Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 11:33

Οι Passepartout έγιναν το καλοκαίρι μας... "Πες μου σ' αγαπώ" Δείτε το official video clip

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Το αγαπημένο τραγούδι «Κρητη Κέρκυρα και Νιο» του Θέμη Αδαμαντίδη, διασκευάζουν και ανεβάζουν το καλοκαίρι μας οι Passepartout.

Ήδη στις συναυλίες τους στην Ηλεία και όχι μόνο, έχουμε ακούσει τη νέα επιτυχία "Πες μου σ' αγαπώ" που ξεσηκώνει το κοινό.

Πλέον είναι έτοιμο και το άκρως καλοκαιρινό video clip του τραγουδιού... Απολαύστε το...

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 11:57

Σχετικά Άρθρα

  • 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Συναυλία αποφοίτησης με τους "Passepartout"
    7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Συναυλία αποφοίτησης με τους

    Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού Σχολείου Πύργου διοργανώνει την ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ των μαθητών της Έκτης τάξης!

    Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30 σας προσκαλούμε στο προαύλιο χώρο του Σχολείου μας, μαθητές γονείς φίλους και συγγενείς, να κλείσουμε όμορφα τη σχολική αυτή χρονιά! Οι Απόφοιτοι μαθητές μας έχουν ετοιμάσει όμορφες εκπλήξεις!!

    Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί!!

    Την φαντασμαγορική αυτή βραδιά θα ολοκληρώσει το συγκρότημα PASSEPARTOUT!!

    Ελάτε μαζί μας να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε και να αποχαιρετήσουμε γλυκά τα παιδιά μας!!!

    ΕΞΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ...

    passepartout2

  • Υπερέβη τις προσδοκίες η ανταπόκριση των πολιτών στη συναυλία των Passepartout στον Πύργο, που διοργάνωσε η ΠΔΕ
    Υπερέβη τις προσδοκίες η ανταπόκριση των πολιτών στη συναυλία των Passepartout στον Πύργο, που διοργάνωσε η ΠΔΕ

    Μια παρέα όλη η πλατεία!

    Στόχος το πολυδιάστατο αποτύπωμα κάθε εκδήλωσης, τόνισε ο αντιπερ/ρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος

    Σε μουσική γιορτή με μαζική συμμετοχή μετατράπηκε η συναυλία του τοπικού συγκροτήματος Passepartout το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην κεντρική πλατεία του Πύργου, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

    Η ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση υπερέβη κάθε προσδοκία, αφού γέμισε κάθε γωνιά της πλατείας, δημιουργώντας μια απέραντη παρέα που απόλαυσε τις νότες της επιτυχημένης μπάντας.

    Στην εκδήλωση συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, τόσο κάτοικοι του Πύργου αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν για αρκετές ώρες, απολαμβάνοντας την εκδήλωση, και αποθέωσαν με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους καλλιτέχνες του συγκροτήματος, οι οποίοι έγιναν ένα με το κοινό. Όλοι μαζί απόλαυσαν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι που ψυχαγώγησε τον κόσμο, ζωντάνεψε την πόλη και τόνωσε την τοπική οικονομία.

    Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και βασικός συντελεστής της επιτυχημένης πρωτοβουλίας, Παναγιώτης Μπράμος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των πολιτών της Ηλείας στην εκδήλωση, τονίζοντας πως ο θεσμός της Περιφέρειας έχει ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων τον πολιτισμό και την υλοποίηση δράσεων που συνδυάζουν άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης.

    «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι συμπολίτες μας “αγκάλιασαν” την εκδήλωση και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό σε αυτήν. Στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να προσφέρει στο κοινό εκδηλώσεις που συνδυάζουν ποιότητα, τοπικότητα και ταυτόχρονα έχουν άμεση συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα και με την ίδια θέληση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να αναδείξουμε κάθε πτυχή του μοναδικού πολιτιστικού αποθέματος της Ολυμπιακής Γης», τόνισε.

    pde Passepartout sunaul 2

    pde Passepartout sunaul 3

    pde Passepartout sunaul 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σε ξεσηκωτικούς ρυθμούς οι Passepartout στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως
    Σε ξεσηκωτικούς ρυθμούς οι Passepartout στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως
    Μια μουσική βραδιά με αστείρευτο κέφι, χορό και ζωντάνια χάρισαν οι Passepartout στην κατάμεστη κεντρική πλατεία Ζαχάρως το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζαχάρως που σιγά σιγά βαίνουν προς το τέλος τους.
    Ήχοι από πιάνο, βιολί, μπουζούκι, σαξόφωνο, ηλεκτρικά μουσικά όργανα και, μεταξύ άλλων, η φωνή της πατριώτισσάς μας Μαρίας Βασιλοπούλου πλαισίωσαν ένα εξαιρετικό μουσικο χορευτικό δρώμενο που προσέδωσε ζωντάνια και χαρά στην πόλη της Ζαχάρως. Η ποικιλομορφία του προγράμματος, «διασχίζοντας» δεκαετίες σε ελληνικό και ξένο στίχο, με ήχους έντεχνους, pop, rock, rock n' roll αλλά και το «πάντρεμα» μουσικών ειδών με γνώμονα το αβίαστο ταξίδι από το σήμερα στην παράδοση και πάλι πίσω ικανοποίησε όλα τα γούστα. Την εκδήλωση παρακολουθησαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του ΔΣ και πρόεδροι των κοινοτήτων.
    Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στη Ζαχάρω τους Passepartout και την πατριώτισσά μας Μαρία Βασιλοπούλου, με καταγωγή από το Ξηροχώρι, και ευχήθηκε στον κόσμο χρόνια πολλά με αγάπη και υγεία. «Οι Passepartout είναι κοντά μας για να μας διασκεδάσουν και να μας χαρίσουν μια δυνατή βραδιά. Να περάσετε όμορφα και να τους απολαύσετε», ανέφερε.
    Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμητρα Σκαλτσά ευχήθηκε καλή διασκέδαση στο κοινό, αναφέροντας απευθυνόμενη προς τους Passepartout ότι «είναι μεγάλη χαρά μας που σας έχουμε σήμερα στην πόλη μας. Καλωσορίζουμε την πατριώτισσά μας Μαρία Βασιλοπούλου από το Ξηροχώρι που είχαμε και πέρσι τη χαρά να απολαύσουμε. Να έχετε μια υπέροχη βραδιά».
    passpar2
  • Μια εκρηκτική μουσική βραδιά διοργανώνει ο τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ - Συναυλία με τους Passepartout την Πέμπτη στη Γαστούνη
    Μια εκρηκτική μουσική βραδιά διοργανώνει ο τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ - Συναυλία με τους Passepartout την Πέμπτη στη Γαστούνη

    Μια ακόμα δυνατή συναυλία που θα ξεσηκώσει με την θετική της ενέργεια και τα τραγούδια της το νεανικό κυρίως κοινό, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στη Γαστούνη, η «Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την δημοφιλή μπάντα Passepartout.

    Η “Passepartout Band” που συστάθηκε το 2013, αποτελείται από 7 μουσικούς και ποικιλία μουσικών οργάνων και φωνών. Στα 10 χρόνια πορείας της μετρά εμφανίσεις σε φεστιβάλ, clubs και μουσικές σκηνές. Χαρακτηριστικό των “PassepartoutBand” αποτελεί το πάντρεμα των ειδών με γνώμονα το αβίαστο ταξίδι από το σήμερα στην παράδοση και πάλι πίσω. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που κάνει την μπάντα να ξεχωρίζει με την εκρηκτική της παρουσία, είναι η ευελιξία στην εναλλαγή μουσικών οργάνων και ηχοχρωμάτων, που της επιτρέπει να κυμαίνεται τόσο σε ήχους Balkan, swing, rock ή roll, disco, pop, latin όσο σε έντεχνους και λαϊκούς. Αυτό όμως, που τελικά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι η ικανότητα τους να εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, μετατρέποντας έτσι κάθε τους εμφάνιση σε ένα ξέφρενο πάρτι. Παίζουν κομμάτια της κλασικής ροκ, κυρίως των 70’s και 80’s και από τα αγαπημένα τους συγκροτήματα και καλλιτέχνες τα οποία επηρεάζουν τις μουσικές τους επιλογές είναι οι:BlackSabbath , AC DC , Metallica , RoryGallaher , LedZeppelin , DeepPurple και RollingStones. Μέλη του συγκροτήματος «PassepartoutBand» αποτελούν οι καλλιτέχνες : Στέφανος Κωνσταντόπουλος- Πιάνο/ Φωνή/ Νταούλι Μάριος Παπούλιας –Βιολί /Φωνή Μπουζούκι Μαρία Βασιλοπούλου- Φωνή Τάκης Δρακόπουλος –Σαξόφωνο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος –Ηλεκτρική Κιθάρα Αντώνης Τσιάπαλης – Ηλεκτρικό Μπάσο Απόστολος Κακαβάς – Τύμπανα/ Τουμπερλέκι.

    Με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο στην κεντρική πλατεία της Γαστούνης που αναμένεται να πλημμυρίσει από κόσμο.

    Koro Passepartout gastouni 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κοροβέσης: Δεν θέλουμε γεμάτα στάδια, θέλουμε γεμάτες πλατείες και μαγαζιά!
    Κοροβέσης: Δεν θέλουμε γεμάτα στάδια, θέλουμε γεμάτες πλατείες και μαγαζιά!

    Οι Passepartout στην πλατεία δικαστηρίων στον Πύργο άνοιξαν τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας-Κατάμεστα τα καφέ

    Μια υπέροχη βραδιά πλημμυρισμένη με μουσικές και με την γνωστή ενέργεια της δημοφιλούς νεανικής μπάντας Passepartout που έδωσε τον τόνο με αγαπημένα τραγούδια και που γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία δικαστηρίων στον Πύργο, ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα, με αυτή την συναυλία έκανε στην ουσία πρεμιέρα το καλοκαιρινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας «Φλόγα Πολιτισμού». Τα καφέ της πλατείας δικαστηρίων στον Πύργο ήταν κατάμεστα από κόσμο που διασκέδασε και απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια από όλα τα είδη μουσικής, από το ευρύ ρεπερτόριο των Passepartout που συνδυάζει ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Ποπ, ροκ, ντίσκο, ροκ εν ρολ, δεκαετίες 70’ς και 90’ς από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης στον σύντομο χαιρετισμό του πριν από την έναρξη της συναυλίας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Απόψε εδώ στην πλατεία δικαστηρίων στον Πύργο, στην καρδιά της Ηλείας, χτυπά δυνατά η ‘Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην πρώτη μας καλοκαιρινή εκδήλωση για το 2023. Η αυλαία ανοίγει με τους Passepartout και χαίρομαι που βλέπω γεμάτα μαγαζιά, κόσμο, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Και σας υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα τέτοιες καλλιτεχνικές βραδιές, πάνω από 100 σε όλη την Ηλεία και πάνω από 250 σε όλη την Περιφέρεια.»

    Τέλος ο κ. Κοροβέσης επισήμανε ότι η Περιφέρεια, επιλέγοντας να διοργανώνει εκδηλώσεις και συναυλίες σε κεντρικά σημεία, πέρα από την διασκέδαση του κόσμου, στοχεύει στην στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών. «Δεν θέλουμε γεμάτα στάδια, θέλουμε γεμάτες πλατείες, θέλουμε γεμάτα μαγαζιά! Θέλουμε ο Πολιτισμός να επιστρέφει ως όφελος στην τοπική μας αγορά. Γι αυτό είμαστε εδώ».

    korovesis plateia Passepartout 2

    korovesis plateia Passepartout 3

    korovesis plateia Passepartout 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κοροβέσης: Η ΠΔΕ στηρίζει τον εμπορικό κόσμο της πόλης διοργανώνοντας μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της 4ης ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
    Κοροβέσης: Η ΠΔΕ στηρίζει τον εμπορικό κόσμο της πόλης διοργανώνοντας μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της 4ης ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

    Ξέφρενο πάρτι με τους PASSEPARTOUT στο Σάββατο στην Αμαλιάδα

    Την στήριξη του στον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας, εκφράζει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που στο πλαίσιο της 4ης ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, καθώς διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Σάββατο 13 Αυγούστου μια μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα PASSEPARTOUT στην πλατεία Λαζαράκη, στις 11 το βράδυ.

    Ένα ξέφρενο πάρτι για όλον τον κόσμο που θα μπορεί να διασκεδάσει και να χορέψει στους ρυθμούς της σύγχρονης μουσικής και με το οποίο θα κλείσουν οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας. Η νεανική μπάντα PASSEPARTOUT αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής με αγαπημένα τραγούδια και ένα ευρύ ρεπερτόριο, που συνδυάζει ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Τα είδη της μουσικής που παίζει είναι ποπ, ροκ, ντίσκο, ροκ εν ρολ, δεκαετίες 70’ς και 90’ς από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, λαϊκό – έντεχνο πρόγραμμα. Με πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, συνηθιζουν στις συναυλίες τους να παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα που ικανοποιεί κάθε γούστο αλλά και όλες τις ηλικίες. Η Passepartout band έχει συμμετάσχει σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλά ονόματα.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης τονίζει ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας που δίνει έναν μεγάλο αγώνα επιβίωσης σε δύσκολους καιρούς και αυτό άλλωστε κάνει όλο το καλοκαίρι με το μεγάλο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει σε κάθε πόλη και χωριό της Ηλείας, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την διασκέδαση με την τόνωση της τοπικής οικονομίας. “Έχουμε μια άριστη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας, θεωρώ ότι το Σάββατο θα είναι μια μεγάλη βραδιά γιορτής για την Αμαλιάδα και καλούμε όλον τον κόσμο της Ηλείας να δώσει το “παρών”, να διασκεδάσει και να ψωνίσει από τα καταστήματα της πόλης.

    lefki nixta amal 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πύργος: Η πόλη “παρτάρει” και φεύγει στη μετά-covid19 εποχή - Πανικός στην πλατεία Δικαστηρίων
    Πύργος: Η πόλη “παρτάρει” και φεύγει στη μετά-covid19 εποχή - Πανικός στην πλατεία Δικαστηρίων

    Το “ελεύθερο” από μέτρα για τον κορονοϊό Πάσχα, έδωσε άλλη προοπτική στην κοινωνία. Και στην Ηλεία το διαπιστώσαμε αυτό με τη μεγάλη κάθοδο των ετεροδημοτών, όπου σε μεγάλο ποσοστό παραμένουν και για την Πρωτομαγιά, στην περιοχή.

    Τις τελευταίες ημέρες η πόλη του Πύργου ζωντάνεψε από τα πάρτι και τις μουσικές βραδιές που διοργάνωσαν διάφορες επιχειρήσεις εστίασης.

    Όμως το μεγαλύτερο πάρτι των ημερών έγινε χθες το βράδυ στην πλατεία Δικαστηρίων.

    Έξι καταστήματα εστίασης “συμμάχησαν” και βράδυ Παρασκευής ζωντάνεψαν την πόλη. Διοργάνωσαν μια μεγάλη συναυλία - πάρτι με τους Passepartout και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

    Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ήταν το κέφι. Ο κόσμος ξέσπασε - σε συνέχεια του Πάσχα - και έδειξε τον δρόμο και το κλίμα για ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι.

    Όλοι άφησαν στην άκρη κορονοϊό, ακρίβεια, ρήτρες αναπροσαρμογής, πόλεμο, όλα αυτά δηλαδή που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχουν ρίξει ψυχολογικά και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

    Βέβαια και οι Passepartout τα έδωσαν όλα και τα τραγούδησαν όλα, σε ένα ρεπερτόριο που χώρεσαν όλα τα είδη έντεχνα και λαϊκά, ελληνικά και ξένα…

    Από μια μοναδική βραδιά κρατάμε, το κέφι, τη συμμετοχή, τα χαμόγελα και τη σύμπραξη των επιχειρήσεων που βλέπουν πως οι συμμαχίες είναι υπέρ τους και υπέρ του κοινού που θέλει να έχει επιλογές στη διασκέδαση τους…

    Καλή αρχή λοιπόν και περιμένουμε το επόμενο mega party…

    passepartout 2

    passepartout 3

    passepartout 4

    passepartout 5

    passepartout 6

    passepartout 7

    passepartout 8

    passepartout 9

    passepartout 10

  • Κοροβέσης: «Κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευόμαστε, απόψε πάμε Κατάκολο»
    Κοροβέσης: «Κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευόμαστε, απόψε πάμε Κατάκολο»

    Το βράδυ της Δευτέρας 2 Αυγούστου, το λιμάνι του Κατακόλου θα γεμίσει μελωδίες . Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για ακόμη μια φορά θα προσφέρει στο Ηλείο κοινό μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

    Αυτή την φορά σειρά έχουν να ξεσηκώσουν με το ταλέντο τους και το κέφι τους, τους παρευρισκόμενους στα καταστήματα του λιμανιού του Κατακόλου, οι Passepartout. Μια μπάντα που ξεχωρίζει για την ευελιξία στην εναλλαγή μουσικών οργάνων κ ηχοχρωμάτων και που μπορεί εύκολα να κυμαίνεται τόσο σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin όσο σε έντεχνους και λαϊκούς. Η ιδιαίτερη αυτή μπάντα θα φροντίσει σε όσους επιλέξουν να περάσουν την βραδιά τους στο λιμάνι του Κατακόλου να εκτοξεύσει τη διάθεση τους στα ύψη σε ένα διακρατικό παιχνίδι με το κοινό και προκαλώντας έτσι ένα ξέφρενο πάρτι.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης δηλώνει: «η περιφέρεια θα συνεχίσει το μουσικό της ταξίδι με ποικίλα είδη μουσικής από άκρη σε άκρη του νόμου ώστε να χαρίσει σε όλους τους πολίτες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευόμαστε». Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

    pasp2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch