικόνα στην περιοχή, αλλά και τα δεδομένα που έχει για φέτος ο "Αρχέλων".

    Χθες το βράδυ είχαμε γεννητούρια στις ήδη γνωστές φωλιές, γεγονός που επιβεβαιώνει πως από το Μάιο έχει ξεκινήσει η ωοτοκία των Caretta - Caretta στην περιοχή.

    Δείτε το video με τα ίχνη από τα χελωνάκια που γεννήθηκαν χθες το βράδυ στην παραλία της Σπιάντζας.

  • Σπιάντζα Πύργου: Caretta - Caretta γεννά στην παραλία (video)
    Σπιάντζα Πύργου: Caretta - Caretta γεννά στην παραλία (video)

    Η αυξημένη δραστηριότητα των χελωνών Caretta - Caretta στην περιοχή της Σπιάντζας αυτό το καλοκαίρι, συνεχίζεται ιδιαίτερα έντονη. Κάτοικοι μας έστειλαν βίντεο από των ωοτοκία τις τελευταίες ώρες στην περιοχή.

    Και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και η καταγραφή του Συλλόγου "Αρχέλων" για την αυξημένη δραστηριότητα στην συγκεκριμένη ακτή, που επιβάλει τη λήψη μέτρων ώστε με σωστή διαχείριση να συνυπάρξουν αρμονικά, οι caretta - caretta και οι κάτοικοι του παραλιακού οικισμού.

    Άλλωστε όλοι είμαστε μέλη του ίδιου οικοσυστήματος το οποίο οφείλουμε να προστατέψουμε για τη διαχείρισή του.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο