Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 15:08

Σκωτσέζα «τρομοκράτησε» δημοσιογράφο με το τατουάζ στο στήθος της σε ζωντανή μετάδοση (vid)

Γράφτηκε από την
Ad Slot
Η παρέμβαση του δημοσιογράφου του SportItalia απέτρεψε τα χειρότερα..
«Εγκεφαλικό» προκάλεσε μια νεαρή Σκωτσέζα σε δημοσιογράφο ο οποίος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση όταν επιχείρησε να δείξει το τατουάζ στο στήθος της
Όλα συνέβησαν την ώρα που ο δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι ήταν on air στο κανάλι SportItalia και μιλούσε για το «παράθυρο» των μεταγραφών.
Κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στο twitter, ένα ζευγάρι οπαδών της Χαρτς, της ομάδας από τη Σκωτία, τον πλησίασαν και του μίλησαν.

When a blondie heavy Hearts of Midlothian fan storms into your transfer window live hit and wants to show to whole Italy her pride against Hibernians from the bottom of her heart.

I’d say from the bottom of her boobs pic.twitter.com/GitIo2zwoJ

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) January 27, 2023
«Ξέρεις για την Heart of Midlothian;» ρώτησε τότε η γυναίκα τον δημοσιογράφο, καθώς λίγο νωρίτερα η Χαρτς είχε νικήσει με 3-0 την Χιμπέρνιαν.
Όταν, δε, ο δημοσιογράφος της απάντησε «ναι» τότε η Νατάσα, όπως είναι το όνομα της γυναίκας, προσπάθησε να του δείξει το τατουάζ με τον Παλμέρι να σπεύδει να βάλει το χέρι του για να μην μεταδοθεί το ακατάλληλο πλάνο.

«Όταν μια ξανθιά οπαδός της Hearts of Midlothian παρεμβαίνει στο ζωντανό σου και θέλει να δείξει σε όλη την Ιταλία την υπερηφάνειά της από το βάθη της καρδιάς της. Θα έλεγε από τα βάθη του στήθους της» έγραψε στην ανάρτηση του σχετικού βίντεο ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Για την ιστορία το τατουάζ της Σκωτσέζας έγραφε «5-1 για τους Χαρτς» και αναφερόταν στη νίκη της ομάδας το 2012 στον τελικό του κυπέλλου της Σκωτίας.

Πηγή :gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 10:58

Σχετικά Άρθρα

  • Πέθανε ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας - Στην Αμαλιάδα η κηδεία του
    Πέθανε ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας - Στην Αμαλιάδα η κηδεία του

    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών άφησε χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, ο επί σειρά ετών εκδότης της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της Ναυπάκτου, Πάνος Τσούμας.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 5 μμ, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

    Ο Πάνος Τσούμας άφησε ένα ανεξίτηλα θετικό αποτύπωμα στον τοπικό τύπο, αλλά και στον Αθηναϊκό, αφού ήταν για πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για θέματα της Δυτικής Ελλάδας.

    Με τις παρεμβάσεις του για τα τεκταινόμενα στην περιοχή επιδίωξη του ήταν η ανάδειξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ως κύριου βραχίονα για την ανάπτυξη της επαρχίας.

    Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε επαγγελματικά, αφότου αφυπηρέτησε από την Πολεμική Αεροπορία, ως Αξιωματικός της.

    Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμαλιάδα και μέσω Facebook σχολίαζε την επικαιρότητα, παλεύοντας, ταυτόχρονα, με το “θηρίο”…

    Tsoumas2

    Πηγή: nafpaktianews.gr

  • Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος
    Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος

    Θλίψη έχει φέρει η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρακόπουλου, σε ηλικία 69 ετών.

    Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, σύμφωνα με το thebest.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

    Η επαγγελματική του πορεία

    Είχε εργαστεί επί 32 χρόνια στην ΕΡΤ, ως ανταποκριτής από την Πάτρα, ενώ ήταν ανταποκριτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του
    Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

    Η γυναίκα, η οποία είναι επίσης δημοσιογράφος, φέρει κάταγμα στο πρόσωπο - Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα

    Άλλα μία υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του.
    Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6) όταν του είπε να χωρίσουν.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα - κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα στην Ομόνοια και υπέβαλε μήνυση.
    Μόλις έγινε γωνστό το περιστατικό η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε την διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης (26/6) στον εισαγγελέα.

    Χρυσοχοΐδης: Χθες είχαμε 61 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

    Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε 550 περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Ανέφερε ότι εξ αυτών προέκυψαν 350 συλλήψεις, ενώ όπως σημείωσε χθες βράδυ σημειώθηκαν 61 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, από τα οποία τα μισά στην Αττική.

    Ακολούθως ανέφερε ότι υπάρχουν 63 γραφεία για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε αστυνομικά τμήματα σχεδόν ένα ανά νομό. Επίσης ανά νομό υπάρχει ένα safe house τη διεύθυνση του οποίου γνωρίζει μόνο η αστυνομία, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για παιδιά και για ηλικιωμένους να αποκτήσουν Panic button.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Άγρια επίθεση με γροθιές σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ
    Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Άγρια επίθεση με γροθιές σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ

    Αναίτια επίθεση, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στην πυρκαγιά της Βάρης - Κορωπίου, δέχθηκε δημοσιογράφος του protothema.gr.

    Την ώρα που ο δημοσιογράφος μετέδιδε, σε ζωντανή σύνδεση, τις προσπάθειες της πυροσβεστικής και των κατοίκων να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε και ενώ βρισκόταν σε επιχείρηση με τζετ σκι, η οποία είχε τυλιχθεί στις φλόγες, δέχθηκε την επίθεση από ανθρώπους που φέρεται να είναι εργαζόμενοι της εταιρείας.

    Στο επεισόδιο που καταγράφηκε από τη ζωντανή μετάδοση του MEGA, οι εργαζόμενοι της εταιρίας φαίνονται να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις τον δημοσιογράφο, να τον γρονθοκοπούν και να τον ρίχνουν στο έδαφος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγισμός προσβολών κατά Κασσελάκη από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία»
    ΣΥΡΙΖΑ: Καταιγισμός προσβολών κατά Κασσελάκη από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία»

    «Ο Στ. Κασσελάκης έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να δίνει συνεντεύξεις σε μη φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ και σε μη προστατευόμενα περιβάλλοντα» τονίζει η Κουμουνδούρου.

    Σκληρή απάντηση στη ΝΔ που σχολίασε την επεισοδιακή ραδιοφωνική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, παράλληλα, περιγράφει το βιογραφικό της δημοσιογράφου που έχει έντονα «γαλάζια» απόχρωση.

    «Ο μεγάλος χορηγός της λίστας Πέτσα και της 107 σειράς παγκόσμιας κατάταξης στην ελευθερία του Τύπου, η Νέα Δημοκρατία, τολμά και σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ενημέρωση. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να δίνει συνεντεύξεις σε μη φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα Ενημέρωσης και σε μη προστατευόμενα περιβάλλοντα διότι ούτε έχει να φοβηθεί, ούτε έχει να κρύψει τίποτα. Είναι διάφανος σε όλα. Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιλέγει ως επί το πλείστον ασφαλή περιβάλλοντα και οικείους δημοσιογράφους, που ενίοτε τού γράφουν και σημειώματα για να τροφοδοτήσουν την σκέψη του» τονίζει, αρχικά, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου «Real Voice», μόλις αναφέρθηκε στις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο -κατάσταση που βίωσε με επιτόπια επίσκεψή του- και στις ευθύνες της κυβέρνησης δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία», που πέρυσι το καλοκαίρι ‘διακρίθηκε’ για τις ανταποκρίσεις της που ανέφεραν ότι όλα καλώς κυλούν στο πολύπαθο νησί που καιγόταν για 14 ημέρες. Ως εξ συμπτώσεως πρόκειται για πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δωδεκανήσων και Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ». Δηλαδή τρία σε ένα… Η διαπλοκή της ΝΔ στο μεγαλείο της!», προσθέτει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η αξιωματική αντιπολίτευση, στην ανακοίνωση της, επισυνάπτει σχετικά screen shots από το πρόγραμμα της ΝΔ και τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία τονίζοντας: «Όσον αφορά τώρα στην ουσία της συνέντευξης, είναι προφανές ότι για την διετή καθυστέρηση της καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου στους νησιώτες, αλλά και για την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενσωματώσει το άρθρο 104 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 542/2022 για τη μείωση του ΦΠΑ κατά 30% στα νησιά μας εδώ και δύο χρόνια (προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ το 2023 ), δεν ευθύνεται κανένας άλλος πλην του ιδίου κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κυβερνά τα τελευταία πέντε χρόνια όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παραβλέπουν!».

    Ειδικότερα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

    «Ο μεγάλος χορηγός της λίστας Πέτσα και της 107 σειράς παγκόσμιας κατάταξης στην ελευθερία του Τύπου, η Νέα Δημοκρατία, τολμά και σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ενημέρωση.

    Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να δίνει συνεντεύξεις σε μη φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ Μέσα Ενημέρωσης και σε μη προστατευόμενα περιβάλλοντα διότι ούτε έχει να φοβηθεί, ούτε έχει να κρύψει τίποτα. Είναι διάφανος σε όλα.

    Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιλέγει ως επί το πλείστον ασφαλή περιβάλλοντα και οικείους δημοσιογράφους, που ενίοτε τού γράφουν και σημειώματα για να τροφοδοτήσουν την σκέψη του.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου «Real Voice», μόλις αναφέρθηκε στις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Ρόδο -κατάσταση που βίωσε με επιτόπια επίσκεψή του- και στις ευθύνες της κυβέρνησης δέχτηκε καταιγισμό προσβολών σε πρωτόγνωρο τόνο και ύφος από δημοσιογράφο σε «διατεταγμένη υπηρεσία», που πέρυσι το καλοκαίρι ‘διακρίθηκε’ για τις ανταποκρίσεις της που ανέφεραν ότι όλα καλώς κυλούν στο πολύπαθο νησί που καιγόταν για 14 ημέρες. Ως εξ συμπτώσεως πρόκειται για πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δωδεκανήσων και Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ». Δηλαδή τρία σε ένα… Η διαπλοκή της ΝΔ στο μεγαλείο της!

    Όσον αφορά τώρα στην ουσία της συνέντευξης, είναι προφανές ότι για την διετή καθυστέρηση της καταβολής του μεταφορικού ισοδύναμου στους νησιώτες, αλλά και για την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ενσωματώσει το άρθρο 104 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 542/2022 για τη μείωση του ΦΠΑ κατά 30% στα νησιά μας εδώ και δύο χρόνια (προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ το 2023 ), δεν ευθύνεται κανένας άλλος πλην του ιδίου κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κυβερνά τα τελευταία πέντε χρόνια όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παραβλέπουν!».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Γιώργος Αυτιάς στο ilialive.gr: «Είμαι μάχιμος δημοσιογράφος και παλεύω τόσα χρόνια για την κοινωνία και μόνο»
    Γιώργος Αυτιάς στο ilialive.gr: «Είμαι μάχιμος δημοσιογράφος και παλεύω τόσα χρόνια για την κοινωνία και μόνο»

    Ο γνωστός δημοσιογράφος έρχεται στον Πύργο τον Απρίλιο

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Αληθινός διάλογος σε ΔΟΥ της Αθήνας, όταν πολίτης πήγε να εξυπηρετηθεί βάσει νέων νομοσχεδίων: –«Μα δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα. Δεν μας έχει έρθει καμία ενημέρωση. Εσείς που το μάθατε;» απαντά ο υπάλληλος. –«Το είπε ο Γιώργος Αυτιάς», η αποστομωτική απάντηση του πολίτη!

    Επί 35 χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς έχει συνδυάσει το όνομά του με την έγκυρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών για κάθε οικονομική είδηση στη χώρα. Επί σειρά ετών στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1-μια συνεργασία που όταν λύθηκε σπαταλήθηκε πολύ…μελάνι για τις σχέσεις των δύο πρώην συνεργατών-και μετά οικοδεσπότης σε δική του εκπομπή. Τα τελευταία χρόνια κάθε Σαββατοκύριακο καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Αν και το όνομά του ακούγεται σχεδόν ως σίγουρο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές, ο ίδιος δεν θέλει να αναφερθεί καθόλου στο θέμα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τότε, όπως λέει ο ίδιος στο ilialive παραμένει ενεργός στη δημοσιογραφία και μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΣΚΑΙ. Εξάλλου, εκτός απροόπτου, θα έχει να πει πολλά περισσότερα όταν βρεθεί στην Ηλεία και τον Πύργο, περί στα μέσα Απριλίου, όπως μας αποκαλύπτει.

    autias3Με τον Ηλείο δικηγόρο και στενό φίλο του Αλέξη Μητρόπουλο.

    «Στον Πύργο προγραμματίζω να έρθω στα μέσα Απριλίου. Έχω πολλούς φίλους και λατρεύω την περιοχή! Αγαπώ πολύ την περιοχή σας, έχετε υπέροχα μέρη και με χαρά θα βρεθώ σύντομα στην Ηλεία. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσω με πολίτες και να αφουγκραστώ τους προβληματισμούς τους. Ξέρετε, το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας ποτέ δεν φεύγει. Όταν πηγαίνεις σε έναν τόπο, εκτός από την ξεχωριστή του ταυτότητα, θέλεις να μαθαίνεις ό,τι απασχολεί την τοπική κοινωνία. Αυτό εξάλλου κάνω τόσα χρόνια, με απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πολίτη» μας λέει ο Γιώργος Αυτιάς.

    Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσής του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής, μιλάει στο ilialive για το ξεκίνημα της τηλεοπτικής του πορείας, πώς αντέδρασαν οι γονείς όταν από νομικός έγινε δημοσιογράφος και μας αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στην τηλεόραση.

    Αλλαγή ζωής από ένα ταξίδι στην Αμερική

    Ο Γιώργος Αυτιάς γεννήθηκε στην Σάμο. Σε μικρή ηλικία η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου και τέλειωσε το σχολείο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών.

    «Ποτέ δεν είχα φαντασθεί ότι θα ήμουν στην τηλεόραση! Σπούδασα Δημόσιο Δίκαιο στη Νομική Σχολή για να γίνω Νομικός. Όμως η ζωή τα έφερε διαφορετικά. Ένα ταξίδι στην Αμερική μου άλλαξε κατεύθυνση! Η Οικονομία και οι Πολιτικές Επιστήμες συνέβαλλαν στην αλλαγή του επαγγελματικού προσανατολισμού.

    Επέστρεψα στην Ελλάδα, πήρα το πτυχίο μου και αμέσως μπήκε η δημοσιογραφία στη ζωή μου.

    »Θυμάμαι τους γονείς μου να μου λένε: «σε σπουδάσαμε να γίνεις σπήκερ;». Μετά βέβαια κατάλαβαν τι ακριβώς θα κάνω και ηρέμησαν. Εγώ απλά ακολούθησα αυτό που με γέμιζε και με γεμίζει έως τώρα μετά από 35 χρόνια στο χώρο. Και αυτός ο χώρος, άσχετα με το τι μπορεί να πιστεύει ο κόσμος, μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι. Ειδικά τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης ήταν και τα πιο δύσκολα. Τότε οι συνθήκες ήταν πολύ πιο σκληρές και απαιτητικές,. Να ξυπνάς καθημερινά στις 3 το πρωί και να επιστρέφεις 11 το βράδυ-στην καλύτερη των περιπτώσεων-στο σπίτι σου… Δελτία ειδήσεων, συσκέψεις… άλλαζε η μέρα και δεν το καταλάβαινες».

    Ο Γιώργος Αυτιάς έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. Το 2000 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς» από το Ίδρυμα Μπότση και πέντε χρόνια αργότερα από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

    autias2

    Το ευρύ κοινό τον γνώρισε τη δεκαετία του ’90 μέσα από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». Κάθε φορά που έβγαινε στην εκπομπή με οικονομικές ειδήσεις και ρεπορτάζ τα μηχανάκια της τηλεθέασης έπαιρναν «φωτιά». Γι’ αυτό και η αποχώρησή του από την εκπομπή έκανε μεγάλο θόρυβο. Πολλά γράφτηκαν τότε, άλλα τόσα ειπώθηκαν… Τι έχει μείνει στον ίδιο από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη;

    «Ο Γιώργος μας έδειξε το δρόμο! «Κρατάει» τόσα χρόνια γερά την πρωινή ζώνη και διδάσκει. Είναι ένας ιδιαίτερα άξιος άνθρωπος και ξεκίνησε από το μηδέν. Για μας τους δύο γράφτηκαν πάρα πολλά …αλλά έμειναν μόνο στο χαρτί! Τον σέβομαι τον εκτιμώ και του εύχομαι πάντα να είναι δυνατός, υγιείς και με επιτυχίες στη ζωή του».

    Με δική του Καλημέρα μέχρι τις Ευρωεκλογές;

    Το 2003 παίρνει μεταγραφή για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου παρουσιάζει για έξι χρόνια την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα σας». Ακολουθεί ο Alter μέχρι το κλείσιμο του σταθμού το 2011. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, δούλεψε στον κυπριακό, εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Extra TV Cyprus και μετά ξεκινά συνεργασία με τον ΣΚΑΙ μέχρι και σήμερα. «Είμαι στον ΣΚΑΙ και είναι τιμή μου! Ο ΣΚΑΙ είναι η δημοσιογραφική μου οικογένεια. Κρατείστε αυτό προς στιγμήν» απαντά όταν η συζήτηση στρέφεται στις Ευρωεκλογές. «Είμαι μάχιμος δημοσιογράφος και παλεύω τόσα χρόνια για την κοινωνία και μόνο».

    Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική του πορεία; «Όταν εν ώρα εκπομπής έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου… Να μην το ζήσει κανείς αυτό. Ένιωθα κυριολεκτικά αυτό που λέμε, ότι ανοίγει η γη να μας καταπιεί… Μάλιστα το έμαθα ώρα 8 το πρωί ενώ η εκπομπή τελείωνε στις 10. Έσφιξα τα δόντια, κοίταξα ψηλά στον ουρανό ζήτησα την βοήθεια του Θεού και συνέχισα. Όμως οι συνεργάτες και οι τηλεθεατές είχαν δει τα δάκρυα στα μάτια μου. Είχαν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Ήταν δύσκολη στιγμή. Πολύ δύσκολη…»

    Φωτογραφίες ΑΠΕ ΜΠΕ Δημήτρης Παπαμήτσος / Αλέξανδρος Βλάχος

  • Η νέα επικίνδυνη τάση του Tik Tok: Άνθρωποι αλλάζουν το χρώμα των ματιών τους και κινδυνεύουν ακόμα και με τύφλωση
    Η νέα επικίνδυνη τάση του Tik Tok: Άνθρωποι αλλάζουν το χρώμα των ματιών τους και κινδυνεύουν ακόμα και με τύφλωση

    Μια νέα επικίνδυνη μόδα κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στο TikTok: Η χειρουργική αλλαγή του χρώματος των ματιών, από σκούρα σε ανοιχτόχρωμα!

    Η τεχνική αυτή ονομάζεται και τατουάζ κερατοειδούς ή κερατοχρωμάτωση και χιλιάδες βίντεο έχουν κατακλύσει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από άτομα που δηλώνουν ενθουσιασμένα με το αποτέλεσμα.

    Οι κίνδυνοι για την υγεία

    Η επέμβαση αυτή στα μάτια κοστίζει στις ΗΠΑ 12.000 δολάρια ωστόσο δεν είναι μια διαδικασία που εγκρίνει το ανώτατο όργανο υγείας το FDA.

    Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο του OPEN, οι οφθαλμίατροι είναι άκρως επιφυλακτικοί με την τάση αυτή, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για σοβαρές επιπλοκές. Για μολύνσεις, φωτοευαισθησία, αυξημένη πίεση στα μάτια, γλαύκωμα, καταρράκτη μέχρι και τύφλωση.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ψάρι «σκάει» στο πρόσωπο Νορβηγού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια live μετάδοσης - Viral βίντεο
    σε Viral
    Ψάρι «σκάει» στο πρόσωπο Νορβηγού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια live μετάδοσης - Viral βίντεο

    Ο δημοσιογράφος μετέδιδε ρεπορτάζ για τον καιρό στο Κρίστιανσουντ με φόντο τη μανιασμένη θάλασσα, όταν ξαφνικά ένα ψάρι πετάγεται από το πουθενά και τον χτυπάει στο πρόσωπο

    Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει έναν Νορβηγό δημοσιογράφο να δέχεται χτύπημα από ψάρι ενώ κάνει ρεπορτάζ για την κακοκαιρία.

    Το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ο δημοσιογράφος μετέδιδε ρεπορτάζ για τον καιρό στο Κρίστιανσουντ με φόντο τη μανιασμένη θάλασσα, όταν ξαφνικά ένα ψάρι πετάγεται από το πουθενά και τον χτυπάει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σκοντάψει προς τα πίσω και να πέσει στα βράχια.

    Όπως ακούγεται και στο βίντεο, ο ρεπόρτερ τρομαγμένος βγάζει μία κραυγή, ενώ ένα τεράστιο κύμα παραλίγο να τον παρασύρει.

    Ο εικονολήπτης, ο οποίος κατέγραψε τη viral στιγμή, μόλις αντιλήφθηκε ότι ο δημοσιογράφος είναι καλά, ξέσπασε σε γέλια, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα τέτοιο απρόσμενο γεγονός θα εκτυλισσόταν μπροστά του.

    Δείτε το βίντεο:

    @accuweather A reporter takes a fish to the face before being nearly swept away by a large wave during a storm in Norway. 🌊🐟⁣ ⁣ #Norway #reporter #news #storm #funny #fish #ocean #Kristiansund #weather #surf ♬ original sound - AccuWeather

    Πηγή: Protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο