Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 16:15

Έμεινε «παγωτό»: Μυκονιάτης έδωσε 1 μπουκάλι νερό και 4 ευρώ σε τουρίστα, κι εκείνος του έκανε το καλύτερο δώρο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένα απίστευτο δώρο έκανε ένας influencer σε ένα Μυκονιάτη που προσφέρθηκε να τον βοηθήσει

Μπορεί στις μέρες μας πολλοί να θεωρούν πως η καλοσύνη είναι μάλλον αδυναμία ωστόσο ορισμένοι influencers έχουν βάλει σκοπό τους να αποδείξουν το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, σε μια νέα μόδα στα Social Media, ολοένα και περισσότεροι TikTokers βγαίνουν στον δρόμο και ζητούν μικρές χάρες από περαστικούς, όπως για παράδειγμα να τους δώσουν λίγα ψιλά, λίγο νερό ή να τους βοηθήσουν με κάτι, στη συνέχεια ανταμείβουν πλουσιοπάροχα όσους απαντούν θετικά.

Τα βίντεο αυτά έχουν γίνει viral καθώς προάγουν ένα πολύ θετικό μήνυμα, και πως η καλοσύνη είναι αρετή και πάντα ανταμείβεται με τον έναν τρόπο ή τον άλλο.

Σε αυτή την κατηγορία βίντεο ανήκει και η περίπτωση ενός Tik Toker που χάρισε 1.000 ευρώ και διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο σε έναν Μυκονιάτη, επειδή ο τελευταίος του πρόσφερε ένα μπουκάλι νερό.

Η συγκινητική ιστορία

Ο MDmotivator (aka Zachery Dereniowski) προσποιήθηκε ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει νερό και ζήτησε από τον Νίκο, έναν Μυκονιάτη οδηγό φορτηγού, να του δώσει μερικά.

Ο καλοσυνάτος άνδρας αμέσως τον βοήθησε και εκτός από νερό του έδωσε και τέσσερα ευρώ.

Για την καλή του πράξη ο δήθεν άφραγκος τουρίστας τον αντάμειψε χαρίζοντάς του 1.000 ευρώ μετρητά και τού έκανε δώρο διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μαζί με τον μικρό του γιο!

Δείτε το βίντεο

@mdmotivator “This is for my son” 🥹❤️ #money #surprise #mykonos #greece #lovely #cavotagoomykonos #food #family ♬ original sound - Zachery Dereniowski

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 14:28

Σχετικά Άρθρα

  • Influencers και «εξαφανισμένοι» φορολογούμενοι στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ
    Influencers και «εξαφανισμένοι» φορολογούμενοι στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ

    Facebook, Instagram και TikTok σαρώνει η ΑΑΔΕ, με όπλο ένα μυστικό αλγόριθμο, για να εντοπίσει influencers που ζουν με πολυτέλεια και χλιδή που δεν «δικαιολογείται» από τα εισοδήματα που δηλώνουν στην εφορία.

    Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η φορολογική αρχή έχει βγάλει «λαβράκι», μέσω ελέγχων στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες οι ελεγκτές εντόπισαν περίπτωση μοντέλου – Influencer διαφήμιζε ρούχα, τα πουλούσε διαδικτυακά και δεν έκοψε αποδείξεις αξίας 350.000 ευρώ.

    Υπενθυμίζεται πως όπως ακριβώς ισχύει με τα έσοδα των influencers από προώθηση, διαφήμιση προϊόντων, έτσι και τα αντίστοιχα έσοδα από το TikTok, χαρακτηρίζονται ως έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

    Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητη η έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας και η τήρηση των προβλεπόμενων φορολογικών διαδικασιών, όπως η απόδοση ΦΠΑ και οι δηλώσεις στο mydata, μεταξύ άλλων.

    Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό «όπλο»

    Ο αλγόριθμος που έχει στο οπλοστάσιο της η ΑΑΔΕ εντοπίζει τον εκάστοτε ιδιοκτήτη της διαδικτυακής επιχείρησης, τον λεγόμενο influencer, μέσα από τα «tags» που εμφανίζονται κοινοποιούνται αναρτήσεις σε λογαριασμούς εταιρειών.

    Με τον ίδιο τρόπο μπαίνουν στην λίστα του «ελέγχου» και όσοι διάγουν έναν πολυτελή βίο, ο οποίος δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δηλώνουν στην Εφορία.

    Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας η ΑΑΔΕ θα αποκτά πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς, στα εισοδήματα και στα πόθεν έσχες όχι μόνο του τρέχοντος έτους.

    Τι συμβαίνει με τους «εξαφανισμένους» φορολογούμενους

    Την ίδια περίοδο, στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ έχουν μπει και οι φορολογούμενοι που δεν υπέβαλαν φορολογική δήλωση την τελευταία πενταετία, καθώς και όσοι απέκρυψαν εισοδήματα, καθώς παραγράφονται σύντομα.

    Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι υποθέσεις του 2018 οι οποίες παραγράφονται στο τέλος του έτους, με τους ελεγκτές να έχουν λάβει εντολή να προχωρήσουν σε καταλογισμούς με φόρους «κατ΄ εκτίμηση».

    Αυτό σημαίνει ότι η φορολογική διοίκηση θα υπολογίσει τον φόρο με βάση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της.

    Στο στόχαστρο μπαίνουν συνταξιούχοι και μισθωτοί με αδήλωτα αναδρομικά ποσά συντάξεων και αποδοχών, φορολογούμενοι με αποδοχές από το εξωτερικό, ιδιοκτήτες ακινήτων με αδήλωτα εισοδήματα και ελεύθεροι επαγγελματίες.

    Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα αναζητηθούν:

    • Τα ηλεκτρονικά αρχεία βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων, αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα και εισοδημάτων από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα.
    • Διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν λοιπά εισοδήματα και αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης ή απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, τα οποία αποστέλλονται ετησίως ή περιλαμβάνονται στην τελευταία προ του έτους για το οποίο εκδίδεται πράξη εκτιμώμενου προσδιορισμού φόρου, υποβληθείσα δήλωση φόρου εισοδήματος και στην περιουσιακή κατάσταση του εκάστοτε έτους, όπως αυτή προκύπτει από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Περιουσιολογίου της ΑΑΔΕ.
    • Από την ηλεκτρονική βάση δεδομένων, που είναι διαθέσιμη στην ΑΑΔΕ και μπορούν να αφορούν την άσκηση επαγγελματικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς επίσης και από στοιχεία που λήφθηκαν στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληροφοριών για την εφαρμογή της διεθνούς διοικητικής συνεργασίας στο πεδίο της άμεσης φορολογίας.
    • Κάθε διαθέσιμη πληροφορία από τρίτους.

    Πηγή: cnn.gr

  • Διάλογοι «φωτιά» για τους εκβιαστές της Μυκόνου - Στη φυλακή ο «Τόνυ»
    Διάλογοι «φωτιά» για τους εκβιαστές της Μυκόνου - Στη φυλακή ο «Τόνυ»

    Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε πριν από λίγο ο ανακριτής στον φερόμενο ως αρχηγό των Εκβιαστών της Μυκόνου.

    Μετά την απολογία τους στον δικαστικό λειτουργό ο ανακριτής έδωσε εντολή προφυλάκισης στον αλλοδαπό με το παρατσούκλι «Τόνυ», ενώ διέταξε περιοριστικούς όρους στους άλλους δυο κατηγορούμενους.

    Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι διάλογοι μεταξύ των θυμάτων των εκβιαστών και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι σε μια αποστροφή του λόγου του ένα από τα θύματα χαρακτηρίζει ως «βιασμό» τον εκβιαστικό τρόπο με τον οποίο αρπάζουν τα χρήματά τους από τα ταμεία των επιχειρήσεών τους.

    A: Kαι δεν ξέρω… δε νομίζω να το… στην αρχή είχαν πει δεκαπέντε, κανονικά πέντε για τη ταρίφα και έκλεισε στα οκτώ, νομίζω οκτώ του είχα πει του Θ…..η αλλά του ‘πα «Θ…..η δε θα ασχοληθώ» στην Αθήνα.

    Β: Εντάξει, αυτό που δεν έρχονται εδώ μέσα σε σένα να τους βλέπει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό, εμένα σου λέω έρχονται κάθε…

    Α: Μαζί έρχονται όλοι;

    Β: Όχι δεν έρχονται μαζί, έρχεται ή ένας ή δύο εισπράκτορες και λέω μήπως τώρα που μας ειδ… (...)

    Α: Ρε φίλε είναι σα βιασμός όμως να…

    Β: Γ…..ε με, είναι ένα εξτρά ενοίκιο σε μένα, με κοροϊδεύεις;

    Α: Να μπαίνει ο άλλος τώρα να σου παίρνει τα λεφτά. (…..)

    Β: Ποιος το λέει αυτό το πράγμα; Όλο το P……e , το P…….e και τα λοιπά είναι άλλος εκεί, τα κουμαντάρει όλα, στο P……e είναι όλοι μέσα, ήρθε ο Μ….ς και μου λέει «φοβόμαστε».

    Πάντως η έρευνα των αξιωματικών του Εκβιαστών συνεχίζεται καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα συμμορίας της Μυκόνου.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αποκάλυψη: Νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για τον συνεργό στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου
     Αποκάλυψη: Νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για τον συνεργό στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

    Στο μικροσκόπιο κι η επιδρομή μπράβων σε εταιρεία σκαφών στην Βάρκιζα που κατευθύνθηκε από μέλος της «μαφίας της Μυκόνου»

    Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στις αρχές Ιουλίου στο Ψυχικό. Με την ΕΛΑΣ να εξετάζει -όπως αποκαλύπτει το in– τον ρόλο ενός 41χρονου Έλληνα που εργαζόταν στην προσωπική φρουρά επιχειρηματιών ως πιθανού συνεργού στην εν λόγω ανθρωποκτονία.

    Ο 41χρονος τα ίχνη του οποίου φαίνεται να έχουν χαθεί, είχε πολυετή γνωριμία με άτομα από το προσωπικό περιβάλλον τού ήδη συλληφθέντα 44χρονου ποινικού που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας. Ο τελευταίος, πάντως, αρνείται κάθε εμπλοκή με την εν λόγω εγκληματική επίθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος είχε γνωρίσει κι ο ίδιος επιχειρηματίες που έχουν δραστηριοποιηθεί στη Μύκονο κι ένας από αυτούς θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την ηθική αυτουργία στην δολοφονία του τοπογράφου.

    Νέα στοιχεία «καρφώνουν» τη μαφία της Μυκόνου

    Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να διαθέτει πληροφορίες, μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό από την επιδρομή μπράβων σε εταιρεία κατασκευής σκαφών στην ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας στις αρχές του 2024 που επιχειρείται να συσχετισθεί με την δράση μελών της «μαφίας της Μυκόνου».

    Όπως αναδεικνύεται από αυτό το οπτικό υλικό οργανωτής της εφόδου ήταν ιδιώτης από την Μύκονο που θεωρείται ένας εκ των υπόπτων για την εντολή δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου.

    Ως αφορμή της εν λόγω επίθεσης και των απειλών των μπράβων εμφανίζεται «καθυστέρηση» της εν λόγω εταιρείας στην κατασκευή σκάφους! Αξιοσημείωτο είναι ότι σε βίντεο καταγράφεται κι η…άμεση πληρωμή των μπράβων (σσ από τα νότια προάστια) έξω από το γραφεία της εν λόγω εταιρείας από έναν από τους οργανωτές της επίθεσης.

    Με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής να συνθέτουν το παζλ της εγκληματικής επίθεσης στον τοπογράφο και των συμφερόντων που υποκρύπτονται.

    Κι όλα αυτά στην συνέχεια των νεότερων συνδυαστικών στοιχείων που προκύπτουν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Κι από τα οποία διαπιστώνεται ότι μέλη της μαφίας της Μυκόνου ήταν τελικώς εκείνα που είχαν συναντήσει ή παρασύρει την περίοδο 2018 -2020 σε ραντεβού ιδιώτες που λίγη ώρα αργότερα έπεσαν θύματα δολοφονικών επιθέσεων.

    Πηγή: in.gr

  • Μύκονος: Ελεύθεροι οι 3 άνδρες που συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας - Βίντεο «δείχνουν» συναίνεση
    Μύκονος: Ελεύθεροι οι 3 άνδρες που συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας - Βίντεο «δείχνουν» συναίνεση

    Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις άνδρες που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προκύπτει, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ότι η σεξουαλική συνεύρεση που κατήγγειλε η 23χρονη, έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

    Αναλυτικότερα, η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ής Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις δράστες. Οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 23χρονη τουρίστρια.

    Σε βάρος των τριών ανδρών από το Πακιστάν σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

    Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κλπ.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Μύκονος: Εφιάλτης για 23χρονη τουρίστρια που βιάστηκε από τρεις άνδρες - Ομολόγησαν την πράξη τους
    Μύκονος: Εφιάλτης για 23χρονη τουρίστρια που βιάστηκε από τρεις άνδρες - Ομολόγησαν την πράξη τους

    Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές στη Μύκονο για μια 23χρονη κοπέλα από την Νότιο Αφρική καθώς κατά την παραμονή της στο νησί των ανέμων έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

    Ο βιασμός της έγινε τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου αλλά οι δράστες παρέμεναν άγνωστοι μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (24/8).

    Ομολόγησαν τον βιασμό της τουρίστριας οι προσαχθέντες

    Μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού, ψηφιακών πειστηρίων και μαρτυρικών καταθέσεων, προέκυψε πως δράστες του βιασμού της κοπέλας, είναι τρία άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν. Οι δράστες προσήχθησαν στο τμήμα ασφαλείας του νησιού και ομολόγησαν την πράξη τους.

    Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν προς εξέταση δυο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους, καθώς και βιολογικό υλικό που στάλθηκε προς εξέταση και ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ» για την εγκληματικότητα στη Μύκονο - Συλλήψεις και προσαγωγές
    Αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ» για την εγκληματικότητα στη Μύκονο - Συλλήψεις και προσαγωγές

    Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Αστυνομία από το βράδυ της Τρίτης (20/8) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Μύκονο στο πλαίσιο υλοποίησης του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τον έλεγχο λειτουργίας των καταστημάτων και τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας των πολιτών.

    Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ η χθεσινή αστυνομικής επιχείρησε πραγματοποιήθηκε σε περιοχές του νησιού όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

    Μάλιστα από τους εντατικούς ελέγχους συνολικά ελέγχθησαν 170 άτομα, 140 οχήματα και 11 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και πραγματοποιήθηκαν 7 προσαγωγές ατόμων και 3 συλλήψεις.

    Συγκεκριμένα οι συλλήψεις αφορούν:

    • 1 για ηχορύπανση
    • 1 για παράνομη παραμονή στη χώρα μας
    • 1 για πλαστογραφία

    Επιπλέον, για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων-αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών, βεβαιώθηκαν συνολικά 21 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκε 1 όχημα.

    Συγκεκριμένα οι παραβάσεις αφορούσαν:

    • 12 υποκλοπή μεταφορικού έργου (transfer),
    • 6 σταθμεύσεις
    • 1 στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης,
    • 1 ελαστικά,
    • 1 παραβίαση διπλής γραμμής

    Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 1 συσκευή ενίσχυσης ήχου
    • 1 πλαστό διαβατήριο

    Όπως επισημαίνεται παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθημερινά.

    Πηγή: cnn.gr

  • Η απάντηση Κασσελάκη στη Ν.Δ. για τις διακοπές στη Μύκονο
    Η απάντηση Κασσελάκη στη Ν.Δ. για τις διακοπές στη Μύκονο

    «Αλήθεια, ο πρωθυπουργός που διοικεί τη χώρα, πού βρίσκεται εδώ και έναν μήνα;», διερωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Παρασκευής (9/8) έδωσε την απάντησή του στη Ν.Δ. για τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στο νησί της Μυκόνου, αναρτώντας και μια φωτογραφία από το ειδυλλιακό τοπίο.

    Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Φωτό από τις πολυήμερες χλιδάτες διακοπές μου στη Μύκονο. Έμεινα έξι μέρες (μήνες για την προπαγάνδα), πήγα και γύρισα με το προσωπικό μου… πλοίο της γραμμής, μείναμε σε ένα δίκλινο… παλάτι, πήγα στο… ιδιωτικό μου γυμναστήριο στο κέντρο της πόλης μαζί με τα παιδιά που δουλεύουν εκεί σεζόν.

    Ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε: «Ο Άδωνις νομίζει ότι είμαι εκεί ακόμα και τα ΜΜΕ του Μαξίμου θα με έχουν εκεί ως τον Σεπτέμβριο. Υ.Γ.: Αλήθεια, ο πρωθυπουργός που διοικεί τη χώρα, πού βρίσκεται εδώ και έναν μήνα, αναρωτήθηκε κανείς;».



    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πριβέ πάρτι φοροδιαφυγής, με γαλλικό άρωμα, εντοπίζει η ΑΑΔΕ
    Πριβέ πάρτι φοροδιαφυγής, με γαλλικό άρωμα, εντοπίζει η ΑΑΔΕ

    Μια νέα μορφή φοροδιαφυγής έφεραν στο φως οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, σχετικά με τα πριβέ πάρτι, που οργανώνονται σε πολυτελείς βίλες, στη Μύκονο. Πρόκειται για πάρτι, τα οποία διαφημίζονται στα social media, ως επισήμως οργανωμένα από εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, και τα οποία διεξάγονται νόμιμα.
    Φαινομενικά, ωστόσο. Διότι αυτό, το οποίο εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, δείχνει ότι τα φαινόμενα απατούν.

    Ειδικότερα, με μια ειδική και λεπτομερώς σχεδιασμένη επιχείρηση, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, σε συνεργασία με αστυνομικούς, έκαναν έφοδο σε βίλα, στο Πυργί, στη Μύκονο.
    Τι βρήκαν; Ότι γαλλική εταιρεία είχε νοικιάσει τον χώρο για να διοργανώσει πάρτι, με διάσημο DJ, ο οποίος και σταμάτησε την μουσική και έφυγε από τον χώρο, μόλις είδε τους ελεγκτές. Ότι όσοι βρίσκονταν εκεί, είχαν καταβάλει 300 ευρώ έκαστος. Ποσό, που τους εξασφάλιζε πρόσβαση τόσο στον χώρο, όσο και στο bar και τον μπουφέ του πάρτι. Ότι η εταιρεία αυτή δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της. Ότι ουδείς πελάτης είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Ότι δεν είχαν κοπεί τιμολόγια ούτε για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων- ποσό άνω των 5.000 ευρώ- ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως κάβα, catering, φύλαξη, κ.λπ.

    Τόσο οι διοργανωτές, όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι, θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν, και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ' εξακολούθηση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο