Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 10:39

Βούναργο: Σοβαρά 74χρονος από καταπλάκωση τρακτέρ

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Ένας ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Μ. Σαββάτου όταν το τρακτέρ που οδηγούσε σε χωράφι του, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μας, το τρακτέρ χτύπησε τον 74χρονος αλλά δεν τον εγκλώβισε.

Έτσι δεν επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από τους οικείους του ηλικιωμένου που τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου.

Εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και εκτιμήθηκε ως πολυτραυματίας με χτυπήματα στο θώρακα.

Αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

D0E2EEE7 D0DE 4CBB 9FC7 CF9BA782212D

4B147676 123D 4075 AE37 772E19F861AD

390DFF4A 9363 4DD9 9E01 0478B5A0C9CC

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 21:00

Σχετικά Άρθρα

  • Άνω Μεσσηνία: 69χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε
    Άνω Μεσσηνία: 69χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε

    Χθες το μεσημέρι ένας 69χρονος έχασε τη ζωή του στην Κάτω Μέλπεια, όταν ενώ εκτελούσε εργασίες σε ελαιοπερίβολο του για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ του και αυτό τον καταπλάκωσε.

    Αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

    Πηγή: Τharrosnews.gr

  • Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου
    Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου

    Την αθώωση των τριών ατόμων που κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον θάνατο 57χρονου άνδρα που σκοτώθηκε πριν από έξι χρόνια σε γήπεδο της περιοχής Παπαδατών Αιτωλοακαρνανίας, όταν τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα, αποφάσισε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

    Το κατηγορητήριο για τους τρεις κατηγορούμενους του θλιβερού συμβάντος που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 αφορούσε την ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τον τότε αντιδήμαρχο Αθλητισμού, τον τότε πρόεδρο της κοινότητας Παπαδατών και τον τότε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας της Μακρυνείας.

    Σύμφωνα με το Agrinionews, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γήπεδο για τις προετοιμασίες ώστε το μεσημέρι της ημέρας εκείνης να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να ανοίξει τη μεταλλική συρόμενη πόρτα-βάρους εκατοντάδων κιλών, η οποία υποχώρησε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στα πλαίσια της πρώτης ημέρας της δίκης, υπήρξαν οι απολογίες των κατηγορουμένων και καταθέσεις αρκετών μαρτύρων.

    Υπήρξε ωστόσο και η πρόταση του Εισαγγελέως που πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων. Οι δικηγόροι της οικογένειας του 57χρονου έκαναν λόγο για ευθύνες των αρμοδίων της αυτοδιοίκησης.

    Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι αθώοι.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
    Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα με τρακτέρ σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία.

    Νεκρός ανασύρθηκε εχθές το μεσημέρι 47χρονος χειριστής τρακτέρ στην δασική περιοχή «κελί» της κοινότητας Γαβαλούς του δήμου Αγρινίου, όπως μεταδίδει το agriniolike

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας φέρεται να πήγε για κάποιες εργασίες με το τρακτέρ του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από αυτό.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Ε.Π.Σ Γαβαλούς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Π.Υ Αγρινίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος χειριστής απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός.

    Η οικεία αστυνομική αρχή διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο
    Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο

    Τραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) ηλικιωμένος άνδρας καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Νάουσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, καταπλακώθηκε έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα προκειμένου να τον ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Παλούκι: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων- Μια γιορτή της αγροτικής κληρονομιάς
    Παλούκι : 2η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων - Μια γιορτή της αγροτικής κληρονομιάς

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στον χώρο του αλιευτικού καταφυγίου Παλουκίου.

    Η εκδήλωση αυτή κατάφερε να μεταμορφώσει το Παλούκι σε ένα ανοιχτό μουσείο, αφιερωμένο στην ελληνική αγροτική ιστορία και τις μηχανές που τη στήριξαν για δεκαετίες.

    Μηχανήματα-κειμήλια και έντονη συμμετοχή

    Οι διοργανωτές δημιούργησαν έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο, όπου παραδοσιακά τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, όλα άριστα συντηρημένα, παρουσίασαν τη μακρά πορεία της ελληνικής γεωργίας.

    Τα μηχανήματα που εκτέθηκαν, παρόλο που είναι δεκαετιών, ήταν πλήρως λειτουργικά, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των επισκεπτών. Το ενδιαφέρον μάλιστα ήταν τόσο έντονο, με πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας να δίνει το «παρών», αποδεικνύοντας έτσι τη σημασία της έκθεσης για την αγροτική κληρονομιά.

    Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, διοργανωτής της έκθεσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης, τονίζοντας πως: «Η φετινή έκθεση είχε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή και ήταν πολύ ποιοτική. Τα μηχανήματα είναι όλα επισκευασμένα και σε άριστη λειτουργία, παρόλο που είναι πολλών δεκαετιών. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αξιοθαύμαστη και αυτό το γεγονός μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε και τις επόμενες χρονιές» επεσήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος σημειώνοντας παράλληλα πως η έκθεση, με τη μεγάλη προσέλευση του κοινού και την ποιοτική παρουσίαση των μηχανημάτων, κατάφερε να σφραγίσει τη θέση της ως θεσμός που θα συνεχιστεί στο μέλλον.

    Η επιθυμία του άλλωστε είναι η εκδήλωση να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο, δίνοντας σε περισσότερους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία των γεωργικών μηχανημάτων και τη συνεισφορά τους στην αγροτική παραγωγή, μετατρέποντας το Παλούκι, μέσω της Πανελλήνιας Έκθεσης Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων, σε πόλο έλξης για λάτρεις της παράδοσης, αλλά και για ανθρώπους που εκτιμούν τη σημασία της τεχνολογίας και της αγροτικής εξέλιξης στον τόπο μας.

    Trakter 2

    Trakter 3

    Trakter 4

    Trakter 5

    Trakter 6

    Trakter 7

    Trakter 8

    Trakter 9

    Trakter 10

    Trakter 11

    Trakter 12

    Trakter 13

    Trakter 14

  • Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει ξύλα και τον καταπλάκωσε δέντρο
    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει ξύλα και τον καταπλάκωσε δέντρο

    Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Ασσύρου.

    Ειδικότερα, ο 75χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε δέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει να κόψει ξύλα. Η ώρα είχε περάσει και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

    Τον βρήκαν νεκρό οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

    Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του 75χρονου. Το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αρκαδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
    Αρκαδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

    Χωρίς αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας στην Καστάνιτσα Αρκαδίας, μετά από ατύχημα με το τρακτέρ του, το οποίο εξετράπη.

    Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 6 άνδρες και 3 οχήματα προκειμένου ο χειριστής του γεωργικού ελκυστήρα να μεταφερθεί σε σημείο από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αργολίδα: Νεκρός 66χρονος - Τον καταπλάκωσε χωματουργικό μηχάνημα
    Αργολίδα: Νεκρός 66χρονος - Τον καταπλάκωσε χωματουργικό μηχάνημα

    Χωματουργικές εργασίες εκτελούσε ένας 66χρονος άνδρας, σε ορεινή δύσβατη περιοχή στο χωριό Γκάτζια, του Δήμου Επιδαύρου, όταν το χωματουργικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα που χειριζόταν τον καταπλάκωσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας , το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούσε εργασίες στον ελαιώνα του που βρίσκεται σε λόφο, όταν, για άγνωστο λόγο, το βαρύ όχημα ανετράπη.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο