Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 16:17

Βίκυ Σταυροπούλου: Τι είπε για την τρομακτική φάρσα που έζησε

Γράφτηκε από
Ad Slot

«Σκεφτόμουν πώς δεν θα πάθουμε τίποτα. Το παιδί μου, φυσικά, εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν, χωρίς να το ξέρει, η πρώτη καλεσμένη και πρωταγωνίστρια στην καινούργια εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, κατά την οποία σκαρώνει τρομακτικές φάρσες για τους διάσημους φίλους του.

Με συνεργό την κόρη της ηθοποιού, λοιπόν, κατάστρωσαν ένα σχέδιο για να κάνουν τη Βίκυ Σταυροπούλου να τρομάξει και το πέτυχαν.
Σύμφωνα με το σενάριο, ενώ βρίσκονταν μαζί με την κόρη της σε ένα σπίτι στο Κορωπί, μια απρόσμενη επισκέπτρια και ένας άγνωστος έξω από το τζάμι δοκίμασαν τις αντοχές της Βίκυς Σταυροπούλου. Τρομοκρατημένη, ζητούσε να πάρουν την Αστυνομία τηλέφωνο κια ουρλιάζοντας, έπεσε στο πάτωμα όταν στο τέλος ο Σάββας πούμπουρας μεταμφεσμένος εισέβαλε με τσεκούρι στο σπίτι.

«Η κόρη σου την έστησε! Η κόρη σου» φώναζε ο παρουσιαστής όταν πλέον αποκαλύφθηκε για να την καθησυχάσει, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου ήτα σοκαρισμένη για αρκετά δευτερόλεπτα.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy day, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Τα σχόλια διχάστηκαν. Θεωρώ ότι ήταν πιο πολλά τα κολακευτικά και λιγότερα τα αρνητικά. Κυρίως οι πιο μεγάλοι ηλικιακά ήταν αυτοί που "τσίνισαν", γιατί φοβήθηκαν.

»Η Δανάη δεν ήξερε ότι θα φτάσει μέχρι τόσο πολύ η φάρσα. Νομίζω ούτε και τα παιδιά. Βλέποντας ότι εγώ το διαχειρίζομαι, συνέχιζαν. Εγώ έχω μεγαλώσει με φάρσες. Τα'παιξα κάποια στιγμή. Δεν λιποθύμησα που νομίζουν, γλίστρησα στο χαλάκι. Αλλά μόλις είδα τι ήταν και ότι ήμουν και "καλεσμένη", θα έκανα μούτρα; Γέλασα πάρα πολύ.

»Σκεφτόμουν πώς δεν θα πάθουμε τίποτα. Το παιδί μου, φυσικά, εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 13:14

Σχετικά Άρθρα

  • Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα
    Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα

    Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές, πρόσθεσε η ηθοποιός

    Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
    Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον καλό της φίλο και συγκάτοικό της, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
    «Ήμουν παρούσα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αλλά ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Εγώ ήμουν στον επάνω όροφο, ήταν βράδυ κι ο Χρήστος ήταν στον κάτω. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Ελένη Κούρκουλα και εάν εκείνος έλεγε αυτό το "σβήνω" στην ένταση που το είπε από τον κάτω όροφο, δεν θα τον είχα ακούσει και δεν θα καταλάβαινα τι συνέβαινε. Μας έσωσε το τηλεφώνημα», είπε χαρακτηριστικά.
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψω. Αντιδράσαμε γρήγορα, ήρθε και το ασθενοφόρο άμεσα και οι γιατροί στο Γεννηματάς έπεσαν όλοι από πάνω του».

    Περιέγραψε μάλιστα, για πρώτη φορά ένα περιστατικό, ενώ βρίσκονταν μέσα στο ασθενοφόρο. «Ήταν τέτοια η σύγχυση... Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο και πηγαίναμε και τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά, το χέρι του ήταν τόσο παγωμένο... Εκεί έπαθα σοκ, είπα "τι είναι τώρα αυτό;"», αναφέρει.

    Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές ή τουλάχιστον να δείχνω ψύχραιμη. Μέσα μου υπήρχε ταραχή. Ευτυχώς, είχαμε αίσιο τέλος».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»
    Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»

    «Δεν μου έχει αφήσει ποτέ καμία ρωγμή επιθετικότητας ή βίας» τόνισε στην πρώτη αναφορά που κάνει για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο επί χρόνια φίλος της - Δείτε το βίντεο

    Σχεδόν δύο μήνες μετά την είδηση για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξη Γεωγρούλη, η επί χρόνια φίλη του και τηλεοπτικό του δίδυμο, Βίκυ Σταυροπούλου, αναφέρθηκε στο ζήτημα των καταγγελιών εις βάρος τους για κακοποίηση.
    Η ηθοποιός που υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια με τον Αλέξη Γεωργούλη στο «Είσαι το ταίρι μου», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό».
    Δείτε το βίντεο
    Στη συνέχεια, θέλησε να τονίσει ότι: «Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω... Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός "μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;" Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».
    Πηγή: Protothema.gr
  • J2US: Σταυροπούλου και Βογιατζάκη ξανά μαζί στο ίδιο πλατό – Η ατάκα που τους άφησε όλους «κάγκελο»
    J2US: Σταυροπούλου και Βογιατζάκη ξανά μαζί στο ίδιο πλατό – Η ατάκα που τους άφησε όλους «κάγκελο»

    «Έχει πάρει ψηλά τον αμανέ...»

    Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/2) ο νέος κύκλος του J2US, με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και νέα ζευγάρια.

    Το μουσικό σόου δεν θα μπορούσε να «ανοίξει» καλύτερα αφού το πρώτο ζευγάρι που αποκαλύφθηκε ήταν η Σοφία Βογιατζάκη και ο Σαρμπέλ.

    Οι δυο τους εμφανίστηκαν ντυμένοι στα μαύρα και ερμήνευσαν το Macarena του FY, λικνίστηκαν στον ρυθμό του και άφησαν άφωνους κριτές και τηλεθεατές.

    Ωστόσο, αυτό που ενθουσίασε περισσότερο ήταν το reunion της Βίκυς Σταυροπούλου και της Σοφίας Βογιατζάκη. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά μετά από χρόνια και συγκεκριμένα μετά από την τεράστια επιτυχία της σειράς του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου», όπου υποδύονταν τη Στέλλα και την Τούλα, αντίστοιχα.

    Τα πειράγματα ανάμεσά τους δεν έλειψαν, με τη Σοφία Βογιατζάκη να αποκαλύπτει μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση τις απειλές που δέχεται από τη Βίκυ Σταυροπούλου για τη βαθμολογία.

    «Τη Σοφία την αγαπώ χρόνια αλλά και τον Σαρμπέλ παρόλο που δεν έχουμε συναναστραφεί πολύ. Χαίρομαι που θα ζήσουμε την τρέλα σου Σοφάκι αν και ξέρω τι θα τραβήξουμε», είπε χαρακτηριστικά η κριτής, με την παίκτρια να απαντά πως δέχτηκε αρκετές συμβουλές από την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, για το πώς θα κάνει την έναρξη.

    Πηγή: in.gr

  • Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική αφιέρωση για τα γενέθλια της μητέρας της
    Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική αφιέρωση για τα γενέθλια της μητέρας της

    Και η έκπληξη στην εκπομπή που συμμετέχει η Βίκυ Σταυροπούλου.

    Tα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, την οποία απολαμβάνουμε στο μουσικό show J2US.

    Το βράδυ του Σαββάτου, 5 Νοεμβρίου, οι συνεργάτες της τής ετοίμασαν μια έκπληξη για να της ευχηθούν «χρόνια πολλά», από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

    Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλόνης είπε στη Βίκυ: «Παρακαλώ, Βίκυ. Δεν μπορούσα σου φέρω εδώ τον Τομ Κρουζ τον αυθεντικό αλλά θα τον δεις αύριο το βράδυ που παίζει στο Top Gun» και της ζήτησε να πάει κοντά του για να λάβει τα δώρα της.

    Τότε ένα βίντεο, άρχιζε να παίζει με την Σμαράγδα Καρύδη, την Μαρία Καβογιάννη, τον Αλέξη Γεωργούλη και την Μαρία Μπακοδήμου να της εύχονται. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήρθε από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, η οποία εισέβαλε στο πλατό με μία τεράστια τούρτα.

    «Πόσο με συγκίνησες, αγάπη μου γλυκιά. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου», είπε η ηθοποιός.

    Σήμερα, λίγες ώρες μετά τους εορτασμούς στο τηλεοπτικό πλατό η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε στη μητέρα της και μέσω Instagram με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και μια μακροσκελή ανάρτηση με τα πιο όμορφα λόγια για τη σχέση τους.

    Διαβάστε όσα έγραψε:

    «Χρόνια πολλά μαμά.

    Η μαμά μου όταν ήταν μικρή έκανε τρέλες με τους φίλους της,έκανε φάρσες,έβαζε μαξιλάρια στο κρεβάτι της με περούκες να νομίζει η μαμά της ότι κοιμάται & το έσκαγε για να πάει να συναντήσει αγόρια και είχε πολλές απουσίες απο κοπάνες. Μετά, έμεινε έγκυος. Σοκαρίστηκε, όμως, λίγο καιρό πριν είχε χάσει τον παππού της όποτε θεώρησε πως «μια ψυχή έφυγε, μια άλλη έρχεται». Λίγα χρόνια μετά χώρισε και δεν είχε ούτε δουλειά ούτε σύζυγο αλλά μηδένισε το κοντέρ κι αποφάσισε στα 27 να κυνηγήσει το όνειρο της. Πήγε σε σχολή,έκανε άλλες δουλειές συγχρονως και θυμάμαι πως μέναμε σε ένα σπιτάκι με ένα δωμάτιο που το έκανε παιδικό κι εκεινη δεν είχε δικό της,κοιμόταν στον καναπέ. Την είχα ακουσει κρυφά να κλαίει με λυγμούς,να πονάει,να ζητάει βοηθεια για baby sitting,να αγχώνεται .Φανερά την έβλεπα με χαμογελο και κέφι να μου τα περιγράφει όλα μέλι γάλα. Αυτό μάλλον σημαίνει «μαμά».

    Δηλαδή «μαμά» είναι η «λύση». Λύση σε κάθε πρόβλημα. Μαμά είναι «φροντίδα»,στα εύκολα και στα δυσκολα. Μαμά είναι «αγκαλιά» και δακρυ,χαράς και λύπης. Μαμά είναι πόνος κρυφός και ποτέ φανερός. Η μαμά μου μετά άρχισε να έχει άπειρες δουλειές με αποτέλεσμα να δουλεύει συνέχεια.Ένιωθε τύψεις γιατί έλειπε-λέει. Πού να ήξερε η χαζούλα ότι όσο εκείνη έλειπε και στεναχωριόταν εγώ καμάρωνα και φούσκωνα από περηφάνεια που την έβλεπα να καταφέρνει ο,τι ονειρεύεται. Πού να ήξερε ότι όσο έλειπε εγώ ονειρευόμουν να της μοιάσω. Πού να ήξερε ότι όσο έκλαιγε κρυφά επειδή δεν μπορούσε να μου αγοράσει παιχνίδια εγώ χαιρόμουν γιατί απλά είχα εκείνη και δεν χρειαζόμουν τίποτα άλλο.

    Που να ήξερε πως κάθε μέρα ξυπνάω και εύχομαι να την έχω μέχρι να κάνω εγώ παιδιά και να γνωρίσουν την πιο σπουδαία μαμά που υπάρχει,την δίκη μου.Όχι σπουδαία για όσα έχει καταφέρει και τα βλέπουν όλοι,σπουδαία για όσα έχει κάνει και δεν τα ξέρει κανείς.Που να ήξερε πόσα δάκρυα χαράς έχω ρίξει που η τύχη με έστειλε σε αυτή την μαμά. Μαμά, κλαίω και μόνο που γραφω αυτή την λέξη επειδή την γραφω για σένα. Είσαι η μαμά μου και είσαι η ωραιότερη λέξη που μπορώ να ξεστομισω. Μαμά,αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία. Μαμά,εύχομαι να σου μοιάσω. Μαμά,σε ευχαριστώ. Είσαι το σπιτι μου».

    Δείτε την ανάρτηση της:

    Πηγή: marieclaire.gr
  • Βίκυ Σταυροπούλου - Αλέξης Γεωργούλης: Θυμούνται άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»
    Βίκυ Σταυροπούλου - Αλέξης Γεωργούλης: Θυμούνται άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»

    Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό μερικές από τις στιγμές που έζησαν, όταν πρωταγωνιστούσαν στη δημοφιλή σειρά

    Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».
    Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια, ενώ δεν δίστασαν να αναβιώσουν την τελευταία σκηνή της σειράς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
    «Εάν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος να γίνω πολιτικός μηχανικός», ξεκίνησε να λέει ο Αλέξης Γεωργούλης στη Βίκυ Σταυροπούλου.
    Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα γυρίσματα της σειράς. «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλιά μου. Ρώτησα τον Αλέξη πώς να καθίσω στη μηχανή και μου απάντησε ότι δεν έπρεπε να κάνω τίποτα, μόνο να τον αγαπάω», είπε και στη συνέχεια, θυμήθηκε ακόμα μια στιγμή που έζησαν μαζί.
    «Σε απόδρασή μας από τα γυρίσματα για μπάνιο, εγώ έκανα την άνετη και γυρνάει ο Αλέξης κ αι μου λέει "τι; Θα βάλουμε μαγιό;"», περιγράφει η ηθοποιός.
    Όπως αποκάλυψαν αργότερα, όταν χρειάστηκε να κάνουν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στον χειμώνα, τους έδιναν παγάκια, προκειμένου να μη φαίνεται το χνώτο τους από το κρύο.
    Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε στη συνέχεια, πως κάποια στιγμή, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μείνει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα η πόρτα της να γεμίσει ραβασάκια από θαυμάστριες.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε Σάββα Πούμπουρα: Ρε δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου, το καταλαβαίνεις;
    Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε Σάββα Πούμπουρα: Ρε δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου, το καταλαβαίνεις;

    Η φάρσα που την έκανε έξω φρενών

    Ο Σάββας Πούμπουρας και οι φάρσες του επέστρεψαν στην μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά θύμα του παρουσιαστή έπεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    Πιο συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε σε μία εταιρεία επίπλων η οποία την είχε επιλέξει για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο Ίντερνετ.

    Η Ευρυδίκη βρέθηκε εκεί μαζί με τον καλό της φίλο, Γιάννη Κρικρή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικού.

    Μόλις η ροή της φάρσας άρχισε να… ξεφεύγει και στο πλατό εισέβαλε ο Σάββας Πούμπουρας, η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και ξέσπασε: «Ρε δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου, το καταλαβαίνεις;».

    Πηγή: Protothema.gr
  • Βίκυ Σταυροπούλου: Από σεβασμό δεν απάντησε στην Άννα Παναγιωτοπούλου
    Βίκυ Σταυροπούλου: Από σεβασμό δεν απάντησε στην Άννα Παναγιωτοπούλου

    «Με σόκαρε όταν την είδα να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για εμένα. Νόμιζα ότι συμπαθιόμασταν», είπε η ηθοποιός

    Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου και με ευγένεια απάντησε:
    «Δεν πρέπει να σχολιάσω τα λόγια της Άννας Παναγιωτοπούλου από σεβασμό. Ένιωσα αμήχανα! Με σόκαρε όταν την είδα να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για εμένα. Νόμιζα ότι συμπαθιόμασταν. Μεγάλωσα με την Άννα, μ’ άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να έχουμε την υγεία μας».

    Υπενθυμίζουμε ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου προ ημερών είχε πει: «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός».

    Πηγή: Protothema.gr
  • Best Friend’s Fear: Η Μαρία Κορινθίου απάντησε με «γαλλικά» στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα
    Best Friend’s Fear: Η Μαρία Κορινθίου απάντησε με «γαλλικά» στη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα

    Συνεργός του παρουσιαστή ήταν ο σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης

    Tο βράδυ της Παρασκευής ο Σάββας Πούμπουρας έκανε φάρσα στη Μαρία Κορινθίου, στην τηλεοπτική εκπομπή «Best Friend’s Fear». Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαρία Κορινθίου συνάντησε τον συνεργάτη μιας ξένης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στο απόμερο σπίτι του μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη. Οι δύο άντρες έφυγαν για λίγο από το σπίτι και η Μαρία έμεινε μόνη της με τη μικρή Αναστασία.

    Κάποια στιγμή η ηθοποιός κάλεσε τον άντρα της να γυρίσει πίσω ενώ η μικρή έβαλε τα κλάματα καθώς φοβήθηκε πως θα την άφηναν μόνη της. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη της φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα, κάτι είχε αντιληφθεί πως δεν πήγαινε καλά στο σκηνικό και άρχισε με χαμόγελο τα... γαλλικά on camera!

    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch