Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 12:38

COSMOTE: Ξεκινά η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Εντελώς δωρεάν, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση, και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό - Σταδιακή ολοκλήρωση των αναβαθμίσεων μέσα στο 2022 - Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από τους συνδρομητές

Ξεκινά η σταδιακή δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων του σταθερού ευρυζωνικού internet για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές COSMOTE, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Η αναβάθμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

Οι συνδρομητές σταθερής COSMOTE, οικιακοί και εταιρικοί, στους οποίους είναι τεχνικά εφικτή η αναβάθμιση, θα μεταφερθούν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα Internet, διατηρώντας την ίδια τιμή. Ειδικότερα, συνδρομητές με οικονομικό πρόγραμμα ταχύτητας έως 24Mbps, έως 50Mbps και έως 100Mbps, θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητα έως 50Mbps, έως 100Mbps και έως 200Mbps αντίστοιχα, χωρίς να προβούν σε καμία ενέργεια και χωρίς καμία μεταβολή στη διάρκεια του συμβολαίου τους ή του μηνιαίου παγίου. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με την κάθε σύνδεση είτε αυτόματα και απομακρυσμένα, είτε σε ορισμένες περιπτώσεις μετά από τεχνική υλοποίηση και επικοινωνία με τους συνδρομητές. Οι συνδρομητές στους οποίους είναι εφικτή η αναβάθμιση, θα ενημερωθούν, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, μέσω του λογαριασμού σταθερής, της εφαρμογής My COSMOTE App και με γραπτό μήνυμα (sms). Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr/fiber.

Η στρατηγική απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ για δωρεάν αναβάθμιση στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα, ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον CEO του Ομίλου Deutsche Telekom, κ. Tim Höttges και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Στόχος της αναβάθμισης ταχυτήτων είναι η αξιοποίηση των σύγχρονων δυνατοτήτων του δικτύου COSMOTE Fiber από μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Μεγαλύτερες ταχύτητες internet, σημαίνει καλύτερη καθημερινότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο», δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης.

Προχωράει δυναμικά η ανάπτυξη του FTTH

Η υποδομή οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) του δικτύου COSMOTE Fiber αναπτύσσεται δυναμικά. Με σημαντική αύξηση των συνολικών επενδύσεων σε πάνω από 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, ο Όμιλος ΟΤΕ φέρνει το FTTH σε 3 εκατ. σπίτια και επιχειρήσεις. Υλοποιώντας αυτό το τεράστιας σημασίας έργο, ο Όμιλος θα καλύψει περίπου τα 2/3 των γραμμών της Ελλάδας με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, απαντώντας έτσι στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες και δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας.

Σήμερα, οι γραμμές FTTH στο δίκτυο COSMOTE Fiber ξεπερνούν τις 600.000, ενώ μέχρι το τέλος του 2022 θα ανέλθουν σε περίπου 1 εκατομμύριο. 
«Η δημιουργία του δικτύου μας FTTH είναι σε πλήρη ανάπτυξη, με οπτικές ίνες να φτάνουν σε χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις κάθε εβδομάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες των επόμενων δεκαετιών και δημιουργώντας νέες προοπτικές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Oι πρωτοβουλίες του Ομίλου OTE για τη δυναμική επέκταση του FTTH και την αναβάθμιση των ταχυτήτων, ενισχύουν τις επιδόσεις της χώρας στους διεθνείς δείκτες ως προς τη διείσδυση του γρήγορου internet», σχολίασε ο κ. Γαβριηλίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 12:04

Σχετικά Άρθρα

  • COSMOTE: Κατέρρευσαν τηλεφωνία και Ίντερνετ στη Βόρεια Ελλάδα - Η ανακοίνωση
    COSMOTE: Κατέρρευσαν τηλεφωνία και Ίντερνετ στη Βόρεια Ελλάδα - Η ανακοίνωση

    Σοβαρά προβλήματα σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της COSMOTE τα προβλήματα οφείλονται σε δύο κεντρικά καλώδια που έχουν κοπεί στο δίκτυο κορμού της εταιρείας.

    Η ανακοίνωση της COSMOTΕ

    Η COSMOTE ενημερώνει ότι λόγω του ότι κόπηκαν δύο κεντρικά καλώδια του δικτύου κορμού σε διαφορετικά σημεία, επηρεάζονται οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

    Οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης το συντομότερο δυνατό.

    Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση.

    Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

    Δελτίο Τύπου εξέδωσε για το θέμα και η Πυροσβεστική, η οποία ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω της βλάβης, υπάρχει πρόβλημα και με το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας 199. Οι πολίτες καλούνται να χρησιμοποιούν το 112, σε περίπτωση ανάγκης.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες: άνοιξε η πλατφόρμα για δήλωση συμμετοχών για το 2023-2024
    Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες: άνοιξε η πλατφόρμα για δήλωση συμμετοχών για το 2023-2024
    • 30 υποτροφίες για την υποστήριξη πρωτοετών φοιτητών αξίας από 15.000€ έως 25.000€
    • Πρόβλεψη για φοιτητές που οι οικογένειες τους έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές
    • Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 6/10 στο https://www.cosmote-scholarships.gr/
    • Μέχρι σήμερα το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE έχει προσφέρει στους φοιτητές οικονομική στήριξη συνολικού ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Πρόκειται για 30 υποτροφίες αξίας από 15.000€ έως 25.000€, οι οποίες απευθύνονται σε πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες. Στο φετινό Πρόγραμμα Υποτροφιών, εκτός από τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, περιλαμβάνονται και ειδικοί όροι για πρωτοετείς φοιτητές, που οι οικογένειες τους έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.cosmote-scholarships.gr/, έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

    Το Πρόγραμμα Υποτροφιών, που συμπληρώνει φέτος 22 χρόνια, αποτελεί τη μακροβιότερη δράση κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, και μέχρι σήμερα έχει διαθέσει περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ για να βοηθήσει 784 φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

    cosmote upotrofies 23 2

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε για την έναρξη του προγράμματος: «Εδώ και 22 χρόνια, με το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE στηρίζουμε τις σπουδές νέων ανθρώπων με όραμα και προοπτικές. Η πορεία προς την κατάκτηση της γνώσης, της προσωπικής ανάπτυξης και της προόδου είναι γεμάτη προκλήσεις. Οι υπότροφοι μας αποτελούν παράδειγμα προσαρμοστικότητας, θέλησης και θετικής στάσης ζωής. Είναι νέοι, που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες ως ευκαιρίες και πετυχαίνουν τον στόχο τους. Είναι τιμή μας να στεκόμαστε δίπλα τους. Στηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση, φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.»

    Tο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για το 2023-2024, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, περιλαμβάνει 30 υποτροφίες: 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

    cosmote upotrofies 23 3

    To ποσό υποτροφίας για σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000[1], ενώ για σχολές πενταετούς φοίτησης αυξάνεται σε 18.750€. Για την υποτροφία Ζαχαρίας Πιπερίδης, το ποσό ανέρχεται σε 25.000€. Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop, αλλά και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, καθώς και COSMOTE TV για 1 χρόνο.

    Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για την COSMOTE και επικεντρώνεται στην Κλιματική Ουδετερότητα, την Κυκλική Οικονομία σε όλη την Αλυσίδα Αξίας, τη Συμπερίληψη και τις Ίσες Ευκαιρίες στην Εργασία και την Ψηφιακή Κοινωνία για όλους, παράλληλα με τη στήριξη της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Στόχος του Προγράμματος Υποτροφιών της COSMOTE είναι η εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και νέων στην εκπαίδευση, αλλά και στην ψηφιακή κοινωνία, μέσω δωρεάν τηλεπικοινωνιακών παροχών και τεχνολογικού εξοπλισμού. Γιατί, ένας κόσμος με ίσες ευκαιρίες για όλους, είναι ένας κόσμος καλύτερος για όλους.

    [1] Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ή πέντε (5) ισόποσες δόσεις ανάλογα με τα έτη φοίτησης της σχολής όπως ορίζονται στον Οδηγό Σπουδών.

    (Δελτίο Τύπου)

  • payzy: 25% επιστροφή της αξίας των αγορών σε ευρώ σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
    payzy: 25% επιστροφή της αξίας των αγορών σε ευρώ σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Για τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, όπως smartphones, laptops, tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι και αξεσουάρ

    Το 25% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ κερδίζουν οι καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους με payzy by COSMOTE στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στα www.germanos.gr και www.cosmote.gr. Η διαδικασία εγγραφής στο payzy είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Δεκεμβρίου για αγορές από 99€ και άνω, με μέγιστο ποσό επιστροφής ανά πελάτη 200€[1].

    Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την payzy virtual χρεωστική κάρτα τους και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (google pay & apple pay).

    Η προσφορά ισχύει για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Με το payzy οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το προϊόν τεχνολογίας που επιθυμούν ή τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε smartphones, laptops, tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι και αξεσουάρ, λαμβάνοντας πίσω στην payzy κάρτα τους το 25% της αξίας τους σε ευρώ. Για να τα ξοδέψουν όπως και όπου θέλουν, χωρίς περιορισμούς.

    comote germanos payzy 2

    payzy by COSMOTE: 60.000 χρήστες σε μόλις 2 μήνες από το εμπορικό του λανσάρισμα

    Τους 60.000 χρήστες έχει φτάσει το payzy by COSMOTE, μόλις 2 μήνες μετά το εμπορικό του λανσάρισμα. Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά, που είναι για όλους, επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Ειδικότερα, με το payzy ο χρήστης μπορεί μέσα από το κινητό του να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει μέχρι τρεις χρεωστικές κάρτες για καλύτερο έλεγχο των εξόδων και να πληρώνει ανέπαφα παντού. Αποτελεί το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που επιβραβεύει τον χρήστη σε κάθε του αγορά, επιστρέφοντάς του ευρώ για να τα χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς. Ο χρήστης, μπορεί ακόμα να ανταλλάσσει άμεσα χρήματα με φίλους του μέσω του Chat & Pay ή να μοιράζεται εύκολα κοινά έξοδα μέσω του Split it, όπως στο φαγητό, στο σινεμά, σ’ ένα ταξίδι και όλα αυτά χωρίς καμία προμήθεια.

    comote germanos payzy 3

    [1] Όροι ενέργειας στα germanos.gr , cosmote.gr & payzy.gr.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
    Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε smartphones, laptops, tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι και αξεσουάρ από μια μεγάλη γκάμα θα βρουν και φέτος οι καταναλωτές στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις[1] με χρήση πιστωτικής κάρτας ή έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα, το προϊόν τεχνολογίας που επιθυμούν ή τα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    cosmote germanos xmas of 2

    Ειδικότερα, οι καταναλωτές θα βρουν:

    • το Smartphone XIAOMI Redmi 9A 32GB, με οθόνη HD+ 6.53'' και μπαταρία μεγάλης αυτονομίας με χωρητικότητα 5000mAh, από 139,90€[2] στα 119,90€
    • το 5G Smartphone SAMSUNG Galaxy A23 64|128GB, με οθόνη FHD+ 6.6'' με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, τετραπλή κάμερα με κύρια 50MP, ταχεία φόρτιση 25W, από 269,90€
    • με κάθε αγορά LENOVO Laptop ή Tablet (Yoga, Legion, Ideapad), το πολυμηχάνημα Canon PIXMA TS3350, από 99€ μόνο 19€
    • το laptop ACER Extensa EX215, με οθόνη FHD 15.6'', επεξεργαστή Intel Core i5-1135G7, μνήμη RAM 8GB και σκληρό δίσκο SSD 512GB, από 749€ στα 529€
    • τη Samsung 4K Smart TV 55” 55AU7172 με ισχυρό επεξεργαστή Crystal Processor 4K, υποστήριξη HDR10 για πιο ζωντανά χρώματα, λεπτό και κομψό σχεδιασμό, στα 489€. Επιπλέον, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ με κάθε νέα συνδρομή COSMOTE TV, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν την τηλεόραση της επιλογής τους 100€ φθηνότερα[3].
    • το HUAWEI Watch GT Runner, ιδανικό για τρέξιμο, εξαιρετικά ελαφρύ, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, από 299€ στα 159€
    • το XIAOMI Electric Scooter 3 Lite, με ταχύτητα έως 25 χλμ. την ώρα, μέγιστη αυτονομία 20 χλμ., στα 399€
    • το φορητό ηχείο JBL Flip Essential 2, με εξαιρετικό ήχο JBL Original Pro Sound, αυτονομία μπαταρίας έως 10 ώρες, αδιάβροχο με πιστοποίηση IPX7, στα 69,90€
    • την ΧΙΑΟΜΙ Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU, την έξυπνη συσκευή καθαρισμού για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, με ισχυρή αναρρόφηση 2200 PA, προηγμένο σύστημα πλοήγησης με γυροσκόπιο και 25 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, στα 229€
    • το MONITOR AOC 27'' με πάνελ IPS Full HD, ρεαλιστικά χρώματα και συνδέσεις VGA και HDMI. Διαθέτει τεχνολογίες LowBlue και FlickerFree που προστατεύουν τα μάτια, από 99,90€.

    Οι καταναλωτές θα βρουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ και PS5 Bundles για να συνδυάσουν το πανίσχυρο PS5™με τα παιχνίδια της επιλογής τους από 689,90€.

    Τέλος, με κάθε αγορά στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι εγγεγραμμένοι χρήστες του G App κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, webinars τεχνολογίας, διαγωνισμούς κ.ά.

    [1] Οι 48 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 900€ και άνω. Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές 500€ και άνω, οι 24 για αγορές 300€ και άνω & οι 12 για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

    [2] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    [3] Η συνδυαστική προσφορά COSMOTE TV + TV -100€ ισχύει έως 31/12/22. Ισχύει για αγορά οποιασδήποτε τηλεόρασης και για νέες συνδέσεις COSMOTE TV OTT (Cinema Pack 12μηνης δέσμευσης ή Sports Pack / Full Pack 24μηνης δέσμευσης), COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου (Cinema Pack/ Sports Pack / Full Pack 12μηνης δέσμευσης), COSMOTE TV DP&TV (Cinema Pack/ Full Pack 24μηνης δέσμευσης) και μετατροπή υφιστάμενου DP σε DP&TV (Cinema Pack/ Full Pack 24μηνης δέσμευσης). Η υπηρεσία COSMOTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με 12μηνη ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • COSMOTE: Γεμίζει δώρα τους συνδρομητές της για 3η εβδομάδα
    COSMOTE: Γεμίζει δώρα τους συνδρομητές της για 3η εβδομάδα

    Για την τρίτη εβδομάδα (έως 18/12) η COSMOTE προσφέρει:

    • 30GB δωρεάν για όλους τους συνδρομητές κινητής, για 7 ημέρες
    • δωρεάν COSMOTE TV για ένα μήνα
    • επιστροφή 30% στο BΟΧ

    Συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα τα χριστουγεννιάτικα δώρα της COSMOTE στους συνδρομητές της. Αυτή την εβδομάδα όλοι οι συνδρομητές κινητής COSMOTE -οικιακοί και εταιρικοί- έχουν στη διάθεσή τους εντελώς δωρεάν 30GB, για επτά ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου, είτε για να τα χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, είτε να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους. Επιπλέον, μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν COSMOTE TV για ένα μήνα ή να πάρουν 30% επιστροφή της αξίας της παραγγελίας σε πόντους BΟΧ.

    COSMOTE TV: δωρεάν για ένα μήνα το Entertainment pack

    Όλοι οι συνδρομητές-σταθερής και κινητής- μπορούν να γνωρίσουν την εμπειρία της Νο1 ελληνικής streaming υπηρεσίας, καθώς η COSMOTE TV τους προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στο Entertainment Pack[1]. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες και σειρές σε όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES. Θα μπορούν να απολαύσουν τα ποιοτικά ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY, το μοναδικό κανάλι με ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό. Μέσα από ποικίλες θεματικές κατηγορίες περιεχομένου όπως τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, αθλητικά κανάλια, παιδικά, μουσικά, ειδησεογραφικά, με Lifestyle, που καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας.

    Ακόμα, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ με το BOX delivery app και να έχουν 30% επιστροφή της αξίας της παραγγελίας τους σε πόντους ΒΟΧ. Με περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το BOX, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες κατηγορίες προϊόντων και σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands, food markets και τοπικές επιχειρήσεις.

    Τα δώρα συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα και στο WHAT’S UP Experiences, που προσφέρει ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι. Αυτή την εβδομάδα τέσσερις τυχεροί συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν να απολαύσουν ένα 3ήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη μαζί με έναν φίλο τους και να ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία.

    Οι προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 18 Δεκεμβρίου στο My COSMOTE app και το WHATS UP app.

    Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα τα δώρα και οι εκπλήξεις της COSMOTE κορυφώνονται, με τους συνδρομητές της εταιρείας να ανυπομονούν κάθε εβδομάδα για τις νέες εορταστικές προσφορές.

    [1] Η προσφορά ισχύει για νέους συνδρομητές COSMOTE TV.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Για πρώτη φορά ασύλληπτες ταχύτητες 1Gbps στο δίκτυο COSMOTEFiber
    Για πρώτη φορά ασύλληπτες ταχύτητες 1Gbps στο δίκτυο COSMOTEFiber

    Επανάσταση στο σταθερό InternetCOSMOTE, μεέως και 5πλάσιες ταχύτητες από αυτές που διατίθενται σήμερα - Συνεχίζεται η ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας με την αύξηση των ταχυτήτων σταθερού Internet - Σχεδόν 1 εκατομμύριο σπίτια & επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα θα έχουν πρόσβαση σε 1Gbps έως το τέλος της χρονιάς

    Ασύλληπτεςταχύτητες 1Gbpsέρχονταιγια πρώτη φορά στο COSMOTEFiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας. HCOSMOTEφέρνει την επανάσταση στο σταθερό Internet, καθώς προτίθεται να διαθέσει εμπορικά, από τα μέσα Σεπτεμβρίου, κατόπιν της σχετικής έγκρισης από την ΕΕΤΤ,ταχύτητες300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (FibertotheHome).

    OChiefOfficer Τεχνολογίας & Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος, δήλωσε σχετικά:«Πριν λίγους μήνες, ανακοινώσαμε την αύξηση των επενδύσεών μας σε πάνω από 3 δισ.ευρώ μέχρι το 2027, με στόχο την αναβάθμιση της χώρας με την εγκατάσταση οπτικής ίνας στα 2/3 των γραμμώντης επικράτειας. Κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα,και θα διαθέσουμε εμπορικά ταχύτητες 1Gbps, δηλαδή έως και 5 φορές μεγαλύτερες από αυτές που διαθέτουμε σήμερα, μέσα από την υποδομή μαςFTTH. Η απόφαση αυτή αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της θέσης της χώρας στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς δείκτες, στηνενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, και στη βελτίωση της καθημερινότητας των σπιτιών και των επιχειρήσεων. Είναι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για να φέρουμε την Ελλάδα πιο κοντά στην Κοινωνία των Gigabit.»

    Οι νέες ταχύτητες COSMOTEFiber300Mbps, 500Mbps και 1Gbps μέσω οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, που θα εμπλουτίσουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιοτων 100 και 200Mbps,θα διατεθούν εμπορικά μετά την έγκρισή τους από την ΕΕΤΤ. Στόχος είναι η εμπορική διάθεση στις 15 Σεπτεμβρίου. Έως το τέλος της χρονιάς, πρόσβαση σε 1Gbps θα έχουν σχεδόν 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις, ενώ μέχρι το 2027 θα φτάσουν τα 3 εκατομμύρια.

    ΟChiefMarketingOfficerConsumerSegmentΟμίλουΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης,ανέφερε:«Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ψηφιακής εμπειρίας των πελατών μας και η ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Γι’ αυτό μετράμε συνεχείς πρωτιές, διαθέτοντας νέες, καινοτόμες υπηρεσίες που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες τους. Με την εμπορική διάθεση ταχυτήτων 1Gbps για πρώτη φορά στο COSMOTEFiber,ανοίγουμε απεριόριστες δυνατότητες για τους πελάτες μας, οικιακούς και εταιρικούς, αλλά και για την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας. Γιατί ένας κόσμοςπιο γρήγορος για όλους, είναι ένας κόσμος καλύτερος για όλους».

    Έκρηξη επενδύσεων στα δίκτυα νέας γενιάς

    Το COSMOTE GIGASPEED NETWORK διαμορφώνει τις υποδομές που οδηγούν την Ελλάδα στο μέλλον. Με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiberto the Home, το COSMOTE GIGASPEED NETWORK ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους. Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με νέο επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τα €3 δισ. μέχρι το 2027, ο Όμιλος ΟΤΕ δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Από σήμερα οι συνδρομητές κινητής συμβολαίου COSMOTE μιλάνε απεριόριστα με όλους
    Από σήμερα οι συνδρομητές κινητής συμβολαίου COSMOTE μιλάνε απεριόριστα με όλους

    Η COSMOTE αλλάζει τα δεδομένα στα συμβόλαια κινητής, για ιδιώτες & επιχειρήσεις - Όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές COSMOTE GIGAMAX & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX απολαμβάνουν αυτόματα απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση

    Απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα απολαμβάνουν αυτόματα, από σήμερα, όλοι οι συνδρομητές -υφιστάμενοι και νέοι- των συμβολαίων κινητής COSMOTE GIGAMAX και COSMOTE BUSINESS GIGAMAX. Η COSMOTE αλλάζει τα δεδομένα στα συμβόλαια κινητής, απελευθερώνοντας την επικοινωνία, χωρίς αλλαγή στις τιμές και στηρίζει έμπρακτα τους συνδρομητές της -ιδιώτες και επιχειρήσεις- ώστε να επικοινωνούν ελεύθερα, όπου και αν βρίσκονται.

    Παράλληλα, τα COSMOTE GIGAMAX και τα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX διαθέτουν επιλογές σε data που φτάνουν έως και τα απεριόριστα, χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα, μέσα από τα κορυφαία δίκτυα 4G και 5G της COSMOTE. Τα ανανεωμένα προγράμματα της COSMOTE απευθύνονται σε όλους, με επιλογές που ξεκινούν από €24, για να έχει ο κάθε συνδρομητής το πρόγραμμα που του ταιριάζει.

    «Από σήμερα, οι συνδρομητές μας μιλάνε ελεύθερα. Αναγνωρίζοντας πως η επικοινωνία αποτελεί μία από τις βασικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, φέρνουμε μια νέα μέρα στα συμβόλαια κινητής, απελευθερώνοντας την ομιλία προς όλους, για πάντα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Με τον τρόπο αυτό, η COSMOTE ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι συνδρομητές της, φτιάχνοντας έναν κόσμο καλύτερο για όλους», ανέφερε ο Chief Marketing Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης.

    Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος δήλωσε: «Η COSMOTE αποδεικνύει πως αποτελεί σταθερά τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη του σύγχρονου επιχειρηματία. Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και απελευθερώνουμε την ομιλία για τους συνδρομητές συμβολαίου, χωρίς καμία απολύτως μεταβολή στις χρεώσεις, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας, για την στήριξη των επιχειρήσεων. Με τη δύναμη της τεχνολογίας, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν».

    Περισσότερες πληροφορίες για τα COSMOTE GIGAMAX: εδώ και για τα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX: εδώ.

    (Δελτίο Τύπου)

  • COSMOTE: Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων και για τις εταιρικές συνδέσεις Dedicated Internet Access (DIA)
    COSMOTE: Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων και για τις εταιρικές συνδέσεις Dedicated Internet Access (DIA)

    Προχωρά δυναμικά το στρατηγικό πλάνο αναβάθμισης της χώρας - Σε εξέλιξη η αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet COSMOTE

    Σε επιχειρήσεις που διαθέτουν συνδέσεις σταθερού συμμετρικού Ιnternet COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA), επεκτείνεται η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων για εταιρικούς πελάτες COSMOTE. Οι αναβαθμίσεις θα πραγματοποιούνται όπου είναι εφικτό και μετά από συνεννόηση με τον πελάτη. Θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθούν σταδιακά μέσα στο 2022. Είναι άλλη μία πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΤΕ, η οποία, μαζί με την επέκταση του δικτύου FTTH στα 2/3 των γραμμών της χώρας μέχρι το 2027, αναβαθμίζει τη χώρα, αλλάζει ριζικά την καθημερινότητα και δημιουργεί νέες προοπτικές για την ψηφιακή ανάπτυξη.

    Οι συνδρομητές της υπηρεσίας DIA, στους οποίους είναι εφικτή η αναβάθμιση, θα μεταφερθούν στην επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα Internet, διατηρώντας την ίδια τιμή και διάρκεια του συμβολαίου τους, αλλά και τις πρόσθετες υπηρεσίες που διαθέτουν, όπως Internet Back Up, Managed Network Services και DDoS. Οι πελάτες θα ενημερωθούν απευθείας από τον συνεργάτη τους στην COSMOTE για όλες τις παραμέτρους και για τα βήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση της αναβάθμισης.

    Οι υπηρεσίες δικτύωσης DIA προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση για σταθερή και υψηλών ταχυτήτων πρόσβαση στο Internet, αξιόπιστα, με εγγυημένη συμμετρική ταχύτητα και ασφάλεια. Η ταχύτητα ανόδου (upload) και η ταχύτητα καθόδου (download) είναι ίδιες και ταυτόχρονες, ενώ προσφέρεται ένα μεγάλο εύρος ταχυτήτων, από 10Mbps μέχρι 10 Gbps, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    Ξεκίνησε η αναβάθμιση ταχυτήτων για τους εταιρικούς πελάτες ευρυζωνικού Internet COSMOTE

    Η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων έχει ήδη ξεκινήσει για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες COSMOTE σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Με την επέκταση της αναβάθμισης ταχυτήτων και στην υπηρεσία DIA, ακόμη περισσότεροι εταιρικοί πελάτες COSMOTE θα απολαμβάνουν υψηλότερες ταχύτητες Ιnternet.

    «Στόχος της επέκτασης αναβάθμισης ταχυτήτων και για τους πελάτες της υπηρεσίας Dedicated Internet Access, είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους εταιρικούς μας πελάτες να δουν στην πράξη τα οφέλη των υπερυψηλών ταχυτήτων και να προχωρήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Μεγαλύτερες ταχύτητες Ιnternet σημαίνει ενισχυμένη ανταγωνιστικότητα, καλύτερη καθημερινότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα για την επιχείρηση στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο», δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο