Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 09:04

Ολοκληρώθηκε η βελτίωση της Εθνικής Οδού 76 Ανδρίτσαινα - Όρια Ηλείας-Αρκαδίας από την ΠΔΕ

Γράφτηκε από τον
Ad Slot
Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες και οι εργασίες αποκατάστασης φθορών και βελτίωσης του οδικού άξονα Ανδρίτσαινα - Όρια Ηλείας - Αρκαδίας, (Εθνική Οδός 76 Μεγαλόπολη - Ανδρίτσαινα - Ναός Επικούριου Απόλλωνα), έργο χρηματοδοτούμενο από την ΠΔΕ , Π.Ε Ηλείας.
Το έργο αφορούσε βελτίωση του δρόμου όπου παρουσίαζε φθορές ο παλιός ασφαλτοτάπητας, τεχνικά έργα όπου υπήρχε πρόβλημα και καθαρισμός πρανών σε μεγάλη κλίμακα, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η διαγράμμιση η οποία ήδη έχει ξεκινήσει.
Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου και το έργο βελτίωσης της 10ης Επαρχιακής Οδού Νέας Φιγαλείας-Θολού το οποίο έχει διακοπεί προσωρινά λόγω 15Αύγουστου από το Λέπρεο έως και το Θολό - Διασταύρωση Ε.Ο Πύργου - Κυπαρισσίας.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 10:45

Σχετικά Άρθρα

  • Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024: Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Νέα Φιγαλεία
    Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024: Μια πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Νέα Φιγαλεία
    Σε μια υπέροχη δράση προχώρησαν τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας στο πλαίσιο της Πανελλήνιας/Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού 2024.
    Στο χώρο του σχολείου φιλοξενήθηκαν δύο αθλητές από δυο διαφορετικούς χώρους. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Παγκρατίου Αθλήματος Κωνσταντίνα Καζά από την Αρκαδία και ο Μαραθωνοδρόμος Χαράλαμπος Γιούλης από τη Μεσσηνία. Οι δυο αθλητές προσκλήθηκαν από το σύλλογο Νέων και το σύλλογο διδασκόντων της σχολικής μονάδας για να δώσουν το παρών και να αναφερθούν ο καθένας στο δικό του άθλημα.
    Την αρχή έκανε ο Χαράλαμπος Γιούλης, Μαραθωνοδρόμος και αθλητής αποστάσεων τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τα οφέλη του τρεξίματος για την υγεία ενός ανθρώπου, τις αξίας της φιλίας που αναπτύσσονται μέσα σε αυτό, την ιστορία του Μαραθώνιου Δρόμου κατά την Αρχαία Ελλάδα μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις επιβραβεύσεις στους πρώτους νικητές αλλά και τις αξίες του ‘’Ευ Αγωνίζεσθε’’.
    Ακολούθησε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του Παγκράτιου Αθλήματος Κωνσταντίνα Καζά, αρχαίας πολεμικής τέχνης και μητέρας όλων των πολεμικών τεχνών. Μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του αθλήματος και την άμεση σχέση με την περιοχή της Αρχαίας Φιγαλείας και του Λεπρέου λόγω των Ολυμπιονικών στους αρχαίους αγώνες Αρραχίων και Αντίοχο. Αναφέρθηκε στο σήμερα και την εξέλιξη του αθλήματος καθώς και την αξία του σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, σε συνεργασία με τον Προπονητή της Δημήτρη Κανελλόπουλο έδειξε στους μαθητές μερικές εντυπωσιακές τεχνικές της πολεμικής τέχνης του Παγκρατίου.
    Παρών στην δράση έδωσαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο κος Φώτης Αλεξανδρόπουλος (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση), ο κος Νίκος Κουτσόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Φιγαλείας), η κα Έφη Γεωργακοπούλου (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου), εκ μέρους του Συλλόγου Νέων ο κος Θάνος Χουλιάρας (Αντιπρόεδρος και Αθλητής Αποστάσεων), η κα Χαρίκλεια Παπανδρέου (Διευθύντρια Σχολικής Μονάδας) καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου ενώ επίσημη προσκεκλημένη ήταν η κα Μαρία Τσίτουρα (Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Γορτυνίας ‘’ΑΕΤΟΙ’’), σύλλογος στον οποίο ανήκει η αθλήτρια Κωνσταντίνα Καζά.
    Η δράση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και δώρων μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων καθώς και κεράσματος από τοπικά προϊόντα προσφορά γονέων και των φορέων της δράσης.
    panel athlit figalia 2
    panel athlit figalia 3
    panel athlit figalia 5
    panel athlit figalia 4
    panel athlit figalia 8
    panel athlit figalia 6
    panel athlit figalia 7
    (Δελτίο Τύπου)
  • Δρόμος θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, ΗΑΕ, Κατάρ - Συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη
    Δρόμος θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, ΗΑΕ, Κατάρ - Συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη

    Η πρώτη συνεδρίαση για το φιλόδοξο έργο του Αναπτυξιακού Δρόμου, που θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κατάρ, πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Ντολμάμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδας.

    Οι υπουργοί των 4 χωρών που συμμετείχαν συζήτησαν τη συμβολή της δημιουργίας αδιάκοπων και γρήγορων μεταφορών μέσω της Τουρκίας και του Ιράκ.

    Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ουράλογλου δήλωσε ότι το έργο της Αναπτυξιακής Οδού θα δημιουργήσει αδιάλειπτη πρόσβαση σε κάθε χώρα της Ευρώπης οδικώς και σιδηροδρομικώς από το λιμάνι Fav στο Ιράκ μέχρι το Λονδίνο.

    Ο χρόνος θα μειωθεί σημαντικά μεταξύ Ασίας και Ευρώπης μέσω της Τουρκίας, αποφέροντας ένα κέρδος τουλάχιστον 15 ημερών. Η Τουρκία δήλωσε την πρόθεσή της για άμεση κατασκευή του έργου λόγω του πολέμου στη Γάζα, γεγονός που έχει καθυστερήσει αρκετά τις παγκόσμιες μεταφορές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Νέα Φιγαλεία: Μάγεψε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
    Νέα Φιγαλεία: Μάγεψε το κοινό η έκθεση ζωγραφικής των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 η Εικαστική Έκθεση με τίτλο: ‘’Η ΤΕΧΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ’’ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας με τη συμμετοχή των νεαρών φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών Βασιλείου Κορκολή και Γεωργίου Μπινιώρη οι οποίοι κατάγονται από τη περιοχή της Λυνίσταινας και Νέας Φιγαλείας αντίστοιχα.
    Κατά την 1η μέρα λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια αυτής σε μια λιτή εκδήλωση με αρκετό κόσμο δίπλα στον εκθεσιακό χώρο. Κεντρικός Ομιλητής ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής ο οποίος αναφέρθηκε στο βιογραφικό των νεαρών καλλιτεχνών, με εισηγητή της εκδήλωσης τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Θάνο Χουλιάρα ο οποίος έκανε λόγω για τη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων στη περιοχή. Τη κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας κος Κωνσταντίνος Σμυρνής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών κα Παναγιώτα Παπαγιώργου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας κα Άννα Πιτσινή μαζί με τους δυο καλλιτέχνες.
    Κατά την 2η μέρα υλοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά ενώ συνεχίστηκε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου.
    Κατά την 3η μέρα υλοποιήθηκε και πάλι για δεύτερη φορά βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής για παιδιά μετά από απαίτηση γονέων και παιδιών ενώ η έκθεση ολοκληρώθηκε με εξίσου μεγάλη προσέλευση κόσμου.
    Στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν:
    - Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Νέας Φιγαλείας Παναγιώτης Πάλλας
    - Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος
    - Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φιγαλέων Αθηνών Παναγιώτα Παπαγιώργου
    - Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας Άννα Πιτσινή
    - Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδριτσάνων Θανάσης Θεοχάρης
    - Εκπρόσωποι των Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιγαλείας ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ’’
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φασκομηλιας
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετραλώνων
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυνίσταινας
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων ‘’ΦΙΓΑΛΟΣ’’
    - Εκπρόσωποι του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας
    - Η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Φιγαλείας Μαρία Γιαννίκου
    - Ο υπεύθυνος της Αίθουσας Τέχνης Επικούριος Απόλλων Γιάννης Μπέσκος
    - Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Χριστίνα Παπαλάμπρου
    - Ο Εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας Νικος Παπαγιώργος
    Την έκθεση στήριξαν και υποστήριξαν χορηγικά και αξίζουν αναφοράς και ευχαριστηρίων οι κάτωθι:
    - SUPER MARKET ΤΕΡΖΗΣ
    - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ
    - ΜΠΕΝΑΚΗΣ CAFE
    - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
    - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ILIALIVE.GR
    Θερμά ευχαριστούμε το Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιωάννη Τερζή για την αμεσότητα και υποστήριξη που επέδειξε στα προβλήματα που προέκυψαν καθώς και την παραχώρηση του δημοτικού κτηρίου επί της Κεντρικής Πλατείας.
    Επίσης θερμά ευχαριστούμε την κα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου για την εθελοντική εργασία και τον καθαρισμό των κτηριακών εγκαταστάσεων κατά την έναρξη και ολοκλήρωση της έκθεσης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας
    Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας

    Ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας "Παρράσιοι" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή οργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας, το οποίο έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πανέμορφη πετρόκτιστη πόλη της Ανδρίτσαινας στις 17 και 18 Αυγούστου. Το Φεστιβάλ ανέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη της τοπικής κοινότητας για την τέχνη του κινηματογράφου και κατέστη σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και σινεφίλ από όλη την Ελλάδα.

    Ανάμεσα στις 160 συμμετέχουσες ταινίες, η ταινία "Η πολυθρόνα στο πεζοδρόμιο" της εξαιρετικής σκηνοθέτιδας Μαίρης Κολώνιας αναδείχθηκε νικήτρια, αποσπώντας το βραβείο κοινού αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ σημαδεύτηκε από την παρουσία της διακεκριμένης σκηνοθέτιδας Διονυσίας Κοπανά, η οποία παρουσίασε το επεισόδιο "Ψέριμος" από τη σειρά ντοκιμαντέρ της στην ΕΡΤ, όπου αναδεικνύει τις προκλήσεις της ζωής στα ακριτικά νησιά και στις απομονωμένες περιοχές της χώρας. Μετά την προβολή ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, η οποία πρόσφερε μοναδικές στιγμές αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής απόψεων. Ας μην ξεχνάμε πως και η ορεινή Ηλεία βρίσκεται ακόμη και σήμερα αντιμέτωπη με αντίστοιχες προκλήσεις.

    Το Φεστιβάλ τίμησε επίσης με την παρουσία του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, κ. Χρήστος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος υπενθύμισε τον ιστορικό δεσμό που συνδέει την Ανδρίτσαινα με το Φεστιβάλ Ολυμπίας, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της συνέχισης και ενίσχυσης αυτής της συνεργασίας.

    Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε συνάμα πολλούς δημιουργούς και ηθοποιούς, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τον Σύλλογο μας και τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην πόλη μας και εκφράστηκαν με θαυμασμό για την φυσική ομορφιά και την ιστορική κληρονομιά της Ανδρίτσαινας.

    Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ δεν θα ήταν δυνατή λοιπόν χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και τη συμβολή των κ.κ. Παντελή Παντελόγλου και Χρήστου Κωνσταντόπουλου. Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μια φορά τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, τη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας, καθώς και τους τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων του Συλλόγου Ανδριτσάνων, του καφέ "Κόκκινος Μύλος", του ξενοδοχείου "Το Αρχοντικόν" και του εστιατορίου "Το Πέυκο", για την οικονομική τους στήριξη.

    Στόχος μας ως Σύλλογος είναι η καθιέρωση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας ως θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας έτσι στην πολιτιστική ανάπτυξη και την προβολή της Ανδρίτσαινας.

    festival tainivn andrits 2

    festival tainivn andrits 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δραγώγι Ανδρίτσαινας: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία - αδέρφια, σε εκτροπή αυτοκινήτου
    Δραγώγι Ανδρίτσαινας: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία σε εκτροπή αυτοκινήτου

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο που οδηγεί από το Δραγώγι στην Ανδρίσαινα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο άτομα επέβαιναν σε αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη.

    Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δυο είναι χωρίς τις αισθήσεις τους ενώ ο ένας παραμένει ακόμα εγκλωβισμένος στο όχημα.

    Στο σημείο κινούνται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ένας άνδρας έχει χάσει τη ζωή του και ένας ακόμα έχει τραυματιστεί στο τροχαίο που συνέβη νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας. Σε μια ευθεία στο δρόμο που οδηγεί από τον Επικούρειο, στο Δραγώγι και την Ανδρίτσαινα, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές, στα όρια του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αδέρφια, 78 ετών ο άντρας που έχασε τη ζωή του και 73 ετών ο τραυματίας.

    Πρόκειται για δύο ετεροδημότες που κατάγονται από το Δραγώγι αλλά αναχωρούσαν για την Αθήνα.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε το 78χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε σε πέτρα σε ανηφορικό τμήμα της οδού, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

    Δείτε video και φωτογραφίες:

    troxaio dragogi 2

    troxaio dragogi 3

    troxaio dragogi 4

    troxaio dragogi 5

    troxaio dragogi 6

  • Με μεγαλοπρέπεια η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαιότερο Βυζαντινό Μνημείο της Ηλείας
    Με μεγαλοπρέπεια η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαιότερο Βυζαντινό Μνημείο της Ηλείας

    Την Κοίμηση της Θεοτόκου γιόρτασαν χθες δεκάδες πιστοί που επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιγαλείας ή Μοναστήρι Παναγίας Βόγαλης Ζούρτσας όπως είναι ιστορικά καταγεγραμμένο.

    Πιστοί από πολλές περιπχές της νότιας Ηλείας, της Μεσσηνίας, μόνιμοι κάτοικοι καθώς και ετεροδημότες βρέθηκαν στην Ι.Μ αποδίδοντας σεβασμό στη μεγαλοπρέπεια του ιστορικού αυτού μνημείου.

    Πρόκειται για το παλαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ηλείας και ενός εκ των παλαιοτέρων της Ελλάδος με έτος κτήσης το 975μχ.

    Στον εσπερινό, επίσης παρουσία πολλών πιστών, πραγματοποιήθηκε και μεγάλη αρτοκλασία.

    Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

    Vogali2

    Vogali3

  • Μάτεσι Ανδρίτσαινας: Πυρκαγιά έκαψε δύο στρέμματα τα ξημερώματα
    Μάτεσι Ανδρίτσαινας: Πυρκαγιά έκαψε δύο στρέμματα τα ξημερώματα

    Στην απομακρυσμένη Ανδρίτσαινα και στο χωριό Μάτεσι στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας, ξέσπασε πυρκαγιά περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα.

    Η φωτιά ευτυχώς ελέγχθηκε γρήγορα από την κινητοποίηση του τοπικού περιπολικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλων δυνάμεων από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων με επικεφαλής τον προϊστάμενο Κώστα Δρακόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έκαψε έκταση δύο στρεμμάτων...

  • Σε Αυγουστιάτικο γλέντι εξελίχθηκε η συναυλία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ανδρίτσαινα - Ξεφάντωμα με το Θοδωρή Κοτονιά!
    Σε Αυγουστιάτικο γλέντι εξελίχθηκε η συναυλία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ανδρίτσαινα - Ξεφάντωμα με το Θοδωρή Κοτονιά!

    Στο επίκεντρο ο Επικούριος Απόλλωνας στο χαιρετισμό του αντιδημάρχου Μιλτ. Γεωργακόπουλου

    Σε λαϊκό ξεφάντωμα με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, εξελίχθηκε η συναυλία του Θοδωρή Κοτονιά το βράδυ του Σαββάτου στην Ανδρίτσαινα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Ο δημοφιλής μουσικός και τραγουδοποιός, με τη συνοδεία της ανερχόμενης και πολλά υποσχόμενης τραγουδίστριας Αναστασίας Φεργαδιώτη, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που αποτελείτο από κατοίκους και πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι στη διάρκεια της συναυλίας χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους!

    Το γεγονός αυτό επηρέασε …άμεσα και τον καλλιτέχνη που χόρεψε με τη νεαρή ερμηνεύτρια επί σκηνής!

    Ο αντιδήμαρχος στην Δ.Ε. Ανδριτσαίνης κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλος, αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Θ. Κοτονιά και τους συνεργάτες του, μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, λέγοντας πως στην Πέτρινη Πολιτεία, την πατρίδα του Επικούριου Απόλλωνα, ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου.

    Ο κ. Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να υλοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς και την πρόεδρο της Δ.Κ. κ. Δήμητρα Μπασκόζου και παράλληλα ευχήθηκε σε όλους να απολαύσουν τις ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που διανύουμε.

    Οι συναυλίες του καλοκαιριού 2024 που διοργανώνει ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα συνεχιστούν την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο χώρο του θεάτρου της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων, με την κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα, ενώ αυλαία θα πέσει την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, Τετάρτη 14/8 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, με τον έναν και μοναδικό στο κλαρίνο Βασίλη Σαλέα, τον οποίο θα πλαισιώνουν οι Σαράντης Σαλέας και Έφη Πάνου.

    Στη συναυλία στην Ανδρίτσαινα έδωσαν επίσης το «παρών» η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Ζαφειροπούλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Καρνάρος, Γιαν. Δάγκαρης, Αθανασία Κουσκουρή και Δημ. Μικέλης, ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, η δημοτική σύμβουλος κ. Βασιλική Κοτσοπούλου, η πρόεδρος της Τ.Κ. Ροβίων κ. Ευσταθία Αθανασοπούλου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

    andritsaina koton sunaul 2

    andritsaina koton sunaul 3

    andritsaina koton sunaul 4

    andritsaina koton sunaul 5

    andritsaina koton sunaul 8

    andritsaina koton sunaul 6

    andritsaina koton sunaul 7

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο