Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 13:58

Netflix: Τρολάρει τον γύπα του TikTok και τα σχόλια παίρνουν φωτιά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η ανάρτηση του Netflix που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο ο «γύπας» με το όνομα «Σταύρος Γεωργάς», που έγινε γνωστός για τα μηνύματα που στέλνει σε κοπέλες.

Να θυμίσουμε πως ο γύπας στέλνει το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε κάθε κοπέλα που του αρέσει και θέλει να ανοίξει συζήτηση μαζί της. Μόνο που τις περισσότερες φορές καταλήγει να τα λέει με τον εαυτό του…

Θυμίζει ίσως ένα είδος διαδικτυακού stalker ενώ από σειρές της διάσημης πλατφόρμας του Netflix θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο αγαπημένος Joe, από τη σειρά «You».

Για όσους δεν έχουν δει τη σειρά, ο Joe είναι ένας stalker και κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος όταν ερωτεύεται μια κοπέλα παρακολουθεί κάθε κινησή της καταλήγοντας να τη δολοφονεί, όταν εκείνη τον απορρίπτει.

Κέιτ μου καλησπέρα…

Σε ανάρτησή του το Netflix της Ελλάδας εκμεταλλεύτηκε με ξεκαρδιστικό τρόπο τον viral γύπα ανεβάζοντας την φωτογραφία του πρωταγωνιστή του Υou την οποία συνόδευσε με τη γνωστή ατάκα του «Σταύρου Γεωργά».

«Κέιτ μου καλησπέρα. Καταρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι, δόξα το θεό μια χαρά παιδί είμαι. Ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα…» γράφει η λεζάντα με τα σχόλια να έχουν πάρει φωτιά.

Πηγή: Ιn.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 12:02

Σχετικά Άρθρα

  • Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Ο λόγος για το κύμα ακυρώσεων συνδρομών
    Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Ο λόγος για το κύμα ακυρώσεων συνδρομών

    Η δημόσια πολιτική «αποκάλυψη» του προέδρου του Netflix προκάλεσε αντιδράσεις και το #CancelNetflix.

    Εκτόξευση των ακυρώσεων των συνδρομών καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στο Netflix, αφότου ο πρόεδρος και συνιδρυτής της δημοφιλούς πλατφόρμας ταινιών και σειρών ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις και δώρισε εκατομμύρια στην προεκλογική της εκστρατεία.

    Σύμφωνα με το Bloomberg, τα ποσοστά των ακυρώσεων σχεδόν τριπλασιάστηκαν μετά τις δηλώσεις του. Το μεγάλο κύμα ακυρώσεων σημειώθηκε τον Ιούλιο (2,8%), όταν το Netflix αποφάσισε να καταργήσει σταδιακά τη βασική της συνδρομή, η οποία ήταν και η φθηνότερη έκδοση του Netflix χωρίς διαφημίσεις. Ωστόσο η τάση ενισχύθηκε μετά τη δημόσια πολιτική τοποθέτηση του προέδρου της εταιρείας.

    Από τη στιγμή που ο Ριντ Χέιστινγκς ανακοίνωσε πως δώρισε 7 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία της Χάρις, οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησαν μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλώντας τον κόσμο να ακυρώσει μαζικά τις συνδρομές στο Netflix. Το #CancelNetflix έγινε τρεντ και ακολούθησε ένα κύμα αποχωρήσεων από τη πλατφόρμα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ριντ Χέιστινγκς είναι γνωστός για την συμμετοχή σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, κυρίως φιλανθρωπικού σκοπού. Ωστόσο όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αποφύγει να πάρει θέση στην προεκλογική αντιπαράθεση Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων.

    Η πρώτη πολιτική παρέμβαση έγινε όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στη «χορωδία» διασημοτήτων και επιχειρηματιών που προέτρεπαν τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα. «Ο Μπάιντεν πρέπει να παραμεριστεί για να επιτρέψει σε έναν δυναμικό Δημοκρατικό ηγέτη να νικήσει τον Τραμπ και να μας κρατήσει ασφαλείς και ευημερούντες», είχε δηλώσει τότε στους New York Times.

    Το επίσημο Netflix επιδίωκε - και συνεχίζει να επιδιώκει – τον διαχωρισμό των πολιτικών θέσεων και δράσεων του Χέιστινγκς με την εταιρεία, έχοντας υπόψη ότι απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό και δεν θα πρέπει να εμφανίζεται με «πολιτικές προκαταλήψεις».

    Το εάν το #CancelNetflix έχει σοβαρές επιπτώσεις - έστω βραχυπρόθεσμες - δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να το διαπιστώσουμε. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Οκτωβρίου.

    Στελέχη της εταιρείας εκτιμούν πάντως πως το πλήγμα δεν θα είναι σοβαρό. Στις 30 Ιουνίου φέτος, το Netflix είχε 277,65 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή σε όλο τον κόσμο. Τα έσοδα της εταιρείας ανέρχονται σχεδόν σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε τρίμηνο και τα κέρδη του ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ο CEO του Netflix εξηγεί γιατί απαγορεύτηκε η κοινή χρήση των κωδικών - Και δεν είναι μόνο τα έσοδα
    Ο CEO του Netflix εξηγεί γιατί απαγορεύτηκε η κοινή χρήση των κωδικών - Και δεν είναι μόνο τα έσοδα

    Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix αποκάλυψε γιατί η εταιρεία έχει περιορίσει την κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης τα τελευταία χρόνια, ένα μέτρο που αναμφίβολα απογοήτευσε πολύ κόσμο καθώς φίλοι και συγγενείς μοιράζονταν τον κωδικό και πλήρωνε ένας.

    Οι δύο λόγοι

    Σε συνέντευξή του ο Τεντ Σαράντος εξηγεί πως υπήρχαν δύο βασικά προβλήματα και για αυτό άλλαξαν την πολιτική.

    «Το ένα ήταν τα έσοδα, αλλά το άλλο ήταν η εξατομίκευση», δήλωσε. «Το να σας βοηθάμε να βρείτε κάτι να παρακολουθήσετε λειτουργεί καλύτερα, αν δεν έχετε πέντε ή έξι διαφορετικά άτομα που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας», επισήμανε.

    Επιτυχημένα τα μέτρα του Netflix

    Παρά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την απόφαση, ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα αποδείχθηκαν επιτυχημένα για την πλατφόρμα streaming.

    «Ο μέσος όρος των μελών μας παρακολουθεί περίπου δύο ώρες Netflix κάθε μέρα, οπότε ουσιαστικά, όταν ξαναγυρνάς στον κόσμο και του λες, ξέρεις αυτό το πράγμα που χρησιμοποιείς για δύο ώρες την ημέρα και δεν πληρώνεις γι' αυτό; Θα θέλαμε να αποκτήσεις τον δικό σου λογαριασμό. Και αυτό που έχει αποδειχθεί σωστό και περισσότεροι άνθρωποι λένε: "Ναι, αξίζει να πληρώσω"».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Wednesday: Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2025
    Wednesday: Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2025

    Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε

    Δόθηκε μια πρώτη ματιά για τη 2η σεζόν του «Wednesday», καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο teaser.
    Στο σύντομο κλιπ, φαίνεται η Τζένα Ορτέγκα που επιστρέφει ως η αγαπημένη βασίλισσα του κακού, με την υπόλοιπη οικογένεια Άνταμς να την ακολουθεί. Δεν δίνονται πολλές πληροφορίες, πέρα από κάποιες εικόνες στα backstage της επιτυχημένης σειράς. Ο Τιμ Μπάρτον έχει επίσης ανακοινωθεί ότι θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια.

    «Αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη και πιο διεστραμμένη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε», λέει η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύεται τη Μορτίσια Άνταμς.

    Στο teaser φαίνεται ακόμη η Μορτίσια να πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και η Wednesday να βγάζει κάποιον λόγο. Στο τέλος επιβεβαιώνεται ότι η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Δείτε το teaser
    Οι νεοεισερχόμενοι στο καστ είναι ο Στιβ Μπουσέμιως Μπάρτι Ντορτ, η Μπίλι Πάιπερ ως Κάπρι, η Έβι Τέμπλετον, ο Όουεν Πέιντερ και ο Νόα Τέιλορ.

    Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 και γρήγορα έγινε η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix. Δημιουργοί της είναι οι Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μίλερ και εκτελεστικός παραγωγός ο Τιμ Μπάρτον.

    Η σειρά απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς για μιούζικαλ ή κωμωδία και της καλύτερης ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία για την Ορτέγκα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Emily In Paris: Ανακοινώθηκε η 5η σεζόν - Οι πρώτες πληροφορίες
    Emily In Paris: Ανακοινώθηκε η 5η σεζόν - Οι πρώτες πληροφορίες

    Η τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Emily In Paris» είναι πια ολόκληρη στον «αέρα» αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς η ηρωίδα βρέθηκε με νέα δουλειά και νέο ερωτικό ενδιαφέρον στη Ρώμη.

    Αλλά εκεί που νομίζαμε ότι η Εμιλι και ο Γάλλος πρώην της Γκάμπριελ (Lucas Bravo) είχαν τελειώσει οριστικά, η πόρτα αυτού του ειδυλλίου έμεινε (ξανά) ανοιχτή, καθώς ο τελευταίος ορκίστηκε να τρέξει στην Ιταλία για να πει στην Εμιλι ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Φυσικά και η απάντηση δεν ήρθε στην τέταρτη σεζόν, γι’ αυτό και προετοιμάζεται και πέμπτη.

    Η επίσημη ανακοίνωση

    Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Λίλι Κόλινς (Lily Collins) ανακοίνωσε τα καλά νέα στην εκπομπή Good Morning America του ABC στις 16 Σεπτεμβρίου.

    «Για πρώτη φορά μπορώ να μιλήσω για το γεγονός ότι θα υπάρξει πέμπτη σεζόν», αποκάλυψε εκστασιασμένη. «Οι ηθοποιοί το καταλάβαμε μόνοι μας, οπότε αυτή είναι μια ολοκαίνουργια πληροφορία για όλους. Ελπίζω πραγματικά ότι στην πέμπτη σεζόν θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε περισσότερο την Ιταλία».

    «Η Εμιλι θα έχει παρουσία στη Ρώμη», δήλωσε ο δημιουργός και παραγωγός Ντάρεν Σταρ. «Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε θα είναι και στο Παρίσι».

    Η τέταρτη σεζόν είδε την Εμιλι να αποκτά νέο ρόλο ως επικεφαλής της γαλλικής εταιρείας μάρκετινγκ στη Ρώμη και να ξεκινάει σχέση με τον νέο της αγαπημένο και Ιταλό διευθυντή μόδας Marcello Muratori (Eugenio Franceschine).

    «Ο Marcello είναι μια εντελώς άλλη περιπέτεια που θέλουμε για την Εμιλι, επειδή τελικά θέλουμε να αποκτήσει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής», δήλωσε η Κόλινς. «Θέλουμε η Εμιλι να είναι σε θέση να χαμογελάει χωρίς όρους. Θέλουμε να τη δούμε πέρα από τη λειτουργία των διακοπών της. Εκείνος έρχεται σε αυτή την τέλεια στιγμή».

    Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την είδηση και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία πίνει espresso και γράφει στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει μέρος σαν τη Ρώμη».

    Ταυτόχρονα, στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στη δημοφιλή πλατφόρμα ανέβηκε ανάρτηση που ανακοινώνει επίσημα την πέμπτη σεζόν. «Είναι επίσημο: Η Emily In Paris επιστρέφει για την 5η σεζόν!», γράφει η λεζάντα δίπλα σε μια φωτογραφία της Lily Collins να πίνει καφέ.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κούλλης Νικολάου: «Το Famagusta ήταν στο μυαλό μου μια πενταετία» - Η απάντηση του για το Netflix
    Κούλλης Νικολάου: «Το Famagusta ήταν στο μυαλό μου μια πενταετία» - Η απάντηση του για το Netflix

    Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Στούντιο 4» και απάντησε για το «Famagusta», την εμπλοκή με το Netflix και τους λόγους που αξίζει κανείς να δει τη σειρά.

    O Κούλλης Νικολάου είναι, εκτός από ηθοποιός, η ραχοκοκαλιά της εταιρίας παραγωγής Make it productions, η οποία βρίσκεται πίσω από πολλές επιτυχημένες σειρές, ανάμεσά τους η «Γη της ελιάς» και το «Famagusta».

    Όμως, το «Famagusta» κατέχει εκ των πραγμάτων ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Κούλλη Νικολάου. Είναι μια σειρά που την οραματίστηκε με τον κολλητό φίλο και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου και «ίδρωσε» για να υλοποιήσει. Μια σειρά που αναφέρεται σε γεγονότα πριν από αυτόν, όπως ο Αττίλας, τα οποία καθόρισαν τη ζωή του και τις ζωές όλων των Κυπρίων ανεξαρτήτως γενιάς.

    Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για τους λόγους που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη δουλειά.

    «Το “Famagusta” είναι κάτι άλλο, όχι μόνο εκ της θεματολογίας του, αλλά είναι καλή τηλεόραση. Είναι ένα καλογυρισμένο σίριαλ, καλοερμηνευμένο από σπουδαίους ηθοποιούς, καλοσκηνοθετημένο, με μια καλή φωτογραφία, με καλές productions values.

    Το ονειρευτήκαμε να ταξιδέψει το “Famagusta” σε όλο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο (project) ήταν στο μυαλό μου μια πενταετία. Ταίριαξε το timing κι έγινε τώρα. Δεν έγινε τότε, δεν έγινε μετά, έγινε στα 50 χρόνια (από την τουρκική εισβολή).

    Θέλω να τονίσω κάτι. Η έγνοια μας δεν είναι απλά να περάσουμε την ιστορία. Δεν είμαστε ιστορικοί. Γιατί αν, κάτσουμε να αναλύσουμε την ιστορία, έχει πολλά κουμπιά και θα ήταν και ντοκιμαντέρ.

    Η έννοια μας είναι ο ανθρώπινος πόνος. Η καταστροφή που επιφέρει ένας πόλεμος. Ο πόλεμος δεν χρειάζεται να είναι ιστορία. Είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, ενώ την ιστορία μπορεί ο τάδε ιστορικός να τη συγγράψει έτσι κι ο άλλος να τη συγγράψει αλλιώς.

    Η τούρκικη εισβολή στην Κύπρο είναι γεγονός. Και οι ίδιοι το λένε. Μπορεί να το λένε ειρηνευτική προσπάθεια αλλά δεν λένε ότι εμείς δεν ήρθαμε ποτέ στην Κύπρο, δεν διχοτομήσαμε την Κύπρο.

    Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θυμούνται μόνο, υπάρχουν μάνες που περιμένουν τα παιδιά τους, υπάρχουν κόρες που περιμένουν τους πατεράδες τους. Είναι αγνοούμενοι.

    Ονειρευτήκαμε αυτό που έγινε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί, όταν ξεκινάς κάτι, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει και πως μπορείς να το ολοκληρώσεις. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες. Ευχαριστούμε το Mega που μας στήριξε γι’ αυτό, χρηματοδότησε το όνειρό μας που μπορεί κάποιοι άνθρωποι να το έβλεπαν ότι, “ε, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι…”

    Πολλοί άνθρωποι έχουν τη λογική του να μην ξύνεις πληγές, την οποία συμμερίζομαι έως ένα σημείο. Αλλά το μην ξύνεις πληγές είναι ένας γενικός όρος, κατά τη δική μου κρίση. Το να θυμίζεις ότι, αν είσαι κακός, μόνο κακά θα επιφέρεις δεν είναι ότι ξύνεις πληγές. Δίνει ένα παράδειγμα για να μην ξανασυμβεί.

    Το συμμερίζομαι γιατί κι εγώ ένα κομμάτι μου λέει παιδιά, ας το αφήσουμε, πάμε παρακάτω να δούμε τι γίνεται, μπροστά να βλέπουμε. Αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Δεν αναιρεί ότι πρέπει να πάμε μπροστά, ότι πρέπει να δούμε τα σφάλματα των προγόνων μας -εγώ 4 χρονών ήμουν, δεν συμμετείχα στο σφάλμα αυτό, γεννήθηκα ένας άνθρωπος που απαγορευόταν να πάω απέναντι στον τόπο μου».

    Για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου χρειάστηκε να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια. «Για το “Famagusta”, δεν θέλω να κλαφτώ, αλλά δώσαμε από την τσέπη, από το μικρό στοκ που λέμε» εξομολογήθηκε. Γι’ αυτό και η ικανοποίησή τους όταν ανακοινώθηκε η πώληση της σειράς στο Netflix ήταν μεγάλη.

    Όμως, μετά από την παρέμβαση του προέδρου του τουρκικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου και την κινητοποίηση της τουρκικής διπλωματίας, η προβολή της σειράς στην πλατφόρμα είναι αμφίβολη, τουλάχιστον εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

    «Θα σας πω αυτό που λέω σε όλους τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνο αυτόν τον καιρό και είναι η ειλικρινής μου απάντηση. Ό,τι ξέρεις, ξέρω. Δεν έχουμε κάτι επίσημο.

    Θα ανέβει, αν μπεις στο Netflix Ελλάδος. Τώρα, το παγκόσμιο είναι μία κατάσταση που δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάτι επίσημο. Στην Κύπρο δεν έχει ανοίξει πάντως, το λέω γιατί το ζω, μπαίνω στο Netflix.

    Ό,τι ξέρεις, ξέρω, δεν έχω κάνει εγώ τη συμφωνία. Η συμφωνία είναι του τηλεοπτικού σταθμού Mega και του Netflix. Θα μου πεις "Δεν ενημερώνεσαι;". Κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν λέμε πολλά πράγματα γιατί όλα είναι μη επίσημα» ήταν η απάντηση του Κούλλη Νικολάου για το θρίλερ με ο εμπάργκο με το οποίο απειλεί η Τουρκία το Netflix αν το «Famagusta» γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του Bridgerton - Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά
    Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του Bridgerton - Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά

    Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το πρώτο teaser του τέταρτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Bridgerton» προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές της.

    Η πολυαναμενόμενη νέα σεζόν θα εστιάσει στον δεύτερο γιο της οικογένειας Μπρίτζερτον, τον μποέμ καλλιτέχνη Μπένεντικτ και την προσπάθειά του να βρει την πραγματική αγάπη.

    Η πλοκή του τέταρτου κύκλου θα βασίζεται στο τρίτο βιβλίο της Τζούλια Κουίν, «An Offer from a Gentleman», στο οποίο ο Μπένεντικτ αναζητά την «κυρία με τα ασημένια ρούχα» που συναντά σε έναν χορό μεταμφιέσεων της μητέρας του, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια χαμηλών τόνων γυναίκα με το όνομα Σόφι.

    Το βασικό καστ της σειράς αναμένεται να επιστρέψει ενώ πρόκειται να ενταχθούν και νέα πρόσωπα, όπως η Κορεο-Αυστραλή Yerin Ha, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως Σόφι Μπέκετ. Στο μυθιστόρημα, είναι η νόθα κόρη ενός κόμη και μια υπηρέτριάς του. Μεγάλωσε στο σπίτι του πατέρα της, αν και ποτέ δεν την αναγνώρισε δημόσια ως κόρη του.

    «Αγαπητέ αναγνώστη, καθώς οι προετοιμασίες για την επόμενη κοινωνική σεζόν είναι σχεδόν σε εξέλιξη, ζητάμε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νεότερο μέλος του Ton (σ.σ. βρετανική υψηλή κοινωνία της εποχής)…. Παρουσιάζοντας την Yerin Ha ως Sophie στην 4η σεζόν του Μπρίτζερτον!», αναφέρει το teaser στη λεζάντα.

    Στο βίντεο βλέπουμε την Yerin Ha να πλησιάζει μια γκαρνταρόμπα με ρούχα εποχής και να πιάνει ένα ζευγάρι ασημένια γάντια.

    Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2025, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν.

    Δείτε το νέο τρέιλερ του Bridgerton:

    Η ανακοίνωση του 4ου κύκλου του Bridgerton:

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Netflix: «Τρολάρει» και παρουσιάζει την... Ψίμυθο ως το νησί του Lost - Δείτε την ανάρτηση
    σε Viral
    Netflix: «Τρολάρει» και παρουσιάζει την... Ψίμυθο ως το νησί του Lost - Δείτε την ανάρτηση

    Με αφορμή την κυκλοφορία όλων των σεζόν του Lost στην streaming υπηρεσία

    To Netflix έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για να ανακοινώσει ότι κυκλοφόρησαν στην υπηρεσία όλες οι σεζόν του Lost.
    Η δημοφιλής σειρά είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming και ο επίσημος λογαριασμός της στο Facebook έκανε την ανακοίνωση.
    Όπως φαίνεται, πήρε έμπνευση από το Twitter και την... «Ψίμυθο», το δημοφιλές... ψεύτικο νησί που έχει προκαλέσει χαμό στα social media.
    Αν και η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων, καθημερινά κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο εικόνες του νησιού φτιαγμένες με AI, καθώς και δημοσιεύσεις με... κριτικές για τα μέρη που μπορεί κανείς να επισκεφτεί.

    Στην ανάρτηση που έκανε το Netflix στο Facebook, «τρολάρει» το κοινό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Ψίμυθου, αναφέροντας πως πρόκειται για το νησί του Lost.

    «Μέρες τώρα χαμένοι σε ένα μόνο νησί. LOST, όλες οι σεζόν τώρα στο Netflix», αναφέρει η δημοσίευση.

    Δείτε την ανάρτηση
    Πηγή: Protothema.gr
  • Emily in Paris: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν
    Emily in Paris: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν

    Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Σεπτεμβρίου

    Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν της σειράς «Emily in Paris».
    Τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Σεπτεμβρίου.
    Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, η Έμιλι αφήνει για λίγο το Παρίσι και βρίσκεται στη Ρώμη για ένα επαγγελματικό ραντεβού, που δεν γνωρίζει εν τέλει πώς θα εξελιχθεί.
    Δείτε το τρέιλερ
    Μετά τα δραματικά γεγονότα του αποτυχημένου γάμου της Καμίλ και του Γκαμπριέλ, η Έμιλι κλονίζεται: έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Γκαμπριέλ περιμένει παιδί με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Άλφι για εκείνη και τον Γκαμπριέλ επιβεβαιώθηκαν. Στη δουλειά, η Σιλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, ενώ η ομάδα του Γραφείου Γκρατό αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό. Η Μίντι και το συγκρότημά της ετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα στερεύουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Έμιλι και του Γκαμπριέλ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς δουλεύουν μαζί για ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.

    Ο βραβευμένος δημιουργός και showrunner Ντάρεν Σταρ επιστρέφει ως επικεφαλής της υποψήφιας για Emmy σειράς, που έγινε η πιο δημοφιλής κωμική σειρά του Netflix για το 2020. Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς υποδύεται ξανά την Έμιλι Κούπερ στο πλευρό των παλιών συμπρωταγωνιστών της Φιλιπίν Λερουά-Μπολιό, Άσλεϊ Παρκ, Λουκά Μπραβό, Καμίλ Ραζά, Σαμουέλ Αρνόλντ, Μπρουνό Γκουερί και Γουίλιαμ Αμπάντι, της γνώριμης γκεστ σταρ Κέιτ Γουόλς, αλλά και των νέων μελών του καστ Λούσιεν Λάβισκαουντ, Τζέρεμι O. Χάρις και Αρνό Μπινάρ.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο