Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 15:40

Ο κορονοϊός δεν επηρεάζει τα πλάνα για το PS5

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο αστερίσκος της Sony για τα παιχνίδια της νέας κονσόλας

Το σχεδιασμό της για το PS5 φαίνεται πως συνεχίζει η Sony χωρίς να επηρεάζεται από τις παγκόσμιες εξελίξεις λόγω κορονοϊού.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Bloomberg ότι τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσεις χωρίς προβλήματα στα τέλη του 2020.

Στη Sony παρακολουθούν με προσοχή τα χρονοδιαγράμματα για τα παιχνίδια που αφορούν τη νέα κονσόλα και τις σχετικές καθυστερήσεις που έχουν προκύψει λόγω κορονοϊού.

Πηγή: NewsBeast.gr - Φωτογραφία: Christen LaCorte on Unsplash

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 13:42

Σχετικά Άρθρα

  • Πέθαινε το παιδί του και έπαιζε Playstation – Τα sms της τραγικής μητέρας
    Πέθαινε το παιδί του και έπαιζε Playstation – Τα sms της τραγικής μητέρας

    Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πατέρα που ξέχασε τη δίχρονη κόρη του στο αυτοκίνητο και πέθανε ενώ εκείνος έπαιζε Playstation.

    Σοκάρουν οι τραγικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πατέρα από την Αριζόνα που άφησε τη δίχρονη κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο ενώ επικρατούσε καύσωνας και εκείνος έπαιζε Playstation.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας Christopher Scholtes έπαιζε PlayStation, ενώ το κορίτσι βρισκόταν εν γνώσει του στο καυτό αυτοκίνητο.

    Ο Christopher Scholtes, 37 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για φόνο δεύτερου βαθμού και κακοποίηση παιδιών μετά τον θάνατο της μικρής Parker Scholtes. Η κονσόλα του κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του στο Marana, βόρεια της Τουσόν της Αριζόνα, την περασμένη εβδομάδα.

    Ο Christopher Scholtes είπε στην αστυνομία ότι άφησε την κόρη του στο κάθισμά της στο αυτοκίνητο επειδή δεν ήθελε να την ξυπνήσει, σύμφωνα με την καταγγελία η οποία ήρθε σε γνώση της Daily Mail.

    Μωρό μου, συγγνώμη! Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό… Σκότωσα το μωρό μας, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια

    Σύμφωνα με την αστυνομία, είπε πως την άφησε στο SUV της οικογένειας για περίπου 30 λεπτά, αφού έφτασε στο σπίτι στις 14:30. Ωστόσο, νέα στοιχεία που υποβλήθηκαν από τους εισαγγελείς δείχνουν ότι το κοριτσάκι ήταν στην πραγματικότητα στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

    Η σύζυγός του Erika Scholtes, γιατρός στο νοσοκομείο όπου το κοριτσάκι ανακηρύχθηκε νεκρό, έφτασε στο σπίτι στις 4.08 μ.μ. και ρώτησε πού ήταν η κόρη της και στη συνέχεια τη βρήκε στο αυτοκίνητο, ανέφερε η αστυνομία.

    Καθώς η Parker μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, του έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Σου είπα να σταματήσεις να τις αφήνεις στο αυτοκίνητο! Πόσες φορές σ’ το έχω πει;».

    Αργότερα πρόσθεσε: «Τη χάσαμε, ήταν τέλεια». Ο Scholtes απάντησε: «Μωρό μου, συγγνώμη! Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό… Σκότωσα το μωρό μας, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

    Τα άλλα δύο παιδιά του Scholtes, ηλικίας 9 και 5 ετών, δήλωσαν στην αστυνομία ότι ο πατέρας τους άφηνε τακτικά και τα τρία αδέρφια μόνα στο όχημα.

    Τα παιδιά είπαν στην αστυνομία πως ο Christopher Scholtes «αποσπάστηκε παίζοντας το παιχνίδι του» καθώς η Parker πέθαινε στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την καταγγελία.

    Οι κάμερες πρόδωσαν τον Christopher Scholtes

    Ο πατέρας των τριών παιδιών είπε στην αστυνομία ότι άφησε το κλιματιστικό στο όχημα να λειτουργεί, αλλά ήξερε ότι θα έκλεινε αυτόματα μετά από περίπου 30 λεπτά, με βάση προηγούμενη εμπειρία.

    Ο Christopher Scholtes είπε στην αστυνομία πως έφτασε στο σπίτι με την Parker περίπου στις 14:30, αλλά το βίντεο από τις κάμερες των γειτόνων έδειξε ότι το αυτοκίνητό του έφτασε στο σπίτι περίπου στις 12:53 μ.μ.

    Οι κάμερες έδειξαν, επίσης, ότι ο Christopher Scholtes δεν βγήκε ποτέ έξω για να ελέγξει τη μικρή Parker, μέχρι που η σύζυγός του έφτασε στο σπίτι και τον ρώτησε πού ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία.

    Λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν την Parker να μην ανταποκρίνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έγινε κλήση 911 στις 16:16, όταν η θερμοκρασία ήταν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου.

    Τη Δευτέρα, η Erika Scholtes, αναισθησιολόγος, χαρακτήρισε τον θάνατο της κόρης της «μεγάλο λάθος», καθώς παρακάλεσε έναν δικαστή της Τουσόν να επανεξετάσει το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του συζύγου της μέχρι την επόμενη ακρόασή του τον Αύγουστο, ώστε να πενθήσει όλη η οικογένεια μαζί και να θάψει την άτυχη 2χρονη.

    Υποστήριξε ότι ο σύζυγός της έκανε ένα «μεγάλο λάθος» και είπε πως νομίζει ότι «δεν τον αντιπροσωπεύει». Το αίτημά της έγινε δεκτό από τον δικαστή.

    Πηγή: in.gr

  • PS5: Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα με ουρές και sold out για τη δημοφιλή κονσόλα παιχνιδιών
    PS5: Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα με ουρές και sold out για τη δημοφιλή κονσόλα παιχνιδιών

    Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα βιντεοπαιχνιδιών από «τυχερούς» που την είχαν προπαραγγείλει διαδικτυακά

    Το PS5 έφτασε και στη χώρα μας! Η πολυαναμενόμενη κονσόλα της Playstation που ξεχωρίζει για τη φουτουριστική σχεδίαση, τον ισχυρό επεξεργαστή και τα εντυπωσιακά γραφικά είναι από σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά. Η πρεμιέρα της δημοφιλούς παιχνιδομηχανής «ανάγκασε» πολλούς gamers στη Βρετανία που είχαν κάνει διαδικτυακή προπαραγγελία να σταθούν σε τεράστιες ουρές έξω από καταστήματα προκειμένου να κάνουν δικό τους το PS5, εν μέσω lockdown.

    Shoppers are waiting to get their hands on the new PS5https://t.co/gduelgoqRo

    — What's On Liverpool (@EchoWhatsOn) November 19, 2020

    Οι εικόνες από την Αγγλία, όπως έξω από το κατάστημα GAME στην Lord Street στο Λίβερπουλ, έκαναν τον γύρο του κόσμου, καθώς ανάλογη κατάσταση επικρατούσε και σε άλλα καταστήματα βιντεοπαιχνιδιών ανά τη χώρα. Οσοι πάντως επιχείρησαν να αγοράσουν την κονσόλα σήμερα online δεν τα κατάφεραν. Ιστοσελίδες μεγάλων καταστημάτων έπεσαν, καθώς οι server τους δεν άντεξαν τον μεγάλο όγκο χρηστών και όταν επανήλθαν το PS5 είχε τελειώσει.

    ?PS5 Update?

    There will be no PS5s available to buy today.

    We know that this is disappointing news, and we are working super hard to get more stock.

    Please check our social channels for further updates on availability ?

    — Currys PC World (@curryspcworld) November 19, 2020

    Για όσους κατάφεραν να αποκτήσουν την κονσόλα της Playstation, τα διαθέσιμα παιχνίδια στην πρεμιέρα της είναι τα εξής:

    • Astro’s Playroom (Japan Studio) (Pre-installed on PS5)
    • Demon’s Souls (SIE Worldwide Studios, Bluepoint Games)
    • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games)
    • Marvel’s Spider-Man Remastered (included with Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition) (Insomniac Games)
    • Sackboy: A Big Adventure (Sumo Digital)
    • Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
    • Borderlands 3 (2K)
    • Bugsnax (Young Horses) [δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές PS Plus]
    • Call of Duty: Black Ops Cold War (Activision) (November 13)
    • Dead by Daylight (Behaviour Interactive)
    • Devil May Cry 5 Special Edition (Capcom)
    • Dirt 5 (Codemasters)
    • Fortnite (Epic Games)
    • Godfall (Gearbox Publishing)
    • Goonya Fighter (Mutan)
    • King Oddball (10Tons Ltd)
    • Maneater (Tripwire Interactive)
    • NBA 2K21 (2K)
    • No Man’s Sky (Hello Games)
    • Observer: System Redux (Bloober)
    • Overcooked! All You Can Eat (Team 17)
    • The Pathless (Annapurna Interactive)
    • Planet Coaster (Frontier)
    • Warhammer: Chaosbane Slayer Edition (Nacon)
    • Watch Dogs: Legion (Ubisoft)
    • WRC 9 FIA World Rally Championship (Nacon)

    Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις

    Το PlayStation 5 κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις:

    • full εκδοση PlayStation 5, που διαθέτει υποδοχή για δίσκο Blu Ray κοστίζει 499,99 ευρώ

    • Τη Digital Edition του PlayStation 5, που δε διαθέτει υποδοχή για δίσκο και ο χρήστης της μπορεί να παίζει μόνο παιχνίδια που έχουν αγοραστεί από το online Play Station Store και κοστίζει 399,99 ευρώ

    Σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά ανάμεσα στις δύο κονσόλες εκτός από το Ultra HD Blu-ray disc drive.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Ξεπούλησε στην Ιαπωνία το PlayStation 5
    Ξεπούλησε στην Ιαπωνία το PlayStation 5

    Μπορεί το PlayStation 5 να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως οι Ιάπωνες έχουν αγκαλιάσει τη νέα κονσόλα της Sony, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι όλα τα κομμάτια που ήταν διαθέσιμα για τις προ-παραγγελίες ξεπούλησαν.

    Το γεγονός επιβεβαίωσε σε ρεπορτάζ του και το VGC, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λόγω της υψηλής ζήτησης, οι προ-παραγγελίες που έγιναν έχουν εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα τεμάχια της χώρας. H Sony επίσης αναφέρει πως λόγω κορονοϊού και για την ασφάλεια όλων, αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα events εντός των καταστημάτων, τα οποία πλέον καλούν τους πελάτες τους να προβούν σε προ-παραγγελία ώστε να μπουν σε λίστα αναμονής για μελλοντικές παραλαβές.

    Υπενθυμίζεται ότι το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου.

    Πηγή: Newsbeast.gr

  • Τα μεγάλα σχέδια της Sony για το PlayStation 5
    Τα μεγάλα σχέδια της Sony για το PlayStation 5

    Πόσες κονσόλες θα ρίξει τελικά στην αγορά η εταιρία;

    Το PlayStation 5 παρουσιάστηκε επισήμως και θα καταφτάσει μέσα στη χρονιά.

    Κι ενώ η Sony είχε ανακοινώσει πως θα ρίξει στην αγορά 6 εκατ. κονσόλες για το 2020, ιαπωνικά μέσα ισχυρίζονται πως αυξάνει την παραγωγή κατά 50%!

    Σύμφωνα με το Nikkei, ο αριθμός των PS5 θα αγγίξει τα 9 εκατ. κονσόλες, μια αύξηση στην παραγωγή που επιβεβαιώνει και το Bloomberg, μιλώντας ακόμα και για 10 εκατ. συσκευές.

    Και τα δύο μέσα αποδίδουν τις αυξημένες προσδοκίες της Sony για περισσότερες πωλήσεις στην εκθετική αύξηση της ανάγκης για σπιτική ψυχαγωγία όσο διανύουμε την εποχή του κορονοϊού.

    Αν η Sony καταφέρει μάλιστα να πουλήσει αυτά τα 9-10 εκατ. PS5 ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της νέας κονσόλας σε σχέση με τον προκάτοχό της.

    Το PS4 βγήκε στην αγορά τον Νοέμβριο του 2013 και μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα είχε πουλήσει 4,2 εκατ. συσκευές.

    Το Nikkei μας λέει επίσης πως και το Facebook αυξάνει την παραγωγή του Oculus VR, φτάνοντάς τη στα 2 εκατ. συσκευές για το δεύτερο μισό του 2020. Αύξηση πάνω από το 50% της παραγωγής για όλο το 2019.

    Πηγή: ΝewsBeast.gr

  • Το PlayStation 5 θα υποστηρίζει τα χειριστήρια του PS4, αλλά με… αστερίσκο
    Το PlayStation 5 θα υποστηρίζει τα χειριστήρια του PS4, αλλά με… αστερίσκο

    Η μάχη των νέων κονσολών περνά και στα controllers

    Η Sony ξεκαθάρισε τελικά το τοπίο και επιβεβαίωσε τις φήμες πως τα χειριστήρια του PS4 δεν θα δουλεύουν με τους νέους τίτλους του PS5.

    Το νέο PlayStation θα υποστηρίζει δηλαδή τα controllers του PS4, μόνο όμως αν είναι να παίξεις παιχνίδια του PS4. Αλλιώς τα χειριστήρια της τωρινής κονσόλας δεν θα είναι συμβατά με τα παιχνίδια του PS5.

    «Πιστεύουμε πως τα παιχνίδια του PS5 πρέπει να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που φέρνουμε στην πλατφόρμα, μεταξύ αυτών και οι λειτουργίες του ασύρματου χειριστηρίου DualSense», γράφει χαρακτηριστικά η Sony στη δήλωσή της.

    Τα υπάρχοντα DualShock 4 controllers, αλλά και τα PS4 controllers συνεργαζόμενων τρίτων εταιριών, «θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τα υποστηριζόμενα PS4 παιχνίδια».

    Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως οι ιδιοκτήτες του PS5 θα χρειαστεί να αγοράσουν νέα χειριστήρια για να παίξουν τους τίτλους του PS5, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τα χειριστήρια του PS3 που δεν δούλευαν στο PS4.

    Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει εξάλλου και στο άλλο στρατόπεδο, της Microsoft. Τα χειριστήρια του Xbox 360 δεν δουλεύουν στο Xbox One. Η εταιρία υποσχέθηκε όμως να κάνει συμβατά τα controllers του Xbox One με τη νέα κονσόλα Xbox Series X

    Πηγή: NewsBeast.gr

  • Το PlayStation Plus έχει γενέθλια και ευχαριστεί τους φίλους του με πολλές εκπλήξεις
    Το PlayStation Plus έχει γενέθλια και ευχαριστεί τους φίλους του με πολλές εκπλήξεις

    Kαι με ένα εμπλουτισμένο lineup παιχνιδιών για τον Ιούλιο

    Tο PlayStation Plus έχει γενέθλια! Πέρασαν ήδη 10 χρόνια από την δημιουργία του και το PlayStation θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι το στήριξαν την τελευταία δεκαετία. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι που διαρκεί όλα αυτά τα χρόνια, φέρνοντας τους φίλους του PlayStation πιο κοντά και παρέχοντας πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο και αποκλειστικές προσφορές . Δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρι εδώ χωρίς όλους εσάς και για να σας ευχαριστήσουμε, κάνουμε την ανακοίνωση των παιχνιδιών του μήνα για τους συνδρομητές μας ακόμη πιο ξεχωριστή, προσθέτοντας ένα ακόμη παιχνίδι στο απίστευτο lineup μας!

    Τα παιχνίδια του μήνα στο PlayStation Plus για τον Ιούλιο, που θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα μέλη από τις 7 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου θα είναι τα NBA2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και Erica**

    Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν, αφού αργότερα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα διαθέσουμε, χωρίς επιπλέον χρέωση, ένα PS4 theme για τον εορτασμό των 10 χρόνων του PS Plus! Το PS4 theme θα είναι διαθέσιμο στο PS Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα, επομένως να είστε σε ετοιμότητα! Επιπλέον, για όσους από εσάς δεν έχουν ακόμα απολαύσει την δυνατότητα online multiplayer που δίνει το PS Plus, αλλά θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία, θα υπάρξει ένα online multiplayer Σαββατοκύριακο από τις 4 Ιουλίου στις 12:01 π.μ. έως τις 5 Ιουλίου στις 11:59 μ.μ. τοπική ώρα διαθέσιμο προς όλους. (Tα παιχνίδια με δυνατότητα online multiplayer πωλούνται ξεχωριστά. Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και λογαριασμό στο PlayStation Network.)

    Είναι υπέροχο το πόσο έχει αναπτυχθεί το PS Plus με την πάροδο των ετών – ξεκινώντας με το πρώτο παιχνίδι που έγινε διαθέσιμο, το WipeOutHD, και έχοντας πλέον προσφέρει περισσότερα από χίλια παιχνίδια στα μέλη του. Κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία του, δείτε παρακάτω την εξέλιξη του PS Plus μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το PlayStation σας ευχαριστεί και πάλι για τη συνεχή υποστήριξή σας, ελπίζοντας ότι θα απολαύσετε αυτή τη γιορτή με πολύ παιχνίδι!

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σχετική ανάρτηση στο PlayStation Blog εδώ , την ιστοσελίδα του PlayStation, τη σελίδα PlayStation Greece στο Facebook ή το προφίλ του playstation.gr στο Instagram για να μην χάσετε όλα τα συναρπαστικά νέα που έρχονται!

    Πηγή: NewsBeast.gr

  • Αυτό είναι το πρώτο video game που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5
    Αυτό είναι το πρώτο video game που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5

    Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του PlayStation 5 έχει ξεκινήσει, με τη νέα κονσόλα της Sony να αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του κοινού σε περίπου έναν χρόνο.

    Μάλιστα, στα πρόσφατα The Game Awards παρουσιάστηκε και το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει απευθείας στη νέα παιχνιδομηχανή.

    Πρόκειται για το «Godfall», το οποίο αναπτύσσει η Counterplay Games για λογαριασμό της Gearbox. Είναι ένα hack-and-slash RPG τρίτου προσώπου για έναν, δύο ή τρεις παίκτες.

    Το «Godfall» θα είναι διαθέσιμο στο Epic Games Store (άλλωστε βασίζεται στην Unreal Engine 4 της Epic Games) αποκλειστικά για το PlayStation 5 και αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και για PC.

    Πάρτε μία μικρή γεύση μέσα από το εντυπωσιακό τρέιλερ:

    https://www.youtube.com/watch?v=5vX-257ns6g

    Πηγή: Newsbeast.gr

  • Ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το νέο PlayStation 5
    Ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το νέο PlayStation 5

    Η Sony επιβεβαίωσε όνομα και ημερομηνία κυκλοφορίας

    Η Sony επαλήθευσε τις φήμες πως η νέας γενιάς κονσόλα της θα ονομάζεται πράγματι «PlayStation 5» και θα κυκλοφορήσει του χρόνου, πάνω στην ώρα για «τις γιορτές του 2020».

    Από τα πράγματα που είναι ως τώρα γνωστά, η νέα παιχνιδομηχανή θα εγκαινιάσει μια σειρά από καινοτομίες στα controllers.

    H Sony υιοθετεί νέα τεχνολογία «απτικής ανάδρασης» στο controller, κάτι που υπόσχεται καλύτερη αλληλεπίδραση με το χειριστήριο, πειράζοντας δηλαδή το κλασικό controller που κυκλοφορεί αναλλοίωτο από το πρώτο PlayStation ακόμα!

    Το άλλο μεγάλο νέο είναι αυτό που αποκαλεί η εταιρία «adaptive triggers» και θα αντικαταστήσουν τα R2/L2 στο χειριστήριο του PS5. Σύμφωνα με τη Sony, οι developers των παιχνιδιών θα μπορούν πλέον να «προγραμματίζουν την αντίσταση των triggers», δίνοντάς μας ακόμα πιο ζωντανές gaming εμπειρίες.

    Το Wired έβαλε στα χέρια του το πρωτότυπο controller του PS5, για το οποίο παρατηρεί πως «μοιάζει απαράδεκτα πολύ με το DualShock 4 του PS4», μας λέει όμως πως υιοθετεί επιτέλους το πρωτόκολλο USB-C.

    Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, το PS5 έχει αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και θα παίρνει Blu-ray discs 100GB. Όλα τα παιχνίδια θα πρέπει βέβαια να φορτώνονται στον εσωτερικό SSD δίσκο. Ο σούπερ γρήγορος SSD είναι το μεγαλύτερο update της Sony στη νέα κονσόλα.

    Η Sony υποσχέθηκε ακόμα «τελείως αναβαθμισμένο user interface», που θα αποκτήσει και πιο κοινωνικά χαρακτηριστικά, αλλά και ευκολότερη πρόσβαση στα διάφορα modes των παιχνιδιών.

    Τέλος, επιβεβαίωσε τις φήμες πως το PS5 θα είναι 8πύρηνο (φορώντας τον τρίτης γενιάς Ryzen επεξεργαστή της AMD), με κάρτα γραφικών που θα βασίζεται στην AMD Radeon Navi, «τρισδιάστατο ήχο», υποστήριξη 8K gaming (αλλά και 4K στα 120Hz) και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας…

    Πηγή: Newsbeast.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch