Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 21:37

Κλέφτης με φτερά: Γλάρος ληστεύει περίπτερο και παίρνει κρουασάν και γαριδάκια - Φοβερό βίντεο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένας γλάρος αποφάσισε να κάνει... στροφή στην καριέρα του και έγινε κλέφτης! Δυστυχώς για εκείνον, όμως, πιάστηκε επ' αυτοφώρω και καταγράφηκε σε βίντεο, που φυσικά έχει γίνει viral.

Το βίντεο κατέγραψε κάτοικος της Καβάλας, η πόλη στην οποία δρα ο... ιπτάμενος κακοποιός. Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο γλάρος τρέπεται σε φυγή αφού πρώτα έχει κάνει επιδρομή σε κοντινό περίπτερο και έχει κλέψει ένα κρουασάν! Ένας σκύλος επιχειρεί να τον καταδιώξει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα, όπως γράφει το kavalanews.gr, φαίνεται πως η δράση του είναι πλούσια καθώς κλέβει συχνά γαριδάκια και κρουασάν από το ίδιο περίπτερο!

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 20:53

Σχετικά Άρθρα

  • Εξαπάτηση ηλικιωμένων: Προσποιήθηκαν τροχαίο ατύχημα και «άρπαξαν» 7.000 ευρώ και πέντε χρυσές λίρες σε Σέρρες και Καβάλα
    Εξαπάτηση ηλικιωμένων: Προσποιήθηκαν τροχαίο ατύχημα και «άρπαξαν» 7.000 ευρώ και πέντε χρυσές λίρες σε Σέρρες και Καβάλα

    Συνελήφθη ένας άνδρας και αναζητούνται οι συνεργοί του

    Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών δύο υποθέσεις απατών που διαπράχθηκαν την 14 και 22-10-2024 σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Καβάλας και των Σερρών.
    Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, χθες, Τρίτη, το απόγευμα στην Καβάλα συνελήφθη ένας ημεδαπός – μέλος σπείρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
    Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται.

    Ως προς τον τρόπο δράσης, οι δράστες κάλεσαν τηλεφωνικά τις ηλικιωμένες και με πρόσχημα αντίστοιχα ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε εμπλακεί σε ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης ή ότι προτίθενται να υποθάλψουν συγγενικό τους πρόσωπο το οποίο έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, απαιτούσαν χρηματικά ποσά για την παροχή των υπηρεσιών τους.

    Ακολούθως, αφού κατάφεραν να πείσουν τις παθούσες, μετέβη ο συλληφθείς σε προκαθορισμένα σημεία και παρέλαβε τα συμφωνηθέντα, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και πέντε 5 χρυσές λίρες.

    Στο πλαίσιο των ερευνών, έπειτα από σχετική καταγγελία, οι ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας χθες, κατά τις απογευματινές ώρες, συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, τον οποίο εντόπισαν στην Εθνική οδό Δράμας – Καβάλας να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ και 5 χρυσές λίρες.

    Από την έρευνα που ακολούθησε διακριβώθηκε ότι τα ανωτέρω προέρχονταν από εξαπάτηση ηλικιωμένης που έλαβε χώρα την 22-10-2024 το μεσημέρι σε οικισμό των Σερρών, ενώ στην οικία του δράστη βρέθηκαν επιπλέον 35 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αποτελούσε μέρος των χρημάτων που είχε παραλάβει την 14-10-2024 ο συλληφθείς από την πρώτη παθούσα.

    Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά δισκία καθώς επίσης και τα ανωτέρω χρηματικά ποσά και οι λίρες, τα οποία αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
  • Καβάλα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό με τους ηλικιωμένους
    Καβάλα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό με τους ηλικιωμένους

    Οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένου ζευγαριού στη Νέα Πέραμο, στην Καβάλα.

    Όπως αναφέρει το GRTimes, ο ηλικιωμένος άντρας, 94 χρόνων, που επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε βάρος της 84χρονης συζύγου του, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κλείδα, φέρεται να πάσχει από άνοια και να ήθελε να «λυτρώσει» τη γυναίκα. Για το λόγο αυτό προχώρησε στην επίθεση.

    Στη συνέχεια, φέρεται να έστρεψε το αιχμηρό αντικείμενο στον εαυτό του και να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 94χρονος αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Το ζευγάρι βρήκαν αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Πέραμο συγγενείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές.

    Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο 94χρονος εξέπνευσε. Η 84χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται, με την κατάστασή της μέχρι στιγμής να είναι σταθερή.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καβάλα: Ηλικιωμένη τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει από αυτοκτονία τον άντρα της
    Καβάλα: Ηλικιωμένη τραυματίστηκε προσπαθώντας να σώσει από αυτοκτονία τον άντρα της

    Η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να αυτοτραυματίζεται και στην προσπάθειά της να τον αφοπλίσει, το μαχαίρι καρφώθηκε στο σώμα της

    Συγκίνηση προκαλεί η αυτοθυσία μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία προσπάθησε να εμποδίσει τον σύζυγό της να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι στο σπίτι τους σε περιοχή της Καβάλας, αλλά τραυματίστηκε και η ίδια από αυτό με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται και οι δυο.
    Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κατοικία των δυο ηλικιωμένων στο κέντρο της Νέας Περάμου, όταν οι γείτονες ξεσηκώθηκαν ακούγοντας κραυγές και βρήκαν τους ενοίκους αιμόφυρτους. Ο άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και η γυναίκα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας με την κατάσταση της υγείας τους να θεωρείται σοβαρή.
    Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση υπέθεσαν αρχικά ότι ο ένας τραυμάτισε τον άλλο με το μαχαίρι και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Όμως, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι συνέβη το αντίθετο, καθώς η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να αυτοτραυματίζεται και, στην προσπάθειά της να τον αφοπλίσει, το μαχαίρι καρφώθηκε στο σώμα της.
  • Θρίλερ στην Καβάλα: Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο ηλικιωμένοι - Τα δύο σενάριο που εξετάζονται
    Θρίλερ στην Καβάλα: Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο ηλικιωμένοι - Τα δύο σενάριο που εξετάζονται

    Με τραύματα από μαχαίρι διακομίστηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ένας ηλικιωμένο ζευγάρι που κατοικεί στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου.

    Η πρώτη εκτίμηση δείχνει πως η κλινική κατάσταση των δυο ηλικιωμένων είναι σοβαρή, καθώς ο ένας φέρνει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος κοντά στον λαιμό.

    Καβάλα: Διερευνώνται τα αίτια του τραυματισμού

    Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων, αν πρόκειται δηλαδή για εγκληματική πράξη ή ενδοοικογενειακή βία.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Ιefimerida.gr

  • Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο
    Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο

    Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο δράστης.

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε 34χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), για γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 34χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο και με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που προέβη στην αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

    Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Καβάλα: Μάχη με τις φλόγες για 5η μέρα στο Παγγαίο - Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις
    Καβάλα: Μάχη με τις φλόγες για 5η μέρα στο Παγγαίο - Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις

    Στα πύρινα μέτωπο στο Παγγαίο επιχειρούν αυτή την ώρα 280 πυροσβέστες, 46 οχήματα, 25 πεζοπόρα τμήματα, 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

    Για 5η συνεχόμενη μέρα καίει η φωτιά στο Παγγαίο Όρος, στην Καβάλα, έχοντας κάνει στάχτη μέχρι στιγμής τουλάχιστον 12.000 στρέμματα δασικής έκτασης με χαμηλή βλάστηση.

    Οι αναζωπυρώσεις ήταν απανωτές κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους πυροσβέστες να δίνουν μια δύσκολη μάχη. Με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα, ξεκίνησαν εκ νέου οι ρίψεις από αέρος. Δύο μεγάλα ενεργά μέτωπα εντοπίζονται πάνω από Μεσορόπη- Πλατανότοπο Καβάλας και το Ροδολίβος Σερρών, μακριά από κατοικημένες περιοχές.

    Αυτή την ώρα στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν 280 πυροσβέστες, 46 οχήματα, 25 πεζοπόρα τμήματα και από αέρος ξεκίνησαν να κάνουν ρίψεις 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Μάχη με τις φλόγες σε Χανιά και Κιλκίς: Ισχυρές δυνάμεις και εκκενώσεις από το 112 - Η εικόνα από όλα τα πύρινα μέτωπα
    Μάχη με τις φλόγες σε Χανιά και Κιλκίς: Ισχυρές δυνάμεις και εκκενώσεις από το 112 - Η εικόνα από όλα τα πύρινα μέτωπα

    Σε συναγερμό για τις φωτιές σε πολλές περιοχές της χώρας βρίσκεται η Πυροσβεστική, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε Χανιά, Ζάκυνθο, Κιλκίς και Καβάλα. Ισχυρές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και το 112 που έχει στείλει μπαράζ μηνυμάτων για εκκενώσεις.

    Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο στα Χανιά

    Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα Χανιά, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Αγριλές Σελίνου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

    Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής η εικόνα παραμένει ανησυχητική, με τις δυνάμεις να έχουν ενισχυθεί. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 88 πυροσβέστες, τρία πεζοπόρα τμήματα, 28 οχήματα, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη.

    Εκκενώσεις από το 112

    Νωρίτερα εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση στους οικισμούς Αγριλές και Λιβάδα και απομάκρυνση προς Ροδοβάνι.

    Δείτε βίντεο

    Μέτωπο στο Κιλκίς

    Πυκνή δασική έκταση κατακαίει η πυρκαγιά, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ξέσπασε γύρω στις 1:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουλίου, στην περιοχή Κορώνα του Δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς.

    Από την πυρκαγιά αυτήν τη στιγμή και με βάση τη φορά των ανέμων δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

    Στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

    Καλύτερη εικόνα στην Καβάλα

    Την ίδια ώρα καλύτερη εικόνα με διάσπαρτες εστίες εμφανίζει και η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από το πρωί σε δασική έκταση στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

    Επιχειρούν 33 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 7ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

    Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Ζάκυνθο

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης για φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φιολίτης της Ζακύνθου.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 4 αεροσκάφη. Το μέτωπο έχει οριοθετηθεί.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Δύο λουόμενοι τουρίστες νεκροί σε Ρόδο και Καβάλα
    Δύο λουόμενοι τουρίστες νεκροί σε Ρόδο και Καβάλα

    Τη ζωή τους στις ελληνικές θάλασσες έχασαν ένας 23χρονος αγγλικής καταγωγής και ένας 80χρονος, βουλγαρικής, μεγαλώνοντας τη λίστα με τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους στη χώρα μας στις διακοπές τους.

    Ο 23χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Αγίου Παύλου στη Ρόδο το μεσημέρι της Κυριακής (14/7).

    Ο νεαρός, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή της Λίνδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

    Ο 80χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη παραλία Καριανής Καβάλας, επίσης το μεσημέρι της Κυριακής (14/7). Στον 80χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο