Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 10:55

Λάλας Ολυμπίας: Ο Trannos τραγουδάει το "Madame" το πανηγυριώτικο με τον Γιώργο Βελισσάρη (video)

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Ο ένας τράπερ με το Νο1 χιτ της εποχής... Ο άλλος ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους λαϊκόδημοτικούς τραγουδιστές. Και οι δύο από την Ηλεία.

Ο Trannos και ο Γιώργος Βελισσάρης συναντήθηκαν σε πανηγύρι στο Λάλα πριν λίγες ημέρες και έμπλεξαν λίγο τα μουσικά τους είδη.

Ο Trannos τραγούδισε το "Madame" το τίμιο το πανηγυριώτικο και οι αντιδράσεις ήταν ανάλογες...

Δείτε το video:

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 14:29

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Γιώργος Βελισσάρης στην πίστα της αυτοδιοίκησης με Φαρμάκη - Επιβεβαίωση του "Ελεύθερου Σκοπευτή"
    Ο Γιώργος Βελισσάρης στην πίστα της αυτοδιοίκησης με Φαρμάκη - Επιβεβαίωση του

    Από τις 13 Ιουνίου γράφαμε στον "Ελεύθερο Σκοπευτή" πως κάποιος θα τραγουδήσει στο Νεκτάριο Φαρμάκη “Σ’ αγαπώ πολύ πολύ…” Και επιβεβαιωθήκαμε αφού ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα τον Γιώργο Βελισσάρη.

    Ο γνωστός Ηλείος - με καταγωγή από τα Τσίπιανα του δήμου Αρχ. Ολυμπίας - λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής, αποφάσισε να μπει στο στίβο της αυτοδιοικήσης στο πλευρό του Φαρμάκη.

    "Ο Γιώργος Βελισσάρης και στην «πίστα» της αυτοδιοίκησης! Φωνάρα και ψυχάρα, καλωσόρισες!" έγραψε ο Περιφερειάρχης στα social media...

    Velissaris

  • Trannos: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας του – «Είμαι στην τελική ευθεία»
    Trannos: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας του – «Είμαι στην τελική ευθεία»

    «Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα» δήλωσε ο τράπερ

    Ο τράπερ Trannos φαίνεται πως είναι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα με την υγεία του το τελευταίο διάστημα.
    Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός μουσικός χρειάστηκε να ακυρώσει κάποια από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις. Έτσι αποφάσισε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να απολογηθεί γι’ αυτές τις ακυρώσεις, ενώ όπως διευκρίνισε, βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Παρόλα αυτά, ο γνωστός τράπερ δεν εξήγησε τη φύση του προβλήματος.
    «Λυπάμαι που τον τελευταίο καιρό μια έρχομαι και μια δεν έρχομαι στην περιοχή σας. Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα και είμαι στην τελική ευθεία. Ευχαριστώ για τη στήριξη και όλη την αγάπη. Υπόσχομαι να γυρίσω τεράστιος» έγραψε στην ανάρτηση.

    trannos_2
    trannos_1

    Πηγή: Protothema.gr

  • Γιώργος Μητσικώστας: Ξεσηκώνει με τη μεταμόρφωση του ως Trannos και Λευτέρης Παπαδόπουλος
    σε Viral
    Γιώργος Μητσικώστας: Ξεσηκώνει με τη μεταμόρφωση του ως Trannos και Λευτέρης Παπαδόπουλος

    Ο γνωστός ηθοποιός σε ένα καινούργιο επεισόδιο ασχολείται με τον γνωστό τράπερ και τον σπουδαίο συνθέτη.

    Ο Γιώργος Μητσικώστας κάθε Παρασκευή, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Mitsi Var στο Action24 χαρίζει άπλετο γέλιο με τις ομολογουμένως επιτυχημένες μιμήσεις του, χαρίζοντας γέλιο στο κοινό.

    Όταν ο Trannos συνάντησε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

    Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» του γνωστού μίμου μπήκαν οι τράπερ με τον Γιώργο Μητσικώστα να μιμείται πολύ επιτυχημένα τον Trannos σε συνδυασμό με τη γνωστή και ιδιαίτερα επιτυχημένη μίμηση του γνωστού στιχουργού, Λευτέρη Παπαδόπουλου.

    Πηγή: in.gr

  • Trannos: Νοσηλεύεται μετά από τροχαίο ατύχημα ο γνωστός τράπερ - Καμία σχέση με αυτό της Βούλας
    Trannos: Νοσηλεύεται μετά από τροχαίο ατύχημα ο γνωστός τράπερ - Καμία σχέση με αυτό της Βούλας

    Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του - Δεν έχει σχέση με το ατύχημα που συνέβη στη Βουλιαγμένης

    Τυχερός μέσα στην... ατυχία του στάθηκε ο γνωστός τράπερ Trannos ο οποίος ενεπλάκη χθες νωρίς το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα. Την ίδια ημέρα που πριν ένα χρόνο ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο νεαρός περφόμερ βγήκε ζωντανός από το ατύχημα που είχε με το jeep του. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε από νωρίς ο μάνατζέρ του, ο Trannos νοσηλεύεται σε κλινική στο Φάληρο μετά το ατύχημά του, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του.

    «Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ.

    omle2
    Χωρις_τιτλο_2

    Η παρανόηση με το τροχαίο στη Βουλιαγμένης Πολλοί έσπευσαν να συσχετίσουν την καραμπόλα τριών οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με το ατύχημα του Trannos, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ατύχημα του νεαρού τράπερ έγινε πιο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σε επικοινωνία του protothema.gr με τον μάνατζερ του καλλιτέχνη επιβεβαιώθηκε πως το ατύχημα δεν συνέβη στη Βούλα. Ως εκ τούτου πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

    Υπενθυμίζεται ότι στη Βουλιαγμένης, η καραμπόλα έγινε όταν ο πρώτος οδηγός, κινούμενος στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε με τα άλλα δύο οχήματα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα όχημα αναποδογύρισε ενώ η μηχανή του δεύτερου ΙΧ πετάχτηκε στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν μετά από μια ώρα να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς και τους επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά ενώ δύο γυναίκες που βγήκαν από το αμάξι το οποίο ντεραπάρισε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένες.

    Πηγή: protothema.gr

  • Επική Έφη Θώδη αντιγράφει Tranno: Τραγούδησε το Madame σε πανηγύρι στο Στρούσι (video)
    σε Viral
    Επική Έφη Θώδη αντιγράφει Tranno: Τραγούδησε το Madame σε πανηγύρι στον Πύργο

    Το «Madame», που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία από τον Tranno - που κατάγεται από την Ηλεία - και τους Kings, απέκτησε και… πανηγυριώτικη έκδοση από την Έφη Θώδη.

    Η αγαπημένη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού εμφανίστηκε σε πανηγύρι στο Στρούσι Ηλείας και πέρα από το "Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί" και το "Γλύκα - Γλύκα" ερμήνευσε και το «Madame», με το δικό της ξεχωριστό στιλ.

    Το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, στο Youtube έχει δεκάδες χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

    Παλιότερα ο Άγγελος Σαμαντάς σε πανηγύρι στο Χειμαδιό είχε τραγουδήσει το "Δεν με θέλουν" του FY, αλλά και το Mamma του Sin Boy

  • Ο τράπερ Trannos κατάγεται από τον Πύργο - “Η μαμά μου τα ξέρει όλα καλύτερα από εμένα”
    Ο τράπερ Trannos κατάγεται από τον Πύργο - “Η μαμά μου τα ξέρει όλα καλύτερα από εμένα”

    Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν ο Trannos. Ο γνωστός τράπερ έδωσε είχε δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από τη σύλληψή του για οπλοκατοχή και η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

    Ο Trannos ανέφερε πως περνάει περίπου 12-14 ώρες καθημερινά στο στούντιο ενώ μίλησε και για τα εφηβικά του χρόνια λέγοντας πως ένιωθε «βαρεμάρα» και κατάφερε να βρει διέξοδο μέσα από τη μουσική.

    “Ήμουν τεμπέλης απλά. Δεν ήθελα να πάω πουθενά. Ούτε για δουλειά, ούτε σχολείο ούτε τίποτα. Ήθελα να τραγουδάω” δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Όπως είπε κατάγεται από τον Πύργο και πριν ασχοληθεί με μουσική είχε δουλέψει μόνο μία φορά ως μπάρμπαν για 25 ημέρες.

    “Ο κολλητός με πήρε με το ζόρι στο στούντιο, να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω και μου είπε ‘αφού το ήθελες, τώρα γιατί κάνεις πίσω’. Φοβόμουν εγώ, δεν ήξερα αν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή, δεν ήξερα ούτε βίντεο να φτιάχνω, δεν ήξερα τίποτα. Ό,τι να ‘ναι τραγουδούσα και λαϊκά. Ήθελα πάντα να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ το εξηγήσω. Το ένιωθα πολύ μέσα μου και το νιώθω” ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Ο τράπερ μίλησε και για την σχέση του με την μητέρα του λέγοντας: “Η μαμά μου τα ξέρει όλα καλύτερα από εμένα”.

    Πηγή: enikos.gr

    Δείτε τη συνέντευξη:

  • Καρράς - Βελισσάρης στην Κρέστενα στις 9/8 - Οι νικητές του διαγωνισμού

    Ο Βασίλης Καρράς αποτελεί τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα με τεράστια απήχηση.

    Ο Ηλείος Γιώργος Βελισσάρης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκφραστές του λαϊκό-δημοτικού τραγουδιού, που δίνει άλλη έννοια στην λέξη "πανηγύρι".

    Η συνάντηση των δύο δεν μπορεί παρά να αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της διασκέδασης...

    Και η συνάντηση αυτή θα γίνει στην Ηλεία και στην Κρέστενα. Στις 9 Αυγούστου στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας δύο μεγάλες φωνές θα ανταμώσουν απέναντι σε ένα μεγάλο κοινό...

    Αυτή η συναυλία, αυτή η βραδιά δεν χάνεται...

    Το ilialive.gr σε συνεργασία με τους διοργανωτές της συναυλίας σας έδωσαν μέσα από διαγωνισμό τη δυνατότητα να κερδίσετε ατομικές προσκλήσεις

    Οι νικητές είναι οι εξής:

    1. Σπήλιου Ευγενία Κάτω Σαμικό
    2. Buisseret Kristel Πύργος
    3. Παναγιωτόπουλος Χρήστος Καλλίκωμο
    4. Βασιλοπούλου Δήμητρα Πύργος
    5. Βασιλακοπούλου Κωνσταντίνα Γεράκι Αμαλιάδας
    6. Θεοδωράτου Κωνσταντίνα Πύργος
    7. Πλατανίτης Γιώργος Καλλιθέα
    8. Ματσούκας Παναγιώτης Αρχ. Ολυμπία
    9. Παρασκευόπουλος Παύλος Λουτρά Ηραίας
    10. Ασημακοπούλου Αναστασία Μακρίσια

    Οι νικητές θα εισέλθουν με ονομαστική λίστα στην είσοδο.

    karras velissaris

  • Καρράς - Βελισσάρης στην Κρέστενα - Κερδίστε προσκλήσεις για το μεγαλύτερο γλέντι του καλοκαιριού στις 9/8
    Καρράς - Βελισσάρης στην Κρέστενα - Κερδίστε προσκλήσεις για το μεγαλύτερο γλέντι του καλοκαιριού στις 9/8

    Ο Βασίλης Καρράς αποτελεί τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα με τεράστια απήχηση.

    Ο Ηλείος Γιώργος Βελισσάρης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκφραστές του λαϊκό-δημοτικού τραγουδιού, που δίνει άλλη έννοια στην λέξη "πανηγύρι".

    Η συνάντηση των δύο δεν μπορεί παρά να αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της διασκέδασης...

    Και η συνάντηση αυτή θα γίνει στην Ηλεία και στην Κρέστενα. Στις 9 Αυγούστου στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας δύο μεγάλες φωνές θα ανταμώσουν απέναντι σε ένα μεγάλο κοινό...

    Αυτή η συναυλία, αυτή η βραδιά δεν χάνεται...

    Το ilialive.gr σε συνεργασία με τους διοργανωτές της συναυλίας σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ατομικές προσκλήσεις

    Στείλτε μήνυμα στο [email protected] με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) με την ένδειξη "Για το Διαγωνισμό Καρρά - Βελισσάρη" και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια από τις δέκα ατομικές προσκλήσεις...

    Συμμετοχές θα γινονται δεκτές έως τις 7 Αυγούστου - Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νικητών.

    karras velissaris

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο