Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 13:57

Το ζεϊμπέκικο Μπισμπίκη στη Βανδή έγινε viral - Βροχή τα σχόλια

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένα βίντεο που δείχνει τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει ζεϊμπέκικο σε μια πίστα πλημμυρισμένη με λουλούδια, ενώ στη σκηνή τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Στο βίντεο ο Βασίλης Μπισμπίκης χορεύει ένα κάπως άτεχνο ζεϊμπέκικο, κοιτάζοντας την σύντροφό του ενώ στο τέλος το ζευγάρι αγκαλιάζεται και η τραγουδίστρια συνεχίζει καθισμένη στα γόνατά του.

Η τρυφερή αυτή στιγμή απέσπασε θετικά σχόλια στο διαδίκτυο, αλλά και πολλά αρνητικά, από χρήστες που διακρίνουν μια υπερβολή στις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού. Δείτε μερικά ενδεικτικά:

Μπισμπίκη η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας σου είναι αυτή. Φρόντισε να τη χαρείς, γιατί αν σβήσουν κάποια στιγμή ξαφνικά τα φώτα, δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να διαχειριστείς πάλι την αφάνεια. pic.twitter.com/8KsndfHjvb

— Vasiliki Sizigos 🇬🇷 👸 (@Mpouloumpina) February 19, 2023

Γιατί λέει σχολιάζετε Μπισμπίκη Βανδή ..Γιατί αυτό επιδιώκουν με τς συνεχόμενες εμφανίζεις τους …στο κέντρο που δουλεύει η άλλη ..
Πες ρε Μαλβίνα .. pic.twitter.com/vh7WFJlRMv

— Πίπη η Φακιδομύτη (@mplim_mplom) February 19, 2023

Μακάρι να βρείτε όλοι μία γυναίκα να σας αγαπήσει ακόμη κι όταν χορεύετε ζεϊμπέκικο σαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, που ήταν λες και του είπε η μάνα του,"έχω σφουγγαρίσει μην πατάς εδώ"

— Τζαφάρ 🇧🇻 (@pepe_g12) February 19, 2023

το ζεϊμπέκικο μπισμπίκη σε αφήγηση αλέξη κωστάλα pic.twitter.com/2yKYotfroW

— μικαέλα με το κάππα (@queenmikaela_) February 19, 2023

να βρείτε έναν μπισμπίκη να φοράει πάντα το ίδιο μακό να μην πεθάνετε στα πλυντήρια

— μικαέλα με το κάππα (@queenmikaela_) December 29, 2022

Έλλην καλλιτέχνης κάτοχος μπάτσελορ εκφράζει τον έρωτά του στην Ελληνίδα σοπράνο που κατέκτησε τη Σκάλα του Μιλάνου. pic.twitter.com/MxSfTj9wIP

— Τάσος_feel_tatos (@tasS_O_S) February 19, 2023

Πως τα καταφέραμε και από τον Κουρκουλο καταλήξαμε στον Μπισμπικη;🙄 pic.twitter.com/4Qkjq7TiV3

— LouellaDeVil (@MsLouellaDeVil) February 19, 2023

-Κύριε Μπισμπίκη, γιατί χορεύετε τόσο άσχημα; Αυτό απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία. Είστε χορευτής;
-Ναι, είμαι γενικά καλλιτέχνης να 'ουμε.

Το ζεϊμπέκικο της Ψευδορκίας

— Rimbaud (@rimbaud_enfer) February 19, 2023

Πληρώνεις για Βανδή, βλέπεις και Μπισμπίκη!
Τέτοιες προσφορές ούτε το καλάθι του νοικοκυριού 😎

— LadyBee🐝 (@a_foun) February 19, 2023

Αφού η Βανδή και ο Μπισμπίκης αυτοεξευτελίζονται, οι υπόλοιποι θα ντραπούμε; #survivorGR

Υ.Γ. Σε λίγο σας έχω αποκλειστικό, το δάσκαλο του Μπισμπίκη στο ζεϊμπέκικο. pic.twitter.com/TXm6ClasEN

— 🎙Raoulito (@pafmix) February 19, 2023

Πηγή: Iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 13:48

Σχετικά Άρθρα

  • «Θρασύτατη και ξεδιάντροπη»: «Βιτριολικά» δημοσιεύματα στην Τουρκία για την Δέσποινα Βανδή
    «Θρασύτατη και ξεδιάντροπη»: «Βιτριολικά» δημοσιεύματα στην Τουρκία για την Δέσποινα Βανδή

    Στην ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή σε φιλάνθρωπική εκδήλωση στη Σμύρνη όταν διαπίστωσε πως στον χώρο που θα εμφανιζόταν είχαν αναρτηθεί αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ. αναφέρονται σήμερα τουρκικά Μέσα, με την φιλοκυβερνητική Χουριέτ, αλλά και η εθνικιστική Türkiye να αναφέρονται και σήμερα στο συμβάν.

    Συγκεκριμένα, η Χουριέτ αναφέρει ότι «στην Ελλάδα επικρατεί ένα εθνικιστικό συναίσθημα και όσοι δεν ανταποκρίνονται σ' αυτό δέχονται 'λιντσάρισμα'», όπως αναφέρεται στην ΕΡΤ.

    Πιο επιθετική η εφημερίδα Türkiye αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της «Θρασύτατη, ξεδιάντροπη Δέσποινα».

    Τι συνέβη

    Ειδικότερα, σε story που ανήρτησε στο Instagram αναφέρει πως η διοργάνωση προσπάθησε να «αλλοιώσει το περιεχόμενο της εκδήλωσης, προβάλλοντας ένα πολιτικό μήνυμα που δεν είχε συμφωνηθεί.

    instagram, bandi

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί σε εκδήλωση που οργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV). Την ακύρωση της συναυλίας ανακοίνωσε από τη σκηνή η πρόεδρος του παραρτήματος του τουρκικού Ιδρύματος στην περιφέρεια της Σμύρνης, Γκιουλνούρ Σονμπαϊρακτάρ.

    Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή «επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ».

    Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως δήλωσε, «δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

    Πηγή: cnn.gr

  • Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία - Eίχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ
    Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία - Eίχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ

    Τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Σμύρνη ακύρωσε η Δέσποινα Βανδή, όταν διαπίστωσε πως στον χώρο που θα εμφανιζόταν είχαν αναρτηθεί αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ.

    Ειδικότερα, σε story που ανήρτησε στο Instagram αναφέρει πως η διοργάνωση προσπάθησε να «αλλοιώσει το περιεχόμενο της εκδήλωσης, προβάλλοντας ένα πολιτικό μήνυμα που δεν είχε συμφωνηθεί.

    instagram, bandi

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί σε εκδήλωση που οργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV). Την ακύρωση της συναυλίας ανακοίνωσε από τη σκηνή η πρόεδρος του παραρτήματος του τουρκικού Ιδρύματος στην περιφέρεια της Σμύρνης, Γκιουλνούρ Σονμπαϊρακτάρ.

    Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή «επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ».

    Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως δήλωσε, «δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

    Πηγή: cnn.gr

  • Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
    Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»

    "Eίπα "σ' ευχαριστώ Θεέ μου" γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και κρατάω μόνο ευγνωμοσύνη" ομολογεί η Δέσποινα Βανδή.

    Ποδαρικό στη νέα σεζόν για το After Dark έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία και συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά τη νύχτα της Παρασκευής στο OPEN. Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

    Ειδικότερα, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε αρχικά πως «πέρασε μια περιπέτεια υγείας αλλά τώρα είναι όλα καλά. Είναι ολοκαίνουργιος, που λέει και ο Πάνος Κιάμος! Θέμη μου, ειλικρινά δεν το βίωσα ως λαχτάρα. Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και γω το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες».

    «Έγιναν όμως όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί πως είναι όλα καλά, είπα «σ’ ευχαριστώ Θεέ μου» γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί. Νομίζω πως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα «σ’ ευχαριστώ Θεέ μου» γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη».

    «Αυτό που οφείλουμε είναι κατ’ αρχάς να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους. Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα».

    «Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πάρα πολύ πλάκα γιατί όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, κάποιες κυρίες μάλιστα από την Κρήτη που τις συναντάμε όταν πηγαίνουμε, του λένε «εμείς σε φοβόμασταν λίγο μέσα από τους ρόλους που κάνεις συνέχεια τον άγριο». Όχι ότι δεν το έχει και αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα του, ότι αν του προκληθεί δεν θα βγει, αλλά ο Βασίλης είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος. Γλυκός, ευγενέστατος, αγαπάει και σέβεται πάρα πολύ τον συνάνθρωπο και τους συνεργάτες τους».

    «Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και γω το εκτιμώ αφάνταστα αυτό, με γοητεύει δηλαδή απόλυτα το πόσο δοτικός είναι με το παιδί του και πόσο φροντιστικός. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή του οπότε τα έχει αποδομήσει με έναν τρόπο και τα έχει φέρει στο μέτρο που πρέπει. Είναι παρορμητικός, όπως είμαι και γω, υπάρχει μια τρέλα που μου αρέσει πάρα πολύ » πρόσθεσε, επίσης, η Δέσποινα Βανδή σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο late night του Θέμη Γεωργαντά.

    Πηγή: Ζappit.gr

  • Δέσποινα Βανδή για τα τελευταία γενέθλια του Βασίλη Καρρά: «Μας περίμενε»
    Δέσποινα Βανδή για τα τελευταία γενέθλια του Βασίλη Καρρά: «Μας περίμενε»

    Συγκινημένη η τραγουδίστρια μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του.

    Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Καρράς διατηρούσαν μια μακροχρόνια φιλία εκτός των συνεργασίων τους.

    Με αφορμή την έναρξη του J2US, όπου η εκπομπή αφιερώθηκε στον Βασίλη Καρρά, η τραγουδίστρια που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια του τραγουδιστή, και πόσο της στοίχισε.

    Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου

    «Και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο από όλα, που θεωρώ ότι πέρασε και στον κόσμο, είναι ότι, πέρα από το ότι ήταν ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια, ήταν άνθρωπος, γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα. Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

    Τα τελευταία γενέθλια του τραγουδιστή

    «Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ», συνέχισε η ίδια, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει ότι είχαν κανονίσει να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έγινε τελικά ποτέ καθώς ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

    Πηγή: in.gr

  • Βασίλης Μπισμπίκης: O γάμος δεν παίζει κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος
    Βασίλης Μπισμπίκης: O γάμος δεν παίζει κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος

    «Άλλα πράγματα παίζουν ρόλο» δήλωσε ο ηθοποιός

    Για τον νέο του ρόλο στον «Σασμό» μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha.

    Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του στη σειρά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τον 10χρονο γιο του, αλλά εξέφρασε και τις απόψεις του για τον γάμο.

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλλει στο «Σασμό» ως Αντρέας Βρουλάκης και θα προκαλέσει όπως έχει γίνει γνωστό, μεγάλη αναστάτωση: «Έχω αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει ο ρόλος μου στο κοινό. Θα δούμε και την άφιξη μιας γυναίκας στο χωριό, η οποία θα κολλήσει αμέσως με τον Αντρέα Βρουλάκη. Θα υπάρξει εξέλιξη…». Σε ερώτηση για τι τον έκανε να πει το «ναι» στη σειρά του Alpha που κάνει απόψε πρεμιέρα, είπε: «Οι συντελεστές, το σενάριο, η επιτυχία της σειράς, ο κύριος Καραγιάννης ο παραγωγός, μα πάνω απ΄όλα η αγάπη μου για την Κρήτη» απάντησε.

    Δείτε το βίντεο

    Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του. Εγώ τον υποστηρίζω σε ό, τι χρειαστεί. Εγώ ήμουν ένα ανήσυχο και ζωηρό παιδί, και αυτός είναι [...] Είναι θεριό».

    Επίσης, συμπλήρωσε: «Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε».

    Τέλος, μετά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο ηθοποιός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, ερωτήθηκε για το αν η ευτυχία και ο έρωτας πρέπει να συνοδεύονται με γάμο, με εκείνον να απαντά: «Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο».

    Δείτε βίντεο: Βασίλης Μπισμπίκης: O γάμος δεν παίζει κανένα ρόλο στην ευτυχία

    Πηγή: Protothema.gr

  • Βασίλης Μπισμπίκης για τη δημοσιότητα της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή: «Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι γουστάρω»
    Βασίλης Μπισμπίκης για τη δημοσιότητα της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή: «Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι γουστάρω»

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή Happy Day, με αφορμή την «εισβολή» του στη τρίτη σεζόν του Σασμού. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως Ανδρέας Βρουλάκης, την αγάπη του για την Κρήτη αλλά και τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

    «Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε μέσα από το σήριαλ “Η λέξη που δεν λες” στον Alpha. Αγάπησα τον τόπο, έκανα φίλους, οπότε πηγαίνω συνέχεια και μένω για αρκετό καιρό. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, μου αρέσει το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Αγαπάω πολύ τους φίλους μου που είναι εκεί. Μέσα από την Κρήτη βρίσκω τη ψυχή μου. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

    Όσον αφορά στη δημοσιότητα της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε: «Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωριμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Ό,τι είναι να κάνω, το κάνω και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω. Ό,τι θέλω θα κάνω, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κοιτάξει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί το κάνουν οι άνθρωποι γιατί θέλουν να εισβάλλουν τόσο πολύ στις προσωπικές ζωές των άλλων. Δεν θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτες φωτογραφίες και video από τα γυρίσματα του «Σασμού»
    Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτες φωτογραφίες και video από τα γυρίσματα του «Σασμού»

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει αρχίσει γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του «Σασμού» που θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha στα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Η είδηση ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης εισβάλει στον «Σασμό» στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική «βόμβα» του τέλους της περασμένης σεζόν. Ο ηθοποιός, ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, θα υποδυθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον Ανδρέα Βρουλάκη, ξάδελφο του Παύλου, έναν άνθρωπο με σκοτεινό παρελθόν, ο οποίος θα κάνει τον Ευθύμη Φαρμάκη να μοιάζει με «άγγελο».

    Θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Άνω Ποριά με πολύ κακές διαθέσεις για να κάνει κόλαση τη ζωή των ανθρώπων που θα βρεθούν στον διάβα του.

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος επέλεξε αυτό το καλοκαίρι να απέχει από τη θεατρική δράση, ξεκίνησε γυρίσματα, και ο συνάδελφός του, ο ηθοποιός Νίκος Τσολερίδης, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και video.

    «Ο αδελφός μου από άλλη μητέρα. Βασίλης Μπισμπίκης ως Αντρέας Βρουλάκης. Σασμός, σεζόν 3. Ημέρα πρώτη», έγραψε ο Νίκος Τσολερίδης υποδύεται τον Τηλέμαχο Βρουλάκη στη σειρά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Βασίλης Μπισμπίκης: Φέρνει μεγάλες ανατροπές στον «Σασμό» - Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη
    Βασίλης Μπισμπίκης: Φέρνει μεγάλες ανατροπές στον «Σασμό» - Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη

    Η τρίτη χρονιά του «Σασμού» έρχεται σαρωτική, από τον Alpha. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε έγινε. Είναι παρελθόν. Γιατί τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω. Είναι ο «εισβολέας», ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

    Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο Επίλογος; Με τι χρώμα; Κι εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

    Ποιος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης

    Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του.

    Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες. Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

    Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καυγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Άρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδερφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει αγάπη και φιλία χρόνων. Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε; Οι απαντήσεις στην οθόνη!

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο