Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 15:10

Πρωτοβουλία για την επέκταση διάρκειας ζωής των έξυπνων κινητών ανακοίνωσε η HUAWEI

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Την πρωτοβουλία «HUAWEI SERVICE FESTIVAL» που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της, ανακοίνωσε η HUAWEI, πιστεύοντας ότι η παράταση διάρκειας ζωής των κινητών, χάρη τόσο στα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή προϊόντων όσο και στο επαγγελματικό σέρβις, ωφελεί τόσο τους καταναλωτές όσο και την εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις ή ένα επιλεγμένο κατάστημα μεταξύ 26 Ιουλίου και 22 Αυγούστου για να επωφεληθούν από αυτήν την ειδική προσφορά. «Το HUAWEI SERVICE FESTIVAL περιλαμβάνει δωρεάν επέκταση της εγγύησης για 180 ημέρες και έκπτωση έως και 50% στα ανταλλακτικά. Το HUAWEI SERVICE FESTIVAL προορίζεται για όλες τις συσκευές εντός εγγύησης» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καράμπελας, διευθυντής After Sales.

Huawei Service FestivalApe

Όλοι οι χρήστες HUAWEI έξυπνων κινητών των οποίων η συσκευή εξακολουθεί να είναι εντός εγγύησης, μπορούν να κάνουν εγγραφή του Huawei ID τους προκειμένου να δικαιούνται δωρεάν παράταση εγγύησης 180 ημερών. Στον πελάτη θα δοθεί επίσης ένα προστατευτικό οθόνης για να διασωθεί το τηλέφωνο από τις γρατζουνιές. Με το HUAWEI SERVICE FESTIVAL, αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι πελάτες μπορούν να λάβουν έκπτωση έως και 50% σε ανταλλακτικά όπως οθόνη, mainboard και κάμερα. Αυτή η προσφορά ισχύει ακόμη και εκτός εγγύησης. Όσο διαρκεί η προσφορά, οι πελάτες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των smartphones τους, λαμβάνοντας ένα κουπόνι που τους δίνει μια ειδική έκπτωση για ανίχνευση βελτιστοποίησης απόδοσης, καθαρισμό και συντήρηση.

Οι πελάτες μπορούν να λάβουν υποστήριξη όχι μόνο τεχνικής φύσεως, αλλά και όποτε έχουν οποιαδήποτε επείγουσα ερώτηση. Μέσω της εφαρμογής My HUAWEI μάλιστα, θα λάβουν απάντηση πολύ γρήγορα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να μεταβούν στην καρτέλα υποστήριξης όπου κάθε είδους συμβουλή είναι στη διάθεσή τους. Εκεί βρίσκονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες, όπως, μεταξύ άλλων: πληροφορίες συσκευής, διαγνωστικά υποστήριξης, αντιμετώπιση προβλημάτων, πληροφορίες σέρβις, έξυπνες δραστηριότητες, προσφορές και πολλά άλλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 12:03

Σχετικά Άρθρα

  • Η Huawei ετοιμάζει πολυτελές ηλεκτρικό coupe SUV
    Η Huawei ετοιμάζει πολυτελές ηλεκτρικό coupe SUV

    Μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Luxeed η Huawei παρουσίασε το R7, ένα coupe SUV που δείχνει άμεσα ανταγωνιστικό του Model Y.

    Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες ιδρύονται με απίστευτο ρυθμό και η Luxeed είναι ακόμη μία θυγατρική της Huawei η οποία παρουσίασε επίσημα το Luxeed R7, ένα καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV με coupe αμάξωμα το οποίο βασίζεται στο Huawei SU7
    Η Luxeed προορίζεται να κατασκευάζει πολυτελή ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Το R7, το πρώτο μοντέλο της, βασίζεται στο SU7 ενώ το γράμμα «R» προέρχεται από την αγγλική λέξη «revolution».
    Το μήκος του Luxeed R7 είναι 4.956 χλστμ., το πλάτος του 1.981 χλστμ., το ύψος του 1.634 χλστμ. και το μεταξόνιό του φτάνει τα 2.950 χλστμ. Η αρχιτεκτονική του είναι 800 Volt με μπαταρίες ιόντων λιθίου 82 kWh και 100 kWh. Στην πρώτη περίπτωση, η μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία του αυτοκινήτου είναι 705 χλμ. (κατά το κινεζικό πρότυπο CLTC) και στη δεύτερη φτάνει τα 855 χλμ. (κατά το κινεζικό πρότυπο CLTC)
    Το R7 θα διατίθεται τόσο με έναν ηλεκτροκινητήρα, όσο και με δύο. Στην πρώτη περίπτωση ο σύγχρονος μόνιμου μαγνήτη αποδίδει 292 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς. Στη δεύτερη, η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς των δύο ηλεκτρομοτέρ φτάνει τους 496 ίππους. Σε αυτή, το εμπρός είναι ασύγχρονο.

    H Luxeed ανακοινώνει ότι η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ αυτή με τους δύο σε 3,3 δευτερόλεπτα.

    Πηγή: Protothema.gr
  • Ηλεκτρικό coupe SUV από την Huawei
    Ηλεκτρικό coupe SUV από την Huawei

    Μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Luxeed η Huawei παρουσίασε το R7, ένα coupe SUV που δείχνει άμεσα ανταγωνιστικό του Model Y.

    Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες ιδρύονται με απίστευτο ρυθμό και η Luxeed είναι ακόμη μία από θυγατρικές της Huawei η οποία παρουσίασε επίσημα το Luxeed R7, ένα καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV με coupe αμάξωμα το οποίο βασίζεται στο Huawei SU7
    Η Luxeed προορίζεται να κατασκευάζει πολυτελή ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Το R7, το πρώτο μοντέλο της, βασίζεται στο SU7 ενώ το γράμμα «R» προέρχεται από την αγγλική λέξη «revolution».

    Το μήκος του Luxeed R7 είναι 4.956 χλστμ., το πλάτος του 1.981 χλστμ., το ύψος του 1.634 χλστμ. και το μεταξόνιό του φτάνει τα 2.950 χλστμ. Η αρχιτεκτονική του είναι 800 Volt με μπαταρίες ιόντων λιθίου 82 kWh και 100 kWh. Στην πρώτη περίπτωση, η μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία του αυτοκινήτου είναι 705 χλμ. (κατά το κινεζικό πρότυπο CLTC) και στη δεύτερη φτάνει τα 855 χλμ. (κατά το κινεζικό πρότυπο CLTC).
    Το R7 θα διατίθεται τόσο με έναν ηλεκτροκινητήρα, όσο και με δύο. Στην πρώτη περίπτωση ο σύγχρονος μόνιμου μαγνήτη αποδίδει 292 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς. Στη δεύτερη, η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς των δύο ηλεκτρομοτέρ φτάνει τους 496 ίππους. Σε αυτή, το εμπρός είναι ασύγχρονο.
    H Luxeed ανακοινώνει ότι η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ αυτή με τους δύο σε 3,3 δευτερόλεπτα.

    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Huawei δημιούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα
    Η Huawei δημιούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα

    Τη δημιουργία του νέου της ηλεκρονικού καταστήματος στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Huawei. Πρόκειται για το Ηuaweistore.gr που με ένα κλικ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση φέρνει όλα τα τεχνολογικά προϊόντα της εταιρίας στην πόρτα των καταναλωτών, μεταξύ των οποίων λάπτοπ, έξυπνα κινητά τηλέφωνα, έξυπνα ρολόγια, ακουστικά και πολλά ακόμη.

    HUAWEISTORE APE

    Μέσα από το νέο Huaweistore.gr δίνεται η δυνατότητα αγορών με την ευκολία των άτοκων δόσεων, ενώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος Huaweistore.gr συνοδεύεται από αποκλειστική προσφορά που μπορεί κανείς να ανακαλύψει με ην επίσκεψη του, ενώ στις 13 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν χριστουγεννιάτικες προσφορές.

    Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

  • Περισσότερες από 1 δισ. συσκευές διασυνδέει η Huawei διεθνώς, εξυπηρετώντας 730 εκατ. χρήστες
    Περισσότερες από 1 δισ. συσκευές διασυνδέει η Huawei διεθνώς, εξυπηρετώντας 730 εκατ. χρήστες

    Περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο συσκευές διασυνδέει η Huawei διεθνώς, εξυπηρετώντας 730 εκατομμύρια χρήστες, όπως ανακοίνωσε με αφορμή το λανσάρισμα του νέου έξυπνου κινητού τηλεφώνου της σειράς Huawei nova, στις 21 Οκτωβρίου.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, η σειρά HUAWEI nova διανύει την έκτη χρονιά της, διαθέτει μερικά από τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα-«ναυαρχίδες» της εταιρίας με κάμερα με μεγάλες δυνατότητες και ιδιαίτερα ανθεκτική μπαταρία. Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς nova είναι επίσης οι ψυχαγωγικές εμπειρίες που προσφέρει και η εισαγωγή λειτουργιών αισθητικής τεχνητής νοημοσύνης (AI beautification) για σέλφι φωτογραφίες καθώς και οι βελτιστοποιήσεις λογισμικού.

    Το νέο μοντέλο της σειράς θα έχει μεταξύ άλλων την δυνατότητα λήψης βίντεο υψηλής ποιότητας ακόμη και τη νύχτα, ενώ θα είναι δυνατή η διασύνδεση πολλαπλών συσκευών, προκειμένου το έξυπνο κινητό να μπορεί να συνεργάζεται και με άλλες συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα της HUAWEI, όπως ασύρματα ακουστικά, έξυπνα ρολόγια, τάμπλετ και λάπτοπ.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ

  • Huawei: Εμπορική προώθηση εξοπλισμού γραφείων σύγχρονης ψηφιακής αρχιτεκτονικής στο Κουβέιτ
    Huawei: Εμπορική προώθηση εξοπλισμού γραφείων σύγχρονης ψηφιακής αρχιτεκτονικής στο Κουβέιτ

    Άρχισε από τη Δευτέρα, η εμπορική προώθηση εξοπλισμού γραφείων σύγχρονης ψηφιακής αρχιτεκτονικής της Huawei στην αγορά του Κουβέιτ

    Η Huawei άρχισε τη Δευτέρα την εμπορική προώθηση του εξοπλισμού που προσφέρει, για την οργάνωση γραφείων σύγχρονης ψηφιακής αρχιτεκτονικής στο Κουβέιτ.

    Στην κατηγορία αυτή, των έξυπνων συσκευών ανήκουν το τάμπλετ MatePad, η αυτόνομη οθόνη MateView και η σειρά φορητών υπολογιστών MateBook που προσφέρουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση τους με την ψηφιακή αρχιτεκτονική του σύγχρονου γραφείου, που προωθεί η Huawei, σύμφωνα με τον Τζιάνγκ Γκουανγκάο, γενικό διευθυντή του γραφείου της εξυπηρέτησης πελατών της κινεζικής εταιρίας στο Κουβέιτ.

    Ο Τζιάνγκ δήλωσε πως τα προϊόντα έξυπνου γραφείου θα προσφέρουν νέες επιλογές στους πελάτες για να βιώσουν τη δημιουργικότητα και την λειτουργικότητα και θα προωθηθούν στην αγορά του Κουβέιτ βοηθώντας όλη την κοινωνία με τρόπο έξυπνο και αποτελεσματικό.

    Οι συσκευές μπορούν να συνεργαστούν απρόσκοπτα μεταξύ τους, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι, επιτρέποντας στους χρήστες τους να αλλάζουν εύκολα τρόπο λειτουργίας από εργασιακό σε προσωπικό επίπεδο, πρόσθεσε ο Τζιάνγκ.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ/EPA/FILIP SINGER

  • Huawei: Η αγορά επαυξημένης πραγματικότητας (AR) θα ανέλθει στα 300 δισ. δολάρια ΗΠΑ έως το 2025
    Huawei: Η αγορά επαυξημένης πραγματικότητας (AR) θα ανέλθει στα 300 δισ. δολάρια ΗΠΑ έως το 2025

    Τα οφέλη για την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και το 5G περιγράφει η Huawei στην Λευκή Βίβλο που κυκλοφόρησε. Όπως ανακοινώθηκε στη σύνοδο κορυφής της Huawei με θέμα το 5G και την επαυξημένη πραγματικότητα, η Huawei καθώς και τα δεδομένα άλλων φορέων προβλέπουν ότι η αγορά AR θα ανέλθει στα 300 δισ. δολάρια ΗΠΑ έως το 2025.

    «Η δυνατότητα AR αναμένεται να υιοθετηθεί μαζικά σε πέντε τομείς προτεραιότητας: εκπαίδευση, κοινωνική δικτύωση, αγορές, ταξίδια, πλοήγηση και παιχνίδια», δήλωσε ο κ. Cai και συμπλήρωσε ότι «H δυνατότητα AR μπορεί πραγματικά να επιτρέψει τη σύγκλιση του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου, κάνοντας τα όνειρα πραγματικότητα» ανέφερε οBob Cai, Huawei Carrier BG CMO.

    Η AR καθιστά την επικοινωνία πιο αποτελεσματική

    Ως παράδειγμα AR εφαρμογής παρατέθηκε η δυνατότητα απομακρυσμένης επίσκεψης των κεντρικών γραφείων της Huawei στην Κίνα, όπου λόγω πανδημίας, οι πελάτες από όλο τον κόσμο δεν είναι εφικτό να επισκεφτούν δια ζώσης. Η εταιρεία μέσω AR μπορεί να επιδείξει τα προϊόντα και τις λύσεις της μέσα από το διαδίκτυο, καθιστώντας την επικοινωνία πολύ πιο αποτελεσματική. Επιπροσθέτως η Huawei χρησιμοποιεί την τεχνολογία AR για γρήγορη παράδοση σταθμών 5G, ενισχύοντας σημαντικά έτσι την απόδοση.

    Η Huawei απλοποιεί την AR

    Στην εκδήλωση, ο κ. Cai επεσήμανε πώς η Huawei "παράγει" AR. Το Huawei Air Photo χρησιμοποιεί αλγόριθμους για τη μετατροπή μιας 2D φωτογραφίας σε ψηφιακό 3D μοντέλο, απλοποιώντας σημαντικά τη μοντελοποίηση χαρακτήρων AR 3D. Ο κ. Cai παρουσίασε επίσης το Huawei AR Engine, την πλατφόρμα ανάπτυξης AR της εταιρείας προσανατολισμένη στις κινητές συσκευές. Με το Huawei AR Engine, οι προγραμματιστές χρειάζεται να γράψουν μόνο 10 γραμμές κώδικα για να δημιουργήσουν AR, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης των εφαρμογών AR.

    Όλοι οι τομείς πρέπει να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα 5G + AR

    Σημαντικοί προσκεκλημένοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν πρόσφατες περιπτώσεις χρήσης της δυνατότητας AR και τις σκέψεις τους σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις σχετικά με την εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τον He Chengjian, η Shenzhen είναι η πρώτη πόλη στον κόσμο με πλήρη κάλυψη 5G SA. Οι υπηρεσίες ΤΠΕ που βασίζονται στην δυνατότητα AR μπορούν δυνητικά να υιοθετηθούν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η βιομηχανική παραγωγή, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα ακίνητα, η διακόσμηση σπιτιού, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση. Οι εφαρμογές AR έχουν γίνει βασικός κινητήρας του ψηφιακού μετασχηματισμού και θα αλλάξουν ριζικά τις μεθόδους παραγωγής και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε.

    Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Cai ανέφερε «Αν θέλετε να πάτε γρήγορα, πηγαίνετε μόνοι. Αν θέλετε να πάτε μακριά, πάμε όλοι μαζί. Η ανάπτυξη του AR απαιτεί ολόκληρη τη βιομηχανία να συνεργαστεί και να δημιουργήσει μια ευημερούσα αλυσίδα αξίας 5G + AR. Η AR και το 5G συνδυάζονται την κατάλληλη στιγμή. Το 5G ενεργοποιεί την AR και η AR αναδεικνύει το 5G».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Φωτογραφία: Huawei

  • Huawei: Επίσημη παρουσίαση του λειτουργικού συστήματος έξυπνων κινητών τηλεφώνων HarmonyOS
    Huawei: Επίσημη παρουσίαση του λειτουργικού συστήματος έξυπνων κινητών τηλεφώνων HarmonyOS

    Ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός γίγαντας της Huawei παρουσίασε επίσημα χθες, το λειτουργικό σύστημα για έξυπνα κινητά τηλέφωνα HarmonyOS, παρέχοντας στους πελάτες του παγκοσμίως, μία ανταγωνιστική εναλλακτική λύση, η οποία είναι λειτουργική για την κάλυψη μιας ευρείας ποικιλομορφίας συσκευών.

    Το HarmonyOS ή Hongmeng στα κινεζικά, είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτής πηγής, που έχει σχεδιαστεί για διαφορετικές συσκευές και σενάρια. Για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε για τις συσκευές του Διαδικτύου των Πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που μπορούν να φορεθούν, αλλά και των τάμπλετ, τον Αύγουστο του 2019.

    Η Huawei αναμένει ότι ο αριθμός των συσκευών που θα είναι εξοπλισμένες με το HarmonyOS θα φτάσει στα 300 εκατομμύρια συσκευές, μέχρι το τέλος του 2021, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων από 200 εκατομμύρια συσκευών της ίδιας εταιρίας.

    «Περιβαλλόμαστε αυτές τις ημέρες, με όλο και περισσότερες έξυπνες συσκευές, σε έναν κόσμο που όλα τα πράγματα διασυνδέονται» δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γιου, εκτελεστικός διευθυντή της Huawei Consumer Business Group.

    «Ο καθένας από εμάς, αποτελεί τμήμα αυτού του πλήρως διασυνδεδεμένου κόσμου, όπως επίσης, είναι και η κάθε συσκευή».

    «Προσβλέπουμε στη συνεργασία με περισσότερους συνεργάτες και προγραμματιστές για την οικοδόμηση ενός ταχέως αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος HarmonyOS» πρόσθεσε ο ίδιος.

    Οι αναλυτές πιστεύουν πως το νέο λειτουργικό σύστημα με τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας και της ανοιχτής λειτουργίας, θα δώσει μία νέα ώθηση στην παγκόσμια αγορά έξυπνων συσκευών και θα προσφέρει στα εκατομμύρια των χρηστών των τερματικών κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, περισσότερες και πιο διαφοροποιημένες επιλογές.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Xinhua - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ

  • To πρώτο βήμα της Huawei στα αυτοκίνητα
    To πρώτο βήμα της Huawei στα αυτοκίνητα

    Η Huawei που είναι γνωστή για την κατασκευή smartphones, διέβην το Ρουβίκωνα, περνώντας τώρα στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων, προφανώς ηλεκτρικών. Μέχρι να δούμε ένα αυτοκίνητο με τα σήματα της το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο SF5, το οποίο στην Κίνα θα πωλείται και μέσω του δικτύου της Huawei.

    Το μοντέλο ονομάζεται SF5 και είναι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ένα crossover με μεγάλη αυτονομία που δημιουργήθηκε από κοινού με την Cyrus.

    Το τελικό όνομα του μοντέλου, όπως φαίνεται και στο τιμόνι, θα είναι το «Seres» και αξίζει ειδική αναφορά στο φωτιστικό αποτύπωμά του με τα εμπρός φώτα ημέρας. Το μήκος του αυτοκινήτου είναι 4.700 χιλιοστά, ενώ το πλάτος και το ύψος, είναι 1.930 και 1.625 χιλιοστά αντίστοιχα. Το μεταξόνιό του είναι 2.875 χιλιοστά και από αυτό προκύπτει πως οι χώροι για τους επιβάτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα πλουσιοπάροχοι.

    Στην καμπίνα, φυσικά τον πρώτο λόγο έχει η υψηλή τεχνολογία που αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο στις ψηφιακές οθόνες που έχουν το ρόλο του πίνακα οργάνων αλλά και του μεγάλου κάθετου tablet στο κέντρο του ταμπλό. Η επένδυση στις υπόλοιπες επιφάνειες ανάλογα με την έκδοση, είναι από απομίμηση ξύλου, έως και sport με ένθετα αλουμινίου. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος για την καμπίνα με πολλές χρωματικές επιλογές και μπροστινά καθίσματα με λειτουργίες θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ.

    Φυσικά, με την εμπλοκή της Huawei στην εξέλιξη, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το καινούργιο αυτό crossover είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ψυχαγωγίας υψηλής τεχνολογίας. Συνδέεται με smartphone μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μεταφέρει αυτόματα πληροφορίες μουσικής και πλοήγησης μεταξύ των δύο συσκευών. Υπάρχει επίσης τεχνολογία αναγνώρισης φωνής και σύστημα ήχου με 11 ηχεία, καθώς και δύο subwoofer. Οι μηχανικοί που ασχολήθηκαν με την εξέλιξη του μοντέλου έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση του θορύβου και των κραδασμών. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών, το μοντέλο διαθέτει μπροστινό τζάμι διπλής επίστρωσης και άφθονο αδρανές υλικό για μόνωση. Το SF5, σε επίπεδο τεχνολογικής διαθεσιμότητας, παρουσιάζεται πλήρες με ραντάρ και αισθητήρες, καθώς και μια σειρά από κάμερες.

    Όλα τα παραπάνω επιτρέπουν τον ιδανικό έλεγχο ταχύτητας με τη χρήση του adaptive cruise control, υποβοήθηση σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση της πορείας στο κέντρο της λωρίδας και προειδοποίηση για εμπρόσθια σύγκρουση. Η Huawei δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πούμε πως το μοντέλο διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων που λειτουργεί ως γεννήτρια για την παραγωγή ενέργειας με την οποία τροφοδοτούνται οι μπαταρίες.

    Για την κίνηση του μοντέλου υπάρχουν –στην κορυφαία του έκδοση- δύο ηλεκτρικοί κινητήρες που παράγουν συνδυασμένη απόδοση 551 ίππους και 83,6 kgm ροπής. Με αυτά τα δεδομένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση που διαρκεί μόλις 4,7 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας που φορτίζει τις μπαταρίες, βοηθάει το SF5 θα έχει αυτονομία πάνω από 1.000 χιλιόμετρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως το μοντέλο μπορεί να τροφοδοτήσει με ρεύμα ακόμα και ένα νοικοκυριό, επιστρέφοντας την ενέργεια στο δίκτυο. Το SF5 βρίσκεται προς το παρόν στο Shanghai Auto Show και θα εμφανιστεί σύντομα σε μερικά από τα καταστήματα του δικτύου της Huawei. Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Κίνα, με τιμή που θα ξεκινά από τα 27.716 ευρώ.

    Πηγή: newsauto.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch